.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

25 Şubat 2010 Perşembe

Cerezo'dan Kasap Uyarısı

Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo, maçtan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bugün deplasmanda galip gelip, tur atladığımız için çok mutluyuz, lâkin bir hususa dikkat çekmek istiyorum; şayet bu sene ‘’Avrupa Ligi’’ adını alarak geliştirilen bu turnuvanın daha cazip ve ilgi çekici hale gelmesi hedefleniyorsa ‘’kasap’’ diye tabir edilen ve müdafa yapmayı, rakibin ‘’yıldız’’ futbolcularına şuursuzca müdahale etmekten ibaret sanan futbolculara dikkat edilmesi ve bir takım tedbirler alınması gerekiyor. * Bonus

71 Yorum:

bonaventure dedi ki...

"...diğer takımlar ve camialar hakkında "belaltı" yorumlar yapan ve amacı blogu sabote etmek olanlar lütfen başka yerler arasın kendisine.

Burası onun yeri değil."

bu açıklamayı değiştirin bari. komik oluyor.

Gökhan dedi ki...

forzabeşiktaş'ta açtığı başlıkları düşününce böyle bir şey bekliyordum zaten eser gökulu'dan.

@ bonaventure

seni görünce bir an için wolfsburg ya da cska'ya inönü'de yenildikten sonra ilk iş olarak bir gs blog una girdiğimi hayal etmek oldu.tuhaf geldi forlan'ın golünden sonra bir daha güldüm.

bonaventure dedi ki...

gökhan@

ilk işim bu olmadı güzel kardeşim. bu blogu kendimce adam yerine koyduğum için takip ediyorum ve okuma listemde de yeri var. böyle abuk sabuk bir yazıdan sonra sadece bir tepki benimkisi. yada ne bileyim adam sandık eşeği hesabı...
neyse kusura bakmayın rahatsızlık verdiysem. bir daha da bakmayız buralara olur biter.

esgo dedi ki...

Yahu kasıtlı müdahale ile Aguero'nun yüzünü dağıtan Servet, pozisyon sonrası binlerce taraftarınca (şahsına yönelik tezahüratlar ile) ödüllendiriliyorken bu postun abuk ve sabuk bulunması kadar doğal bir şey olamazdı zaten. Hoşçakal bonaventure

marpione dedi ki...

bonaventure sen "belatını" yanlış yorumlamışsın. belaltı yapmayacağız demek eleştirmeyeceğiz veya yeri geldiğinde dalga geçmeyeceğiz anlamına gelmiyor.

iki hafta önce "bizde çok yıldız var hep kasti giriyorlar" hezeyanlarına giren bir takımın oyuncusu rakibin dünya starının suratını dağıtırsa elbet koyarız o ironiyi buraya. cuk oturmuş.

Jokond dedi ki...

neresi bel altı? hakaret yok, aşağılama yok. aylardır kasap futbolundan şikayet eden bir camianın bugün aynısını yapmasını ve eleştirileceğine pohpohlanmasını hicvetmiş Eser o kadar. şuna bile bel altı demek ayıp oluyor gerçekten...

Unknown dedi ki...

ekşisözlükten geliyooor

(bkz:ağlama melis)

Çok iyi ya benim de aklıma gelmişti bu :).

Kalten dedi ki...

Bu post'u Yılmaz Özdil okuyan cumhuriyetçi teyze gibi "Haaah! Afferim! Yaa! YAA!" diyerek okudum.

Sevmiyorum Adnan Polat seni!

Üzülmeni istyorum!

Fener de anneannemizin ligine geri döner. Aziz Yıldırım İlker Yasin'i de kovdursun, Euroleague kalitesi yükselir de tur atlanır belki.

bonaventureye katılıyorum.
servet kasap da olsa, başkanları zeka seviyesi çok yüksek olmayan bir açıklama da yapsa onlara o yakışır. ona cevaben bizim bunu yapmamız yakışık almaz.

Sertug Ozgur dedi ki...

Talihsiz bir şekilde elenen Gs'nin maçından hemen sonra böyle bir post'un açılması tahrik edici olmuş. Ben açıkça Madrid'i tuttum ama maçla ilgili sıcağı sıcağına hiciv falan ne yazsan tepki gelir.

Bilica da iyi dağıttı elemanın suratı ama Agüero kadar zayıf veya şanssız değilmiş Lille'li çocuk.

Ha bu arada bence Servet'in hareketi kasti değildi.

esperanza dedi ki...

yuzumuzu guldurdun eser :)

sozcelyk dedi ki...

kendini yıldızlar topluluğu addedip sonra en önemli maçında 4- 6- 0 oynarsan üstüne üstlük kasap futbolculardan dert yanıp kendin başı gözü dağıtırsan diğer takım taraftarı da ayarı verir , çok duygusal olmayın bence gayet naif olmuş .

Gökhan dedi ki...

bugün yüzümü güldürse de genellikle üzen atl.madrid'in başkanı cerezo'ya da bi çift sözüm var.

ne zaman bu takım dengesiz takımdır ne yapacağı belli olmaz diye tanınmaktan vazgeçecek ? ulan herkes barca'yı tutmuyor,benim gibi atletico madrid sempatizanları da var.

