.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

30 Ocak 2023 Pazartesi

STSL 21 Vavacars Fatih Karagümrük - Beşiktaş

 


Tarih: 
31 Ocak 2022 Salı 20.00

Stadyum: Atatürk Olimpiyat Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Ali Şansalan (Bjk Karnesi 7G 3B 1M)

Eksik Oyuncular:  Rachid Ghezzal, Josef De Souza, Salih Uçan / Efecan Mızrakçı, Emir Tintis, Efe Tatlı 

Cezalı Oyuncular: - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır.

34 Yorum:

Açıkçası ben oynadığımız oyunu çok beğenmiyorum lakin bu dönüşüm dönemini neredeyse kayıpsız geçmemiş olmamız da muazzam bir başarı. Kendimci gördüğüm ciddi eksiklikler var, mesela kademe anlayışımız çok çok kötü. Stoperlerden biri birebir oynayıp adamını takip ederken, diğeri (ki çoğunlukla Tayyip) büyük bir alanı tek başına savunmak zorunda kalıyor ve sıkça o alanda boğuluyor. Beklerin kademesi ise tam bir felaket, arkalarında derin boşluklar var. Rakiplerin çizgiye inebilmesine fazlasyıla olanak veriyoruz.

Ön alan baskısı konusunda planlama iyi ama alan paylaşımı ve baskı zamanlamasında ciddi sorunlar var. Salih ve Gedson merkezde uyumlu değil. Onlarda da stoperlere benzer bir durum var. Salih adam kovalıyor, Gedson sağ tarafın kademesine girmeye çalışıyor ve merkezde tek pasla geçilebilen bir blok boşluk oluşuyor. Masuaku'nun defansif zaafları zaten biliniyorken oraya merkezden destek gelmediği gibi önündeki oyuncu da rakip beki takip etmiyor.

Rosier'in arkası da zaten artık iyice otobana döndü. Muleka hala yerlerde sürünüyor. Kasımpaşa-Alanya-Konya-Kayseri maçlarında skorun aleyhmize sonuçlanması ciddi şans faktörü de var ki bu maçların 3 tanesinde toplam XG üretiminde gerideydik. Ligin en çok gol atan takımlarından üçü olan Kayseri, Alanya ve Adana Demir'den gol yemememize rağmen bunun defansif olarak ileri gidişten kaynaklandığını söylemek zor. Takımın merkezde ve sol kanatta transfere ihtiyacı olduğu çok açık.

Hiç mi pozitif birşey yok dersek, İsmael'in nedensizce ikinci plana attığı Gedson ve Cenk'in performanslarının maksimize edilmesi ve özellikle haftalarca geleni geçeni içeri aldıktan sonra Mert'ten biraz kalecilik almamız hocanın en büyük artıları. Masuaku'yu hiç düşünmüyorken, alternatifsizliğin getirdiği mecburiyetle ondan verim alıması da makul. Takımın en büyük yaratıcısı yokken maç başına 2 gol ortalamanın üstüne çıkmamızda olumlu.

Yani GS'yi yakalama ihtimalimiz çok düşük gibi görünüyor. Daha Adana, Trabzon, Fener deplasmanlarmız var. Ben biraz daha gelecek seneye odaklanırdım zaten Şenol Hoca'da basın toplantılarında sıklıkla takımın istediği seviyeye gelemediğini belitriyor satır aralarında. Sonumuz hayrolsun.

koşu mesafesi dedi ki...

Yarın maç var. Hafta içi lig maçları ayrı bir keyifli oluyor. Liderin sonuncuyla oynadığı haftayı kayıpsız atlatmalı Beşiktaş. Bu arada transferin kapanmasına bir hafta kaldı. Hani diğer takviyeler? Kaan Ayhan'ı Beşiktaş'a transfer ettirme! çabaları nihayet son buldu. Mert, Talha, Tayfur, Salih, Cenk gibi oyuncular varken Beşiktaş yabancı transferlere yönelebilir zaten. Sene başında Kaan Ayhan için Necip'in özellikleri ile övülüyor demiştik. Belli olmaz 4 ila 5 milyon euro vermeyen yöneticileri pişman eder belki Türkiye performansıyla.

