.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Eylül 2018 Pazartesi

UEL I GRUBU 1.MAÇ Beşiktaş - Sarpsborg


Tarih:  20 Eylül 2018 Perşembe 19.55

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Tamas Bognar (MAC)

Eksik Oyuncular:  Atiba Hutchinson / - 

Cezalı Oyuncular : - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

40 Yorum:

turgay dedi ki...

sakatlıksız,sakin,layiç kardeşimizin de yeteneğini gösterdiği bir maç olur umarım.

yilmaz dedi ki...

her Beşiktaş maçı gibi bu maçta KG var olacaktır. Muhtemelen Beşiktaş 2-1 kazanacak, rakip son dakikalarda beraberliğe çok yaklaşacaktır.

grupta 11 puan yazdım Beşiktaş'a. 6'sını bu gencolardan alıyoruz. Malmö deplasmanı beraberlik. Genk'ten istanbulda 1 puan alıyoruz. Tabii şimdi diyeceksiniz, "bu maçta takımda forvette kim oynayacağını bile bilmiyoruz, 6 maçlık tahmini neye dayanarak yapıyosun?" diye, siz de haklısınız.

fidddas dedi ki...

linç yemeyeceksem :) negredo'nun gidişine olumlu olarak bakıyorum. aslında geldiğinden beri negredo'dan her zaman bir patlama bekledim ama hem hoca hem takım hem kendisi için uyumsuz bir eşleşme idi.

love da bir dubai takımına gitse de hocanın kafası iyice rahatlasa diye bakıyorum artık olaya...

malum fazla oyuncu hocanın aklını bulandırıyor, üstüne negredo'nun maliyetiydi hocaya göre yetersiz olmasıydı falan eklenince hiç verim alamadık..

bu sayede güven'e belki şans doğar.

Unknown dedi ki...

@fiddas

Sadece love mu hocam? Quaresma, pektemek, tolga ve love paketi yapamiyor muyuz? 400 milyonluk (birimi onemsiz) ucak hibe eden adamlar su ise de bi el atsa keske...

fidddas dedi ki...

@emir oem

tam toplantıya girerken yazınca eksik kalmış quaresma'nın devre arasında ayrılacağını düşünüyorum (umuyorum).

pektemek konusunda ise bana göre durum biraz farklı. şöyle ki ; biz bu adamı gençlerden yıllar yıllar önce aldığımızda yerli forvetler içerisinde yardımcı ve/veya yedek forvet olarak en iyi seçenekti. zaten ilk 2-3 yılında rusya'dan falan sürekli teklif aldı ama o zaman yabancı sınır falan derken biz sözleşme uzatıp 1.7 mi euro maaş verdik.
sonrasında adam durmadan sakatlandı ve taraftar da çok yardımcı olmadı kendisine gelmesi konusunda. bir sene başakşehir kiralığında kafası biraz rahatlayınca yedek forvet olarak katkı verme ihtimali olduğunu gösterdi.
bütün bunlar 1.7 mi euroya kadroya bile giremeyen ve geçmişi ve geleceği hiç parlak olmayan bir oyuncu olduğunu değiştirmez tabii.
beşiktaş başlangıçları benzer olan cenk ve pektemekin hayat akışları çok zıt oldu. hayat işte :)
özetle pektemek yıl sonuna kadar bizimle kalır gibi geliyor bana... zaten eğer sezon başlamadan gitseydi umut nayırı kiralamaya da gerek kalmayacaktı.
şöyle bir deplasman maçında bir gol atsa, gol spektaküler olsa gelse vodafone'da sonradan girip bir gol atsa belki kıpırdanır, hayal işte.


Emrah D dedi ki...

ekşi beşiktaş şampiyonlar ligi fantazi futbol ligimiz için kod: F1TLDMG7SW

yilmaz dedi ki...

Negredo artık gittiği için rahatlıkla söyleyebilirim. Kendisi asist yaptığı için övüldüğünde, "forvet dediğin gol atar" deniyor. Aslında haksız bir eleştiri değil, ama bunu zamanında diyen (kral yapmayacaksın, kral olmayacaksın) Batuhan'ı hep beraber gömmüştük. Negredo son maçta kral olmak istese muhtemelen pozisyonu piç edecekti ve ikinci golü atamayacaktık.

Basar dedi ki...

