.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

13 Aralık 2009 Pazar

TSL / Manisaspor - Beşiktaş

20:00 Manisa 19 Mayıs Stadyumu

74 Yorum:

Atakum RAC dedi ki...

vira bismillah..

esperanza dedi ki...

sonunda golumusu yer stesimizi atariz, 2. yari 10 dk da skoru 1-2 yapar kazaniriz

Mustafa hoca takımda artık bazı şeyleri yerine oturttu.Bu maçta kalede Rüştü,Ferrari-Sivok-Ernst-Fink omurgası,defansın solunda iso veya ibo,sağında kaş veya toraman ve ileride bobo'nun yeri garanti.
Geriye kalan 3 kontenjan için ise serdar,tabata,yusuf,ekrem,nihat havuzundan 3 'ünü seçecektir ki tavşan dediğimiz olay olursa burda olur.
Maçı ise banko alırız diyorum.

7-1 olsun bizim olsun...

alper dedi ki...

kapalı tribün bilet fiyatı 100 tl.sene başında aynı yerin kombinesi 250 liraydı.bu sene yapılan ve yenilenen kapalısı ile güzel stat oldu manisa stadı.giriş çıkışı biraz zor olsada.manisada maça ilgi var.çoğu beşiktaşlı olanlar mecburen manisalılar arasında seyredecek ama maçı.zemin güzel.2-0 kazanırız.bobo ve nihat atar.gol yemeyiz.manisanın gol atacak iyi adamı yok.biraz simpson işte o kadar.sert maç olur.ferrari sarı kart yer.o yemesede selçuk dereli yedirir.bursa maçında cezalı olur.lider oluruz bu hafta.

neo_494 dedi ki...

Uğursuz formayı koymuşsunuz :)
Damalıyı isteriz :)



Maça gelirsek zorlanırız ama kazanırız.

RuFF dedi ki...

Pamukk maça gidemeyeceği için kazanma şansımız yüksek.
Bundan sonraki Bursa maçını ise Pamukk yüzünden ya kaybederiz ya berabere kalırız.

QuaresmA dedi ki...

manisa bize nasıl gol atacak ?

bahissever arkadaşlara önerim manisa gol atamaz veya beşiktaş gol yemeden kazanır :)

sertano dedi ki...

0-1 alırız. Golü kimin atıcanı da siz tahmin edin bu kez!

Pamukk dedi ki...

Ruff şom çenesini kapatmadığı sürece takımı baltalamaya devam eder.

manisa maçına gelince; berabere biter

jeankier dedi ki...

walla manisanın forma bizimkinden güzelmiş.

kartal ruhu dedi ki...

Kazanırız kesin... Yok yok, kesin değilde büyük ihtimalle... Yok ya yok, kazanırız galiba... Yoksa... Yok be kazanırız lan heralde...

twenty_one dedi ki...

Yine sıkıcı bir futbol, yine 1-0 lık bir galibiyet. İnşallah yani...

Unknown dedi ki...

Arkadaslar, oncelikle belirtmem gerekir ki provokasyon amacli yazmiyorum. Fakat merak ettigim bir husus var. twenty_one'in mesajini gorunce paylasmak istedim. Cunku benzer dusunceleri etrafimdaki besiktas'lilarda da gormeye basladim. Belki sizlerin yorumlari ile daha net bir fikir sahibi olurum diye dusunuyorum.

Hakikaten kotu, sikici bir futbol sonrasi 1-0'lik galibiyetimiz sizleri tatmin ediyor mu? Veya soyle sorayim; oynadigimiz o kisir, dogru duzgun hicbir hucum organizasyonu olmayan futbol sonrasinda skorun bir onemi var mi sizler icin? Sizler besiktas'in oynadigi maclarda sag-sol beklerin nadir bindirmeleri ve net basarisiz ortalari disinda, oynadigimiz sistemde kimler kanatlarda oynuyor, kim oyun kurucumuz anlayabiliyor musunuz? Sahsen benim kafamda bu sorularin cevabi degismedikce besiktas'in kazanmasi, sampiyon olmasi cok da anlam ifade etmiyor. (Cok mu ileri gittim?)