Unknown dedi ki...

bu tam zaytungluk olmuş. çalabilir miyim eser abi?

barış dedi ki...

bir kere adnan polatın açıklamyı yaparken kafasındaki şey yıldız futblculara kasti sertlikler uygulandığını düşünmesiydi. servet o tekmeyi bilerek atmamıştır bence. zaten servet atıyorum lugano gibi rakibi sakatlamak için oynayan bir adam değildir. kaldı ki adnan polat ın servetin agüeroya attığı tekmeyi desteklediğini nerden biliyorsunuz? kasti attığını düşünse galatasaraydan uzaklaştırmak istemeyeceğini nerden biliyorsunuz? hayır gören de sanki çok absürd bir açıklama yaptı sanır adam. git sor adama agüeroya gelen tekmeye üzüldüm diyecek muhtemelen. ama türkiye ligiyle farkı ligde kasti olduğunu düşünmesi belki ha?

gereksiz, tahrik edici başlık açmakta üstünüze yok. sonra da gelsin millet buraya ağlama melis diye yorum yapsın. iyiymiş.

sozcelyk dedi ki...

adnan polat ın bu düşüncesi bursaspor maçında ozan ipek vs sabri denizlispor maçında braga vs caner arasında geçen korkunç faullerden dolayı hasıl olmuştur , yoksa ne jo ne baros ne de kewell rakiplerinin kasti müdahaleleriyle sakatlanmadı adnan polat ın dünyaca ünlü yıldızlarımız dedikleri sabriyle caner ise saygı duyarım ama bilmeden görmeden sağa sola bok atarsanız ayarı böyle verirler.

ayrıca adnan polat ın o açıklamalarını ciddiye almak için telegolde yorumcu olmak lazım kusura kalmasın futbol bilgimiz görgümüz o kadar kısıtlı değil.

esgo dedi ki...

@ aliveli, kullanabilirsin

@ barış, Antalya maçından sonra pozisyonun içinde olmayan Yalçın, yok yere medyanın ve taraftarın önüne atıldı; Yalçın'ın pozisyonla uzaktan yakından alakası olmadığı anlaşıldığı halde hiçbir g.saray yöneticisi çıkıp bu futbolcudan özür dilemedi.

Keita gitti Üzülmez'e kasıtlı dirsek attı (ki size göre onda da kasıt yoktur) çıkıp tek kelime etmedi.

Antalya maçından sonra kimse kalkıp da Adnan Polat'a Jo'nun pozisyonu hakkında ne düşünüyorsunuz diye sormadı. O yüzden bugün de soru yöneltmeye gerek yok, çıksın konuşsun ...

al bunlar da aslında ''o tip'' futbolcu olmayan Servet'in sadece benim hatırladığım ve bulduğum vukuatları ..

Fenerbahçe'nin, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk raundunda Galatasaray ile yaptığı maçın ilk yarısında sakatlanan Semih'in sağ dizinin altında darbeye bağlı kemikte ödem olduğu açıklandı. Servet'in darbesiyle sakatlanan Semih'ten eski takım arkadaşına sitem: 'Topu kurtardıktan sonra hamle yaptı. Ben olsam yapmazdım. Servet’in Fenerbahçe’de oynarken idmanlarda karşı karşıya geldiği Semih’i daha önce üç kez sakatladığı, birinde ise golcü oyuncunun dizine üç dikiş atıldığı öğrenildi. (Bu sakatlık sonrası Semih, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı)

Maçın 21. dakikasında Servet Çetin orta sahadaki ikili mücadelede Didier Drogba’yı sakatladı. Bu pozisyonda Drogba’nın ayakkabısının yırtıldığı ve ayağından kan aktığı gözlendi.

Servet’in müdahalesi ile yerde kalan Neca’nın elmacık kemiğinin kırıldığı ve tedavisine hemen başlanacağı, sahalara ne zaman döneceğinin ise henüz belli olmadığı açıklandı.

Yarım sahada yapılan çift kale taktik çalışmasında Servet, genç forvet oyuncusu Yaser Yıldız ile antrenman sürerken gerginlik yaşadı. Bir çok pozisyonda karşı karşıya gelen Servet ve Yaser’in sürekli omuz omuza mücadelesinin yanı sıra, itişip-kakıştıkları gözlendi. Daha sonra bir pozisyonda Servet, Yaser’e sert girerek arkadaşını sakatladı. Yaser acı ile kıvranırken, takım arkadaşları yanına geldi; ancak Servet, Yaser ile ilgilenmeyip, arkasını dönüp pozisyondan uzaklaştı.

Uluslararası Meridyen Kupası Gençler Futbol Turnuvasından bulunup getirilmedi Servet, tanıyoruz çok şükür.

Unknown dedi ki...

Servetin hareketi kastidir nasil kasti degil ya!!!!Adam donemedi topu agueroya kaptirdi son adammi yoksa neill yetisiyomu o tartisilmali???Ayrica bu blogda yildirim demiroren hakkkindada ayni sekilde alayci yazilar oluyor.Ne yazikki turkiyedeki baskan profili budur.Kimse de kusura bakmasin acigini yakalarlarsadaki nerdeyse her hafta acik veriyolar artik boyle dalgada gecilir!!!(bize suleyman sebalar ozhan canaydinlar yaramaz bizleri demirorenler polatlar kesiyor!!!!)

barış dedi ki...

çıkıp şu agüero için açıklama yapsın ben de isterim tabii o noktada samimiyetsiz olarak suçlamakta haklısınız ama böyle bir şey realistik değil dünyanın hiçbir yerinde olmaz hani adam düşüncesi o olsa bile söylemez bunu. adnan polat şu agüero ya gelen tekme için de aman banane dememiştir bence olmasını istemediği bir olaydır.