Gelelim anıları olan stadyumdaki önümüzdeki maça; en yakın anı olarak akla Mensah şovlu ve Ljajic sayılmayan gollü maç geliyor. O maçta golü atan Borini ise bir anda keşfedilmiş gibi şu günlerde FB, GS ve BJK tarafından transfer edilmeye çalışılıyor haberlere bakılırsa...

Muhtemel 11 nasıl olur 3 cezalı Beşiktaşlı'nın dönüşüyle?

Mert / Tayfur-Welinton-Talha-Masuaku / Saiss-Gedson-Dele Alli/ Cenk-Aboubakar-Redmond

Rosier cezası inmiş olsa da 11'e dönmez, geçen maç sakatlanan Salih yerine ortam müsaitken Saiss denenir, Redmond ise Muleka'nın yerine forma giyer sanırım.

Pheaglix dedi ki...

salih yokken muhtemelen tekrar saiss'i ortasahaya alip saiss-gedson-dele ile maca baslariz. redmond muleka yerine 11'e doner (ki muleka gomuldugu kadar kotu oynamiyor bence). sagda da rosier donse de tayfur ile baslariz.

icimden bir ses olayli bir sekilde kaybedip psikolojik olarak ligi bitirecegiz diyor. verilmeyen net penalti/kirmizi, ya da bizim aleyhimize verilen sacma penalti/kirmizi gibi bir seyler bekliyorum. sonra da zamaninda transfer yapmadi diye sezon sonuna kadar yonetimi elestiririz.

Serkbal dedi ki...

Saçmasapan bir 11 ile başlıyoruz, ilk yarı karagümrük alır, 2.yarıyı bilemiyorum

GeceGezgini dedi ki...

Saiss yolcu galiba, yedek olmasinin baska aciklamasi olamaz. ( sakat olmadigini varsayiyorum)

koşu mesafesi dedi ki...

Saiss'in cezası bitti ve ilk 11'de değilse yeni stoper transferine hazır olun. Medya okur yazarlığı dersi almamış olsalar da futbolseverler bilir, transfer "söylentileri" bazen cambaza bak yapar. Welinton, Talha, Emrecan ve hatta Necip varken ne gerek var stoper transferine dersiniz ama belki planlar başkadır.

Tahmini kadrolardaki düzen yerine Rosier sağ bekte başlarken Tayfur muhtemelen orta sahaya kayacak. O değil de Karagümrük'te Colin Kazım oynayacak. En son 2008'de (kasten olmasa da sakatlanarak) bir jenerasyonun hayallerini yıkmıştı Almanya karşısında Lahm'ı geçirerek. Beşiktaş'ın Atiba'sı varsa Karagümrük'ün Kazım'ı var. Tabi Karagümrük'teki İtalyanlar da kağıt üzerinde tehlikeli duruyor.

Ama gününde olursa; Dele Alli, Redmond, Cenk ve Aboubakar dörtlüsü, Karagümrük defansını yakar. (Beklenen Uğur Arslan göndermesi, manşet bulma zahmetine girmez zaten spor basını)

Emre Toraman dedi ki...

Ortasahada Saiss yerine Tayfur'u bekliyordum ama tandem Saiss'siz, ilginc.

can dedi ki...

Saiss'sizlik takimin pacasindan akiyor. Defans basi kesik tavuk gibi.
Tam bunlari yazarken Cenk'in sapkadan cikan golu geldi. Ama bu mac puan kaybi kokuyor cok.

koşu mesafesi dedi ki...