Negredo’nun ardından forvette Babel’in oynamasına karşıyım. 1 pozisyonu doldurmak için 2 pozisyonu mundar edeceğiz.

Bence Güven denenebilir ama genç futbolcu düşmanı tutucu hoca onu oynatmaz. Kanatta da artık quaresma yerine hem pas oyununu daha fazla oynayabilecek hem de içerik daha fazla kat edebilecek bir oyuncuya ihtiyaç var. İnatçı, tutucu hoca bunu da denemeyecektir.

Madem zor ekonomik donemler onumuzde bari oyuncu kazanmaya çalışalım. Yazın bir sürü genç oyuncu aldık, alt yapidan da cocuklar var. Birisini denemek, birisine şans vermek takımı geriye götürmez.

qwerter dedi ki...

Podcast'te konusu açılan saha zemini hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum. Zeminde sis pitches firmasının sis grass isimli hibrit çimi kullanıldı. Bu sistemde sentetik lifler belirli aralıklarla toprağa ekiliyor. Böylece ekilecek çimlere ilave hem sentetik bir doku oluşuyor hemde köklere su ve hava ulaşması sağlanıyor. Zeminde hem ısıtma hem soğutma sistemi var.Su tahliyesi için vakumlu bir sistem var. Anlayacağınız teoride açık ara en iyi zemin bizimde olamalı. Gel gelelim iş böyle değil. Suçlunun konser olduğu söyleniyor ama bu pek mümkün değil. Firma yapım esnasında yaz döneminde bir kaç konser verilebileceğini söylemişti. Bakımsızlık diyeceğim. Firma ile 5 yıllık bir anlaşma vardı. Hastalık olması muhtemel gözüküyor. Yada firma ile anlaşmayız bozduk biz bu işi onlarsız da yaparız dedik sonuç bu. Futbolcuların zeminde yüzünden ağlanmaları ise tam bir komedi. Bu takım izlediğim en güzel futbolunu oynadığı sezon sahası yoktu. Siz neyin zemininden bahsediyorsunuz. Biz Vodafone açılınca zeminde halı gibi artık oyun şiir gibi akar derken siz her geçen gün oyun kalitesini bozdunuz. Bu futbolla şampiyon olunmaz da olursak sokayım ol şampiyonluğa.

Forvet konusunda gelirsek. Benim oyum Güvenden yana. Love ve Pekdemek'i saymazsak(ki saymayalım) elimizde Larin , Güven ve iki forveti (Lens ve Babel) var. Lensi hava hakimiyeti top indirme ve saklama özellikleri olmamasından dolayı eliyorum. Babel'i forvet alırsan kanatta ikamesi yok.
Kaldı Larin ve Güven. Larin'i gördükçe Bir çoklarının dediği gibi çöp değil bence. Hatta oynadıkça top tutma, pas vermede ilerlediğini düşünüyorum. Fakat Güveni daha az görsemde bana verdiği izlenim Larin'in çok ötesine geçebilecek bir potansiyeli var. Elimizdeki forvetlerin hiç biri bizim seviyemizin oyuncuları değil. Bu durmda ben bahsi en yüksek potansiyeli olan üzerine yatırma taraftarıyım.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

ben takimdan quaresmanin ayrilacagini hic dusunmuyorum. buyuk bir kitle maalesef kendisine asik. fakat beyimiz takimda pepe-adri disinda kimse tarafindan sevilmiyor. mesela dikkat ettim, quaresma'nin instagram paylasimlarini begenenler: adri - pepe - caner. bu uclu disinda begenen yok. bazen tore ve medel. pepe'yi tum takim degismeli begenirken, qua beyimiz kimsenin gonderisini begenmemis. Oguzhan atiba (kiz kardesinin paylasimini goren oldu mu twitterde) tolgay babel larin kendi aralarinda begenilesiyorlar. tolgayin malatya maci aciklamalarina ve qu ciktiktan sonra oynanan oyuna bakarsak qu olmadan daha iyi oynayacagiz gibi. ve umit ediyorum hoca da zamanla kesecek. Ha su da kolay degil, taraftarin maalesef asik oldugu birini direkt takimdan kes-e-mez hoca.