şu servetin olayı ise biraz farklı. 3 pozisyonun 2sini hatırlıyorum, sakatlıklar şanssızlıktı. normalden sert olmayan fauller sonucu o sakatlıklar yaşandı. emre-baros pozisyonunda nasıl emre barosun ayağını kırdı demiyorsak servet de ordaki olaylarda en azından niyet açısından suçlanmamalıdır. böyle faulerdeki sakatlıkları sayarsak bu kadar göz önünde her stoperin sakatladığı adamları sayabiliriz. ha tabii niyetini kenara bırakırsak doğuştan bir sertliği var ama bence niyettir vurgulanan.

adnan polatın açıklamalarına bakıp da her taşın altında bir bokluk armaya gerek yok bence. nihayetinde dışardan bakıldığında absürd olmayan bir açıklama yapmış.

esgo dedi ki...

Adnan Polat’ın açıklamaları, tüm futbolseverlerin ortak temennisidir zaten kimsenin buna itirazı yok; hatta değil yıldız futbolcu, kırk yılda bir 18’e giren oyuncumun da sakatlanmasını istemem, ama söz konusu açıklamanın bir çok falsoyu içinde barındırması ve samimiyetsiz oluşu, gün geliyor bu postun açılmasına vesile oluyor.

Adnan Polat bilmiyor mu (ama isteyerek, ama istemeyerek) her takım oyuncusu kadar g.saraylı oyuncuların da futbolcu sakatlıklarında dönem dönem başrole soyunduğunu ? ama işte sanıyorum geçtiğimiz günlerde lakerda söylemişti ''g.saraylılar kendi futbolcularına toz konduramaz'' diye. Şu an tam o noktadayız. (Seni tenzih ediyorum barış)

F1a9t0i5H dedi ki...

futbol bu tabi fakat bunca sakatı inşallah herkez yaşar hemde o kasap ifadeli fauller ile ozamanda bu yorumlar ironiler gibi durumlar yazar cizeriz mesela kayseri macı itibariyle ernst sezon kapatsa
ne dersiniz hoş olmazmı?
bence olmaz benim zihniyetimde yok bu zavallılık servete tribün gol yedircegi bariz hatası sebebiyle daha aguero cıkmadan oyundan bagırmıştı staddan canlı izleyen biri olarak söyleyeyim tabi bunu
aa servet sakatladı aguero cıktı ooleey diye algılayan zihinlerde sorun galiba

damla dedi ki...

turkcell kasap ligi pankartı açıp, rakibin 50 milyon euro'luk futbolcusunu nakavt edip, sonra bu insanlık dışı hareketi alkışlayıp, adamı nakavt eden servet'e tezahürat yapan taraftar.

pek de üzerine bir söz söylemeye gerek yok.

kimse kasaplık istemiyor. ama bana yok sana varla geçmez bu hayat be galatasaray. hipokrat kokuları tavan yaptı ayıptır söylemesi.

damla dedi ki...

ayrıca öne keita, sonra servet, haftaya da neil'dan bekliyoruz bir girişim. sezdim o potansiyeli onda.

esgo dedi ki...

Benim oyuncum benzer bir kasıtlı darbe sonucu sakatlandığında elbette isyan edeceğim, ama bunun karşılığı ‘’baaaak gördün mü Beşiktaşlı kardeşim, nasıl oluyormuş’’ değildir, olmamalıdır da, zira buradaki amaç da o değildir zaten.

Bizde işleyiş daha çok birbirimizi sakatlamaya yönelik zaten, misal Fink çıkıyor Ferrari ile çarpışıyor aylarca yolunu gözlüyoruz falan ... ama olur da bu hafta Mehmet Eren kasıtlı bir faul ile Ernst'i hastanelik ederse, kalkıp da Saidou'yu hedef göstermeyiz.

F1a9t0i5H dedi ki...

Cidden neden bu kadar kör olabiliyor insanlar koca sezon acar 10 tane posizyon gösteririm gs yapılmıs oha dersiniz bu kadarda olmaz diye
koca sezon belki konusabilecek bir posizyon olmus oda komiktir isteyerek olmadıgı alenen sabit
taraftar servete bagırmıs mıs cidden yapmayın bunu size yakısmıyor bu algı

servet net hatası sebebiyle oyundan düsmesin diye daha aguero oyunda iken cıkıp cıkmayacagı bilinmezken taraftar destek vermeye calıstı kac hareketi var servetin hangi futbolcuya bir lugano terbiyesizligi yada bilica
hangi hareketi hadi biri cıksın bu sene bide sunu yaptı desin ?
diyemez cünkü yok öyle birsey
ama ben size bu sene yapılmıs 10 macından 10 tane posizyon izletirim kadıköyde fenerbahcenin yaptıgı sertligi konusun konuscaksanız hepsi es geciliyor

servetmiş komik!

F1a9t0i5H dedi ki...

yalcın la ilgili söylenecek öyle cok seyvarki

örnegin harry kewell
kimin sorunu var bu adamla
hickimsenin olamazda zaten
su lig macını acında bi bakın antalya gs 2 3 biten hani
bi bakın kewella yasadıgı posizyonlara anlarsınız karekterini neye hedef olup olmayacıgını
efem jo sakatlandıgı posizyonda yalcın yokmus:)
35 dakika tekmeledi adamı illa sabit görüntümü lazım
adamın zihniyeti belirli
1 degil 4 degil
denizli macında dahi 2 tane kasıtlı yazıktır diyecegin posizyon olmus
ee tabi adnan polatın bu acıklaması neden bu kadar negatif gelir hemde hic renge bezenmemiş
olanı
neden olacak sakatı yasayan takım gs nasılsa cokmu üzülüyorsunuz bu durumlara güldürmeyin beni
basına gelen anlar bu durumu

tam kadro bir gs :) farkındayım farkın sizide anlıyorum o yüzden

Turkiye toplumuna hiciv yapmayacaksin Eser, kaldirmiyor.

Jon Stewart Turkiye'de iki konuk program yapsa ertesi gun asagiya alirlar serefsizim, nasil bir gerginlikten beslenmedir bu yahu...

