.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Haziran 2009 Çarşamba

Kapak derken!

Bulaşmayım diyorum ama bu kadar çirkeflikden sonra dayanamıyorum.

31 Yorum:

kaBİRAzabı bu kapağın altındadır ....

Biz olamadıktan sonra kimin şampiyon olduğu umrumda değildi aslında. Ama bu adamlar inatla ve zorla kendilerinden nefret ettiriyorlar. Hayatımda böyle adi, böyle çirkef bir taraftar topluluğu birarada görmedim.

bu arada bir önceki maçtan sonra feneberhçeye saha kapatma cezası vermeyen, hakemlere küfredip şişe fırlatan mirsad'la, koridorda hakem kovalayan tanjevic'e neredeyse ödül veren bsaketbol federasyonu kına yaksın.

marpione dedi ki...

maç öncesinde :

''unutulmasın ki fenerbahçe 30 milyonluk bir camia.. bu federasyonu biz nasıl getirdiysek, aynen indirmesini ve göndermesini de biliriz.. insanın sabrını zorlamasınlar.. "

diyebilen yöneticilere sahip hangi takım kaybederse ben sevinirim. hayatın adaleti yok bari spor sahalarının olsun.

Aziz Yildirim ve Fenerbahce camiasi butun sene cok sessiz kalmislardi. Efsane geri dondu, cumlemize hayirli olsun.

Daha agresif, en agresif, Turkiye'nin en buyuk camiasina yakisir sekilde, haydi bastir Fenerbahce!

purplepurple dedi ki...

allah şu fenerbahçe'ye gün yüzü göstermesin

asist time dedi ki...

macı canlı izleyen biri olarak sunu soylemek isterim ki;

Turkiye de yasayan bir insan basketbol dan bu kadar mı bil haber olur ?? (Basketbol kurallarını saymıyorum bile)

Arkadas ufacık salon ya futbol sahası mı sandın adam taa nerden mac icerisinde ayakkabı fırlatıyor cakmak atıyor yanında ufacık kızı var goruntuye geldi mi bilmiyorum abi adam kızını bıraktı sahaya indi ya yanında ki kızın be kızın o kadar hararetli tansiyonlu bir ortamda nasıl bırakırsun..

Mac sonu yaşananlar da zaten bekleniyordu o kadar futbol taraftarı getirirsen olacagı buydu. Eziklik, cirkeflik, cekememezlik bir basketbol zevkimiz vardı onun da artık icine ettiniz yazıklar olsun hele o sahaya inip benche yoneleb afedersin hayvanları da inşallah iyi bir benzetirler.

Gökhan dedi ki...

aziz yıldırım ve ekibinin yarattığı bu korku imparatorluğu bir yara daha aldı.Umarım bu seri fenerbahçelilere bir ders olabilir ve aslında yaklaştıkları şampiyonluğu nasıl kaybettiklerinin nedenini sorgularlar.aziz yıldırım ekolü devam ettiği sürece bundan fenerbahçe nin de bir şekilde zarar göreceğini düşünüyorum.

krasotkin dedi ki...

bir şey rica edecem. psikoloji ya da sosyoloji yüksek lisans, doktora tezi falan hazırlayacak olan birileri varsa, şu cinnet geçirip sahaya oyuncu dövmeye dalan, karşısında yöneticisini görünce sakinleyen, ona sarılan insanları konu edinebilir mi? çok zengin ve özgün bir külliyat çıkabilir.

birkan dedi ki...

Sevinirsiniz birşey demem ama bu tip yazılarla kraldan çok kralcı olursunuz.
G.Saray şampiyon olunca formanızla kutlamaya katılın, Efes şampiyon olunca bunları yazın.
Hepiniz Demirörensiniz haberiniz yok.
Benim için al birini vur ötekinedir, biri kulübü çekmekle tehdit eder diğeri çirkeflik yapar.
Bunların hangisi şampiyon olsa zarardır.

ercan dedi ki...

Abdi İpekçi "Hayvanat Bahçesi" !!!

purplepurple dedi ki...

burada galatasara şampiyon olunca kutlamaya katılan tek kişi bulamazsın.
ayrıca o sene inönü stadı'nda dakika 93'te cimbombom olamazsın şampiyon sesleri yükseliyordu.
bunu hepiniz biliyorsunuz. ama bayılıyorsunuz bize gs'nin kardeşi demeye.

tekrar diyorum, allah tuttuğun takıma gün yüzü göstermesin.

asist time dedi ki...