Beşiktaş'ın ileri dörtlüsü hiç gününde değil. Bırak defansı kibriti zor yakarlar. Aboubakar sakatlanmış gibi oynuyor, fazla zorlamadan sanki. Dele Alli eeh. Redmond bal yapmayan arı dediklerinden. Bir tek Cenk gol atarak verim verdi o da karambolde. Acaba geçen haftanın sırrı Muleka da mıydı? Girsin öyleyse.

Skor 0-1 ama skora aldanmamak lazım. Karagümrük çok pozisyon buluyor. Beşiktaş'ın oyununda anlaşılmaz bir topa sahip olma takıntısı var. İçeride üç forveti varken orta yapmayıp geriye dönüyor Rosier mesela. Karagümrük ise hızlı geçişlerle etkili oluyor.

Huzeyfe dedi ki...

Kenarda Saiss dururken sol stopere TT’yi koyup sol ayağıyla uzun pas kullandırmak acayip bir kafa. Sakatlığı yoksa tabi. Zaten sakatsa niye kadroda?
Orta sahada Tayfur’u ben beğendim de garibim Cenk’in hiç ama hiç savunmaya katkı vermemesinden dolayı nereyi kapatacağını bilemiyor. Cenk tam bu işte. Ceza sahasında ayağına top gelirse çok etkili, onun haricinde hiç yok topsuz oyunda. Net 10 kişi savunuyoruz. Abou’nun sanki antrenman yemesi lazım biraz.
Redmond ortaya geçince etkili ama sadece kontraya çıkarken, set oyununda pas dağıtımı çok kötü. Sağda Dele zaten olmuyor.
Bir de plan ne bugün yani?

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
BJK4EVER dedi ki...

Laz inadim tutacak diye Saiss'i yedek birakirsan oyle olur. Masuaku inadi yuzunden kac hafta Umut'u cektik, simdi sirada Saiss var. Besiktas bu tur kompleksli dinozorlarla ugrasmamali. En iyisini, mantiklisini getirmeli.
Kimse Saiss oynamak istemedi, hazir degildi falan demesin. 46'da giren adam macin basindan beri oynayabilirdi. Sacma sapan stoper rotasyonuna girmene de gerek kalmazdi.

Bu herifin kompleksi yuzunden Besiktas beraberlikte lige havlu attigi macta 25 dakika'yi beraberlikle ve 3 stoperle gecirdi. Boyle bir tablo ortada varsa net mac planlama hatasi ve net antrenor hatasi vardir.

Neyse, siz daha normalizasyon, istatistik vs diye wishfull thinking yapin. GS macina kadar bu fiksturlerle o maca artik 15-20 puan geride gireriz, mac da gazozuna olur artik. Zaten Gedson'un da cezali duruma dusmesiyle Sivas macina gonul rahatligiyla 0 (bir ihtimal 1) puan yazabiliriz.

Haciahmetovic transferine de anlam veremedim. Yabanci sinirinin kalkip kalkmayacagi belli degilken kalkiyorsun elindeki en iyi yerlilerden birinin tam muadili adami aliyorsun ve hic de ucuza degil. Bu adami alacaksan Konya'nin aldigi takimdan ucuza getireceksin. Konya'da parladiktan sonra zaten hikaye. Sonra para yok para yok, nasil para yok? Para'yi sokaga bu kadar kolay atan takimin parasizliktan sikayet etmeye hakki yok.

Pheaglix dedi ki...

sakatlik falan yoksa ikinci yariya alenen 1-0'a yatmaya ciktik. abou degisikligini anlarim ama redmond - saiss resmen "ben yatisa geciyorum" degisikligi. ayrica umarim su mactan sonra "stoper transferi lazimcilar" ortaya cikmazlar. elinde stoper var, inadindan oynatmiyorsun. o zaman her gelen hoca kafasina gore oyuncu kessin, oyuncu kestigi yere transfer lazim olsun.

hazir ligi bitirmisken bari amir'e 4 milyon vermesek.

