.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Şubat 2011 Pazar

The Magnificent Three Vol. 2

Türkiye Kupası yarı finalinde MP Trabzonspor ile başlayan The Magnificent Three etkisi yani Serkan Erdoğan,Marcelus Kemp ve Mire Chatman'ın inanılmaz performansı bugün Bornova maçı ile devam etti. Daha ilk çeyrekte yanılmıyorsam bu sezonki en yüksek skorlu ilk çeyreğini geçiren takımda Marcelus Kemp 16 sayı ve Serkan ise 11 sayı ile oynadılar. Ilk çeyrek itibari ile Marcelus Kemp 4/4 3PT isabeti ile Serkan ise 4/4 2PT isabeti ile oynayarak daha ilk çeyrekten maçı alıp götürdüler.
32 Dk 7/11 2PT 6/8 3PT || 35 Sayı 4 Ribaund 3 Asist
28 Dk 6/9 2PT 2/6 3PT || 18 Sayı 3 Ribuand 1 asist
30 Dk 2/2 2PT 3/6 3PT || 13 Sayı 8 Asist 6 Ribaund

6 Yorum:

BJK4EVER dedi ki...

Kemp potaya Huseyin Besok'u sallasa onu bile sokardi herhalde.

strwind dedi ki...

foto aliağa maçından galiba:),maçtaydım kemp kobe gibi oynadı,bornova eski bornova değil beşiktaş da eski beşiktaş,şut yüzdemiz yüksekti tabi bunu çoğu pozisyonda doru adamı bulmaya borçluyuz,ayrıca bugün giyilen çizgili forma da çok güzeldi.

sozcelyk dedi ki...

maçı izleyemedim ama kemp napmış öyle ya ?

ergin ataman yeniden umutlandırdı beni , bitik takımı toparladı yeniden inşa etti bi de iverson gelse herşey daha güzel olacak.

memmo03 dedi ki...

Bıyıktay lı Beşiktaş ı çok izledim bide Ataman ın takımını canlı izleyeyim haftaya akatlar

BJK4EVER dedi ki...

Izleme bence, hic zevkli degil, ben sahsen Burak Biyiktay'i ozledim. Keske kalsaydi, ne guzel istikrar olurdu, istikrarli sekilde hep maclari son ceyrekte kaybederdik. Hemde sistem oturtuyordu Burak hoca. Bak Ferguson nasil oturttu sistemi Mancestir'da, birde Wenger var sahi, o da kac yildir Arsenal'da. Evet. Burak Biyiktay kalmaliydi, keske hoca falan degistirmeseydik.

kkkam dedi ki...

Anlamadığım şey son 10 yılda süper yabancılar alıp 2.sene elimizden kaçırıyoruz Ergin Ataman euroleague seviyesinde takım kurmak isityor ama tüpçümüz futbolda paraları çarçur ederken basketbolda her sene alışkanlık haline gelen skandallarla uğraşıyoruz yine aynısı olacak keşke tanınmış bir marka ile birleşilse tüpçü elini eteğini basketboldan çekse..

Yorum Gönder

Ara