Macın MVP si Bootsy Thornton;

http://asisttime.blogspot.com/2009/06/mvp-bootsy-thornton-winner-oyuncu-basar.html

aslında benide pek ilgilendimiyordu bu şampiyonluk ama bu olaylardan sonra ilgimi çekti bir anda. Bu olayları ve tepkileri görünce aynı şeyler devam edecek gibi.. Taraftarlar rakip takımın oyuncusunu dövüyor maç sadece olaylı maç diye gçiyor. zaten bütün seri böyle geldi mantık aynı mantık... söylemek istemiyorum ama aynı şeyleri beşiktaş taraftarı yapsa neler olurdu. bütün seriyi taraftarsız oynardık size bunu garanti ediyorum bütün medyada üzerinimize çullanırdı..

@İsmail Arslan

MAçın MVP'si Kaya seçildi. Bootsy Thornton final serisinin MVP'si seçildi.

asist time dedi ki...

afedersiniz buraya macın mvp si olarak geçmişim. Yazıda finallerin mvp si olarak belirttim. Cok yetenekli bir oyuncu boyle yabancıları Italya'dan once Turkiye'ye kazandırmalıyız. Biz daha cok skorer genc oyuncu getiriyoruz ama bizim onceligimiz rol oyuncusu olmasıdır.

turgay dedi ki...

bu macın asıl vurucu noktası sudur..TURKIYE BASKETBOL FEDERASYONU BAŞKANI diye bir sıfatı olan TURGAY DEMİREL'in sampıyon olan takıma macta olmasına ragmen (yanı uydurabılecegı bır mazaretı yok kendısının mactaydı azız baskanıyla yanyana oturuyordu) sampıyonluk kupasını verme zahmetıne katlanamamasıdır..bu buyuk bır ayıptır..kendısı hangı saflarda oldugunu hangı sartlarla baskan secılebıldıgını acık ve net bır bıcımde cumle aleme kanıtlamıstır..kendısını eger fıba baskanı olamazsa eger fenerbahceULKER organızasyonu ıssız bırakmaz..

bu mactadan sonra fenerbahceye verılemeyecek her ceza emsal olarak gosterılecektır..ve bu capta olacak her olayda bu macta cıkan olaylar bır ornek teskıl edecektır..

bu olayların sorumluları ıkı taraftada cokca bulunmaktadır..kımse tek bır tarafı sorumlu tutmasın..bızım basımıza bu denlı buyuk ve asalayıcı olaylar gelmez umarım..cok saglam cezalar verılmelı..yıne soyluyorum verılmeyen her ceza bundan sonrakı olayları tesvık edecektır..

Efes Pılsen her nekadar sezon basından bu yana gecmısıne ıhanet edıp sampıyonluk ıcın her turlu katakullılerı yapmıs olsada bu serıde 0-2 den sonra muthıs basketbol oynadı..sampıyonluklarını kutluyorum..

yuki the zorba dedi ki...

@gebcity
Sanırım en önemli noktalar sizin yazınızda saklı. Turgay Demirel'in bu tavrı basketbolun halini özetlemeye yeter.

Zaten Dünya Şampiyonası'na siyaseti karıştıran, Antalya'daki maçları Kayseri'ye veren! müthiş basketbol yönetimimizden bir hayır beklememek lazımdı...

turgay dedi ki...

benım uzuldugum bır baska noktada hıncal uluc'un haklı cıkması oldu(:
yanı yıllar sonra sanırım yazdıgı bır yazı gercek oldu ya hakıkaten basketbol dunyası ıcın acınacak bır noktadayız...

carlito dedi ki...

Efes bizim geçen sezon ki kadroyu hoca da dahil sömürdüğü için şampiyon olmalarına her ne kadar rakip Fb bile olsa sevinemzdim ama bu yaşananlardan sonra insan ister istemez destekliyor Efes'i, güzel bi şampiyonluk oldu, en azından benim izlediğim en çekişmeli final serisiydi bu.


Bu arada o resmin yanına bi tane de soda kapağı koyalım, hazımsız mideleri de düşünmek lazım ;)

asist time dedi ki...

En buyuk emsal 1993 Kupa Galiplerinin oynadıgı Italya'da ki finalde Aris - Efes Pilsan macıdır. Hatırlayanız var mı bilmiyorum ama orada da aynen mac sonunda bu tur goruntuler olustu. Fiba'nın kararı da yanlış hatırlamıyorsam Aris'i şampiyon olmasına ragmen 1 sene Avrupa organizasyonlarından men cezası idi.

Ben çıkacak cezayı gercekten merak ediyorum.