İkinci yarı abou/nkodou, dele allı/kerem Atakan, Talha/ saiss değişiklikleri olsa maçı rahat alabilirdik. Üç stoper çok saçma oldu.

Huzeyfe dedi ki...

Şu 5 maçlık seri tamamen atan tutan klişesine dayanıyor. Cenk’i ve Mert’i ilk 11’e koyarak maç kazandı ŞG.
Tercihler, oyun rezalet. En kötüsü de iyiye giden birşey olmaması. Tamamen panik halinde birşeyler değiştiriyor. İki hafta bir dakika oynatmadığı oyuncuyu üç günde iki maça çıkarıyor. Haftaya yine keser. Takımın belki en önemli oyuncu ya yedek ya yanlış pozisyonda oynuyor. Saçmalıklar silsilesi.

Cihane dedi ki...

Bence yönetimin miladı doldu. Aslında daha önce dolmuştu ama Şenol Güneş ile bir şans daha yakalandılar bu seferde transfer beceriksizlikleri yüzünden o şansı da heba ettiler.

can dedi ki...

Mac sirasinda sunlari yazmis, gonderememistim. Izninizle simdi paylasayim:

Abu, tam veteran santrafor gibi oynuyordu. Colin Kazim Abu'dan cok daha diri ve etkiliydi mesela. Umarim antremanla cozulecek bir durumdur. Cunku gecen hafta da cok kalinlasip hantallastigini farketmistim ama haftalar gectikce duzelir diyordum, bilakis bu hafta cok daha kotu. Umarim o kallavi kontratiyla elimizde patlamaz. Oyundan alinmasi dogru karar.

Hah, bunu yazarken de golu yedik. Ama zaten bagiriyordu. Ben sokaktaki 6-7 yasindaki cocuklari bile Borini'nin bizim defansi calimladigi kadar kolay calimlayamiyorum. Umarim Saiss gitmistir, yoksa Saiss'i oynatmayan mantigin izahi yok. Welinton ve Talha, tek tek yetersiz olmalarini bir kenara koydum, berbat bir tandem. Uzerine orta sahasizlik da eklenince defansimiz yol gecen hani gibi.

can dedi ki...

@cihane
Su maca tek bir transfer yetistirememis olmalari inanilmaz hakikatten. (Weghorst'un yerine gelen Abu'yu saymiyorum) Transfer gerektigi, istendigi, yapilacagi aylardir belli. Hangi mevkiler eksik cocuklar bile ezbere sayar. Ustelik de kucagina inanilmaz bir sansla 5 maclik galibiyet serisi konmus, yarisin icinde degilse de kiyisindasin. Ama puan olarak senden onde ve senden cok daha genis ve guclu kadrolari olan FB ve GS transferler yaparken bizim boyle atil kalmamizin akil mantik icinde aciklanabilir bir tarafi yok. Tipki simdi transfer yapmanin bir mantigi kalmadigi gibi. Artik yapilacak tek transfer yeni bir yonetim (ve her transferimizde oldugu gibi daracik bir liste icindeki adaylar arasinda zar atip, duses gelmesini beklemek)!

BJK4EVER dedi ki...

Inanilmaz falan degil, camia tepki farki. Biri beceriksiz baskani Burak Elmas olsa bile 6 ayda postaliyor. Bizde her alanda bocalayan baskan hala orada duruyor. Herhangi bir tepki gorecegini de sanmam.

Adamlar liderken, bilmemkac puan onde iken ve muazzam fikstur avantajina sahipken Zaniolo, Pulisic indirmeye calisiyor. Kaan Ayhan'i indiriyor.
Sen as santrforunu kaybediyorsun. Tesadufen transfer carkinda Aboubakar bosa cikmasa 99% ihtimalle asla yerini de dolduramazdin. Onun disinda tek transfer yapamadin hala, bilmemkac puan geride olmana ragmen. Kaan Ayhan icin 1 senedir ugrasiyorsun indiremedin, gittin parayi Konya'nin vasat yabancisina veriyorsun. Inanilir gibi degil. O transferi de is bittikten sonra yapiyorsun. Tamamen bosa harcanan para. Hakemlere tepkiden bahsetmiyorum bile. Ligi bitirtmeyiz tepkisinden sonra olanlar ortada. Bizim maksimum tepkimiz 'canimiz hakemlerimize guveniyoruz ama cok sey yapiyorlar efendim' den oteye gitmiyor.

koşu mesafesi dedi ki...