Adem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

@fatih

bütün bu anlamsız tartışmasının içinde yalana başvurulacağı aklıma gelmezdi. yahu "servet net hatası sebebiyle oyundan düsmesin diye daha aguero oyunda iken cıkıp cıkmayacagı bilinmezken taraftar destek vermeye calıstı" demek için ya sağır olmak gerek, ya da yalancı. doğru, agüero çıkmadan başlandı ama agüero oyundan çıktıktan 2 dakika sonra atletico madrid yarı sahasının sağ tarafında, korner direğine yakın bir yerde taç kullanılacakken hala stad "serveeet, serveeet" diye inliyordu. açıp maçın tekrarını izleyebilirsin. yazının ana fikrine karşı çıkmak hakkındır ama gözünü seveyim olanları çarpıtmayın, kendinizi daha sevimli göstermeyin.

bu yorumla birlikte eser'in vurgulamaya çalıştığı asıl şey de bence ispatlanmış zaten. anlatılmaya çalışılan servet'in kasaplığı değil, takınılan ikiyüzlü tavırdır.

Kartal Bafiler dedi ki...

Zamanlama açısından gayet yerinde bir post olmuş , alınmak isteyenleri de özgür bırakalım...

ilkay dedi ki...

çakalca.

yazıda "şuursuzca" lafı özenle seçilmiş. sorulması gereken şu:

servet orada o tekmeyi bilerek mi savurdu?

cevabınız evetse, diyeceğim bir şey olamaz. kendi çapınızda fantastik bir hiciv denemesi der geçerim.

yok eğer cevabınız "hayır"sa bir soru daha sormam gerek.

adnan polat kasap açıklamasını "şuursuzca" savurulan tekmeler için mi söyledi, yoksa rakibi -gene insaflı davranıp sakatlamak demiyorum- korkutmak, yıldırmak için bilinçli atılan tekmeler için mi?

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalYazarYazisi&ArticleID=979530&Yazar=U%C4%9EUR%20VARDAN&Date=10.02.2010&CategoryID=103

ilkay dedi ki...

Hiciv 199 a kadar gideceksin sanırım shelbly.

farketmez. bunun yazarı olayı çevirip kendine göre yorumlamış sadece. yukarıda da bir yorumu var. servet kısmını okudum yetti açıkçası.

yani şunu demek istiyorum. senin bana verdiğin hiciv derslerini bu yazının yazarına da vermen gerek. çünkü bakış açısı aynen yukarıda yazdığım gibi.

polat kasap dedi.
servet kunu sakatladı.
of of bana ekmek çıktı.

mantalite bu yani.

servetin kunu sakatlaması ve polatın kasap açıklaması için bkz bir önceki yorumum.

Ekrem35 dedi ki...

ellerinize sağlık. süper bir hiciv. gs taraftarı yine toz konduramıyor ve kabullenmiyor hiç bir şekilde futbolcusunun yaptığı hareketleri. keita'nın da zaten boyu uzundu ondan dirseği i.üzülmez'in suratına denk geldi. kasıt yok yani.

tearkan dedi ki...

İş o kadar komik bir noktaya gelmiş ki yazmaya nereden başlayacağımı şaşırdım. Önce çıkıp elenilen maç sonrası bunu yazmak ne kadar doğru denmiş, o yetmemiş servet kasıtlı atmadı o tekmeyi denmiş. Yahu sakatlanan futbolcularınızdan kaçının pozisyonu için çıkıp da bu kasıtlı diyebiliyorsunuz? Benim en samimi arkadaşlarımdan birisi ardanın bizim maçta oyundan çıkması sonucu yahu sakatladınız adamı demeye kalktı. Belki sizde yok ama darbeye bağlı olsun olmasın her sakatlığı artık bu kasaplık kılıfına sokmaya, her başarısızlığı da bu sakatlık kılıfına sokmaya bir çok geseli.

Postun hangi noktasında servetin kasıtlı faul yaptığının söylendiğini gördünüz? Dengesizliğinden bahsedilmiş ki çok doğru bir tespit bu. Adama ayıboğan deniyor ve benim geseli arkadaşlarım bunu gülerek, övünerek söylüyor. Güce dayalı bir futbol oynadığı ve dengesiz olduğu çok açık servetin.

Canın yanınca çıktın isyan ettin buna kimsenin bir şey dediği yok zaten; ancak jonun pozisyonunda medyanın önüne attığın Yalçın'ın suçsuz olduğu ortaya çıkınca niye özür dilemedin? Niye çıkıp açıklama yapmadın? Başkanınızın yaptığı açıklamaya yada anlatmaya çalıştığını iddia ettiğiniz şeye kimse yanlış demiyor; ancak bunu ifade ediş şekli yanlış. Suçsuz bir adamı ortaya atarak, hedef göstererek hak aramaya çalışmak ne kadar doğru? Adam dava açtı yahu rijkaarda. Kazanırsa ne diyeceksiniz çok merak ediyorum. Şu şu şu futbolcularımız sakatlandı şimdi bu davanın sırası mıydı Yalçın yeaeaeaeaea

sembolist dedi ki...

ya dinime küfreden müslüman olsa,2.ınıf antepli futbolcularınızla anca böyle konşrsunuz.antepe taraftar olsanaaaaaaaaa:)maç satıp başka bir takımı küme düşürmek normal bu ülkede..

