.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Ağustos 2019 Perşembe

A Day To Remember 29-08-2019


Bu anı ölümsüzleştirmemiz gerektiğini düşündüğüm için bu post'u eklemeye karar verdim. Hepimiz adına unutulmayacak bir gün. Umarım bu amansız hastalıktan kurtulduğumuz bu güzel yaz günü, hepimiz adına güzel şeylerin başlangıcı olur.

Quaresmaspor'lu takipçilerimize(eğer varsa öyle biri) de yeni kulüplerinde başarılar diliyorum.

Selametle ... Yiğit Özgür'ün meşhur karikatürü ve İzmir Marşıyla uğurluyoruz ...


12 Yorum:

Mayor dedi ki...

Hepimize hayirli olsun. Benim Esim acikca uzuldu bu transfere. Futbolu bizim gibi izlemeyen, isin sansasyon, drama, saklabanlik tarafindan haz alan bir cok taraftar var. Futbol da sonucta gosteri amacli bir aktivite. Isin gosteri tarafinda daha iyi bir artist bulamazdik. Maclari dizi gibi izleyen kesim icin bas rol oyuncularindan birinin ölümü gibi travamtik oldu bu ayrilik.
Kendilerine gecmis olsun diyorasgdkdhsgsahaha.
Yar saclarin lule lule kimil sana gule gule...

Murat dedi ki...

ahaha ne kadar biased ve ayrımcı bir post oluş...

şaka lan şaka.. ingiliz tabiriyle good riddance..hem de çok geç..

Murat dedi ki...

bu arada bizr 35 metreden trivela çakmazsa şerefsizim

GeceGezgini dedi ki...

Galba Elneny' yi almisiz. Ofisimdeki Arsenal fanatigi ingiliz elemana sordum nasildir necidir diye ve 4 secenek verdim; Decent - Average - Bad - Garbage. Maalesef son secenegi soyledi adam. Cop oglu cöp ve iyi ki aldiniz dedi:)

Bu da burada boyle bulunsun, umarim yerim.

Huzeyfe dedi ki...

https://www.reddit.com/r/Gunners/comments/8q0uui/201718_player_review_mohamed_elneny/

Buraya bakınca genel olarak çok çalışkan bir oyuncu olduğunu, Arsenal için penetre etme yeteneklerinin kısıtlı olduğunu, ama temiz pas verdiğini filan söylüyorlar. Bizim için uygun bir 6 numara olabilir. Özellikle çok koşmasına vurgu yapılmış. Dinamizm için de iyi olabilir. İzleyip görelim bakalım.

Adsız dedi ki...

Hayırlı ve uğurlu olsun. Şu da bir yerde dursun, çok eski değil gayet taze.

https://www.google.com/amp/s/www.fanatik.com.tr/amp/quaresma-turkiyede-baska-takimda-oynamam-2068389

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi Quaresma'ci degil, anti-Quaresma kafasinda da degilim. Bize donem donem cok katkilari oldu, ama ozellikle Senol Gunes'in 2. ve 3. senesinde takimin ana hucum silahi olmasi ve takimin tamamen Quaresma uzerinden hucum etmesi onu bitirdi. Ilk sampiyon oldugumuz senedeki gibi takimin bir (yan) parcasi olsa hala verimli olabilirdi ve belki bu sene hala verimli olabilirdi, ama kulubede sorun cikartir diye gonderildi. Birsey de diyemiyorum; oyun sistemine cok uymasa da bence her zaman bir silahtir ve ozellikle onun yerine anca Boyd ve Lens varsa kolay gonderilecek oyuncu degildir.

Babel Quaresma, Medel gibi oyuncular yuksek maas nedeniyle gonderiliyor. Takimda sureleri doldugu icin dogal da gorulebilir, ama bunlari gonderip Elneny gibi vasat bir oyuncuya 2.5 milyon euro maas vermek is degil. Bu para verilecekse keske kulubeden gelip mac cevirecek kaliteli bir forvet veya ust duzey bir kanat oyuncusuna verilseydi. Umarim yanilirim, ama Elneni birkac mac oynadiktan sonra bence yedege dusecek ve Dorukhan-Oguzhan-Ljajic orta sahasi formayi kapacak bence. Bu aksam biraz da mecburiyetten sonunda bana gore ideal olan orta saha duzeniyle cikacagiz hayirlisiyla. En cok bu orta sahanin performansini merak ediyorum ben.

beagle dedi ki...

Quaresmaya 2 sefer bonservis verdik 9-10M Euro. Önce 3.75M ile oynadi sonra maaşı azaltti derken 2M maaş uzerine yilda 1.5M Euro kartalyuvasindan isim hakki aldığı çıktı. negredoyu kaybettirme gibi zararlari hariç Beşiktaşın 35-40m eurosu bu çöpe gitti. süt kupasi maçları ve penaltilari birakirsak bu savunma özürlü "forvet"in her ciddi maç golüne 3-4M Euro ödedik. ilk gelişine çok birşey demem de ikinci gelişine vesile olan alkış tutan herkesin...

1983den beri maç dinliyor 85den beri izliyorum. Beşiktaş'a bu kadar zarar verebilen kimse olmadı. 0

BJK4EVER dedi ki...

Ilk yarida oyun beni fazlasiyla tatmin etti, hatta su anki maclar arasinda acik ara en iyi 45 dakikamizdi. Ama hucum hattindaki kalitesizlik ve uyumsuzluk dusundurucu.

Guven; kardesim, eyvallah, tek vurus golcusuyum diyebilirsin. Pozisyona da giriyorsun hep, tamam. Ama bu egoistlik ne arkadas? Insan bu kadar mi her pozisyonu zorlar be arkadas? Hadi zorluyorsun ve top kayiplarini gormezden gelebiliriz; ama bunun icin o girdigin 2 pozisyonda daglara taslara vurmayacaksin, birini sokacasin. Onu da yapamiyorsan sahada ne katkin var ki?

Boyd; adami ofansif kanat diye aldik, defansif kanat cikti. Hucumda cok cok yetersiz kaliyor. Hadi uyum sureci vs diyebiliriz de, artik insan adamin kalitesini ve potansiyelini yanlis mi gorduk diyor artik. Keske Elneny yerine forvet ve kanada transfer yapsaydik bir oncekki postta dedigim gibi. Orta saha tikir tikir isledi, Rize 2 pas bile yapamadi, ama hucumda bitiremedik bir turlu. N'Koudou ve Burak mutlaka seviye atlatir, ama onlar yeter mi emin degilim.

Bu arada o Vida'nin pozisyonunda penaltiyi soylemeyen VAR'in da Allah belasini versin!

yilmaz dedi ki...

Yeni quaresmamız hayırlı olsun nk19

turkkant dedi ki...

Beşiktaş'ın oyunu zaman içinde oturacaktır, Avcı da doğru tercih. Ben bu senenin başarılı geçmesi adına 5 risk görüyorum.

1. İlk 10 haftada ligden kopar mıyız? Oynamaya çalıştığımız oyun oturması zaman alacak bir oyun. 10. hafta 5'den az bir puan farkı olursa, sonrası bizim için daha açık olur.

2. Bazı kritik pozisyonlarda oyun tiplesmesi ile pozisyon arasındaki eksiklikler. Örneğin, Ljajic 8 numara için ideal bir oyuncu değil. Olur mu? Olabilir, Burak kariyerine kanat forvet başladı üst seviye santrafor oldu. Ali Gültiken sağ bekti vs. Oyuncu gelişime ve değişime açıksa olabilir, ama şu anki hali pozisyonunun gerekliliğini tam sağlamıyor. Keza Dorukhan, kapalı takımlara karşı yetersiz bir 8, önde baskıya karşı da yetersiz bir 6. Ben onun bu oyunda ideal yerinin Gökhan Gönül'ün bek-stoper karışımı pozisyonu olduğunu düşünüyorum.

3. Ön alan oyuncularının kalitesi. Bu kadar topa sahip olduğunda ister istemez oyun, kapalı alanda set hücumuna dönecek. Lens-Boys set hücumuna yatkın, dar alanda çok iş yapacak oyuncular pek değil. Güven de şu an yetersiz. N'kodou belki olabilir, ama oyun bilgisini geliştirmesi lazım. Yeni oyuncuyu da hiç tanımıyorum. Haydi Burak'a 20 yazdın. Diğer ön alan oyuncuları senede kaç gol atabilirler? Babel gibi 10+ atar dediğin ikinci oyuncu var mı?

4. Bazı pozisyonlarda alternatif sıkıntısı. Yaratıcı orta saha elimizde 1 tane var: Oğuzhan. Sakatlandığında geri kalanlar dar alanda oyunu açacak ince işleri yapacak oyuncular değil. Keza Vida-Ruiz'den biri olmadığında kalite çok düşüyor: Roco-Necip. Ve tabi Burak'ın alternatifsizliği.

5. Rakiplerin gücü. GS güçlendi, Trabzon kaliteli, Fener aşırı istekli. Biz iyi olsak da, GS de Falcao gider 30 atar, yeni aldıkları orta saha oyuncuları uçarsa kalite olarak eksik kalabiliriz. Keza Trabzon'un ön oyuncuları bizimkilerden daha kaliteli. Abdulkadir Ömür, Nwakeme, Sosa, Sturridge bizde direkt 11 oynar.

Yorum Gönder

Ara