.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Eylül 2019 Çarşamba

SL04 Gazişehir Gaziantep FK - Beşiktaş


Tarih: 14 Eylül 2019 Cumartesi 20.00

Stadyum: Kalyon Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Halil Umut Meler

Sakatlığı Bulunan Oyuncular: Burak Yılmaz, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens(Y.S.) / Muğdat Çelik

Cezalı Oyuncular :  - / -


Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır. 

41 Yorum:

Gazisehir'in evinde oynadığı Gençlerbirliği maçının tamamını izledim. Üst üste beş pas yapamayan toplama bir takım. Eğer bu takımı rahat yenemezsek Avcı'dan umudumu tamamen keserim. İddia ediyorum sahada 3-4 top olsa gazisehirli oyuncular fark etmez. Her biri bulduğu topla kaleye koşmaya çalışır.

Basar dedi ki...

4-6 alırız desemde bu sene ne o kadar gol atacağımızı ne de o kadar gol yiyeceğimizi sanmıyorum. Önümüzde zor 3 maç var, onların öncesinde 3 puanı cebe koymamız gereken bir maç.

sports guy dedi ki...

Bu sene net galibiyet bekledigim ender maclardan. Gazisehir orta sahayi birakmayi seviyor izledigim kadariyla, haldir huldur top oynuyor.

Buldugumuzu atarsak farkli aliriz. Baya bulacagiz cunku eminim.

Ben boyle dedim ya mac 0-0 biter gerci o da ayri konu :)

yilmaz dedi ki...

Post'ta tek gol umudumuz var :)

beagle dedi ki...

Gazisehiri bana göre bile yeneriz :) morale ihtiyaci olan bir kaç oyuncu için çıkış maçı olur umarim.

BurkayJK dedi ki...

Rakibi küçümsediğim için demiyorum ama şöyle 10 falan atma şansımız olsa da atsak. Bu sezon için -rakiplerden biri çok kötü olmadıkça- ilk iki umudum yok. Tek isteğim sahada futbola dair bir şeyler görebilmek. Düşünün, son iki sezondur futbola ne kadar açım. Güzel oyun olsun, gelecek sezonlar bizim olsun.

Adsız dedi ki...

Bir kanserden uzun yıllar sonra kurtulup başka bir takımın aynı şeyi yaşadığını izlemek efes fıçı ve leblebi eşliğinde gayet rahat ve huzur içinde seyirlik bir olaymış ya la. Elbette biz önümüzdeki maçlara bakalım :)

beagle dedi ki...

Öyle deme James, adam sorumluluk alip 987654321 kere top kaybetti. Tek başına GSyi gene yenemedi ana işallah 77 sene daha oynarsa bi gün yenecek.

beagle dedi ki...

Bu sezon ufak bir umut için Dorukhan'in bol bol hücuma gidip Litmanen işleri yapmasini diliyorum.

can dedi ki...

Bir Vida klasiği

Murat dedi ki...

Gaziantepten fark yemeyi ve iki tane futbol gerizekalısı kanattan üretim bekliyoruz, Avcı olmayacak

beagle dedi ki...

Aldığımız çöpler benim tahminimden de kötü çıktı ya la :))) Nkodunun topu tepişini orta saniyoruz hala. Değil 13 milyon Euroyu oynadığı kanat ayağı tahta birine verdik.

BJK4EVER dedi ki...

Bizim futbolcularimiz niye hep gerizekali olmak zorunda? Heriflerin ne kadar kazmanin onde gideni oldugu kacirdiklari gollerde belli oldu zaten. Birak atarsa atsin 85 dakika var 11'e 11 cevirmek icin. Boyle sacma bir mudahale olmaz. Kimse refleks falan demesin, orada kendini kontrol edemiyorsan futbolcu olma zaten.
Diaby ve Elneny'i begendim. N'Koudou hiziyla cok can yakar, ama nasil gol atariz bu takima bilmiyorum.
Hizli oyuncularimizi kaleye yaklastiracagimiz yerde cizgiye yapistiriyoruz. Orta yaptiklarinda da gol aradigimiz adamlar Ljajic ve Guven, saka gibi. Anca Dorukhan arkalardan gelip surpriz bir gol atar, anca oyle.
Robinho'yu israrla oynatarak nasil sampiyonlugu verdiyse Guven'i oynatarak daha 5. haftada sampiyonluk sansimizi bitirecek A.Avci herhalde, saka gibi.
Umut fani falan degilim, ama Guven'in tek forvette ezildigini anlayamiyorsa biraksin bu isi zaten. Sanki Douglas'i alip Gokhan'i stopere cekmek de mantikli gibi, en azindan Elneny bolgesine doner.

Hidayet dedi ki...

top bizdeyken hücumda yaptıklarımız oyun 11 kişiyle oynansa da öyle pozisyon zenginliği falan yaratamayacağımızı gösteriyor . yine geçen maç olduğu gibi bilmem ne kadar topa sahip olma oranımız olurdu. eğer n koudou ve diaby içeri girip şut çekmeyeceklerse neden ters ayaklı kanatlarda oynuyorlar . ortasahanın yaratıcı 8 numara eksikliği kanatları etkiliyor . güven ve ljajic'in bitikliği keza . beşiktaşın santrforu 20 yaşındaki tombiş olamaz . beşiktaş ortasahası 8 numarasız olamaz . olamaz da olamaz . fikret orman'ın kulakları çınlasın . çınlayacak da ..

beagle dedi ki...

Aslinda takim tutmasan Bjknin oyuncular, hoca, taraftar salaklığı güzel komedi. Sabah Diaby'nin müthiş etkili olacagini fark atacagimizi yazan bir kasa vardi fenomen :))) Boyd Lens falan donunda sallarlar bu haliyle o vitaminsizi.

BJK4EVER dedi ki...

Beyinsizlik bizim formayi gecirince default olarak yukleniyor herhalde. Elneny beyinsizi orada kendini atsa, bizim oyuncular sunepe olmayip orospu cocugu gibi 10 kisi hakemin ustune cillansa o siktigimin zencisini attirirlardi oyundan ve cevirirdik maci. Hincini alacaksan o orospu cocugu zenciden bu sekilde alirsin. Ha, illa ki hincini cikaracaksan ve hakem atmadiysa o zaman o adama ne idugu belirsi sacma bir tekme sallayacagina o dirsege kirmizi vermeyen hakemin agzini burnunu kir, yuzunu dagit. Versinler cezasi 30 mac ama en azindan yaptigin bir bok yarasin. Simdi bir sike yaramayan yarim sacma sapan bir tekme yuzunden 3-5 mac ceza alacaksin. Su Arap kokenli oyunculari hic sevmiyorum Allah affetsin. Zaten Ahmed Hassan ve Salah disinda beyinsiz, pislik olmayani yok bu Tunus, Cezayir, Fas, Misir tayfasindan.

Bir sonraki macta su Guven yerine Umut baslamazsa taraftar hic ugrasmadan Abdullah Avci'yi istifaya cagirsin, olmayacak cunku o zaman. Sahada Guven olsa o 3-1'lik golde pozisyonu takip etmezdi, 3-2 yaptigimiz korneri yaratamazdi, hatta kalecinin son anda aldigi ve Umut'un dokunamadigi topta kosmazdi bile.

yilmaz dedi ki...

Ya keşke şu iki şampiyonluk hiç olmasaydı. Alışkanlık kötü şey. Yoksa biz böyle salaklıklara alışıltık zaten. Eskiye dönmek koyuyor insana.

İlk maçtan büyük konuşmak belki doğru değil ama, bırak quaresma'yı, diaby lens'in bile çok çok gerisinde. Bi de kiraladık adamı. Kiralık daha iyi bir oyuncu bulunamayacağına inanmıyorum.

Murat dedi ki...

Önemi yok gerçi, zira bu takımın yeri 8.likten yukarı olamaz bu şekilde devam ederse, ama Nkodou çok daha berbat Diabi'den, Diabi'den biraz fayda alacağız bence ama Nkodu 5 milyon Euro bonservisi ve gerçekten 0 futbol aklı ve ayağıyla Premiere Lig topçusuyum len ben hacasıyla saç baş yoldurur.

Basar dedi ki...

10 elneny bir atiba, 10 nkoudou bir babel yapmaz. Güvenden forvet olmaz, Canerden sahte 8 olmaz, Doruk-elneny-ljajic’ten olsa olsa pandispanya olur.... bu takım bırak şampiyon, 5. Bile olamaz

Daha önce de yazmıştım yine beklentimi söyleyeyim. Eğer mucizevi bir şey olmazsa bu gidişle hocanın son 3-5 haftası olur. Böyle oynarsak Trabzonla Alanya içimizden geçer!

Zaitsev dedi ki...

Bu maç önce Avcı'ya sonra Vida'ya ve en son yine Avcı'ya yazar. Adamın içinden Şenol Güneş çıktı.

İlk devreyi hadi atlattık. 2ci devreye oyuncu değiştirmeden çıkmak nasıl bir saçmalıktır? Orta saha tül perde olmuş. Forvetin kafasına göre takılıyor. Biz Dorukhan'ı stoper yapıyoruz. Adamlar gol attıkça oyuncu değiştirdi. Bizimkisi gelen gideni aratır lafını hatırlattı.

Allah için rakibi analiz etmiş hoca. O yüzden Ozzy yok. Elneny ve Dorukhan var hızlı oyuncuları durdurmak için ama sağ bek ve sol bek hala aynı. Ne anladım bu işten.

Güven fantezisi nedir çözemedim. Bir tek Şenol hoca ile Abdullah hoca görüyor bu çocuktaki ışığı. 4 maçı çöpe attı. Atılan bütün ortalarda terste yakalandı neredeyse. Madem orta ile oynayacağız. Bu oyunun adamı Güven değil Umut. Ayağı da kötü değildir Umut'un ayrıca. Vasatın üzerinde tekniği vardır. En azından kimsenin olmadığı yere pas atmaz. Gol attığı içinde yazmıyorum. 3-4 senedir ara sıra yazıyorum Umut Nayır'ı.

Elneny'nin yediği dirseği FB veya GS oyuncusu yese korner direğine kadar yuvarlanırdı. Bizimkisi tekme atıyor. Q7 Volume 2.

Belli bir sistem içinde iş yapacak oyuncularımız var ötesi yok. Bireysele kaldı mı kafası kesik tavuğa dönüyorlar.

Vida kirli işler içinde olabilir. Bu herifin yaptığı işler normal görünmüyor.

Basar dedi ki...

Transfer olduğun takımla ilk maçında dirsek yiyorsun. Tamam çok kötü bir şey ama dünyanın her liginde dirsek atan karaktersiz meslektaşın mevcut... rakipten bir eksiksin, yere yatıp Var’dan kırmızı alacağına en az 3 maç ceza alacağın tekmeyi savuruyorsun!

Bizim takımın gerizekalı kontenjanı mı var anlamadım. Birinden kurtulduk yenisi geldi!

Hakem ayrı komedi, ilk pozisyonda ne gördün de sarı verin? Sonra var ile kırmızıya dönüyorsun?? Rakip elle oynar devam, Beşiktaşlının kafaya tekme devam...

Sahi bizim yönetim ne işe yarar? Transfer berbat çıktı, yine kampa yetişmedi, forvet almadı, e takımın hakkını da koruyamıyor...! Ne işe yarıyor? Şuraya büyük harflerle tekrardan bırakayım:
YÖNETİM İSTİFA!

Gelelim hocaya... yukarıda yazdım ya 10 tane x 1 y etmez diye. Hah işte bir de hoca versiyonu var onun... 10 tane Avcı’yı toplasan bir tane Samet Hoca etmez. Beşiktaş ligin ilk 4 haftasında 4 puan toplayamaz. Savunması iyi hocadır dedik 2 maçta 3 yedik, maşallah orta saha pandispanya gibi. Biz oynasak defansın arkasına adam sarkıtırız! 3. Lig takımları bile bu kadar kolay defansın arkasına adam kaçırmıyor! Pas hocası dedik, eveleyen geveleyen ileriye 1 tane pas atamayan bir takım izledik.

