.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Haziran 2010 Pazar

Almanya 4 - 0 Avustralya

I. Maç Öncesi shelbyl: Borges varken bize laf düşmez aslında, o yüzden kısa keseceğim. Almanya'nın en büyük soru işareti ortasaha ikilisinin nasıl oluşacağı ve nasıl bir performans göstereceği idi. Bu soru işaretinin çözüme ulaşacağı, ve de kupanın favorilerinden birinin seyri defterinin az çok dürüleceği bir karşılaşma olacak. Avustralya'nın en büyük olayı taş gibi orta sahaları. Bresciano, Grella, Cahill, Emerton, Culina. Lakin Viduka sonrası bir forvet yetersizliği, Avustralya'nın kupa geleceğini karartmakta. Almanların yaratıcı isimleri Özil ve Marin sayesinde bir şekilde gol atacağını, Avustralya'nın ise karşılık veremeyeceğini düşünüyorum. Ama mücadele seven futbol izleyicisi zevk alacaktır bu maçtan.
II. Maç Sonrası
shelbyl: Daha maç bitmedi ama ben şimdiden diyeyim diyeceğimi: Löw çok büyük hoca. Yani bu kadar soru işaretli Almanya'yı, kağıt üstünde oldukça dirençli gözüken Avustralya karşısında böyle bir futbolla sonuca ulaştırmak başarıdır. Hoş, Löw'e biraz da Schweinsteiger'den bir CM yaratan van Gaal asist yapmış oluyor, ama gene de...
Bu maçla ilgili de başka ne denir bilmiyorum. Ama Avustralya'ya üzüldüm, sempatik bir takımdı gözümde, fena oldu.

8 Yorum:

Avustralya bir önceki turnuvada büyük bir çıkıs gosteripaz kalsın brezilyayı bile devirebilecekmis gibi oynamasına ragmen, Turnuva Kralı Almanya karsısında pek bir sansları yok derim. Net Skor Almanya:3 Avustralya:0

Avustralya'nın altın jenerasyonu aynı İngiltere milli takımı gibi son demlerini yaşıyor.Almanya da kabız bir takım,sıkıcı bir maç olur,az gollü bir Almanya galibiyeti bekliyorum 1-0,2-0 gibi.

Mitya dedi ki...

Katilmiyorum - Avustralya'nin maci alacagini dusunuyorum. 1-2 Socceroos.

Borges dedi ki...

Hasa diyoruz Shelbyl:) futbolun güzelligi herkese her lafin düsebilmeisidir belki de :)

Orta ikili belirlendi aslinda.

"Schweinsteiger ve Khedira"

Öndeki üclü de Podolsski-Özil-Müller- Bir ihtimal Mülller'in yerine Trochowski.

Isimleri gecersek orta ikilinin önünde genc, güzel bir orta üclü var. Bu beni heyecanlandiriyor. Sonradan girecek olan Marin ya da Kroos.. Hepsi 22 yas ortalamasina denk düsüyor.

Avustralya tas gibi bir takim, her türlü sonuc olasidir. Almanya cok genc.. Ama su kesin ki güzel bir futbol olacaktir, sonuctan bagimsiz.. Umuyorum en azindan:)

tearkan dedi ki...

Alakasız biliyorum ama Quaresma Beşiktaş'ta..!!

tearkan dedi ki...

bir de alakalı bir şey yazıyım bari. pek bir şey beklenmeyen, ballack da yok nasıl pozisyon bulacak denen almanya turnuvanın en gollü maçlarından birini oynamaya ve en farklı galibiyetini almaya doğru gidiyor. futbol hakkaten 11 kişiyle oynanan ve sonunda almanların kazandığı bir oyun sanırım :)

uncolored dedi ki...

biraz Mesut çokça formanın etkisiyle 2.golde zıplayarak sevindiğim maçtır.

AQ-47 dedi ki...

Abi Almanya her zaman Almanya, kadro pek farketmiyor baksanıza...

Yorum Gönder

Ara