Emre dedi ki...

fenerbahçe olamadı şampiyon işte, ne istersiniz daha. hiç hakem bi şey yapmadı zaten 5. maçta. siz kendi derdinize yanın, bjk bloğu burası, anti-fener değil. ben yapılanların doğru olduğunu söylemiyorum yapılanlar ayıp üzeri ayıptır ama bu kadar da olmaz ki. kaya, ergin bunlar hiç mi bi şey yapmadı. bi yılın enerjisiydi bunlar, olmamalıydı oldu. kına yakın bi yerlerinize.

Manu dedi ki...

sadece yapılanlar ayıp deyip sallama özgürlüğü mü kazanılıyor?
bu kapak sadece fenerbahçe'ye değil,yapılan çirkeflikleredir.
he eger siz Beşiktaş'ın şampiyonluklarında çıkıp tur atoyırsanız orasını bilemem.Kaldı ki isminden anlar mısın bilmem ama Beşiktaşlılar'ın blogu burası gidip de sizi kışkırtacak yerlerde yazmıyoruz bunu, sizin yaptıgınız gibi.
ayrıca efes yönetimi iç saha maçlarında bütün biletleri zamanında fener'e verirken bugünleri hesap etmiş miydi acaba?

ben Beşiktaşlıyım içiyim efesi koyayım fenere , BANANE !

gökhan dedi ki...

şu olayları ergin atamana, kaya pekere bağlıyorlar ya hayret birşey. sorarım o zaman, sizde rasim başak mirsad gibi adamlar varken bizim gibilerin neler yapması lazım. heralde cinayete gider fblilerin mentalitesine göre.

SİYAH ULAN! dedi ki...

@Emre

Madem o kadar rahatsız oluyorsun girmezsin bu bloğa olur biter.
5. maçta hakem hatasından bahsetmişsin, o malum kuraldan (oyun başlamadan yapılan faulle ilgili) bihaber olan fenerli oyuncuların (başta mirsad ve rasim .aşşak olmak üzere) eseridir o maçta yaşananlar kimseye mazeret aramayın. dünkü maçta olanlar hakkında konuşmaya bile gerek yok herkes neyin ne olduğunu gayet net gördü.

Emre dedi ki...

BJK'ye 5. maçta çalınsın o faul hepiniz aynı şeyleri söyleyecektiniz kesinlikle eminim buna, bi de kendinizi o düşünün o durumda. Ayrıca kural önemli değil antu.com'daki 57 dakikalık videoyu izlersen eğer, Ömer'in yaptığının 2-3 katı sertlikte faullerinin maçın kırılma anı olmamasına rağmen çalınmadığını görürsün. Ne bileyim ya yaşamadan öğrenemezsinizki. İnşaallah Demirören, Cola Turka'nın sponsorluğundaki paraları futbola aktarmaz da iyi bi takım kurup şampiyonluğa oynarsınız.

Gökhan dedi ki...

@ emre
Ayrıca kural önemli değil antu.com'daki 57 dakikalık videoyu izlersen eğer

bir kere kural önemli değil ne demek,kural önemli değilse ne önemli?

Ne bileyim ya yaşamadan öğrenemezsinizki

geçen sezon futbolda kaçan şampiyonluktan sonra biz de buna benzer videolar hazırladık,sadece kendi takımının aleyhine yapılan hataların gösterildiği videolarla çok enteresan sonuçlara ulaşılabilir.
bir de eğer biz beşiktaş olarak hakem hatası yaşamadıysak ne diyim bilemiyorum

Emre dedi ki...

onu kastetmedim kural önemli değil derken. o faul olmadıktan sonra, kural olsa ne yazar abiler?

geloraptor dedi ki...

Yıllardır basketbol oynarım. O sarılma daha sert hareketler faul olmaz ama bir oyuncuyu belinden tutmak her zaman fauldür. Bunu Bjk'ye de çalsalar aksini savunmam, Toronto Raptors'a da çalsalar aksini savunmam. Ki ben şahsen basketbolda sertliğe izin verilmesi gerektiğini, kemik sesi gelmeden düdük sesinin pek kolay gelmemesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ama burada yapılan ne sert bir savunma ne de iyi bir savunma. Adamım benden kurtuldu, geri yakalamak için kendime bir avantaj sağlayayım durumu. Bunu da yaparken yeteneğim el vermiyor, savunamadım bari adama arkadan sarılayım mantığı var. Kuralda da top oyuna sokulmadan yaparsan sportmenlik dışı çalınır yazıyor mu yazıyor. Kural ki çok haklılıkla konmuş bir kural. Bu seneye kadar Avrupa'ya gelmemiş olması Avupa Basketbolunun ayıbıydı. Ezcümle Fenerbahçe bir günah keçisi aramak istiyor, önne gelene saldırıyor.

Yorum Gönder

Ara