.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Temmuz 2010 Cuma

Fink Gidiyorsa...

O gelsin... Asagisini kabul etmem...

97 Yorum:

selo dedi ki...

hayal ötesi.
guti geliyormuş.

kma dedi ki...

birbirlerine de benziyorlar.

olmaz ama olur da gelirse ülkemizde "düz adam" yakıştırması gecikmez.

Biz Hilbert'i alarak büyük salaklık ettik.Belki bu akılsızlığımız yüzüne Fink gidecek.Fink'i çok beğendiğimden söylemiyorum bunu ama Fink,Ersnt'in ilk alternatif oyuncuydu.Hilbert ise bulunduğu mevki itibariyle 3.,4. alternatif oyuncu olacak.

yapay dedi ki...

Bizimkiler Guti'yi alıyormuş, yeter arkadaş orta saha orta saha nereye kadar, santrafor alın artık, light Bobo, varlığı da yokluğu da bir Nobre ile kim atacak golleri arkadaş, vallahi yazıktır.

Light bobo ne demektir yahu.Daha ne yapsın adam.İki maçta 2 gol 1 asistle oynadı gene.Nobre'ye sallarken arada Bobo'ya da sallanıyor çok komik.Nobre'nin kötü,Bobo'nun iyi olma ihtimali yok.Nobre biraz iyi oynasın.Bu sefer de forvetlerimiz yeterli olur.

tearkan dedi ki...

nick entry uyumu :)

tutamadım kendimi napıyım

yilmaz dedi ki...

bobo senede 30 gol 20 asist atmadıkça yaranamıcak taraftara anlaşıldı. o zamanda quaresmanın olduğu takımda herkes 30 gol atar derler. önceden sadece medya sallıyo diyodum ama taraftardan da sesler yükselmeye başladı.

yapay dedi ki...

Valla katılırsınız yada katılmazsanız o sizin bileceğiniz iştir ama bence Bobo BJK futbol takımının forveti olarak çok net söylüyorum yetersizdir. Ahmet Dursun, İlhan mansız, Pascal yada eskilere gidelim Metin Feyyaz gibi santrofor nicedir gelmedi takıma. Bobo'yu kişilik ve mentalite olarak severim, kendisinin kredisi bende Nobre'den bin kat fazladır ama aynı zamanda benim nazar-i itibarımda Bobo iyi bir golcü değildir. (İyi futbolcudur, dikkat ama iyi golcü değildir)

Pamukk dedi ki...

robinho raul guti geliyo ya ne gerek var ORTA SAHA oyuncusuna

sozcelyk dedi ki...

beşiktaş gutiydi quaresmaydı transfer ederken olan yine benim gariban fink'ime olacak.

takım yine ertuğral sağlam beşiktaşı gibi mücadeleyi gördü mü yıkılacak.

sıkıntılı günler yakındır.

selo dedi ki...

Bobo gibi bir golcü nasıl beğenilmez anlamış değilim.Bu kadar yabancı varken forvet yabancı almak kadro şişkinliğinden öteye gitmez.Alacaklarsa yerli forvet golcü alsınlar

selo dedi ki...

Bobo gibi bir golcü nasıl beğenilmez anlamış değilim.Bu kadar yabancı varken forvet yabancı almak kadro şişkinliğinden öteye gitmez.Alacaklarsa yerli forvet golcü alsınlar

Pamukk dedi ki...

taraftar isterse satmazlar büyük başkan kırmaz şımartır dimi

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Forza demiroren bundan sonra. Eskiden tek bi demiroren vardi, simdi binlerce. Hem demirorenciklerin yaninda daha masum. Orjinali o en azindan

ederlezi12 dedi ki...

Fink 'i göndermek bence hata olur.
Siz bakmayın bizim bazı aptal 10 numara fetişti spor basın mensuplarının düz adam demesine..

Ben öylelerini yıllardır her kamp sezon değerlendirmesinde okurum hep aynı teraneleri yazarlar ..Yok yaratıcı 10 numara yok uzun boylu süper golcü ..
Ortasahanın ortasında oynayan ve bu işi bence iyi yapan eldeki iyi adamlardandır Fink . Kalması gerektiğini düşünüyorum.

renom dedi ki...

15 gün önce guti'den davranışları nedeniyle vazgeçtik demişti y.d. ne oldu da 15 günde karar değişti acaba?

Jaaaccckkk dedi ki...

Guti gelse de, gelmese de; bu takımdan Fink'i göndermek yapılabilecek en büyük salaklıktır.

Maliyeti düşük, mental olarak sorunsuz, gayet verimli bir sezon geçiren, uyumlu adamı yollamak futbolu bilmemektir. Üstelik +2 lerin olduğu bir lig sisteminde.