Bu takım ne defansif oyun oynayabilir ne de pas oyunu oynayabilir, hayal görmeyelim. Bu kadar yumuşak orta sahalarla, bu kadar hızlı ama sonuca etki etmeyen kanatlarla, forvetsiz ve çim sahasız (onu bile beceremiyor artık yönetim!) haldeyken işte ancak 1 puan ortalaması ile oynarız, Bu gidişatın sonu geçen seneki fenerbahçe gibi son 3 haftada ligde kalmak! Burak iyileşmezse onu bile zor yaparız! Demiştik geçen sen 34lük adam alınmaz bunun gelecek yılları var diye... (YÖNETİM İSTİFA!!)

Muhtemelen Alanya maçıyla eleğe dönmüş oluruz, ondan sonra gelecek hoca bari bir kaç genç oyuncu oynatsa... gece gece uykumdan uyandım. Hakeme ayrı, yönetime ayrı, hocaya ayrı...

Buraya bu kadar atıp tuttum, Allah beni çok fena morartır inşallah! Her yazdığım yanlış çıksın, burada her hafta ne kadar yanlış analiz yaptığım yazılsın inşallah!

Gecenin bu vakti kabus gibi yazdım, hadi hayırlısı...

yilmaz dedi ki...

Türkiye'de iyi teknik direktör yok. Ne Terim ne Avcı ne Şenol ne Ersun... Ligi biliyor geyiğine yıllardır futbol yerine ucube seyrettiriyorlar bize. E hepsi böyle olunca, içlerinden biri, biraz da iyi kadronun avantajı ile öne çıkıyor.

Avcı hakkında da hiç yanılmadığımı görüyorum. Sanki avrupa'da onun oynattığı oyunu oynatan kimse yokmuş gibi, her maç sonu aynı şeyleri söylüyor.

Yönetim totosunu kurtarmak için getirdi kendisini. Gs maçında olanlar sayesinde taraftardan da destek gördü.

Bu sene hoca değişikliği kesin gibi gözüküyor. İlk yarı potada kalmak hedef olmalı bence.

beagle dedi ki...

Potayı bilmem ama kümede kalmamiz Atiba ve Burak'a bağlı görünüyor. Ne varsa eski topraklarda varmış :)

dominic molise dedi ki...

post basligindaki vida cok ironik olmus.

elneny hususunda cok haklisiniz. mis gibi dirsek yemissin, yuvarlan iste orada ya. yuvarlan ki mac donsun.

umut-guven hususu da cok bariz. avci'nin hatada israrina anlam vermek guc.

fark yaratma ihtimali olan tek oyuncumuz "qral"

turgay dedi ki...

Bizim en büyük problemimiz salak oyuncu sayımızın fazla oluşu. Ben sahaya akıl kayan sadece ruizi görüyorum sahada. Bu adama biraz Burak ve atiba da eklenecek böylece 3 tane akıllı oyuncumuz olacak. Şimdi o dirseği Burak yese İstanbula kadar gelirdi yuvarlanarak. Elnenyin arsenalden sadece yetenekleri yüzünden değil de beyinsiz oluşu yüzünden de gönderildiği belli. 4 haftada bir iyi bir kötü gide gide sadece 4 puan almak başarısızlıktır.aynı senaryo geçen sene fenerde de yaşandı. İşimiz zor açıkçası görünen 10.haftada hoca gönderilir gönderilmezse yönetim istifa eder.

BJK4EVER dedi ki...

Atiba demeyin be arkadaslar. Duran toptan atti eyvallah, ama su oynadigi 20 dakikada bile U17 oyuncusunun yapamayacagi 2 basit pas hatasi yapti. Atiba'dan umidi kesin, olmaz o is. Rotasyon Elneny-Dorukhan-Oguzhan olacak iste.
Ama transferlere kim karar verdi bilmemiz lazim. N'Koudou'ya 5 milyon euro para vermek kimin fikri mesela? Yonetim mi karar verdi, hoca mi israr etti? Forvet konusunda kim hatali? Avci mi israr etmedi, yoksa yonetim mi cimrilik yapti?
Bu arada N'Koudou'ya 5 milyon euro verip is yedek forvet olunca cimrilik yapmak da bir ayri mallik. Su kadar senedir takip ederim bu ligi, gecen sene disinda 2 santrfordan (1 as 1 yedek) saglam verim almadan sampiyon olabilen takim bilmiyorum. Hatta bazi takimlar 3, 4 santrfordan bile verim alip sampiyon olmustur.
Bizde su an santrfor sayisi 1. Umut o potansiyeli gostermiyor, Guven santrfor degil. Bunu Avci goremiyorsa siktirsin gitsin, yonetim hocaya ragmen almadiysa onlar siktirsin gitsin.
Bu kadar boktan bir kadro muhendisligi yapmak harbiden tebrik edilecek birsey.

Basar dedi ki...

Bu arada, Burak iyileşene kadar en uçta Umut oynar. İyi olduğundan değil, santrafor/uç forvet mevkisinde Güven’den daha iyi oldugundan. Güven de tekrar kanat forvete gecer.

beagle dedi ki...

An itibariyle Douglas,Rebocho, Diaby, Boyd, Elneny boşa yapılmış transfer, Ruiz ve Nkodu gayet vasat kadro oyuncusular. Ruiz gelince sağa geçen Vida patladı, keşke satilsaymiş. Şişirme Güven patladı. Fiziken zayif Ljajic bu durumda bir fark yaratamiyor. Oguzhan ve Lens universal suçlu.
Futbolun fizik faktörleri Güç+Cüsse ve Hız konularına zerre önem verilmedi. Ligini tanımama ve salakliktir. Belki de kötü niyettir.

Boyle boktan transfer yapacagimiza sağa sola dagittigimiz genç oyuncuları tutsak bambaşka durumda olurduk. Atiba ve Ljajic etrafinda taş gibi takim oluşurdu. Eslem,Furkan,Enes artı U19dan Almos ve Ahmet ilk 11, O.Akgün ise ilk hamle oyuncusu olurdu.

fidddas dedi ki...

benim şu kadro yapılanmasını demirören zamanından gözüm ısırıyor.
Umut vaad eder gibi görünen ama çok arızalı takım. 7-8 sene önceye ışınlandık!

beagle dedi ki...

Almos oynamaz diyen varsa Ansu Fati'ye baksın da durumu anlasin. 5 dkda 25M Euro oldu adam.

beagle dedi ki...

Sk.msonik Elneninin 3 gol yiyip 10 pozisyon verdigimiz mactaki istatistiği: 0 Faul, 2 adet ikili mücadele,0 şut 0 asist vb... çöp diyince kiziyorlar da bu ne mk? Neci lan bu? Topu yana verici diye bir futbol mevkisi mi var? Atibayi elestiriyorduk, adam kafa toplari vb ölümüne mucadele ediyordu.

Ruşenaliduran dedi ki...

Benim hala umudum var Elneny 5 dk orta saha oynadı ve o 5 dakikada bile kumaşını gösterdi ne oynadığı belli olmayan bir takımda yeni transferleri böyle acımasızca eleştirmek çok garibime gitti doğrusu şampiyonluğun bir numaralı favorisi denilen Gs bizden 3 puan önde daha bu köprünün altından çok sular akar bende memnun değilim sonuçlardan ama en az devre arasına kadar acımasızca eleştirmem evet önümüzdeki fikstür oynadığımız maçlardan daha zor gözüküyor ama daha fazla puan alamayacağını kim iddia edebilir takımın

Beyler bu sezon sıkı tutunun. Şaka maka düşüyoruz gibi amk.

yilmaz dedi ki...

Polyanna mode:on

*- El Nenny'nin yediği herzeye kadar, 5-10 dk içinde kanat oyuncusunu 3-4 kez hareketlendirmesi.

*- Umut Nayır'ın ortalama bir yedek forvet katkısı vereceği beklentisi. En azından Güven'e mahkum olmadığımızı bilmek güzel.

*- Bu kanat oyuncularını gördükten sonra Lens'in "lan oynarım lan ben bu takımda" deme ihtimali ile kendisine çeki düzen vermesi beklentisi.

*- Umut'un golünde Caner'in derin pasından sonra "Orta yapmadan da oluyormuş" diye içine bir kurt düşmesi beklentisi.