Ama suna cok kiziyorum. Gecen sene buna teklif geldiginde Dunya kupasinda oynamak istiyroum sonra gidebilirim diye reddetmisti. Bu yil da dunya kupasindan sonra yine burada mutluyum dedi. Gozunun yasina bakmadan satmaliydik gecen yil fakat olmadi, gitmedi. Takimin Love-Qu-Pekt gittigi gun bayram ederim. Tolga zaten seneye birakir.

turgay dedi ki...

geçen sene Q7 gitmediği için marcelo gönderildi. adamın bağlayıcı kapı gibi sözleşmesi var. o gitmek istemediği sürece kimse gönderemez onu. her sene kendisine çin olsun arap ülkeleri olsun sayısız teklif geliyor. ama o egosunu şişeren ülkede kalmak istiyor. çünkü sevilmeyi çok seviyor adam. çocukluğunda ve gençliğinde çok fazla hor görülmüş. en çok sevildiği yerde kalmak istiyor. onun açısından bakarsak mantıklı. burada problem ona kapı gibi kontratı yapanlar ve onu takımın 1 numaralı hucüm silahı yapanlarda.

Basar dedi ki...

Ya hoca kesmez onu! Herhalde elinde kaseti filan var!

Şaka bir yana, hoca muhtemelen Beşiktaş'ın başına gelmiş geçmiş en inatçı hoca. Tutuculuğundan asla quaresmadan vaz geçmeyecektir. Yoksa taraftara filan bakmaz (bakınız 15-16 sezonu) Ayrıca taraftarın goy goyu da boş. Geçen sene ceza aldığı 5 maçın 4ünde sahadan galip ayrılmıştık, yenildiğimiz maç zaten Başakşehir maçıydı ki ondan bağımsız hoca o maçı teslim ediyor rakibe.

Bir ara bir arkadaş yazmıştı :"inşallah ayağı kırılır" diye. Hoca o kadar tutucu ki insana bazen Amin dedirtiyor!

hoca gercekten tutucu, 16-17 sezonunda kasimpasa macindaydim. sirf taraftar Demba ba tezahurati yapti diye almadi :D ama cidden hoca quanin calismasini kendi mantigina gore seviyor ve hakkaten fizigine de bakiyor ve bu goz boyuyor. ancak sunu da biliyorum hoca quaresmanin sictiginin farkinda. hatta son macta oyundan cikmasnin sebebi gutinin hocaya qua ile yaptigi analizler olabilir, muhtemelen o tavsiye etti hocaya ve hoca uyguladi. qu ciktiktan sonra da harbi daha iyiydik. zamanla kesecektir diye umit ediyorum

yonetim de qu ile sozlesme uzatirken buyuk sacmalik yapti ve maasini zamli Verdi. madem adami satma dusuncen var, oyle yuksek zamlar YA PIL MAZ. ben birinci suclu olarak yonetimi, sonra hocayi goruyorum bu noktada. harbiden qu takim icn COK COK COK COK sorunlu ve kimya bozan bir oyuncu. fm 18 oynayan varsa lutfen yazsin: sanirim oyuna takim ici gruplasma gelmis. Besiktasta durum ne :D

ozkankaya35 dedi ki...

Elimizdeki degerleri verimli kullanmamiz gerekiyor.düsuk yonetim ve hoca performansina ragmen ampiyonluk hayal degil.umarim yarin Love oynar bana tam onun maci gibi geliyor

BJK4EVER dedi ki...

Dunku maci izledim de baya dusundum. Fatih Terim'i hic sevmem; ulkemizde inanilmaz abartildigini dusunuyorum, karakteri zaten ayri bir tartisma konusu. Yurtdisindan kimsenin istemeyip surekli GS-Milli takim yolculugu yapmasi da tesaduf degil. Ama adam iyi hoca be abi. Yani bizim hocayla kiyasliyorum da, aradaki farklar cok belirgin;

1 Kesinlikle formayi adaletli dagitiyor, takintisi yok. Mesela ligin acik ara en iyi sagbekini formsuz olunca kesiyor, pat diye daha dusuk profilli ve tecrubesiz Linnesi koyuyor. Elimde kim var kim yok demedem Maicon sicti mi kulubeye cekiyor, A.Calik, Donk idare etmesini biliyor. Mesela dunku ilk 11 cok mantikli, hicbir mantiksiz nokta yok. Belhanda tartisilabilir, ama o da disiplinle alakali bir durum. Kimse su neden oynuyor bu neden yok diyemiyor.