Şıvanşıtayger'i alabiliyorsan o ayrı.

barfilozofu dedi ki...

bizim halkımız ne kadar duygusal ya... Bu kadar da duygusallık olmaz. afedersiniz ama bize nasıl quaresma gelir? sorusunu soran zihniyetten bir bok olmaz. şimdi kimilerine göre demirören kral! ve bir grup lig başladıktan 3-4 ay sonra işler kötüye gittiği taktirde başlıyacaklar bu adam bu işi bilmiyor gitsin. bu quaresma yerine 3-4 tane genç adam alırdık en azından ileri de para ederlerdi yüksek bonservisle satardık, diyecekler. Neden büyütülüyor anlayamıyorum. querasma'nın bize gelmesinin büyütülmesi ben de şu çağrımı yapar. Demekki beşiktaş küçük bir takım. Bu mu dur? Ne yazık ki bu zihniyetteki insanların sayısı bu tarz tranferler ortaya çıktığında artıyor ve onlarda yuvalarından çıkıyorlar, insanların kafalarına palavralarını sıkmak için.. demekki beşiktaş'a robinho gelse taraftarın nasıl kimlik değiştirebileceğini düşünemiyorum. bu zihniyetlerle bu başkan ile beşiktaş büyük işler yapıyor, büyük takım olduyor, havasına girer gibi gözükür, sadece. Olay quaresma filan değil olay tamamen zihniyet meselesi... Yuki bu postun altında bu yorum biraz trollük gibi oldu ama kusura bakma.

Unknown dedi ki...

Herşeyi ile chelsea yapısına uyuyor.Sonuçta gideceği tek yer varsa o da chelsea olur

sozcelyk dedi ki...

koymuşum robinhosuna da gutisine de yollamasınlar finki.

moralim bozuldu.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yeni beşiktaş düzeni kurulur... o düzende finkler sivoklar yerini alamazlar :) bi oyuncu daha yollamak gerekse ernst gider. forma sattırmıyor diye :)

Ahmet Canseven dedi ki...

Gitme yoksa bi yerlerinde patlatırım tüm şampanyalarını...
Gitme yoksa ikiye ayırırım o koca kafasını...

Gitmeee laaaan Gitme...

Gönderseler de gitme... Azcık da küçüldükçe küçülen Almanlardan ol. Zorluk çıkar yine de gitme.

Efendiliğine başlatma. Şimdi sırası değil. Pislik yap gitme anasını satıyım.

BJK4EVER dedi ki...

Schuster'in Fink'i gondermeyeceginiu dusunuyorum, daha dogrusu umuyorum. Kadromuzda 2 adam gibi onlibero var, Necip genc ve Ugur yetersiz. Guti gelse bile Fink kesinlikle kalmali. Bizdeki kalabaliklik ofansif orta saha bolgesinde. Eger takiminda Ernst-Fink varsa ve diger tarafta Tabata-Delgado-Tello varsa ve sen Guti'yi transfer edip onliberolarindan birini gonderirsen bu gerizekaliliktir. Guti gelirse 3 oyuncu gitmesi gerek, bunlar da Zapo, Tello ve Tabata/Delgado'dan biri. Holosko'ya sicak bakmiyorum, ama ne kadar kotu oynasa oynasin gol katkisi yapan oyuncu ve Bobo-Nobre-Nihat'a guvenemem ben, Holosko da lazim.

asist time dedi ki...

Guti gelirse Nobre'ye bile gol attırır. 2 sene oynar efsane olur formayı da devir teslim töreni ile Muhammed e emanet eder.

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

guti o meşhur topuk pasını nobreye çıkarsa nobre ıska geçer.

http://www.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8

Pamukk dedi ki...

ne topuk pasıydı ama
balık hafzalııyım da o pası unutmam mümkün değil
geriye çıkardığı anda biküfür saydırdım sonra dot gibi kaldım ağzım açık :/

neys Fink kalsın. lütfen. zapo da kalsın. +2nin +2si olarak.nolur.

Manu dedi ki...

Bu adamı yollamak aymazlığın daniskasıdır yau.çok düz adam deniyor valla benim bildiğim düz ortasaha oyuncuları bunun kadar gol pozisyonuna giremiyor ön libero oynarken,arkayı süpürürken,vs.
Ayrıca bu takımda senelerdir yatan delgad,bonservisinin altında her daim ezilecek tabata,ne kadar çok sevsem de düşüşte olan ve ayağına top geldi mi kafayı göm hababam yardır topçusu holosko dururken,çok pis kaynarım ana bacı gönderene.NET.

Pamukk dedi ki...

Beşiktaş UEFA'ya gönderdiği isim listesinde yeni transfer Hilbert ile Fink'e yer vermedi.. Delgado ve Zapo ise kadroda...

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pamukk dedi ki...

fink hakkaten gidiyo yani :(((((((!!!!!!!!hrrrrrrrr

ynwa dedi ki...

tabatalar delgadolar tellolar holoskolar dururken olan işini sessiz sedasız yapan fink'e oldu. skandal bir karar. saçmasapan tek ortasahalı futbola geri dönüyoruz. ernst'in olmadığı maçlarda da bütün ortasahayı kaplumbağa uğur toparlar artık tek başına. rezalet

Manu dedi ki...

Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.Lan biz diyoruz ya fink bozulacak ki şiddetle karşı çıktığım bir durum hilbert oynayacak ya da tam tersi.Adamlar ikisini de sokmuyorlar listeye.Bir de bu liste grup maçları öncesi güncelleniyor muydu?Yanlış mı biliyorum?

kma dedi ki...

fink'in bu kadar seveni var mıydı yaw? gözlerim yaşardı. :)

sozcelyk dedi ki...

sadece ön eleme için bildirilmesi gereken kadro bunlar.

hilbert belgeleri yetişmediği için fink ise gözden çıkarıldığı için bildirilmedi.

zapo gitmiyor tabata delgado takımda diye anlaşılmasın.

Manu dedi ki...

Tamam şimdi anladım hilbert olayını,fink konusunda ise çok sinirliyim.Al başkan bize roniho'yu al.
Bir tarafta 20 milyon euro,diğer terafta uğur inceman trajikomik cidden.Sivok'u mu çekecekler oraya ne yapacaklar anlamadım ki.

Pamukk dedi ki...

Mete Düren Fink'in sözleşmesini dondurduklarını kaydetti.

yilmaz dedi ki...

Sergen Yalçın-Sinan Engin yorumlarına göre takım yapan yönetim; Fink kadar başınıza taş düşsün emi?

endresult dedi ki...

bütün sezonun orta sahada istikrarını yitirmeden savaşan, top ayağına gelince rahatladığımız sistem adamı finki göndermek ne kadar akıl karıysa, topu ayağında 3 sn muhafaza edemeyen holoşkoyu, bize gol attığında oğlu olmuş gibi sevinen zapuyu göndermemek okadar zekicedir.

TA dedi ki...

demirörende akıllanda!. baktı polata 2 yıldır başarısız ama kimse polata birşey demiyor.neden? ''yıldız'' transferler olduğu için.

demirörende bu olayı geçte olsa farketmiş durumda :)

kulüpler özelleşmeliiii. bu saçmalıkların önüne kimse geçemez.devlet kurumları gibidir türk kulüpleri.kara delik.

yuki the zorba dedi ki...

Yahu geyik olsun diye post attim, gercek oldu! Yaziklar olsun...

mj23 dedi ki...

zapo uefa'ya verilen kadroya dahil edilmiş.yanılmıyorsam bu zapo'yu bursa'nın alma olasılığını ortadan kaldırıyor.şlde oynatamayacakları adamı neden istesinler ki?

TA dedi ki...

finki bursaspor alırsa çok başarılı bir transfer yapmış olur kanımca.

fink tam bir görev adamı. hücumada destek veriyor.

Kalten dedi ki...

"Oğlu olmuş gibi" süpermiş :)

Zapo'yu pazarlık yaparken elimiz kuvvetli olsun diye listede tuttuk sanıyorum. Yoksa İnönü'de ayağına her top geldiğinde yuhalanacak bir adamın sezon boyu kadroda tutulacağını sanmam.

Fink konusunda hepimiz duygusalız -benim de içime %100 sinmiyor tabii ki- yine de "Schuster'in bir bildiği vardır" demek isterim. Ortada tek ön libero + ayağına top yakışan bir daha ofansif düşünceli orta saha şeklinde oynayacak isek Cumali, Necip, Uğur İnceman ve -eğer gerçekleşirse- Guti'nin Fink'in bıraktığı boşluğu dolduracakları düşünülmüş demek.

Ernst geçen sene ofansif oynadı ve verimi düştü. Ernst'i geride tutmanın doğru olduğunu düşünmüştür belki, kim bilir.

Tabii takımı tanımadan Ernst-Delgado yapmak isterse hepimiz aylarca sıkıntıya gireriz tekrar o da ayrı.

akn dedi ki...

arkadaş ben bıktım bu işten. yeminlen bıktım bak. senelerdir, en içime sinen futbolcular olur. mücadeleci, temiz, çirkefe yatmayan... sonra bi teknik direktör gelir, geldiğinin ikinci haftası benim adamı yollar. geldiğinin ikinci yılı da kendisi defolup gider.

yerine kim gelecek? şu noktadan sonra ister messi gelsin; ister demirören'in amcasının oğlu. zerre ilgimi çekmez! bi ağız tadıyla sezon başı yaptırmadınız lan. çok duygusallandım bak.

Beyler yuzyilin en iyi kadrosunu kuruyoruz, yakisiyor mu boyle laflar?

Kac gundur beni "karamsar" diye elestirenlere sevgilerimi yolluyorum bu arada; hepiniz benden karamsar olmussunuz bir saat icinde.

kafsinkaf dedi ki...

guti geldiğinde yıldırım demirören geçmişte yaptığı hareketleri yapmıcak artık sultanahmet'e götürdük tövbe ettirdik derse artık ona bile şaşırmam

Bu arada bir nokta gozden kaciyor: Bu yonetimin her hamlesi "sasirtici" hamledir.

Yani siz simdi normal akil ve mantigi kullanarak cikarimlarda bulunuyorsunuz. Halbuki yonetim gibi dusunmeniz lazim.

Sikmayin caninizi bu kadar o yuzden.

sozcelyk dedi ki...

tello tabata delgado holosko hatta bobo dan biri gönderilse bu kadar üzülmezdim.

bir senedir adı gönderilecek yabancı diye geçiyorken adam varını yoğunu ortaya koydu.

şimdi 10 yabancımızın olduğu bölgeye 11.yi alabilmek adına takımdan gönderiliyor üstelik o mevkinin gitmesi gereken elemanları duruyorken.

çok üzgünüm çokk , şimdiden ernst - robinho operasyonuna kendimi hazırlayayım ki daha büyük bi çöküntü yaşamayayım.

yönetim gibi düşünmek bu olsa gerek.

Zapo'yu UEFA listesine bildirme amaci Bursa'ya "Bak oynatiriz haa, elinizi cabuk tutun" demek olabilir. Ki +2+2 icin Zapo ideal adamdir bence.

Onun haricinde, Fink'in sozlesmesini dondurmak ne olursa olsun gecici bir hamledir. Zamaninda Seric'in sozlesmesini de dondurduk, sonra cozduk o buzlari. (Ha herifi en nihayetinde gonderdik tabii, ama o dinamikler ile bu dinamikler farkli)

Delgado ve Tabata'dan birisi kesin gidecek bir yere. Eger ikisi de kadroda tutulursa tuy dikmis olacagini biliyordur yonetimden en az bir adam, yani herhalde, yani umarim.

kafsinkaf dedi ki...

Aynı bölgede gönderilecek büsürü adam olmasına rağmen aralarından en faydalısı sırf maliyeti daha ucuz olduğu için gönderiliyor.Tabata'ya verilen 8milyon euro dan sonra gönderilmesi her ne kadar yıldız transferleriyle geçmişte yaptığı hatalar unutulan yıldırım demirören'in koltuğunu bir hayli zorlardı.Delgado desen 1 senedir ayağına top dokunmadı geldiğinden beri tangocu tangocu diye yediriyorlar bir numarasını hala göremedik.Holosko zamanında Manisa ya 5milyon dolar verilerek alınmıştı geldiğinden beri patlama bekliyoruz yine ortada bişey yok.Guti'nin gelmesiyle herhangi bir sorunum yok bunu ayrı tutalım fakat eğer bu şekilde geliyorsa başlarım Guti'sine.

Hiçbir oyuncunun piyasası düşmesin diye böyle bir liste vermişlerdir.Gideceği kesin olan Zapo dururken,Hilbert niye çıkartılsın yoksa listeden ? Diğer ismi de Ferrari veya Ersnt gibi banko bir isim seçselerdi,inandırıcılığı kalmazdı o listenin.

okka dedi ki...

topu bilen bir adam daha gidecek desenize takımdan.takımda top oynmasını bilen nadir adamlardan biriydi.

ederlezi12 dedi ki...

Michael Fink ' in gönderilmesine sevinenler , bu karara destek olanlar , bu kararı veren Yönetim bence çok yanlış bir hareket içerisindedirler.

Orta Sahamızda oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncumuzu göndermek yerine neden Tello , Holosko , Tabata gibi oyunclardan biri ile yolları ayırmayı düşünmüyor acaba ?

Kanımca Geçen Sezon Ernst ' ten daha iyi bir performans göstermiştir . Geçen Sezon Cimbom da eldeki iyi transferleri ile işi bitireceklerini sandılar lakin Ortasaha Ortasında hep zaaf yaşadılar.

spirit dedi ki...

gidecek olsa, gönderilirdi.

kma dedi ki...

ntvsporun dediğine göre uefaya kadro bildirmek için bu gece 12 ye kadar süre varmış. gece 12 ye kadar farklı gelişmeler olabilir deniyor.

shelby'nin bak kadroda gösteriyorum ona göre elini çabuk tut gözdağını doğruşlar bişi.

bu arada fink'i gönderme kararını schuster'in aldığını sanmıyorum. 2 haftada 30 oyuncu arasında nasıl seçim yapsın. denizli'nin raporu olabilir. tayfur'un yönlendirmesi olabilir. veya futboldan müthiş anlayan yöneticilerimizin telkini olabilir.

TA dedi ki...

yeni bir söz-leşme çıktı ortaya.

söz-leşme yapmak

söz-leşme feshetmek

söz-leşme dondurmak!

drogba dedi ki...

Bu bobo da ne varmış birileri söylese de bilsek.Sürat mi var adam mı geçme var pres mi var kafa hakimiyeti mi var son vuruş ustası mı.İlerde ne kadar top tutar..Kaç maç üst üste iyi oynamışlığı var

5 senedir bu kalitesiz ligde daha ilk kez bu sene 12 gol atan bir adama golcü demek komedidir.Golcü denilen adam senede 11 gol ortalamasıyla oynuyor ve 34 maçın 20sinde vasat

Gürcan Ulusoy dedi ki...

adam haklı beyler ccc cardozo ccc

Kalten dedi ki...

Yahu cCc yazınca aklıma geldi de, Tabata, Fink ve Delgado'nun milli takımlarında oynama ihtimali yok.

Türk yapsak?

cCc Mazhar Delioglan cCc
cCc Ramazan Tabaka cCc
cCc Mikail Fink cCc

Kalten dedi ki...

Gerçi bu durumda kavram kargaşası yaşayan Yıldırım Başkan bu üç futbolcu için İnönü Stadı'nda toplu sünnet şenliği düzenlemeye kalkar, AİHM'ye falan gideriz, hiç gerek yok.

RuFF dedi ki...

Bu hareketle takımın 4-1-4-1 oynayacağıda garantilendi sanırım.İşte biz geçen sene Mustafa Denizli ne olursa olsun kalmalı yabancı hoca ülkeyi ve takımı tanıyana kadar zaten kovulma noktasına gelecektir dememizin nedeni buydu.

Bırakın Türkiyeyi dünyada bile tek ön libero oynayan takım neredeyse kalmadı.Arjantin gibi takım sadece ortasahası yüzünden Almanyadan 4 yedi.

Schuster bu gerçeği anlayana kadar iş işten geçmiş olacak ve o zamanda Schusteri göndermek için neler yapılacak görücez.

Bu sene alınan,konuşulan oyuncular geçen sene M.Denizlinin elinde olsaydı neler olurdu bir düşünün isterim.

Ligin en az gol yiyen takımında Guti,Quaresma,Sercan(alındı deniliyor), Hilbert gibi adamlar olsaydı geçen sene bu takım şimdi şampiyonlar ligindeydi.

BJK4EVER dedi ki...

Ruff hakli kartallar.
Orta saha hakimiyeti cok onemli, gerci Guti bir nebze defansif oyuncu, ama Avrupa'da Necip-Ernst sikinti yaratir, Ugur da yetersiz.
Duyduguma gore Nihat ikinci forvette ziyade orta alan gibi oynamis, insallah dogru degildir.
Bakalim Denizli'nin her hareketine tavsan diyenler Schuster'e de aynilarini yapacak mi???

@Ruff

Mustafa Denizli'de Beşiktaş'taki ilk maçına tek libero ve 3 forvetle çıkmıştı(3 attığımız Gençler maçı).Schuster'e ben de pek güvenmiyorum ama eleştiri için erken daha.Adam daha futbolcuların isimlerini yeni öğreniyor biraz sabır göstermek gerekir,lig başlayana kadar doğru taktiği bulacaktır.Uefa maçlarının erken başlaması da avantajımıza oldu.Ulan şimdi farkettim de aynı geçen seneki galatasaraylılar gibi konuşuyoruz sonumuz benzemez umarım.

bLAck_eAgle dedi ki...

Ulen eduard Cisse yi gönderen zihniyet fink i de gönderir... Bu arada arkadaşlar haklı Bobo yu gönderelim yerine drogba yı alalım... Para çok saten...

AQ-47 dedi ki...

Guti gelecekse Fink'in gönderilmesi o kadar da kötü değildir, neticede Guti de çok yönlü bir oyuncudur ve Ernst'in yanında 2. takoz olmaktan ötesinde bir oyun planının elemanı olacaktır. Ha Fink yedekte/tribünde tutlabilir, çok da iyi olur. Ama Delgado, Tabata, Holosko ve Tello varken neden alelacele bu adamın bileti kesiliyor anlamıyorum. Zapo işi taktik olabilir peki ya Delgado? ya da Hilbert'in kampta beğenilmemesi dedikoduları?

hepinizin allah belasini versin, bu takima yildizlar kazandirdim daha ne yapmami istiyorsunuz..
klubumuzun gercek sahipleri bu konuda cok memnun, robinho ve raul geldiginde de boyle yorumlar yapabilecekmisiniz? durun daha bitmedi ernst ve ferrariyi julio sezar takasinda kulladigimda besiktas tarihinin en buyuk, gorkemli kadrosunu olusturdugumda neler yazacaksiniz cok merak ediyorum..herkes besiktasli olmasin birakin o bende ve kongre uyelerinde kalsin.
saygilar
yıldırım demirören

AQ-47 dedi ki...

yıldırım demirören ağır liseli beyler

BJK4EVER dedi ki...

Ha-ha-ha cok komik, oldum gulmekten.....:s:s

BJK4EVER dedi ki...

Ha-ha-ha cok komik, oldum gulmekten.....:s:s

AQ-47 dedi ki...

BJK4EVER flood yapıyor beyler

tearkan dedi ki...

Zapo ve Tello için Beşiktaşla görüşüyoruz dedi eskişehir yöneticisi. Rıza arada Tabatayı da alsa da Fink takımda kalsa.

bLAck_eAgle dedi ki...

Tello yu vermek daha ah manyaklik olur

su eksibesiktas blogu icerisinde bir tane gercek besiktasli varsa oda bjk4ever'dir, seni kutluyorum. daima klubune sahip cikmis hicbir zaman hakkimda kotu bir soz, kelime kullanmamistir, sizi bjkever gibi taraftar olmaya cagiriyorum.
baskaniniz yıldırım demirören

RuFF dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
RuFF dedi ki...

@ rogerio da silva bobo
ben schuster i eleştirmek için söylemedim.Her t.d nin kafasında kurduğu bir sistem vardır.Bu sistem bizim için tek ön liberolu bir sistem olacak gibi gözüküyor.Hocanın bunu idrak etmeside zaman alabilir bu çok normaldir zaten.Benim kızdığım nokta insanların sabırsızlığı.M.D nin elinde şuanki kadro olsaydı o zaman elini kolunu sallayarak şampiyon olurdu geçen sene.
Bizim M.D kalsın diye kendimizi yırtmamızın nedeni de buydu .
M.D bu takımın elindeki en büyük şanstı bunu kullanamadık taraftar ve camia olarak ben buna kızıyorum.

tearkan dedi ki...

Bu arada hiç sanmıyorum ama bir umut Fink'in uefa kadrosunda yer almamasının sebebi Delgado'yu falan avrupa piyasasına belki iteleriz umudu olabilir mi acaba? Hiç zannetmiyorum; ama umut işte.

Üç yıldır yatan Delgado varken, Tabata'nın yarım sezonda yaptığı aklımda kalan tek şey gençlere attığı golken; bir yıl boyunca canını dişine takarak oynayan bu adama yapılan muameleyi bir türlü içime sindiremiyorum. Eğer ki bu sürecin sonunda gönderilirse yönetimi boyunca yaptığı en büyük karaktersizlik olur yd.nin.

BJK4EVER dedi ki...

Bence Delgado'yu satmamiz imkansiz. Kimse ona yillik 2.2 milyon euro vermez, ki verdigimiz bonservis bedeli de sanirim 7.5 milyon euro idi, ona su an 2.5 milyon euro veren bile cikmaz. Ben Delgado'yu kazanmaktan yanayim, bir Tabata veya Tello'dan daha cok katki verbilecegini dusunuyorum nedense, yeterki orta alanda oynamasin, kanatta veya forvete yakin kullanalim, gercekten faydali olacagini dusunuyorum. Ki hicbirsey yapmiyor denilen Delgado o zamana gore dandik kadroyla baya mac cevirdi, skora iyi katkisi oldu (istatistikler ortada). Eskiden arkasinda Cisse, solunda Rico, saginda S.Ozkan, onunde Bobo-Holosko varken simdi arkasinda Ernst (ve belki Guti), solunda Q7, saginda Hilbert, onunde Bobo-Nihat olacak, cok farkli bence. Her daim kulubede mac cevirebilecek yetenekli bir oyuncudur bana gore.

AQ-47 dedi ki...

"simdi arkasinda Ernst (ve belki Guti), solunda Q7, saginda Hilbert, onunde Bobo-Nihat olacak" bunlara bir de Delgadoyu eklersek zaten 6 yabancı doluyor, Ferrari-Sivok'a yer kalmadı. eğer Delgado'nun işe yaraması için yanına Q7 arkasına Guti gerekiyorsa adamın parçası olduğu yapbozu hayal edemiyorum, mesela Delgado'nun işe yaraması için kaleye de Casillas ya da Buffon gerekebilir bu açıdan bakıldığında...adam büyük takım topçusuymuş kıymetini yeni anladık beyler

turkkant dedi ki...

Şu Delgado'dan medet umanlara hasta oluyorum ya...

Ya adamda gerçekten ilginç birşey var. Artık tipi düzgün diye mi, hafızamızdaki etkisiz oyunları silinip yaptığı şık bir ara pas, 30'dan attığı bir gol filan kaldığından mı bilinmez ben de bile hakkaten zaman geçtikçe iyi anıları canlanıyor. Çok enteresan ya...

Halbuki bahsettiğin dönemleri karşılaştırdığımızda, kimsenin beğenmediği Tello'dan bile az gol ve asist yaptığını, Lincoln'ün, Alex'in yarısına eişemediğini görüyoruz.

Beyler herşeyi boşverin 2,5 sene top oynamayan adamdan cacık olmaz. Örnek mi arıyorsunuz? Bakın bu sezonun Nihat'ı, Aurelio'su. O yüzden boşa kürek çekmiyelim.

Ha bu adamı satabilir miyiz, hayır. Bence 1-2 milyon euro veren bile çıkmaz. Bu adamın 2,5 m. euro civarındaki yıllığını ödeyen çıkar mı? Mümkün değil. Ama işin bir güzelliği var. Kontratı sezon sonunda bitecek. O nedenle, ben olsam kimseye satamıyorsam da, verir eline 2 milyon euro yoluna derdim...

alper dedi ki...

tabata ve tello eskişehire gider
zapo ve holosko bursaya gider.
sercan gelir.
fink almanya da bir takıma satılır.
guti gelir.
yabancılardan kurtuluruz.kağıt üzerinde iyi bir kadromuz olur.
ancak sahaya tek ön libero ile çıktığımız için sıçarız.

AQ-47 dedi ki...

ben Ernst'in yanına ille de "önlibero" gerektiğini düşünmüyorum, ama tabii o adamın Alex, Sergen, Hagi gibi bir adam da olmaması gerek...Guti çokyönlü oyunuyla o mevkiiyi dolduracaktır, şu an asıl alınmaması gereken Robinho'dur

jeankier dedi ki...

içelim o zaman !

kujoon dedi ki...

fink faydalı bir adamdır +2 lerden birisi olarak takımda yer almalıdır ama vazgeçilmez diyemeyiz.bu takımın 4 tane vazgeçilmez yabancısı vardır ve onlarda sivok ferrari ernst ve bobo dur.q7 de vazgeçilmez statüsünde olacağına göre 1 yabancı montesi+türkler şeklinde bir kombinasyon kurulacaktır.bu yabancı sisteme göre delgado-fink-tello-hilbert-holosko dan biri olacaktır.geri kalanlar da +2 kontenjanında yer alıp maçına göre sisteme eklenebilir.bizim asıl problemimiz 1-2 tane kaliteli türk oyuncuya daha sahip olamamamız olacak bu sene.defans ve ortasahada sakatlık ceza v.s etkenlerinden dolayı yaşanacak türk oyuncu sıkıntısı çözülmeli.

ayrıca guti gelecekse eğer takımın 6 banko yabancısı oluşur.sistem açısından da bir esneklik sağlar bu takıma.fink veya delgado dan birinin veya ikisinin gitmesi mühim olmaz.herşeye rağmen kaliteli türk futbolcu sorununu çözmedikten sonra bu takım için her zaman bir soru işareti olacaktır.

tearkan dedi ki...

Burda birisi yazmıştı ama hatırlayamadım. 'Beşiktaş uefa için kaliteli ama Türkiye için zayıf bir kadroya sahip' diye. Yerli kalitesini ve alternatifini arttırmazsak sanırım bu söz doğru çıkacak.

BJK4EVER dedi ki...

Niye abartip dalga unsuru yaptin anlamadim. Sonucta 6'si birden oynamaz 5'i oynar, onemli degil. Onemli olan takim kalitesinin yukariya cikmasi. Mesela bir FB deplasmani hatirliyorum, hani Cisse'nin atildigi mac, muhtesem oynuyordu, inanilmazdi. Aam arkasindaki Cisse kirmizi gordu, adamin solunda Ekrem ve saginda S.Ozkan attigi her topu kaptiriyordu, onundeki Nobre'ye pas attigi zaman geirye alamiyordu. Simdi solunda Q7 var, saginda pas atabilecegi gercek bir kanat adami var, arkasinda kalite akan Ernst var, onunde kosu yoluna pas atabilecegi Nihat var, her daim genel kadro kaltiesi yukseldi, 3 sene evvel 10 kazma arasinda iyi olan 2-3 topcudan biri iken simdi 7-8 tane iyi topcudan biri olacak, bu cok cok farkli durum. Ki belki fiyat-performans acisindan Tello'dan daha fazla katki yapmadi, ama aralarinda buyuk fark yok. Tello geldigi sene ilk 3-5 mac iyi oynadi ve sampiyon oldugumuz senenin 2. yarisinda, onun disinda? Gecen sene Tell'nin sergiledigi performansi Delgado sergileseydi neler derdik? Delgado da yine baya mac kazandirdik, 2 tane Antalya maci, Bursa ve A.Gucu deplasmani, Trabzon maci, Kasimpasa maci, Hacettepe, iceride A.Gucu, Zurich maclari, MArsilya maci, ilk aklima gelen bunlar. Delgado her daim Tello'dan iyi oyuncudur bana gore, ama tabii fiziksel olarak hazir olmasi lazim ve dogru sekilde kullanilmasi lazim. Belki risk alan oyuncu, fazla dikine oynayan ve top kaybeden oyuncu, ama en azindan korkmuyor ve direkt katki saglayabilecek hareketlerde bulunuyor, sen de o zaman bu adami onliberoya degil sol acik veya 2. forvet olarak kullanacaksin....

Sertug Ozgur dedi ki...

Fink üzerine bu kadar ciddi yorum yapılmasına şaşırdım. Shelbyl yazmış yukarıda, mantıklı çıkarımlar yapmak gereksiz.. Sonuçta yönetim ne derse tersi çıkıyor, yorum yapmak için henüz erken..

Bana göre yabancı kontenjanına baktığımız zaman Fink'in gitmesi çok büyük kayıp olmaz. Neticede sezonun çoğunda yedek kalacağı aşikar.. Hani ilk 11de oynayacağını düşündüğümüz Sivok gider veya Ernst gider tepkileri anlarım..

Tabi Tello,Tabata gibi isimler varken Fink'in gitmesi saçma gözüküyor, ama dediğim gibi yorum yapmak için çok erken. Zaten ben bunun elden çıkarılacak yabancıların fiyatlarını korumak için taktik olduğunu düşünüyorum, Tello-Tabata kalıp, Fink'in gitmesi gibi bir olasılık görmüyorum ama Fink bu 2 yabancıyla beraber gidebilir.

Gönderilecek oyuncularla ilgili bahis açılırsa banko kuponum böyle..

Bana göre Tello-Zapo-Tabata(kiralık) kesin olarak gidecektir.

Delgado kesin olarak kalacaktır.

Bursa ile bir takasın gerçekleşme olasılığını düşük bulmama rağmen olursa Holosko gidecektir, Fink bu takasın parçası olmazsa bu isimlerden en son gönderilecek biri olacaktır.

AQ-47 dedi ki...

Ben de tam tersi ne risk aldığını, ne insiyatif kullandığını gördüm. İşi gücü topu ceza sahasına yakın birine topu verip kanatlara kaçmak (saklanmak). Bence bu adam hiçbir zaman fiziksel olarak hazır olamayacak, kafa olarak ne kadar hazır olur ya da ne işe yarar bilmem. Adamın o mıymıntı futboluna gerçekten tahammülüm yok birader, yoksa tekniğine falan birşey demiyorum.

Ernst kalsin Fink gitsin diyenleri anlamiyorum ben de.

Gecen sene ikisinin de ortaya koydugu performans belli. Ben Schuster olsam ve gecen seneki mac kasetlerini izlesem Fink'i tutar, Ernst'i yollardim.

Ernst'e bu kadar sinirsiz kredi verirken, bu Fink'e garezimiz niye ey ahali?

bLAck_eAgle dedi ki...

Aslında kadroda en gereksiz adamlar holosko zapo tabata hepsinin bölgesinde adamlar var.. Fink neden gidiyo anlamış değilim

ederlezi12 dedi ki...

Yönetim biraz olsun futboldan anlıyor ise bakın çok fazla istemiyorum biraz azıcık Fink gitmemelidir.

kma dedi ki...

schweinsteiger'a nazar deydi. kaptırdığı top gol oldu.

"ben söylemiştim zaten düz oyuncu yæ"

AQ-47 dedi ki...

Müller Alman takımında en çok öne çıkan oyuncu ancak şvaynştayger, klose, mesut tüm maçlarda takımı sürüklediler.

Pamukk dedi ki...

hayvan gibi çalışanı gönderiyolar
vay be

Pamukk dedi ki...

finkin sözleşmesi 1ay için dondurulmuş
zapo uefaya bildirilmemiş

neyse konumuz ortasahamız ne olacak ulen yol geçen hanına dönecek bu gidişle

Sertug Ozgur dedi ki...

ligtv'ye göre guti'yi kesin aldık. Zaten yarın, öbür gün belli olur, gelir türkiyeye.

Guti için özel bir post açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Raul Gonzalez yazsın.. Arz ederim..

Yorum Gönder

Ara