Gürcan Ulusoy dedi ki...

işte "tartışma kalitesini nasıl yerle bir ederiz"in bir örneği sembolist.

konu kasap futbolcular;
trollümüzün gündemi beşiktaşın antepspordan alınan oyuncuları ve bursanın küme düşmesinde beşiktaş ın aldığı rol.

ilkay dedi ki...

bjk maçında sakatladınız arda yı diyen arkadaşınla maç konuşuyorsan o arkadaşınla senin sorunundur.

servet i savunmuyorum gs de oynamasından acı çeken bi taraftarım. trajik olanı da futbol oynamaya çalışırken bunları yapması. acınası bir adam servet.

bilinçli atılan o kadar fazla tekme var ki, bir çoğunun da video/resim kanıtı var dolanıyo ortalıkta, istersen bir bakıver.

postta servet kasıtlı tekme attı denmemiş zaten. bunu önceki yorumda açıklamıştım.

yalçın a yapılan muamele benim nazarımda azdır bile. bunu hiç tartışmam. korner köşesinde kewell a yaptığı harekette orada olsaydım koymuştum uçan tekmeyi. yalçın mazlum değil. dava da açabilir. orada o yönetimsel hata yapılmasaydı keşke. ne bileyim rijkaard a öyle açıklama yaptırtacağınıza sokun tünele ağzını burnunu kırın.

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
tearkan dedi ki...

Yalçın'ın yaptıklarıyla ilgili bir savunma yapmadım zaten. İsyanla alakasız birinin bu şekilde ortaya atılmasından bahsettim. Gerçi Yalçın o maça Veysel'in formasıyla çıkmıştır. Maça Necati'in formasıyla çıkan Balili de joyu sakatlamıştır. Biz de Yalçın'ın formasıyla maça çıkan Orhan Ak'ı görüp; onun pozisyonla alakası yoktu yae adamı boşu boşuna suçladınız o pozisyonla alakalı olarak demişizdir. Mümkündür, olabilir.

ilkay dedi ki...

ne diyorsun tearkan? gerçekten şu an kulüple ilişkisi kesilen 2-3 gerizekalının yaptığı bir saçmalığı her tartışmada ortaya atarak karşı tarafı ezebileceğini mi düşünüyorsun? hangi kafadasınız abi siz?

ulan olay öyle bir raddeye geldi ki birazdan servetin tekmesi kasti değildi, adamlarımızı dövüyorlar diyenler tek başlarına iktidar olacaklar blogda.
lan adam hayvan gibi tekme attı işte, bilinçli bilinçsiz. adnan polat açıklamasında bilerek tekme atıyorlar demiyor ki, tekme atıyorlar diyor. şikayeti de bu. tam olarak servet gbi oyuncularda şikayet ediyor. buradan bir galatasaraylının yok elmacık kemiği sağlam, orayı kıramamış servet, yok kasti yapmadı, yok kafası o yerde ne arıyor, gibisindne yorumlar yapması konunun dışında kalıyor.
burada böyle bir postu görmek beni de bir beşiktaşlı olarak mutlu etmedi, ama zaten gelmiş geçmiş en büyük çirkeflerden kadrosunda bulundurduğu isimleri düşününce, adnan polat'ın açıklamasını mahalle maçlarındaki "abanmak yok ha, teknik oynuyoruz" a giden bir güldürü olarak görmüştüm. bu adamı bu kadar ciddiye almaya gerek yok. bakın, servet daha ciddi. tutarlı.
adnan polat gibi bir adamdan da; "yahu ben böyle açıklama yaptıydım, halt etmişim, o dediğim kasapların hası bizim takımızdaymış" gibi bir açıklama bekleyenler de ellerine tuz döküp yalasınlar. adamın egosu kendisinin 15 dakika önünde gidiyor, bir yerden kıvırır durur.
tıpkı adnan polat gibi, yanlışını kabul etme erdemini gösteremeyen bir sürü insan var orda burda.

Unknown dedi ki...

Cok ilginc ya bazi gsli arkadaslar adnan polati savunuyor!!!Savunun savunun bizdede bazi arkadaslar yildirim demiroreni koruyordu simdi hep birlikte kurtulamiyoruz!!!!Adnan polat populist bir baskandir ayni yildirim demiroren gibi cebinden para vermez bankalardan kredi ayarlar.Gider dos santos,elano,jo(iyi futbolcu ama avrupada yok???)gibi futbolculara milyon eurolar sayar???Elde kaldi lig.Merak etmeyin eger fb ve bjk boyle giderse ilk 3e giremezler o zamanda fener medyasi olmaz fb ve bjknin ilk 3e girmedigi sezonda gsnin sampiyonlugu sayilmaz derler.Sizde bu ne bicim bir medya bu ne bicim bir anlayis dersiniz???

hagi dedi ki...

hahaha :))

Komik olmus arkadaslar, yapmayin.Gerci mactan hemen sonra okusam o hissiyatla ben de sinirlenirdim belki ama simdi bakinca gayet yerinde ve zekice bir taslama var burada.

Yillar once yapilmis baska bir saka geldi simdi aklima.Fatih Terim'in Galatasaray'daki ilk sezonuydu sanirim.Kadikoy'de derbi var ve o gun de tesaduf iste, Terim'in dogum gunu.
Terim mactan once 'oyuncularimin bana dogum gunu hediyesi olarak galibiyeti verecegine inaniyorum' falan diyor.Neyse maci fener kazaniyor.Mac sonunda Fatih hoca tam soyunma odasina
girerken odanin kapisinin yanina Ali Sen'in gonderdigi 3-5 fenerli 'iyi ki dogdun faaatih' diye tezahurata basliyorlar.

Bu bile cok komigime gitmisti o zamanlar;sunda ne var alinacak anlamadim.Tabii ki bu kadar dramatik bir mactan hemen sonra okuyunca insan bozulabilir ama bunlara kizip bozulacak
bu lig bitmez arkadaslar :)

Kim yaptiysa mizah anlayisini takdir ediyorum.

sozcelyk dedi ki...

az önce ligtv de okudum

adnan polat uefa ya hakemleri şikayete gidiyomuş :)

onur dedi ki...