Sevgiler...

QuaresmA dedi ki...

1-0'lık galibiyeti 4-3'lük galibiyete yeğlerim, hatta 4-2'ye bile yeğlerim. iyi savunma kalıcıdır ama bi maçta 5 topun direkten dönebilir, 5 gol atabilecekken 0 gol atabilirsin.

tuttuğum takımın maçını izlerken güzel futbol aramam, çünkü zaten tuttuğun takımın maçını izliyorsan eğlenirsin, heyecanlanırsın. güzel futbol izlemek istesem premier lig veya la liga falan izlerim.

ama tuttuğun takımın bazı şeyleri güzel yapması mutlu ediyor, misal savunma. açıkçası vasat futbollu 1-0'lık galibiyetlerden çok gocunmuyorum, ama hücumda başarılı olmadığımız bi gerçek. bu konuda da umutluyuz elbette. vasat futbollu 2-0'lık, 3-0'lık galibiyetlere geçiş yapabiliriz. zaten bu ara (bu sene) beşiktaş'tan güzel futbol beklemeyin.

öte yandan günümüz futbolu başarı için güzel futbolu şart koşmuyor. iyi oynamıyoruz diye güzel sonuçları ve başarıları kabullenmemek saçma olur.

cesc dedi ki...

1-0 olur, golü mustafa denizli atar. Hem de kornerden.

Elimizde bir tercih şansı olsa eminimki herkes deli pas yapan-rakibin kafasını kaldırtmayan bir beşiktaş tercih eder fakat ne yazıkki takımın günümüz koşullarında bu noktadan uzak oldugu gercek.

Gelgelelim gol problemi var diye uzun yıllardan beri kurulmuş en iyi defans hattını ve takım savunması anlayışını göz ardı edecek değiliz.

Neticede ortada başarılıyor olan bişey var. Skor konuşacaksak tabiki vasat ama bence uzun aradan sonra bir şeyi bile becerebiliyor olmak güzel...

Unknown dedi ki...

gs bugün puan kaybeder(zaten yemiş bi tane) yarın fener kazanır(ultimatom geldi çünkü takıma ve mhk'ya) biz pazar 2-0 alırız. golleri nouma atar fransa'dan.

kma dedi ki...

bu hafta bursa maç yapmadan lider olabilir..

ama yeneriz inşallah..

AQ-47 dedi ki...

antalya saçma sapan gollerle öne geçti, ama onu da koruyamadılar...çok saçma ofsayt kararları ve verilmeyen ofsaytlarla dolu bir maç, deniz çoban yine sahada dayı dayı tavırlara başlamış, keşke lugano'ya da dayılanabilseydin be deniz, o maç çok sünepe görmüştük seni. GS iyi top oynamasa da ardarda 3 pas yapabildiği için golleri atabildi, antalya onu da yapamıyor. bu arada elano da sanırım sahte okey kategorisinde yerini aldı. yarın aziz yıldırım da maçı alır. bizim manisa maçını da 1-0 alırız, golü A2'nin ordan Sergen atar...

sahte okey? o sizin takımda sürüyle var be abi de, elano noluyano dedirtmeye başladı bile futbolu gözleriyle izlemesini bilenlere..

Sertug Ozgur dedi ki...

İyi futbol oynamak için iyi teknik direktör ve kendisine sabır, o da yetmez iyi futbolcular gerekir. Bunların ikisi bizde yok.

Zaten ben Beşiktaş'ın pas yapıp rakibine top göstermediği bir sezon hatırlamıyorum illaki defansı sağlam ve mücadele eden bir takımla başarıyı sağlamışızdır. Genelde çok gol atmamışızdır, gol kralımız az çıkar. Belki yüzeysel yorum olabilir ama Beşiktaş'ın geleneği mücadele eden bir takım olmasıdır.

Elbette gözlerimiz takımın hücum anlamındaki kısır futbolunu görmezden gelemiyor. Denizli'nin oyuncu seçimleri, takıma hücum anlamında bir öğretisinin, katkısının olmaması bunun sebeplerinden bazılarıdır. Beni gol atamamaktan öte takımın hücumda ne yapacağını bilmemesi üzüyor.

Çok gol atmasak bile iyi futbolun yabancı teknik direktörle sağlanacağı inancındayım. Tabi bunun için takımın yapısına uygun teknik direktör getirilmesi gerek. Mesela Rijkaard Beşiktaş'a gelse Del Bosque'den pek farksız olmazdı akıbeti, mesela bizim takıma Spalletti gelse, Rijkaard'ın beşiktaşa gelmesinden daha çok sevinirdim. Çünkü zaten Galatasaray'ın yıllardır köklü bir hücum kültürü,önde basma kültürü var. Ama Beşiktaş'daki anlayışı değiştirmesi ve oyuncu kalitesinin daha düşük olması ile şu anki işinden çok çok daha zor olurdu.

occasion dedi ki...

Bu maç, avrupa dan elenmiş, kafası rahatlamış bir takımın maçı mı olacak, "tek şansımız lig, burayı da götüremezsek ipimizi çekerler" stresindeki bir takımın maçı mı olacak, bunu gösterecek bize.

her ama her maç öncesi batuhan, ismail, rıdvan diyenlerin yine elleri boş kalacak sanırım.

muhtemelen nihat yine kaçıracak. tabata yine kızdıracak.

maç da 2-0 bitecek
golleri yılmaz erdoğan atacak twigylerle

neşeli hayat başlayacak. umarım...

esperanza dedi ki...

sonuc ne olursa olsun, sakatlik ve kart cezasi olmasin

Muhoo dedi ki...

Geçen hafta iyi oynadık kişisel beceriksizlikler yüzünden beraberlikle yetindik. Bu hafta tam tersi olacak bence. Kötü oynayıp kazanıcaz.

matiasemilio dedi ki...

nazarımda takım savunmasını en iyi yapan anadolu takımı..
**alt biter
**zorlanarak kazanırız

Kartal Bafiler dedi ki...

Manisanın formasını da beğendim , güzelmiş.

sy dedi ki...

Fanatik'in, basinda cikan "Fenerbahce'de seks partisi" haberleri uzerine yaptigi "Besiktas'ta da seks skandali!" yalan haberi uzerine bir post acabilirsiniz?

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1173050&Date=12.12.2009&b=%22Kelepceli%20seks%20partisi%22%20iddiasi%20BJKyi%20kizdirdi

nuwanda dedi ki...

1- o zar zor kazanacaksak bari golu erken atalim

Unknown dedi ki...

yalvarırım nobre oynamasın batuhan oynasın.yoksa gidecek adam.

Sercan dedi ki...

yorumların hepsini okudum,yanlışım varsa düzeltin ama ben hücum yönümüzü sizin kadar vasat bulmuyorum.

ikisini birbirinden ayırmak lazım.şimdi maçlar genelde 0-0 yada 1-0 falan bitiyo son zamanlarda tamam.bu son sivas ve diyarbakır maçlarının ikiside 4 yada 5 - 0 biterdi.itirazi olan?

şimdi biz hücum edemiyomuyuz?yoksa topu içeri mi sokamıyoruz? kesinlikle içeri sokamıyoruz.bu kötü hücum etmek demek değildir.o kadarda küçümsemeyin.

hiçmi izlemiyosunuz feneri galatasarayı.çokmu iyi hücum ediyo onlar?kaç haftadır 90 dk izliyorum ikisinide.cevap:hayır. e bizden kötü defans yaptıklarıda kesin.

sözün özü ben geçen seneden daha umutluyum şampiyonluk için.maça gelirsek,her türlü bizim.

Sercan dedi ki...

şunu da ekliyim: ŞL ligi maçlarını bi kenara bırakarak söylüyorum(kadro onu kaldıramadı,bariz.) ligdeki o beceriksizce kaçırılan pozisyonların çeyreği atılsaysı çoğu kişi beşiktaşımın inanılmaz bi takım olduğundan bahsediyodu şuan.kıstas topun içeri girip girmemesi olmamalı genel olarak oynanan futbola bakılırsa.

Fekology dedi ki...

sakin olun, alırız strese gerek yok manisa bizi zorlamaz zorlayamaz.. :)

Cherubim dedi ki...

Bobo ilk 11'de oynarsa atar golünü..

nobre ilk 11'de oynarsa kanser eder.maç da berabere biter.

Ofansif kadro şart.Manisa 4 stoper+2 ön liberoyla oynuyor.Hem bobo hem nobre oynamalı.Ben genelin aksine nobre'yi son maçlarda beğendim.Oynarsa rakip savunmasın dengesini bozar bobo'ya top sektirtir.Tabata'da bugün oynasın.Futbolculuğuna laf atanları utandırsın.

Batistuta35 dedi ki...

Rüştü

toraman-sivok-ferrari-iso

ernst--fink

nihat ekrem

tello
bobo

ynwa dedi ki...

sanırım denizli bu sene ilk defa ideal bir 11 çıkardı sahaya. sahada görmeden inanmam gene de.

bence devre arası tabata'ya yol verecek denızlı.. hıc bır planında yer yok tabata'ya..

1-3
1-4
düşük bir ihtimal 1-2
göl yeriz artık. yeter bu kadar. (demirören)

Batistuta35 dedi ki...

Bobo yazdı gene

Unknown dedi ki...

Helal guzel gol atti 3 atariz...

- Ismail her gecen gun daha iyi oluyor, bu cocugun oyun zekasi inanilmaz hakikaten.

- Savunmalar arasinda "kumas farki" denen zibidi olgu bu macta gorulebilir. Bizimkiler "clean tackle" ile top kazanirken Manisalilar kollarina hakim olamiyorlar, hakemin de faul calmasi daha kolay oluyor.

- Toraman, kocumsun.

- Kornerden yedigimiz golde, adam paylasimi konusunda bariz cuvalladik. Kalabane'ye hareketlenen adamlar once Sivok, sonra da Ferrari. Rakibin stoperi bence stoper ile tutulmamali.

- Bobo'un havaya girdigi kesin, umarim bozmaz, devre arasinda kafasi karismaz.

- Muhtemelen aliriz maci, alamasak bile kimsenin bu mac sonunda "somurtacagini" sanmiyorum.

Sertug Ozgur dedi ki...

Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan.

Rakibe biraz daha hücum şansı tanımazsak, daha rahat oluruz.

Biraz şanssızız. Umarım strese girmez futbolcularımız, bu oyun devam ettikçe gol gelecektir.

AQ-47 dedi ki...

Devre arası İnceman-Fink değişikliği yapar artık...Ama asıl korkum Nihat'ın 2. yarı bu oyun tarzında devam etmesi.

Tello cik artik. Nihat plase.

Iki takim da yoruldu. Hata yapan golu yer.

ikinci yarıda bi kere nihat dedi spiker onu da bu satırları yazarken.. nıhat'ın takıma yaptıgı katkıyı bu blogdan herhangı bırı de yapar..

mj23 dedi ki...

sanırım yd tabatayı japonyadan ve brezilyadan taraftar çekmek için aldı.adam şimdi değilde ne zaman girecek oyuna?

Ze1903 dedi ki...

Yılda 3.5 milyon euro alan evladımız ağzımıza sıçtı yine.Denizlinin yaptığı oyuncu değişikliklerininde hastasıyım son 15 dk ortasahımız fink,ernst ve yerli pirlo uğur.