2 Yaptigi oyuncu degisiklikleri hep mantikli. Rakip bosluk birakinca aninda tank forvetini cikarip Onyekuru'yu aldi ve maci cozdu. Skoru aldiktan sonra Maicon'u koyup tamamen geri cekildi ve maci bitirdi. Mesela biz ne zaman mantikli degisiklik yaptik? Biz dunku macta olsak Vagner Love ve Lens girermiydi? Lens 90 dakika otururdu Bursa macindaki gibi mesela, Love muhtemelen kulubede bile olmazdi. Oyuna Necip falan girerdi, sagbekimizi degistirirdik falan.

3 Takimina ve camiaya negatiflik asilamiyor, hep inanilmaz hirsla dolduruyor. Gayet vasat bir kadrolari var; forveti Kasimpasanin forveti, stoperi Bursa ve Kasimpasanin stoperi. Hic dusunmeden cikip ilk 15 dakika catir catir maci aldilar. Belirleyici sampiyonluk macini da boyle almislardi. Babel ve Negredo'nun o gunku gol pozisyonlarindaki duruslarina bakin, bir de GS'li oyuncularin hirsina. Antrenorumuz sagolsun mac oncesi surekli FB macindan bahsettigi icin konsantre olamamistik. Malum kendini ezik buzuk gosterip acindirmasi bizim sampiyonlugumuzdan daha onemli ya. Mesela adamlar elindeki gol krali forveti gonderip sadece Eren'e mahkum etti, adam cikip 11 kisi cikiyorsa Galatasaray eksik degildir diyor. CL'ye girerken olusan stoper rotasyonuna bak, ama adam bir sekilde cikiyor sahaya oynatiyor takimi. Bizde hep bir mizmizlik, hep bir sikayet.

Saha kotu, hakem kotu, rakipler kapaniyor, fikstur sikisik, golleri atamadik, hep bir mazeret, hep bir eziklik. Bugun Norvec rakibimizi Ostersund'la ayni lige de koymus; daha oynadigimiz rakibin hangi ligden oldugunu bile bilmiyor yahu, o kadar rakibi analize uzak. Bu bile basli basina bir kovulma sebebidir ya, neyse. Tas gibi kadromuz var, ama antrenor farkindan dolayi harbiden cok umutsuzum.

BJK4EVER dedi ki...

Negredo konusunda 2 konu onemli bence;

1 Kendisi elestirilirken hep kafalarda maalesef maasi var. Negredo 2.5m bonservis 2m maas ile gelse kimse agzini acmazdi. Ama maasi cok yuksek oldugu icin insanlar elestirme geregi duyuyor ve abarttikca abartiyor. Inanilmaz karakterli bir adam, yardimci ozelligi var ve gol konusunda oynadigi dakikalar goze alindiginda o kadar da kotu degil. Evet 30 gole yaklasmaz belki ama 1 sezon full oynasa 15'ten az atacagini dusunmuyorum.

2 Adamin forma girmemesi icin elimizden geleni yaptik. Forvetler icin psikolojik rahatlik ve form durumu cok onemli. Son 2 yildir ligi goturen Gomez, Gomis gibi adamlarin ortak ozelligi en basindan beri oynamalari, tartismasiz 1. forvet olamalari ve lige golleri siralayarak baslamalari. Oynadikca atarsin, attikca rahatlarsin ve kendine guvenin gelir. Burak gecen sene o kadar atti, ama bu sene goreceksin bak forma giymeye basladiktan sonra bile golleri siralayamayacak. Ritm bozuldu mu gidiyor. Gecen seneyi gectim, bu sene yapilanlar bile garip. Adami kampa almadin basta, kampin yarisini kacirdi. Sonra yonetim zoruyla kampa geldi, ama maclarda hic oynatmadin. Kurtarici olarak zorla soktun seni hem ligde hem UEFA'da ipten aldi, sonra yine yedek kaldi falan. Garip garip isler. Adama en basindan beri 1. forvet guveni vermiyorsun ki. Vagner Love bu piskolojiyle yarin sahaya cikarsa ne yapsin yahu? Ne beklersin ki adamdan? Ki bizim hocamiz kesin tank gibi agir Larin'i FB deplasmaninda oynatir, Vagner Love'u da yarin oynatir. Ters cunku. Vagner Love'un Alanya performansinin yarisini Kasimpasa'da gostermeyen Eren'den verim almak icin herseyi yapan rakibimiz var, ama biz hala Love oynar mi ne durumda falan diye kara kara dusunuyoruz. Allah'tan Love GS'ye gitmedi.....