Öncelikle belirtmeliyim ki Galatasaray taraftarıyım. Bence Servet'in hareketi resmen adamın ağzını kırmaktı ve hakem devre arasında (büyük ihtimalle) pozisyonu atladığını farketti ve ikinci yarıda sırf bu yüzden takdir haklarını hep ispanyollar lehine kullandı ki maçın kaybının nedenlerinden biridir bu davranışı. Yine de severim servet'i; her takıma lazım bence bu tip "yüreği ile oynayan" futbolcular...

marpione dedi ki...

şimdi tekrar okudum da yazılanları. bence verilen tepkiler postun kendisinden daha komik :)

görülüyor ki şuraya "nasıl da geçirdiler gs'ye hahahaha" postu açmamızla bu tarz ince iğnelemeler yapmamız arasında fark yok. karşı taraf hepsini aynı kefeye koyuyor zaten. limit belli.

arttırmaya çalıştığımız için kusura bakmayın.

barış dedi ki...

bizim hepsini aynı kefeye koymamıza gerek yok. zaten biz yorum yapmasak bile olay ağlak gs taraftarı- ağlama melis- balon takım muhabbetine geliyor zaten.

Unknown dedi ki...

Ha adnan polat ha yildirim demiroren ikiside ayni simdide uefayi protesto edecekmis????Ney!!!!!!!!

barış dedi ki...

bu adnan polatın demeç meselesi sizin çıkıp da diğer takımların başarısızlığını eleştirme hadisenize benziyor. sadece gs ve fb nin başarısız olduğunda post atılıyor nedense. galatasaray ın bordeaux pana benfica maçından sonra yine balonsunuz diye post yok, elenince iş yine aynı noktaya geliyor. galatasarayın fb nin uefa yı kazanması kolay değil ama imkansız da değil zira takımlar arasında çok fark yok, turu detaylar belirliyor genelde ve bir baros olsa muhtemelen şu post atılmayacak bile. hadi barosu geçtim canerin pozisyonu yaşanmasa bile atılmayack belki. fener 85te yemese bir de gör o zaman. hayır ben demiyorum ki biz aslında turu geçecek kadar iyi takımız bilmem ne. ama geçemeyecek bir takım da değiliz, uefa finalı hayal olacak kadar uzakta değil diyorum yani. yıldızlar topluluğu diyen adam saçmalıyordur ama uefa finalini nah görürsünüz diyen adam da gerçekçi değildir.

seneye aynı piyes olmayabilir belki ha? ve ben hakikaten bugün elenmesek bu postun atılacağını düşünmüyorum.

barış dedi ki...

bu son yorumum diğer post içindi yanlışlıkla buna atmışım.

damla dedi ki...

Ozellikle girilen son iki basliga baktim, sonra yorumlara baktim, sonra bi sitenin adina baktim. Eksigalatasaray yaziyorda benmi goremiyorum diye. Ne cok takipcisi varmis da ben fark etmemisim sanirim. Guzelmis. :)

konuya gelirsek en basitinden i.kas rakibina dirsek attiginda besiktas taraftari yaziklar olsun sana sigar mi adamliga yakisir mi besiktasliya derken, (bir kisim) gs taraftari keitanin uzulmeze karsi nakavtini ooh ne koydu keiitaaa keitaaaaa diye degerlendirabiliyor. Ama ayni adam cikip turkcell kasap ligi laga lugasi yapiyor. Iste bu komik. Zaten servette agueroyla twister oynuyordu aslinda.

gs taraftari icin madalyon farkli yuzunu sergilese de, bu konuda kendilerince bir fikre sahip olduklari gibi, adnan polatin kasap temali aciklamalari besiktas taraftari icin yalnizca bir tebessum meselesi... yanarli donerli hal ve tavirlarin sure geldigi futbolumuzda hicivler daha uzar gider.

gnyz dedi ki...

Dünkü maçtan sonra "Hakemler tarafından katledilen! gasaraya geçmiş olsun diliyoruz" şeklinde bir yazı bekliyorlardı bu gs liler herhalde. Sanki gs bloguda yapılan hiciv adamların zoruna gidiyor

Bu arada adnan polat ismi "şaibeye" karışmış bir hakemi gönderdikleri için uefa'yı protesto edecekmiş :)

Kalten dedi ki...

Adnan Polat: "Daha önce şaibeye karışmış bir hakemin bu şekilde hata yapmasını altında birşey aramamak mümkün değil." ve "Hakem atama komusyonu başkanı İspanyol bunu da siz basın mensuplarının değerlendirmesine sunuyorum."

Shelbyl gibi bitireyim: "Kişi kendinden bilir işi"

esperanza dedi ki...

o degil de bir tane bilincli gs li gelip te "yahuu bu aciklamayi ne zaman yapmis adam, kafanizdan uydurup baslik aciyorsunuz" diye yazmamis :/

barış dedi ki...

bu konu iyice saçma sapan bir hal aldı haklı haksız birçok yönü var ama yorumlar bir bjk-gs kavgasına dönüştüyse bunda herkesin payı var demektir. söylenecek çok şey var ve belli bir noktadan sonra bunları söylemek anlamsızlaşıyor. bazı arkadaşların istediği gibi beşiktaş blogunu beşiktaşlılara bırakmak en iyisi bu saatten sonra.

alper dedi ki...

servetten kasap bile olmaz be.ortalığı sümüğe keser o.onun elinden kabuklu yumurta yenmez a.k.habire sümük atsın sağa sola o.agüero baktı ali samiyenin çimleri sümük dolu sakatlık numarası yapıp çıkayım dedi.sertlikle alakası yok pozisyonun.

theanswer dedi ki...