Nihat allah aşkına psikoloğa git her boka vurulamaycağını öğren.3 ayda nefret ettirdin kendinden

Levent dedi ki...

2-3 senedir 3 veya 4 farklı kazandığımız elimizi kolumuzu sallyarak aldığımız bir maç var mı?

tearkan dedi ki...

of nihat oooofffff.. tatile falan çık yaa.. git güney yarım küreye takıl orada üç beş ay.. peki denizli.nin değişiklikleri? tello çıkınca nobre.nin girmesi ne alaka? bu adam oyun kurucu oynamıyor mu? o halde yerine niye nobre giriyor? tabata o dönemde bile oyuna giremeyecekse ne işe yarar?

teşekkür denizli
teşekkürler nihat

umarım 2 haftada kaybedilen 6 puan(ki haftaya da bursa maçı var) bi tarafınızdan fitil fitil çıkar.

ismail köybaşı sene sonu avrupadan teklif gelirse git kurtar kardeşim kendini,denizli seneye seni forvet arkası oynatır fln yazık etme kendine.

Devre arasinda giden isim Tabata'dir. Antep ile bir ikili anlasma yapilmistir, icabina bakilir onun. Bu bu kadar net. Tabata da herhalde mental olarak bitmistir zaten. Icerisini o kadar bilemeyiz.

Tello ciktiktan sonra Nobre'nin girmesi olumluydu, zira rakibin yarisahasinda topu tutacaktik, tuttuk. Nobre kendinden beklenen katkiyi yapti, Tello'nun dili disarida oldugundan yapamadigi top servisini yapti, sut cekti, kafa indirdi; olmadi. Bobo'daki kadar olmasa da, Nobre'nin de performansinin artmasi olumlu bir gelisme.

Herhalde herkes parantezi Nihat icin acacaktir. Nihat devre arasinda rehabilite olacak. Takim ruhu falan diyoruz ya, Nihat'in cektigi sutlardan sonra digerlerinin vucut dili o ruha ne oldugunu gostermekte. Benim bir elestirim Nihat - Serdar Ozkan degisikliginin neden yapilmadigi olur.

Iyi oynadik, panik yaptik, ikinci golu bulamadik. Olumlu bir macti bence, cok da uzulmeye gerek yok.

Sertug Ozgur dedi ki...

Tello'nun çıkmış olmasını hala anlayabilmiş değilim. Ölüsü gezinse duran topları kullanır yahu.

Ekrem'e bu kadar sabır pes doğrusu.
Bir Yusuf vardı ne oldu ona? Delgado'ya mı bel bağlıcaz acaba? İsmail bu kadar iştahlı iken niye sol beke Üzülmez konulup öne İsmail çıkarılmaz mı?

Kanatları çıkarıp doldur-boşalta geçince iyice bitti hücum falan.

berthelemy dedi ki...

beşiktaşın ideal kadrosu budur. nihata laf edenler kimin oynamasını bekliyor? nobre işte yedeği. bi holosko var o da aylardır sakat. mevcut kadrodan daha iyi bir 11 çıkmaz. ama bu en iyi 11'de bir tane bile adam eksilten oyuncu olmaması ve hücum organizasyonu nedir bilinmemesidir asıl mesele olan. nihatın formsuzluğu falan değil.

@lakerda

Abi Tello'nun olusu "gezinse" keske, eziniyor, top eziyor bol bol. Ikinci yarinin basinda ortasahada hic etkinligimiz yoktu, topa sahip degildik Manisa'nin topun arkasina gecmesine karsin. Tello'nun ikinci yaridaki top kaybi istatistiklerini bulsak keske. Ben cok saydim ama. Egosu gobeginden daha sisik olmasa arkadasin, o duran top katkisina siginabiliriz.