Zaitsev dedi ki...

BJKEVER 2 postuna da + 1

Arkadaşlar her oyuncunun sözleşmesi bağlayıcıdır. Bir oyuncuyu zorla hiçbir yere satamazsınız, gitmek isteyen oyuncuyu da elinizde zor tutarsınız.

Bir oyuncu için kulube resmi teklif geliyorsa oyuncunun menajeri çoktan gideceği yerle anlaşmıştır. O yüzden Marcelo gönderildi filan demeyelim.

Q7nin gideceğini niye düşünüyorsunuz bunu da anlamıyorum. İzlemeyin A spor. Adamın tutunabildiği 2 takım var. Porto ve Beşiktaş. Katara transfer oldu zamanında para için. 1 sene bile kalamadı döndü Portoya. Ancak hoca oynatmazsa basar gider. Oynadığı sürece kalacaktır. Parası olan adam para için huzurunu bırakmaz.

Oğuzhan ve Ljajic topu hızlandırsınlar forvette kimin oynayacağı önemli değil. Hem Larin hem Love katkı verirler. O zaman Q7ye de az söversiniz.

dominic molise dedi ki...

-forvet kim olmali?

-kesinlikle vagner love olmali. en az 5-10 mac surekli ilk 11 tutulmali, guven verilmeli.

-neden?

-herseyden onemlisi kontrati 2020'de bitiyor. bu adam oynamak zorunda yoksa yatmaya cok meyilli. pektemek yil sonu gidiyor. guven ve larin yedek kalmayi sorun etmeyecektir.

-kanatlar kim olmali?

-babel, tore, adriano'nun kontratlarinin bitiyor oldugunu tekrar hatirlatayim. yonetim bu adamlari gozden cikarmadiysa mecburen bu ucu oynamali. mumkunse kontrat uzatilarak. lens'in de kontratinin bitmesine seneler var. kesin oynamali. q7 bence 4. secenek olmali, kusturulmeli. devre arasi da yollanmali. babel, tore, lens yeter de artar bile.

yonetim acilen kontrat sorununu cozmelidir. senol hoca da acil ilk 11'ini belirlemeli. as forvetin kimdir, defans tandemin ve ortasahanin ortasindaki ikilin kimdir? bu adamlar mumkunse sorunlari olmadikca degismemeli.

bugunku mac bence su acidan cok onemli; dorukhan, guven, lens, tore, love gibi adamlar hala forma bekliyorlar. bir denesek bu 5 kisiden 2-3 tanesini en azindan fena mi olur?

Hidayet dedi ki...

@BJK4EVER

aynen katılıyorum .özellikle fatih terim konusunda . terim türkiye'de abartılıyorsa , ki bence de abartılıyor , üç büyüklerde fırsat bulan her antrenör misli misli abartılıyor . eğer o'nun gs'de gösterdiği başarıyı bizde biri yakalasa , beşiktaş taraftarı o'nu aynı zamanda hem başkan hem takıma hoca yapar . özgüven , hırs konularında zaten değinöişsin . maçta şunu düşündüm . hani bizim özellikle burada pek beğenilmeyen ikilimiz var . pepe -vida ikilisi . düşündüm aceba o maçtaki gs'de beşiktaş'tan kim oynar ? ücretsiz bıraksak bizden kimi alırlar ? pep ve vida'dan başka adam bulamadım . hadi belki bir de belhanda yerine jlajic . ne q7 , ne medel , ne the maestro , ne lens . fernando -ndiaye 'yi gördükçe bizdeki mıymıntılardan tksiniyor adam . yok ben alan kapatamam , yok defans yapamam , hücuma çıkamam , dribling yapamam , kafa topuna çıkamam ,forveti ikiliyemem .

turgay dedi ki...

karius
gökhan-roco-medel-caner
necip-tolgay
lens-ljajic-babel
larin

yukarıdaki 11i bekliyorum açıkçası. haftasonu için bir kaç oyuncuyu korumak lazım. malum fırat aydınus'la herhangi bir maçımızın olaysız geçmediği aşikar.

carlito dedi ki...

Pepe yerine vida dinlendirilmiş.. Kanatlarda da istenen isimler Lens ve Töre var. Forvet Larin.
Bu hücum hattı bugün başarılı olamazsa daha da kurtulamayız Quaresma'dan!

fidddas dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
fidddas dedi ki...

@carlito

üstüne orta saha oğuzhan ve ljajic, rakip norveç liginin orta sıra takımı...
beraber resmi maç yapmamış olmaları dışında bir sorun yok ama rakip de bunu avantaja çevirecek bir takım değil...

eğer bu akşam da oyun olarak bir şey ortaya koyamazsak ben artık taktik olarak takımı düşünmeyi bırakıp hocanın bir bildiği vardır/varmış çizgisinde mutlu mesut bir sezon geçireceğim :)

Pheaglix dedi ki...

-anlamsız orta açmak genetiğimize işlemiş. maçın başlarında birkaç tane anlamsız, ceza sahasında kimse yokken "topu göndereyim de belki bir şeyler olur" ortası geldi.

- 30 sonrasında fena değildik. bir kıpırdanma var takımda, ama bariz bir uyum sorunu da görünüyor.

- lens olmayacak gibi. ljacic oğuzhan ikilisinin birbirine alışıp, oyunu domine ettiği bir takım içinde de görmek lazım, ama umut vermiyor.

- zemin korkunç. hastalık mastalık fark etmez. sen katıldığın organizasyonlardan bu parayı alıyorsan, o zaman seyircilere doğru dürüst maç izletecek ortamı kuracaksın. aynı rezil sahayı kayseri deplasmanında görsek yönetim de hoca da demediğini bırakmaz. "ama hastalık" diye kenara çekilmeye çalışmak, normalin biraz üstünde yağmur yağınca "ama bu doğal afet" diyip kenara çekilen belediye başkanının yaptığıyla aynı şey.

- larin şu ana kadar fikret orman yönetiminin yaptığı en kötü transfer olabilir. neresinden tutsan elinde kalıyor. 22 yaşında genç (?) yetenek alıyoruz, yıllık 1.5m euro veriyoruz (cenk buna yakın kazanıyordu), bir de öyle fazla yetenekli de değil. geçen sene lig sonuna doğru oynadığı maçlarda bana eneramo'yu anımsattığını söylemiştim, haksızlık olabileceğini söyleyenler olmuştu. (ahmet çakar mode) evet haksızlık olmuş, ama eneramo'ya. eneramo en azından daha güçlüydü, bir de açık alanda etkili olabiliyordu. larin'de hiç biri yok.

Basar dedi ki...

Töre’yi tek beğenen ben miyim?

BJK4EVER dedi ki...

Fena degiliz ama hep birseyler eksik kaliyor. Eksik noktalar;

- berbat zemin
- tempo
- Oguzhan daha iyi, ama bir tik daha iyi olmasi lazim
- Larin cok cok kotu; formsuz ve isteksiz olabilirsin ama bu bildigin yetersiz

46'da Larin cikip Love girmeli ama hoca takimin en iyisi Tore'ye yine mobbing'ini oynamis ve ilk firsatta prenslerinden birini oyuna almis. Artik 60'ta da Lens cikar Quaresma girer. Larin faydasizini 90 dakika izleriz. Veya gicik etmek icin Love'u 88'de oyuna alir.

Basar dedi ki...

Bir de acaba Güven bu Larin kadar oynayamaz mı?

turgay dedi ki...

İlk 30dk kötüydük çünkü 4-3-3 gibi dizilmiştik bu da orta sahada kimsenin sorumluluk almamasımda neden oldu. Ayrıca adamlar çok disiplinli şekilde önde bastılar törenin fizik olarak yeterli olmaması ve bu 11in ilk kez beraber oynaması da takımı etkiledi. Babelin girmesi ve layiçin ortaya geçmesi takımın oyununu hızlandırdı. Net paslar rakibin direncini kırdı ve goller geldi. Bu sistemde ısrar etmeliyiz. Topu kapınca ok gibi çıkan kanatlar ve onları besleyen orta sahalarımız var.

Basar dedi ki...

Bu takımda quaresma zararlısı 4. akla gelen kanat olur. Pideci çok daha verimli sirk cambazından!

Karyus ve Layiç bu takımın baya ustunde adamlar, bunlara ayak uydurup yerden oynar ve adam gibi bir forvet bulursak bu sene iş görürüz. (Sene sonuna kadar q zararlısının oynamaması kaydıyla)

beagle dedi ki...

- Ljajic ofansta Sosa etkisi yaratacak o kesin.
- Babel vazgecilmez oldu. Acilen biraz "duygusal" motivasyon lazım.
- Lens maç sonu çok rahatladı. Bu duygusal hali kesmeden kullanmak lazım.
- Rocoya maç seçip gol attirip sutlamali. Maçın esas faili Larinden çok Roco.
- Hibrit zemini bu hale sokan gerizekalinin...

can dedi ki...

Fenerbahçe taraftarı dünkü yenilgiden sonra derbide stadı cehenneme çevirecektir. Eğer oyun ve skor lehimize dönerse o ortam Cocu'nun sonu olabilir.

Herkes, Fener'in rezil oyununu ölçü alıyor ama sahalarında bize karşı öyle oynamayacaklarına buradan iddiaya girerim. Fenerbahçe'nin son iki maçta rezalet oynamasının nedeni rakiplerinin inanılmaz bir orta saha baskısıyla Fener'in bütün bloklarını ve pas bağlantılarını koparması sonucu abandone olan oyuncular ve tepki vermekte zorlanan teknik direktör.

Bizim ise böyle bir silahımız yok, bilakis biz orta sahası çok geçirgen bir takımız. Biz mücadeleden çok topa sahip olarak defans yapan bir takımız; topa sahip olamayınca da rakip doğrudan defansifimizin üstüne gelip onları hataya zorluyor.

Eskiden topa sahipken yakaladığımız pozisyonları gole çevirecek ayaklarımız vardı, ama şu anda santraforda boşluk var. Üstüne üstlük hakemin muhtemelen ihsan doğramacıya bağlayacağı bir günde Quaresma gibi dengesiz, Necip gibi ayarsız (bu anlamda Medelsizlikin sadece dezavantaj değil avantaj da yarattığı doğru).

Bence bizim maçı alabilmemizin tek koşulu Karius ve Ljaliç'in baskılı ortamda daha cok motive olmasi. Karius'un üzerine çok oynayacaklarını tahmin ediyorum, ona şampiyonlar ligi finalini hatırlatmak için her şeyi yapacaklardır. Onun kaplan kesilecegini, Adem'in soyle uzaktan koseye astigini filan hayal ediyorum. Bunlar hayaller ve umarim gerceklesir. Fener'i böyle bulmuşken yenememek, bir de üstüne yenilmenin de Güneş'in kredisine ciddi şekilde zarar vereceğini düşünüyorum.

Hala Kadıköy'de fener maçı için hesap kitap yapan var. Dayak yiye yiye en fazla berabere kalırız. Quaresma kime orta yapacak bu maçta. Yalnızca bunu merak ediyorum.

Basar dedi ki...

Hakem konuşmam ama bu maçta hakem fırat, VAR hakemi ali palabıyık...Formasını çıkarıp görmeyeni mi istersin dil çıkarıp görmeyeni mi istersin her türlü numaraları VAR! fener bize gol atamazsa VAR ile pozisyon bulurlar.

Bence değişmeli yönetsinler ki hangisi daha iyi kıyıyor onu görelim. Bu maçtan beraberlik ile çıkmak güzel sonuç olur. Zaten Şenol Hoca'nın aslında olmaması gereken bir takıntısı var, bir de üstüne hakem eklenince işler zora girecek.

İşin aslı, geçen yıl yaptıklarından sonra sahalarında galibiyet almak Hocamız için ilahi adalet olacaktır. Bu sebeple bir süpriz beklemiyorum desem yalan olur.

Bu maçta kilit hamle quaresmayı sonradan oyuna almak olur. Maçın başında kapalı ve ayağa oynayıp hızlı hücuma/kontraya çıkan bir kadro iş görür. Ben dünkü ikinci yarı kadrosunu Larin-Love değişikliği ile sahaya sürerdim (Love'nin ruhsal durumunu bilemiyorum tabi) Medel yerine de Tolgay'ı koyardım. Çok fantezi bir kadro oldu.

Hidayet dedi ki...

helal olsun ljajic . beşiktaş beynini ,organizatörünü buldu . adam dün italya'dan geldi , hiç tanımadığı oyuncularla bu oyunu ortaya koyabiliyor .hiç armutun sapı üzümün çöpü demeden . hem maestro hem vitaminli ,daha ne olsun.

Hidayet dedi ki...

larin'le ilgili dikkatimi çeken şey adamın sırtı rakibine dönükken göğsüyle kontrol ettiği toplara ikinci kez dokunamaması . nasıl bir kalas bu adam ben anlamadım . sanki amerikan futbolu falan oynarken yokluktan gel sen oyna kardeş ,demişler gibi . ayıptır , beşiktaş'ın kadrosunun tammalayıcısı bu adam olamaz . beşiktaş gibi takıma üzerine para versen sana o mevkiyi yedeğin yedeği olarak bile bırakmazlar . şutu yok , ara paslarına hareketlenmesi yok . ancak yüksek yan orta gelecek , stoperler izin verirse vuracak . ne kadar sevmesem de sezon sonuna kadar forma love'a verilmeli . sakatlık harici de alınmamalı . bu tür maçlarda gol atarak geçici de olsa taraftar desteğini arkasınaalabilirdi . hiç olmazsa adamın kariyeri ortada . hocamızın sezon öncesi gözünün bebğiydi ,negredo gitsin o kalsın diyordu . şimdi larin'in arkasına düşmüş . boyu kısa diye mi aceba ?

Curt Lennix dedi ki...

HTHE HACK GEEKS🎆

Hiç hacklerin filmlerde yaptıklarını hacklemenin mümkün olup olmadığını merak ettiniz mi?

Evet mümkün!

"TEKNOLOJİSİ OLARAK UZATILABİLİR"

Korsanlık, hedeflenen cihazda bir bilgisayar virüsü veya casus yazılım (bilgisayar korsanı ne yapmak istediğine bağlı olarak) ekleyerek kolayca yapılabilir.

HACK GEEKS'de size en iyi hacking servisini sunuyoruz.

İnternet üzerinden dolandırıcılığın sorunlarını anlıyoruz ve bu yüzden size hizmetlerimizi sağlam bir şekilde kanıtlıyoruz.

Her zaman, her yerde, herhangi bir cihaz, kuruluş, federal kurumlar, üniversite, kolej, sadece bunu düşünmek için hackerone.com'da en iyi hackerlar var.

Yardımcı olabiliriz:

* Hack, klonlamak veya telefon izlemek için?

Örn: Telefonların klonlanması

Çocuklar, karı veya koca üzerinde casusluk.

Kullanıcı konumu ve günlük rutinin takibi.

* Bir Şirket, Organizasyon veya bir Federal ajansta bir dosyayı silmek, silmek veya değiştirmek için 📖📃

Örn: Bir üniversitede notların değiştirilmesi.

Kimliğin değiştirilmesi.

Ceza kayıtları ve kanıtlar gibi dosyaların silinmesi.

Federal tesislerdeki dosya ve kanıtların değiştirilmesi.

Şirketler ve kuruluşlardan dosya ve belge çalmak.

* Kayıp Bitcoin'i geri almak için

* BitCoin💰💰 Madenciliği

* E-posta veya herhangi bir Sosyal Medya hesabını kesmek mi?

* Aktarılmadan fon transferi için?

* Kredi puanınızı arttırmak için 🔝🔝

* Kredi / Banka kartı kesmek için?

* Siyah Kredi / Bankamatik kartı alma.

TÜM BU SİZİN İÇİN NE YAPABİLİRİZ.

Biz ayrıkız ve hizmetimizi size herkese göstermeyeceğiz.

Temas:

thehackgeeks@gmail.com

Sizin için hacklemek için sabırsızlanıyoruz.

destur dedi ki...

https://webkorsan.com/konu-zihin-beyin-gelistirme-gorsel-egitim-seti-boyut-200-mb.html?pid=969#pid969

destur dedi ki...

https://webkorsan.com/konu-zihin-beyin-gelistirme-gorsel-egitim-seti-boyut-200-mb.html?pid=969#pid969

Yorum Gönder

Ara