Burda bir arkadaş şaibesaray postunun altına muhteşem bir açıklama yapmıştı. Bu gs takımı hiç olmasa Türk futbolu çok çok daha iyi bi yere gelir. gs sürekli şaibelerle anılır falan demişti. En dikkat çekici tespitide taraftarı futboldan anlamaz bir fenerliyle adam gibi oturup futbol konuşabilirsin ama bunlarla konuşamazsın saçmalarlar diye. ahanda yukarda örnekleri. Futbol fakiri adamlar. Aynı kulüpleri gibi kendileride şaibeli.

ilkay dedi ki...

bende hata 3 akıllı 40 gerizekalının takıldığı ortamda yorum yapıyorum.

real madrid ofişıl müdürü de geldi son noktayı koydu.

ne diyeyim zalad gelsin siszi kurtarsın.

F1a9t0i5H dedi ki...

yorumlarımdan anlasılacagı gibi bir galatasaraylı olarak hic yalcın edebiyatı yapmamanızı tavsiye ediyorum adamın izlendigi vakit bir ismail güldüren oldugu alenen acık gecen seneki macımızda da aynıydı bu senede yalcın 35dakika joyu tekmeledi illede sakatlandıgı posizyonda olup olmaması degil rijkaardın acıklamasındaki amac adam salakmı
körmü görmedimi yalcının o posizyonda olmadıgını
gercekten garipsiniz arkadaslar
bu kadar aptal olunabilirmi rijkaard acısından söylüyorum sacma geliyor yalcın karaktersiz bir oyuncudur bir sürü görüntüsü ilede bu durum sabittir utanmasanız lugano bilica melek diyecekseniz olay o durumagelmiş

adnan polat acıklaması yerindedir sebebi bazı adamların rakibi ciddi anlamda düsünmeksizin nolursa olsun dercesine girisleri fazlasmıstı gs maclarında bunun sebebi de sadece sindirebilmek için özellikle deplasmanlarda bunları takip eden cogu gs taraftarı bilir burada bi sark kurnazlıgı falan yoktur sen iki posizyonda esgecersen zihniyeti bozuk olan adamın sertligini 3.sünde tekmeyi yiyen oyuncu cıldırır herneyse yani kalkıp polat söle yapıo böle yapıo komik yani bu adam gs tarihinin önemli hizmetkar insanlarından biridir

gelelim besiktas macına daha ilk yarı ortalarında barıs özbek atılmalıydı 2. sarıdan gördüdemi vermedi yoksa sarı diye yorumlamadımı bilemem bence kızarmalıydı keita nın yaptıgı resmen terbiyesizliktir ve bu adamın sırf bu hareketleri nedeniyle giderek kendisinden sogutmaktadır beni ibrahim toraman topal posizyonlarından ligimizde bolca mevcuttur ve bicogunda penaltı kararı cıkmaz cıkmıyor o acıdan yorumsuz
ayrıca keitanın dirsek attıgı posizyonda ugura pas verip gol attırmadıgına gercekten sevindim cünkü hic yakısmıcaktı bu durum

Gs mizacı itibariyle daha soft bir oyun anlayısına sahip ve rakipleri özellikle anadolu klüplerindeki bazı tiplemeler belki asırı motivasyon sebebi ile de olabilir kastiye kacan sertlik görüntüsüdür bütün olayın özü bana oldu sana olsun yada sadece bize kanun kural degil bicok gs linin derdi
örnegin dünkü mahkum futbol sonucu penaltısı es gecilmiş olsa dahi hakketti gs elenmeyi beni cok üzmedi bu futbol sorası elenmek ancak oynamak pozitif düsüncedir basarıyı hak eden

bi taraf oynamak bi taraf oynatmamayı ahlaksızlıga büründürmeye kalkarsa sonucunda bende olsam cıkar birseyler sölerim.

damla dedi ki...

@zombie her iki yazıya baktım birinde gerizekalı yakıştırması yapıyorsun diğerinde köpek gibi havlama diyorsun. tamam da bu ne şimdi? hakaretlerin amacı ne anlamış değilim. herkesin kendine fikri var işte istediğini yazıyor, hakarete gerek olduğunu düşünmüyorum...

Adsız dedi ki...

Bi galatasaraylı olarak ben beğendim güzel bi gönderme olmuş =) Adnan Başkanın açıklamalarına katılıorum ama takımımızda Servet gibi kafa göz dalan bi adamda var bu da göz ardı edilemez tabi. Ama olayın yine 3 büyük takımlar tartışmasına dönmesi komik. Ne alaka demeden geçemiyorum.

Ayrıca @damla senin galatasaraylı olman gerekmiyormu arda turan münasebetinden :)

Yorumlarda çok güzel göndermelerde var çocuksu ifadelerde. Futbol bilgisi olanlar hemen sıyrılıyor zaten diğerlerinden.

F1a9t0i5H dedi ki...

@natura horror vacui

sağır degilim yalancı hic degilim
iki yüzlü olan tavırda

ohh ne güzel oldu elendi gs ezikligindeki algıyı

işte sizinki öle dedi böle dedi taraftarda servet dedi olayıdır

gaz ve soda olayı sizinki biraz
olmuyor işte napsanız 7 8 senebir hediye alırsınız bu ligden bu kafalarla zaten büyükle ugrasarak büyük olunmaz

tearkan dedi ki...

@zombie

Benim hangi kafada olduğum bir kenara da senin hangi kafada olduğun belli işte. Karşı tarafı ezmek. Mantık bu; yazılar yorumlar bunun için. Zaten bu yüzden de her seferinde tartışmalarınız fatihin gaz soda olayı şeklinde algılamasına, yok hazmedemiyorsunuz o yüzden elendiğimiz maç sonrasında koyuyorsunuz vs. şeklinde yorumlarınıza dönüyor. Kendi amacınız bu olduğu için burada açılan postların da mutlaka gönderme, laf sokma, ezme vs. içermesi gerektiğine inanıyorsunuz. Çıkıp servetin Agüero'ya yaptığı hareketi insanlar sanki inadına kasıtlı yada kontrolsüzmüş gibi göstermeye çalışıyor edasıyla konuşuyorsun, ben Yalçın dengesiz olabilir; ama o pozisyonla alakası yokken medyanın önüne yem diye atıldı
ayıp olmadı mı deyince Yalçın zaten sabıkalı o pozisyonda suçsuz da olsa suçlu göstermekte haklılar yae diyorsun. Sen suçsuz bir adamın sırf geçmişte yaptıklarından dolayı suçlanmasını her türlü desteklerim diyorsan benim de verebileceğim en mantıklı ve alakalı cevap odur kusura bakma tufan görünümlü cemal arkadaşım.

@barış

Sen zaten şu postun ilk mesajında, hani daha kimse ağlak gese taraftarı dememişken çıkıp da postu ''bel altı yorum'' yapmakla itham ederek mantığını, bakış açını koydun ortaya. Üzerine fazla bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

@fatih

Bize kafanızdaki Beşiktaş ve Beşiktaşlı algısıyla bakıp da değerlendirme yaparsanız işte sonucunda çekemiyorsunuz, o yüzden bunu yazıyorsunuz, büyüğe sataşmakla büyük olmaya çalışıyorsunuz olur işin adı. Sizin gözünüzde büyüklük kriteri mutlak başarı ve şampiyonluk olduğu için istikrarsız Beşiktaş ancak size sataşmak suretiyle büyük olmaya çalışabilmekte. Hayır başarı kriter değil geyiğine hiç girmeyelim; Elendi diye rijkaarda futbolu bilmiyor muamelesi yapan bir güruh var ortada.

@zombie

Gerizekalı, aptal... Hitabet yeteneğin müthişmiş gerçekten. Yalnız atalarımız ne güzel söylemiş:

''kişi kendinden bilir işi''

F1a9t0i5H dedi ki...

ben yalcının jo icin sakatlayıcı hamleleri oldugunu 35 dakika boyunca yani jo oyundan cıkana kadar sertlik yaptıgını söylüyorum ve rijkaardın da söylemini böyle anlıyorum

rijkaard salak degil ama muhterem basınımız yalcın o posizyonda yoktu ki aaa rijkaarda bak nasılda sacmalıyor haberini anlayamamakta salaklık olsa gerek
bütün olay gs yıpratmak üzerine kurulu anlamıyormusunuz

simdi sorarım size lig kupa avrupa dahil son 6 macında galatasaray 2 beraberligi son dakika kurtarsa uefadanda elenmiş olarak rijkaardı gönderiyormuydu bu basın göndermiyormuydu?

daum u neden göndermiyor suanda bu basın hafta basından beri nicin gülücüklerle dolu ifadelerle 5 maclık kazanmazlıgın üzerine birlik olduk dirlik olduk mesajları sebeb ne neden GÖNDERİLMİYOR bu daum ey ahali yokmu bunda bir sorun

yada denizli gitmezmiydi basın gözünde simdi su son 6 maclık periyodu besiktas yasasa idi

yalcında bu transferlerde bu sertlik kasaplık da bunun üzerine kurulu bu ligde
ben positif oyun yapısının yanındayım herzaman için bu kendi takımım olmasa dahi cünkü futbol oynadım ben oynamaktan zevk aldıgım icindir oynayanı severim

Sertug Ozgur dedi ki...

Bu arada içimde kalmasın

Tartışılan Gs maçından önce Antalya bizle oynamıştı. Antalya'nın kontrolsüz sertliği ve çirkefliği(Ernst ve Bobo'ya yumruk atılması) dikkatimi çekmişti.

Sadece Yalçın özelinde konuşmak doğru mu bilmem ama bu iki maça bakarak Mehmet Özdilek'in oyuncularına aşırı gaz verdiğini söyleyebilirim. Gerçi bugünkü Trabzon maçının ikinci yarısını izleyebildim bir aşırılık görmedim.

tearkan dedi ki...

Yalçın konusundaki yorum diğer arkadaşın yorumuyla ilgiliydi senin fikirinle alakalı olarak bir şey söylemedim yani. Ayrıca bunu ister inan ister inanma samimi olarak soruyorum: Bir konuda savunma yaparken sürekli olarak febe yada Beşiktaş örneği vermek neden? Ben rijkaarda yok yere yapılan eleştirilerden bahsediyorum, sen daum şöyle rijkaard böyle diyerek cevap veriyorsun. Bunu samimi olarak ve mantığını cidden anlayamadığım için soruyorum.

Ayrıca yanlış anlaşılmasın hani rijkaard eleştirilemez demiyorum asla; ancak adamı şunu oyundan niye aldı diye futbolu bilmemekle itham etmek çok komik oluyor. Bu genel taraftar profili aslında. Eksişehir'de Rıza'ya istifa diye bağırılması da bunun sarısı işte.

esgo dedi ki...

http://spor.mynet.com/haber/servet-tam-bir-kazma/21562

esperanza dedi ki...

Servet ise, "O hareket pozisyon gereği oldu. Maradona'ya cevap vermem"

:) :)

Oha yeni bir Ismail Er doguyor!

Yorum Gönder

Ara