Mesut Bakkal sag tarafina onlemi aldi, bizim karsi hamlemiz gelmedi; o bir eksiklik olur. Serdar Ozkan birebir driblingleri ile gerekli katkiyi verebilir, Manisa'nin kanat kilidini kirabilirdi, olmadi.

tearkan dedi ki...

ekrem-uğur, tello-nobre.. bu değişiklikler nasıl mantıklı olabilir? nobre girdi tamam şişirmeye başlıyoruz dedim.. ayrıca yerine oynayacak başka adam yok ne yapalım mantığıyla nihat.ın dağa taşa vurduklarını yada kaçırdıklarını o kadar kaçırdığının üstüne hala tello.dan kaçırırcasına frikik atma çabalarını eleştirmeyelim mi? bu mudur yani mantık?

tanju dedi ki...

nihat'ı beklerken...

Sertug Ozgur dedi ki...

shelbyl

çok yorulduğuna dikkat etmedim. olabilir,doğrudur. fabian da ekrem de çok top kaybı ile oynadılar, onun için pek gözüme batmadı.

tello çıkabilir ama nobre-bobo-nihat gibi garip bir üçlüye dönmenin mantığını anlayamadım. kaldı ki nihat'ı sağ açıkta göremedik. nobre'ye alerjim var ama resmen adam orta sahada oynamak zorunda kaldı, buna rağmen faul aldı, olumlu şeyler yaptı.

maçın hamlesi yiğit gökoğlanın alınması idi heralde. denizli buna saçma sapan karşılık verdi.

ayrıca ego deyince aklıma nihat geliyo shelbyl:)

Dedim zaten, Nihat rehabilite edilmeli.

Ernst ile Fink cok yoruldu artik, o bir gercek. Devre arasini bekliyorlar.

Nihat ise hep ayni Nihat.

Su Yigit hamlesine Serdar Ozkan ile karsilik vermeliydik der dururum ben. O kadar.

asist time dedi ki...

Takım hafta içerisinde ki maçtan ötürü hem fiziksel hem de mental olarak cok yorgun gozuktu. Ozellikle hiç motive değillerdi maça. Şimdi Mustafa Denizli'ye de bişey diyemiyorum çunku Nihat gibi bir oyuncuları o golleri de kaçırıyorsa veya kafayı kaldırıp pas vermeyi dusunmuyorsa o ne yapsın. Yine de Manisa deplasmanında alınan bu beraberlik o kadar da kotu değil.

mj23 dedi ki...

@berthelemy

her maçta gençlerle çıkalım diyip, futbolu fm'den ibaret sanan kişilerden değilimdir.ancak nihat yerine necip-batuhan-hatta ali oynasa kat kat daha yararlı olur.

nihat kaliteli oyuncudur.keşke eskisi gibi oynasa, her frikikin başına geçtiğinde heyecanlansak, top her ayağına geldiğinde "aha bakalım nolucak" diye düşünsek.ama olmuyor işte.

ha unutmadan, belki önümüzdeki sezon kendine gelicek, ama bu şu an takımı baltaladığı gerçeğini değiştirmiyor.

aamet jr. dedi ki...

Son 50 dakikası berabere olan bir maçta oyuncu değiştirme hakkın kalıyorsa sorun vardır. Hayır çok iyi oynarsın gol üstüne gol kaçırırsın da takımın düzenini bozmayayım dersin oyuncu değiştirmezsin. E öyle bir şey de yok, çok enteresan yahu. Tabata bu maçta bile girmiyorsa gidecek yabancı belli olmuş sanırım, tabi Demirören izin verirse.

aamet jr. dedi ki...

Bir de Nobre 70'de girdi, 20 dakika boyunca orta sahadan top çıkaran pas dağıtan adam Nobre, şaka gibi. İnşallah oyuncu insiyatifidir bu. Denizli'nin oyuna böyle bir taktik müdahele yaptığını düşünmek dahi istemiyorum.

AQ-47 dedi ki...

