.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Mart 2023 Pazar

STSL 23 Besiktas Ankaragucu


Tarih:  5 Mart 2023 Pazar 19.00

2 Yorum:

koşu mesafesi dedi ki...

Maç 2-1 Beşiktaş lehine sona erdi. Beşiktaşlı oyuncuların yerde kaldığı iki pozisyonda Ankaragücü'nün yaptığı centilmenlik, ilk maçtaki buzları eritmek için olumlu bir hamle idi. Tabi taraftar sahaya yabancı madde atmadı değil zaman zaman.

Liderle 14, ikinciyle 8 olan puan farkı korundu.

Yeni transferlerden Colley sağlam bir görüntü çizdi. Hadziahmetovic bu maç vasatın altındaydı. Salih, 1 gol 1 asistle oynadığı maçta Hadziahmetovic'ten önce oyundan çıkıyorsa o işte bir gariplik vardır. Maxim'in son dakikalara kadar kenarda beklemesinin garip olduğu gibi. Aboubakar geri dönüş sinyalleri verdi. Bilmem kaç yaşına gelse de duygusal bir futbolcu olduğu belli oluyor. Onur vasatın üzerindeydi.

Bu maçta hücum hattında Cenk ve Redmond çok bonkörce pozisyon harcadılar. Böyle olunca maç son dakikalarda zora giriyor. Semih, kadro planlamasında Muleka'nın önüne geçmiş.

Mert kalede, golü yedik dediğiniz anda sürpriz bir kurtarış yapıyor. Kaledeki yerini sağlamlaştırıyor.

Takım oyununda hala sıkıntılar var daha doğrusu takım oyunu yok. Bazen bireysel bazen ikili çabalar durumu kurtarıyor. Geride oyun kurarken çok yavaş bir takım var. Orta saha üçlüsü ideal değil. Maxim 11'e yerleşince ne değişecek bakalım.

BJK4EVER dedi ki...

Dunku ilk 11'den anliyoruz ki S. Gunes'in kafasinda Rosier, Masuaku ve Saiss'i bitirdigi haberleri dogru. Hatta Masuaku da buyuk ihtimalle dogruydu da Umut Meras'in 5 gomlek altta kaldigini gorunce zorla oynatmak durumunda kaldi.

Acaba Colley ve Onur'in Saiss ve Rosier'in net gerisinde oldugunu ne zaman anlayacak ve o zaman gec kalmis mi olacagiz, gorecegiz.

Onur Bulut garip bir sekilde genc diye lanse edilen, aslinda 28 yasinda olup kiyamet kopsa Rosier'in iyi durumda verdigi katkiyi veremeyecek bir oyuncu. Daha 4 milyon euro bonservis verdigimiz, takimin berbat oldugu bir donemde kotu ve disiplinsiz oynadi diye bir oyuncu'dan vazgecmenin mantigi yok. Hele ki cok iyi anlastigi oyuncu aylar sakatlik gecirmisse bu kadar kolay vazgecilmez.

Aynisi Saiss icin gecerli. Dunya Kupasi oncesi ve suresindeki tavri tartisilir, ama kalite olarak diger stoperleri 2-3 gomlek ustunde adam. Bu yasta ciddi bir bonservis geliri elde edecek halin yok. Kontrat bitimine kadar milli takim derdi de olmayacak. Adami kaptan yapacaksin sozlesme sonuna kadar degerlendireceksin.

Sacma sapan isler yapiyoruz. Diger transferlere de anlam veremedim. Kadro'yu ciddi anlamda guclendirmeden para harcamaya devam ediyoruz. Hayirlisi.

Yorum Gönder

Ara