.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Ağustos 2020 Salı

2020/21 Yaz Transfer Dönemi Gelenler/Gidenler

                              

GELENLER :

Fabrice N'sakala
Welinton
Bernard Mensah

GİDENLER :

Victor Ruiz
Burak Yılmaz
Fatih Aksoy

SÖZLEŞMESİ BİTENLER :

Atiba Hutchinson
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Abdoulay Diaby
Mohamed Elneny

DEDİKODULAR :

Artem Dyzuba
Haris Seferoviç
Bernard Mensah
Kamil Grosicki
Rick Karsdrop
Mario Mandzukiç
Mario Balotelli
Obbi Oulare
Mario Lemina
Michael Olunga
Teemu Pukki
Ze Luis
Fabrice N'skala
Welinton
Papis Cisse
Gökhan İnler
Nika Ninua
Serkan Kırıntılı
Asmir Begoviç
Jens Jöhnsson
Rafael
Marcelo
Ömer Ali Şahiner
Josip Skubiç
Robin Yalçın
Nazım Sangare
Cenk Tosun
Nenad Lukiç
Chuba Akpom



207 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   201 – 207 / 207   Yeni›   En yeni»
BJK4EVER dedi ki...

@turgay,

Abi ben isin dogrusunda yanlisinda degilim de, sadece olaylari degerlendirirken camianin ve taraftarin kisiye gore bakmasi sinir ediyor beni.
Bu Welinton-F.Aksoy takasini F.Orman yapsa nasil elestirilirdi dusunemiyorum bile. Adama kafadan hirsiz denirdi, komisyon alip cebe indirdi vs denirdi zaten. Mevcut yonetim o yonetimin ceyregi kadar elestiri almiyor mesela.
S.Gunes'i sevmem, yalan yok, ama Welinton'u israrla kendisi isteyip bu transfere onay verse yerin dibine sokulurdu. Ama Sergen'e kimse birsey demiyor, diyemiyor, kisa vadeli dusunuyor hoca vs deniyor.
Yanlissa yanlis dogruysa dogru demek lazim.

Basar dedi ki...

@zaitsev olsun biz yine ‘hobi’ olarak verelim.

nkonrat dedi ki...

İyi ki pazarlık yapmayı seven bir başkanımız, iş bitirici ve transfer sihirbazı yöneticilerimiz var. Yoksa halimiz nice olurdu. Hafazanallah.

yilmaz dedi ki...

Başkan'ın tepkiler sebebiyle Ahmet Gülay'ı vermekten vazgeçtiği, bu sebepten dolayı da Welinton transferinin rafa kalkabileceği konuşuluyor.

Bu durumda, altyapısını taraftar kadar bile iyi tanımayan bir futbol kulübü yönetiminden kimseye hayır gelmez. Bu resmen "taraftar kulübe bizden daha fazla hakim" itirafı oluyor. Normal demokrasilerde bu tip skandallar istifa sebebidir.

beagle dedi ki...

Bugünkü haberler dogru ise seneye:

Ersin(Sinan Bolat)
Santon Vida Wellinton Nsakala
Atiba Mensah(Oguzhan)
Lens Ljajic Nkudu
Transfer

Valla bu ön tarafla bi halt olmaz. Mensah faydasizi geldiyse Ljajici satip golcü 2 forvet almak gerekli. 9-11

yilmaz dedi ki...

Geçen yıl bek ararken Bruno Peres ve Karsdrop, bu sene de bek ararken Karsdrop ve Santon. Sanırım bizim scout'lar AS Roma'dan başka bir kulüpten de sağ bek alınabileceğine ikna olamadılar henüz.

Gerçekten vıcık vıcık olmaya başladı bu transfer mevzuu. Fifa'da şöyle bi 10 dönem transfer yasağı filan gelse keşke. Belki biraz akıllanırlar. Yahu şampiyonlar ligi şampiyonluğu hedeflemiyoruz, çok mu zor eli ayağı düzgün bi sağ bek bulmak? Geçtim kaleciyi santrforu, sağ bek bile problem olabilir mi arkadaş ya?

Senelerdir Karsdrop yolu gözlüyoruz. Artık gerçekten gülünç duruma düşüyoruz.

Şu kulübün transfer ve takım yapılanmasını bir profesyonele emanet edildiğini görebilecek miyiz acaba?

dominic molise dedi ki...

mensah tam bir fernandes. q7 gibi takimin uzerine kurulmasini isteyecek, her topu isteyecek ama kaybedince kosturmayacak arkasindan. arkasini da atiba toplayacagina gore bence seneye hic oynamayalim. 7.ligi kabul edelim. hem sinir/stres yasamamis oluruz.

umarim fatih beklentileri karsilar ve italya'ya transfer yapar. o zaman gorurum ben anc ve sergen'i. eksici deyimi ile: kacacaksiniz! sedat'a hic gelmiyorum bile. welinton ve nskala'ya hic deginmeyecegim. hele mensah ve cisse de gelirse ligin ilk macindan son macina tum besiktas maclarini izleyecegime yemin ediyorum. rezil olmanizi izleyecegim sevgili sergen yalcin ve anc. ben gercekten basarisiz olmanizi istiyorum. linc baslasin.

taraftar karar vermesin takimin transferlerine eyvallah. ama siz de taraftar kadar da olsa isten anlayan scoutlar ve yoneticilerle calisin. bence bu blog'taki yazarlarin buyuk cogunlugu bu hatalari yapmaz. 'fm oynamis, gelmis burda takimi kurtaracak recete yaziyor' diyenlere saygim sonsuz. fm 08 sonrasi oynamadim. saygilar,

«En Eski ‹Eski   201 – 207 / 207   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara