.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Temmuz 2010 Cuma

Hoşgeldiniz

Super Lig'in yayın haklarının fahiş fiyata satılmasının ilk etkilerini transfer döneminde görüyoruz. Eskişehir, Gaziantep, Bursa, Kayseri gibi takımlar daha önce Türkiye ile ilişkilendiremediğimiz oyuncuların peşine düşme cesaretini göstermeye başladılar. Bucaspor, Karabükspor bile bu yeni futbol düzeninde yerlerini almak için hevesliler.
Michal Zewlakov -> Ankaragücü Stjepan Tomas, Jerko Leko, Dady -> Bucaspor Federico Insua -> Bursaspor Ismael Sosa -> Gaziantepspor Florin Cernat, Antony Seric -> Karabükspor Nikolay Dimitrov -> Kasımpaşaspor Nicolea Marius Dica -> Manisaspor
Kariyerinde Inter ve Porto olan bir oyuncunun yolu Eskişehir'den geçebiliyor... Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz "Pele" gibi... 2007 yılında Inter'e geçerken 2 milyon euro civarında bir paranın Guimaraes kasasına girmesini sağlıyor. Ilk sezonunda forma şansı bulsa da, gerekli çıkışı gösteremeyip kadroya girememeye başlıyor... Sonrası biraz da bizi ilgilendiriyor. Malum, Jose Mourinho Inter'e geçince istediği adamların başında Ricardo Quaresma geliyor. Ciddi bir meblağ ödeniyor. Pele, transferin ufak bir detayı olarak Porto'nun yolunu tutuyor... Ne enteresandır, Quaresma Inter'de Pele kadar bile maça çıkamıyor. Orası onları ilgilendirir. Quaresma ile Pele 2008'deki ortak transferlerinden sonra Türkiye'de karşı karşıya gelecekler. Türkiye'de bir takasın parçası olarak yollanıp, esas oğlana karşı oynanan oyunlara çokça şahitlik ettik. Hatta 930.000 Euro + Burak Yılmaz esprileri hala kulağımızda. Kendisi rakamı hep tüme tamamlayan fonksiyonda oluyordu... Rekabet, kaliteyi arttırır. Rakibimize gelecek "iyi" oyuncu da bizi mutlu eder. Neticede futbol 11 değil, 22 kişinin oynadığı bir spor. Umarım bundan sonra gelenlerin sonu Vassell gibi olmaz... Hayırlı olsun...

6 Yorum:

Vallahi bu naklen yayın gelirlerinin artması şaka maka bizi iflastan kurtardı.Uzun uzun hesaplamıştım sezonu 70 civarı puanla kapattığımız anda şampiyonlar ligine gidemesek bile ligi ilk 6 'da bitirdiğimiz için 75 trilyon cepte bundan sonra.Eğer bu seneyi şampiyon bitirirsek,gelecek sene de stada başlarsak gs gibi biz de yırtabiliriz.Onun için bu sene uefa falan umrumda değil tek hedefimiz lig şampiyonluğu olmalı.

sozcelyk dedi ki...

pele ilginç duruyor, demek ki porto'da bekleneni verememiş ama yine de 2 yıl içerisinde inter'den eskişehire düşmesi enteresan.

bLAck_eAgle dedi ki...

Kasımpaşa, buca, eskişehir bu iş yapar bu sene özellikle KASIMPASA

jessie cok ve bos konusuyosun.

SinnFein dedi ki...

Başkan sende çok ve boş işler yapıyorsun!

Pamukk dedi ki...

büyük başkan kılığında post atan hanginiz

Yorum Gönder

Ara