.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

8 Ocak 2011 Cumartesi

Alternatif Evrenler

Lig arasında sansasyondan uzak kalmış yüce medyamıza biraz yardım edeyim dedim: 1. Beşiktaş Galatasaray mı oluyor? Ligin ikinci yarısından önce Simao ve Hugo Almeida transferleri ile gündem yaratan Beşiktaş'ın, Galatasaray ile benzerliği devam etmekte! Geçen seneye sansasyonel bir teknik direktör transferiyle başlayan Galatasaray, dudak uçuklatan yıldız transferleri yapmış, fakat sene içinde kötü gidişe dur diyememişti. Aynı durumun Beşiktaş ile benzerliği futbol otoritelerince tartışılmaktaydı, zira Rijkaard - Schuster, Guti - Elano, Keita - Quaresma transferleri birebir örtüşmekte idi. Ligin ilk yarısında da iki futbol takımının gidişi benzer olmuştu. Şimdi ise gündemde olan Simao - dos Santos ve Almeida - Jo transferlerinin benzerliği. Bu oyuncuların mevkileri bile aynı! Bakalım ikinci yarıda Beşiktaş'ın başına neler gelecek? 2. Beşiktaş Fenerbahçe mi oluyor? Beşiktaş'ın kadrosundaki Portekizli sayısının 4'e çıkması, akla ilginç bir soru getirdi! Acaba Beşiktaş'ta bir Portekiz mafyası mı oluşuyor? Bilindiği gibi Fenerbahçe kulübünde Brezilyalı sayısının artması kulüpte sorunlara yol açmış, Brezilyalıların sırf kendi aralarında takılmaları diğer oyuncuları rahatsız etmişti. Bu Brezilyalı oyuncuların kimilerinin ahlaka muğayyir davranışlarının da olduğu gazetemiz tarafından açığa çıkarılmıştı. Portekizlilerin ve Brezilyalıların çok benzer insanlar olduğundan (konuştukları dil bile aynı!) akıllardaki soru belli: İlk partilerini ne zaman verecekler? 3. Beşiktaş'a yeni yıldız Beşiktaş transfere doymuyor! Kadrosuna devre arasında inanılmaz takviyeler yapan Beşiktaş'ın, bir yıldız oyuncunun daha peşinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ta Zapotocny ve Ferrari'nin gönderilecek olmasıyla stoper sayısında azalma yaşanacağı için, Kartal'ın çok ünlü bir stoperin peşinde olduğu ortaya çıktı. Ve bu isim çok sükse yapacak bir isim: Bir ara Galatasaray'ın da peşinde olduğu Rafael Marquez! New York'ta İspanya'da aldığı tadı bulamayan Marquez'in, Akdeniz kültürüne daha yakın bir ülkeye gelmeyi çok istediği, bunu duyan yöneticilerin de hemen Marquez'le temasa geçtiği, ve şu ana kadar görüşmelerin çok iyi gittiği söylenmekte.

6 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

yapma hocam, Elano-Keita gibi sahte okeyleri Guti ve Q7'yle kıyaslama bari...yoksa o da mı hiciv?

Hepsi hiciv abi, komple. Aman yanlis anlasilmayayim :)

BJK4EVER dedi ki...

Hocam hiciv'de mali durum eksik kalmis. Soyle guzelce bir borcu da ekle, hatta net borcu ekleme, alacaklari cikarmayip komple borcu ekle, euro bazinda degil de YTL bazinda, Demiroren'e olan kismi da ayri yaz, bir de UEFA kriterlerinin gelecegini belirt, Nihat'in maasini falan da yaz (indirimli degil, 3.5 olani), tam olsun....

Mali durumla ilgili baska bir hiciv fikri var, onunla sonra bilahare ilgileniriz, malzemeyi tüketmeyelim, lig arası uzun :)

Yapma yaa Marquez'de mi hiciv ?

Abi Marquez'i de alirsak toplu sunnet senligi ile herkesi Turk yapmamiz gerekecek.

Yorum Gönder

Ara