Kendimizi kandırmayalım...Diyarbekir maçında 2. yarı kötüydük, bu maçta da golü yedikten sonra takım koptu. Bilinçsizce şişirilen toplarla 45-50 dk geçti. İddiaya girerim, oyuncular kimin ne yapacağını bilmiyorlardı ve ikinci yarı her atağımız ikili-üçlü anlaşmalarla kurulan ataklar oldu, dördüncü ve diğer adamlar bu anlayışın dışında kaldığı için gol noktasında ya da diğer kritik noktalarda olamadılar..Çok güvendiğimiz fizik kapasite maalesef 1 hafta öncesine göre daha da kötü, yorulmuşuz. Denizli vezir etme başarısını tam gösteremeden rezil etme tercihini kullandı, gidiş iyi değil...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

Denizli Nobre'yi kazanmaya çalışıyor diyorlar. Bence doğru yöntem bu değil. CSKA maçında Bobo'yla oynamışsın, burada Nobre'yle başlayıp 60 ta bobo'yu almak daha mantıklı olurdu.

--

geçen hafta nobre ile başlayıp puan kaybetmiştik. bunun nedeni olarak nobre'nin 11'de başlaması gösterildi.

--

bugün bobo ile başladık. nobre sonra girdi. bugünkü puan kaybı da -nasıl olduysa- nobre'nin oyuna girmesine bağlandı.

--

geçen hafta rotasyon yaptı diye eleştirildi. bu hafta yapmadı diye eleştiriliyor.

--

beşiktaş'ın sorunu Bobo / Nobre değil. Tello, Nihat, Tabata, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncuların toplam kalitesidir.

artc dedi ki...

kahrolarak sadece delgado diyorum, bitsin artık bu işkence.çok üzgünüm be...

geloraptor dedi ki...

@Jessie

beşiktaş'ın sorunu Bobo / Nobre değil. Tello, Nihat, Tabata, Delgado, Serdar Özkan gibi oyuncuların toplam kalitesidir.

Tello istikrarsız tamam kabul ama şu kadroyla onun yaratıcılığına bakıyoruz. Kadroya takviye (ki Ocak'ta yapılmaz bu takviye) yapılmadıkça ya Tello'nun yaratıcılığına ya da Bobo'nun golcülüğünden medet umacaz.

Bir de sorum var yukarıda saydığn "toplam kalite"deki oyunculara en başta Nobre'nin yazılması gerekmez mi?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

@geloraptor

gerekmez. nobre/bobo yu bir düşünmek gerek. birbirinin alternatifi durumundalar.

baros/nonda
guiza/semih
umut/gökhan
bobo/nobre.

bobo fit olduğu, oynamak istediği sürece geride olduğumuzu düşünmüyorum. bobo'nun fit olmayıp oynamak istemediği bir dolu zaman oluyor. bunda da nobre'nin formda olması lazım. ikisinden birinin formda olması yeterli işin özeti. ki batuhan da var arkada.

ama tello, nihat, tabata, delgado, serdar, holosko öyle değil. çünkü bunlar birbirinin alternatifi ve hiç biri formda değil. tabata formda olur da tello olmaz, yine kotarırsın orayı. ama öyle değil.
beşiktaş her şartta 3-4 formsuz oyuncuyla oyuna başlamak zorunda kalıyor.

---

bir takımda herkesin formsuzluğu varsa, oyuncu dışında bir takım etkenlere de bakılır. takım organizasyonuna, maaş dengesine vs... takım organize hücum etmezse bunun bedelini savunma oyuncuları değil, elbette hücum oyuncuları ödeyecektir. neticede isteği bol, yeteneği eksik bir takımız.

insanlar aksini iddia etse de nobre 70. dakikada oyuna girip etkin olmayacak bir oyuncu değil.

göreceksiniz zaten. nobre tekrar faydalı olmaya başlayacak.

Pamukk dedi ki...

uğursuz "Allah Allah saldır Beşiktaş" tezahüratı!

Yorum Gönder

Ara