Beşiktaş'ın liderden teoride 9 puan (maç eksiği ile 12 puan) geriye düşmesinde pay sahipliği yüzdesinin, yönetim ile eski ve yeni teknik direktörlerde ne oranda olduğu, eğer takım lig yarışından koparsa bol bol konuşulur. Uzun haftalar var. Transferler mi yetişmedi, oyunculara atlet muamelesi mi yapıldı aynı maç içinde pozisyon ve oyuncu değişiklikleri ile takım puzzle'a mı çevrildi? Bunun için ayrı paragraflar yazılır.

Ama kayıtlara geçsin. Dün neler yaşandı öyle? Normalizasyon derken galibiyet serisinin sonu gelir derken, "normal" şartlardan bahsediyorduk "anormalizasyon"dan değil. Ümraniyespor aleyhine verilen penaltı? Ligimizde, hücum oyuncusunun rakip defansın eline çarptırdığı topa penaltı verilmeme standardı vardı. Verilse Ghezzal böyle çok penaltı aldırırdı. Ama dün standarttan sapıldı. Hele Ümraniyespor'a verilen kırmızı kart? Ümraniyeli'ye yapılana faul dahi verilmiyor. 2 saniye içinde aynısını Ümraniyeli yapınca hem faul hem sarı kart (ikinci sarıdan kırmızı) veriliyor.

Böyle standartsızlık ya da çifte standart uygulanırsa; 11 maçlık galibiyet serisi de olur 22 maçlık galibiyet serisi de olur.

Taraftar da tutarlı olmalı. Yukarıdakilerden şikayet ediyorsa kendi takımına daha ölçülü tepki göstermeli.

Pheaglix dedi ki...

saka maka resmen batan ilk buyuk kulup olmak uzereyiz. futbol haric diger branslarda coktuk. futbolda da ikinci sene ust uste avrupa'ya gidememe riskimiz var. ilaveten elimizdeki belli bir degere sahip oyunculardan para kazanma sansimiz pek yok gibi. ustune ufacik sampiyonluk sansini da kaybetmisken 31'lik borini pesinde kosuyoruz.

Cihane dedi ki...

Sivas maçında olası bir puan kaybı olursa, Agucu maçında yönetime anali avratli uğurlama töreni bekliyorum.

Emrah D dedi ki...

yonetimi savundugum dusunulmesin fakat olanlara bakinca yonetimin esas sucu hakem satin alamamak, cesitli yasadisi baglantilara sahip olamamak, kara para ile kagit uzerinde farkli hakikatte farkli maas/bonservis verememek.

yoksa hoca secimi yonetici secimi transfer mantigi genclere sans vs kabahat cok cikar da federasyonun rakiplere transfer hakkina bakiyorsun bizimkine bakiyorsun rakiplerin kimleri kac maas gosterdigine bakiyorsun bizimkine bakiyorsun rakiplerin maclarindaki yonetime bakiyorsun bizimkine bakiyorsun zaten dunyanin en iyi hocasi profesyonel yoneticisi filan gonullu olarak asgari ucrete gelip bizde calissa hic bir islerine de karisilmasa yine de olacagi yok.

koşu mesafesi dedi ki...

Bu akşam da Fenerbahçe, liderden 6 puan geriye düştü. Fenerbahçeli spor yorumcuları holigan seviyesinde bu akşam reytingleri alt üst etti. Fenerli spor yorumcuları kenetlendi. Ligden çekilmekten bahsediyorlar. Ağzını bozanlar var. Çok düşündürücü.

Beşiktaş ise yeni transferi Hadziahmetovic'i idmana çıkardı. Puan kaybına takılınmadan sıradaki maça odaklanıldı.

Cihane dedi ki...

Fenerbahçe nin düştüğü bu hal bize de ders olmalı ki, bu konuda çok benziyoruz. Bence halen hatırı sayılır şampiyonluk şansları olmasına rağmen adamlar ligden çekilmeyi tartışıyorlar resmen.

BJK4EVER dedi ki...

@kosu mesafesi,

Besiktas'in herhangi bir Avrupa liginde degil de Turkiye liginde oynadigini ve burada islerin nasil yurudugunu bilmiyormusun? FB ve GS her hafta sirayla aglayarak son 5-6 hafta surekli 3 puani goturdu, kabak FB'nin basina patladi. Bu fark kapanmaz derken elbette bu camia'larin tepkisini ve daha da onemlisi bizim tepkisizligimizi goz onune almak lazim.
FB ve GS bu sezon bizim ilk 5 hafta dograndigimiz kadar dograndi mi? Yarisi kadar dogranmadi. Ki dograndiklari 2-3 mac varsa bile hakemin hediye ettigi (Antalya, Kasimpasa, Sivas basta olmak uzere) bir suru mac var. Bizim bu sene hakemle aldigimiz 1 maci hatirlamiyorum.
Ona ragmen biri ligi bitirtmeyiz dedi, digeri ligden cekilmeyi konusuyor. Sadece 1 mac hakem alehine hata yapti diye. Bunu da Antalyaspor ve Kasimpasa maclarindaki hediyelerden sadece birkac hafta sonra yapiyor. Bunun odulunu onumuzdeki haftalarda tabii ki alacaklar. Sen bunlarin onune istesen de gecemezsin bu kafa yapinla.

Ha, adaletsizlikten pay almayi kendine yediremiyormusun? Eyvallah, o zaman bari cik sistemi elestir ve somut bir adim at. Cik yabanci hakem iste, gote got de. Onu da yapmiyorsun, sus-pus oturup enayi pozisyonuna dusuyorsun. Yediremedigim sey bu.

BJK4EVER dedi ki...

@Cihane,

Bir bok olacagi yok, belki sert bir aciklama olur o kadar. Hedef tamamen onumuzdeki maclarda emzik almak, GS'nin de 1-2 mac dogranmasini saglamak.
FB ve GS'den herhangi biri adaletsizlikten pay yerine gercek adaleti istese coktan radikal karar alirdi, gerek tek basina gerek diger kulupleri arkasina alarak. Bizde zaten cesaret yok. Kimin neyi neden yaptigi ve yapmadigi ayan beyan ortada.

Unknown dedi ki...

Daha dört sezon önce rakip takımın hocasının kafasını yarıp pişkin pişkin zımba muhabbeti yapan kan akmadı ki diyen kafasını sarıp dalga geçen vicdan yoksunları adalet arayışına çıkmış yine.Dahası hükmen mağlup edilmeleri gerekirken tekrar kararını da gayet içlerine sindirmişti bunlar.Ha maça bakınca iptal gol doğru zaten verilmeyen penaltı sadece fb maçında mı oluyor bizim maçlarda da hatta gs maçlarında da defalarca oldu.

Bu hakem camiasına baskı jokerini sürekli kullanmayacaksın gs çok yerinde kullandı ve bence kamuoyu tarafından da haklı bulundu.Fb ise artık bu konuda inandırıcılığını kaybetti başarısızlığına kılıf olarak görülüyor bu açıklamalar ki bence de öyle.Başarısızsan istifa eder gidersin her sene aynı muhabbeti yaparsan kabak tadı verir.Yalnız bir de özgüvenliler ki takımı ligden çek biz ligin en değerli takımıyız falan ahahahah.Digiturk iptal kampanyasıyla devam eder bu.

