.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Ekim 2023 Pazartesi

STSL 10 Beşiktaş - Gaziantep FK

 


Tarih: 30 Ekim 2023 Pazartesi 20.00

Stadyum: Tüpraş Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Mete Kalkavan (BJK Karnesi  25G 5B 7M)

Eksik Oyuncular: Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku, Mert Günok, Daniel Amartey, Omar Colley, Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Umut Meraş / Albian Ajeti, İlker Karakaş

Cumhuriyetin 100. Yılı kutlu olsun.



6 Yorum:

koşu mesafesi dedi ki...

Son haberler 100. yıl forması prosedürünün çözüldüğü ve Beşiktaş'ın sahaya bu formayla çıkacağı yönünde.

"Rebic yedeklerde"

İlk 11 şu şekilde; Ersin / Onur-Necip-Bailly-Bahtiyar / Salih-Gedson-OX / Ghezzal-Cenk-Rashica

Amir, Muleka ve Onana da yedeklerde. Demir Ege ve Semih de yedeklerde. Kaleci Utku hariç yedeklerin gerisi altyapıdan tamamlanmış gibi. Yedeklerde Gökhan diye bir isim daha var. Son anda part-time futbolcu olarak transfer edilen kişi herhalde.

Gaziantep kanadında eski Beşiktaşlı Maxim ve eski Sivassporlu Gradel dikkat edilmesi gereken isimler.

koşu mesafesi dedi ki...

Beşiktaş'ta gündem hareketli. Tam maç öncesi; seçimin erkene çekildiği açıklandı. İlk tur 26 Kasım, ikinci tur 3 Aralık. Bakalım tribün tepkisi ne şekilde tezahür edecek?

koşu mesafesi dedi ki...

Kontratının son senesinde oynamaya başlayan Ghezzal ilk yarı sakatlanıp çıktı. Burak hoca şovunu yapıp daha önce A takım ile 1 dakika süre almamış "Yakup Arda"yı oyuna aldı. Rebic değil Muleka değil en azından Semih daha ön sırada değil mi oyuna girmek için?

Ghezzal çıktı ama Rashica hala sol kanatta oynatılmaya devam ediyor.

Beğenilmeyen Bahtiyar ise sol bek oynamasına rağmen volesi ve uzaktan şutuyla göz doldurdu. Yav şu adamı bi kere 10 numara oynatın da görelim yav.

Sarper dedi ki...


Kulübün neredeyse tüm bileşenleri akıl tutulması yaşamaya devam ediyor. Burak'ın ilginç değişiklikleri, şimdilik tuttu.
Bu maç özelinde düşüncem, yönetimin yanında, taraftarın bir kısmı da istifa etse yeridir. Bu kadar sakatlıkta art niyet arayan taraftar biraz da maç içerisinde kendi davranışlarına baksın. Ben BJK futbolcusu olsam bu taraftarın önünde oynamak ister miydim, sanmıyorum.

Maçı analiz edenler olacaktır, soyunma odasını biraz olsun diri tutması açısından galibiyet olumlu.

Bu sezon Ajax maçlarını da takip edip halimize şükrediyoruz.

koşu mesafesi dedi ki...

Burak hocayla Beşiktaş iç saha maçlarını kazanırken zorlu deplasmanlarda sıfır çekti. Ersin/Onur-Bailly-Necip-Bahtiyar/Salih-Gedson-OX/Ghezzal-Cenk-Rashica kadrosu üstelik oldukça eksik bir kadroydu son maçta oyun akışkanlığı için.

Mert/Rosier-Amartey-Colley-Masuaku/Amir-Onana-Tayfur/Rebic-Aboubakar-Muleka gibi 11 değişik isimden kadro yapsak hangisine as hangisine yedek dersiniz?

Şimdi sırada Antalya deplasmanı var Avrupa maçı öncesinde. Bodo maçına moralli çıkabilmek için Antalya deplasmanından alınacak sonuç da çok önemli olacak. Burak hocanın gemiyi limana yanaştırmak için galiba 6 maçı kaldı.

Fenerbahçe maçından önce camiadaki sis bulutları dağılmış olur büyük ihtimalle.

Yorum Gönder

Ara