*- Atiba Hutchinson'un "mekanın sahibi geri döndü, Beşiktaş'la Siirtspor'la oynar gibi oynayamazsınız" diye kafa tutuşu.

*- GS'nin 7 puanda olması, olası bir Fener mağlubiyetinden sonra, doğal zirve rakiplerimizle aramızda en fazla 3 puanlık bir fark bulunuyor olması, daha da önemlisi GS'nin bok gibi oyunun fena patlama olasılığı.

Bulabildiğim umut kırıntıları bunlar.





Zaitsev dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zaitsev dedi ki...

Abdullah hocanın kurduğu kadrolar ve oyuncu değişiklikleri aklıma Rıza hoca zamanını getirdi. Rıza hoca ilk geldiği zaman kaybedeceğimiz birşey yoktu o da iyi bir top oynatmıştı. Kadıköy'de Fener'i yenmişti. Ertesi sene iş ciddiye binince batırmıştı. Biz o 2ci seneyi yaşıyoruz gibi.

Popülist kadrolar kuruyoruz. Oyuna geç veya yanlış müdahale ediyoruz. Sonra ilk 4 maçta 10 puan alacak takım 4 puanda kalıyor.

Oynatmaya çalıştığı oyun tarzının geleceği var. Ama Rize maçındaki oyuncu değişikliklerinin veya bu kadar orta yapıp önde Güven ile oynamanın bir açıklaması yok. İBB'de kendi oynattığı oyunla karşılaşınca çözüm üretememesi çok ilginç.

Hoca bu kafayla giderse 2ci İnönü maçında kovulur. Kovulmazsa 3 veya 4cü İnönü maçında yönetimle beraber gider. Kendini toparlaması lazım.

Yapılan transferler takım oyuncusu. Elneny için oyun yorumu yapılamaz ama ayarsız olduğu net. Nkodou orta sahamız ne kadar iyiyse o kadar iyi oynayacak. Onu önündeki oyuncuyla birebir bırakacak bir sistem gerekli. Açık ve bek beraberken adama top atarsan bir cacık olmaz. Diaby'yi göreceğiz. Bu maç kafadan oynatılması bence yanlıştı.

Umut ilk 4 maç Güven kadar oynasaydı en az 2-3 puan daha fazlamız olurdu. Hava topu alır. Koşu atacağı yeri bilir çünkü adam orijinal santrfor, imitasyon değil. Ayağı da vasatın üzerindedir. Türk futbolunun ziyan olacak potansiyellerinden biridir.

beagle dedi ki...

Metin aşık dönemi Fener böyleydi. Çalımcı, top sektiren, mansetlerden inmeyen vb ne kadar tıfıl varsa toplar, lig baskamadan sampiyon ilan efilir, taraftari büyük özgüvenle dolasirdi. Sonra 2.ligden yeni çıkan takimlardan fark yerdi. Fiko ve Avcı sayesinde bunu da gördük.

Lan olum adam 75 dk savunmacilik yapmış mucadeleye girmemiş, onlibero la bu. 15 gol 15 asist yapmayacak. Yan pas versin diye bostan korkuluğu aldık koyduk. Gazisehir de atladi. Bakalım daha kuvvetliler neler yapacak. Atiba ile Doruk saglam durmazsa vay vay vay.

Emre Toraman dedi ki...

O değil de, benim için sezonun en büyük kazanımı "Dorukhan'dan De Bruyne yaratacak" olacak sanırım. Ne kadar masabaşı haber bilemiyorum tabi ama her aklıma geldiğinde güldürüyor. O dönemleri takip etmediyse hatırlatmak lazım hocaya, eli değmişken bizim Lampard Necip'e de bir kolaj hazırlayıversin.

BurkayJK dedi ki...

Yeni transferlerin, hemen başında 10 kişi kaldığımız maç sonrası bu kadar eleştirilmesini anlayamadım. Az çok ipucu verdiler ama bu maçı ölçü kabul edemem. Burak döndükten sonra birkaç maç izlemek lazım. Burak kalan maçların tamamında oynasa dahi bu takım ilk üçe zor girer, orası ayrı. Tek endişem, camia olarak o eski karanlık günlere dönmek.

Yorum Gönder

Ara