Bir de bunların peşine takılıp hak arayışına giren beşiktaşlı muhabirler var ki önce kendi takımlarının haklarını korumak için kamuoyu oluştursalar keşke.Anç tepki çekmemek için ortalarda yok zaten bunlar de bjk maçlarından sonra kafayı kuma gömüyorlar resmen.

koşu mesafesi dedi ki...

Bugün 16:00'da Beşiktaş'ın maçı var!

Futbol takımları futbol yerine sosyal medya müsabakası yapmaya devam ediyor. Arka arkaya paylaşımlar, göndermeler. Beşiktaş yönetiminin neden Fenerbahçe'yi ana hedef alıp Galatasaray'dan eser miktarda söz ettiğini çözemedim. Şampiyonluk yarışından vazgeçildi de ikincilik için en ciddi rakip Fenerbahçe mi görülüyor?

Başkan - teknik direktör kombini ile mi alakalı bu durum? 9 senedir şampiyon olamayan takım bırakın isyan etsin. Altı dolu neticede.

Ligi bitirtmem diyenlere daha çok odaklanılmalı.

Cihane dedi ki...

Bu arada Demirspor Fener maçında son dakikadaki faul dışında bariz bir hata yok. Fenerin kopardığı bu yaygara ses çıkarmayan, hatta yaltaklanan Beşiktaş yorumcularıni gösterdikleri duruş bozukluğu fevkalade :)

Pheaglix dedi ki...

aslinda bariz hata var fener'in macinda. iki penalti pozisyonlari var duran topta oyuncularinin net dusuruldugu. ama hakemlerimiz (belki de genel olarak hakemler) ceza sahasina havadan top geldigi anda futbolu guresle karistirdiklari icin o pozisyonlari penalti vermeye layik gormuyorlar. bizim herhalde her derbide en az bir pozisyonumuz oluyor boyle, anadolu kuluplerine karsi da sik sik oluyor, ama daha bu sekilde tek penalti aldigimizi hatirlamiyorum. ha dogru olan fener'in ortaligi yikmasi midir, yoksa bizim ayni pozisyonlara ses cikarmamamiz midir bilmiyorum.

koşu mesafesi dedi ki...

Beşiktaş'ın "official account"undan atılan son tweet olayı başka bir boyuta götürdü. "Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı" yazıp bir de yazıyı alayınız kısmının lacivert sarı kırmızı turuncu mavi bordo ile boyandığı görselle pekiştirmişler. Kulüp yönetimi durdu durdu puan farkı 12'ye çıkınca "ligi bitirtmem" tarzına mukabele etmeye başladı. Ligi bitirmeyecek olanlar ise sevgi, dostluk, kardeşlik, ağzımızın tadı bozulmasın ayarında paylaşımlar yapıyor. Onlar da nasıl olsa atı alan Üsküdar'ı geçti diye düşünüyor olmalılar.

Görseldeki turuncunun kimi temsil ettiğini çözemedim yalnız. Başakşehir mi yoksa Galatasaray'ın giderek turunculaşan forma rengi mi? Bordo mavilileri geçen sene karşına almayıp bugün alayına katmak da enteresan.

Post hala açılmadı ama bugün Beşiktaş'ın maçı var!!

Serkbal dedi ki...

Ligde umudumuz kalmadı, posta gerek yok sanırım:)

koşu mesafesi dedi ki...

Mert / Rosier-Welinton-Saiss-Masuaku / Hadziahmetovic-Necip-Tayfur / Cenk-N'Koudou-Aboubakar

Şeklinde bir 11 ile çıkıyor Beşiktaş, Sivasspor deplasmanına.

Orta saha yerli teknik direktörlerin hayalindeki deplasman orta sahası olmuş. Kevin da sağda oynayacak muhtemelen. Kağıt üzerinde sıkıcı bir maç olacağı sinyalleri güçlü.

Yorum Gönder

Ara