.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Nisan 2014 Çarşamba

STSL30 / Beşiktaş - Fenerbahçe


Pazar / 19:00 / Halis Özkahya

19 Yorum:

Unknown dedi ki...

fenerbahçe diyorum :)
yasaksonbolumizle.blogspot.com

onderizo dedi ki...

Ben Beşiktaş diyorum
kurtseyitvesurafulldonmadanizle.blogspot.com

Ahahahahahaha, ustteki yorumu silecektim ama @onderizo'nun hatirina dokunmayacagim :) Yasak ve Kurt Seyit ugur getirsin takimimiza hayirlisiyla.

kapgan dedi ki...

Galatasaray'a 54 m,lyonluk vergi borcu+ 69 milyonluk da ceza kesilmiş. geçenlerde de 54 milyonluk vergi borcu+54 milyonluk vergi cezası kesilmişti. sanırım dün akşam KAP'a bildirdikleri yeni bir ceza. 3 sene önce kulüplere büyük bir indirim yapılmış ve Beşiktaş dahil bütün kulüpler ( en fazla Galatasaray faydalanmıştı) yararlanmıştı. sonrasında da vergileri düzenli olarak ödemeye başlamıştık UEFA fairplay cezası sonrasında... bu olayı gündemde tutmalıyız. biz ödüyorsak adamlarda ödeyecek. tekrardan lobi çalışması yapıp vergi affı isterlerse bu ciddi haksızlık olur...

Ekrem Ph.D. dedi ki...

halis ozkahya'yi vermisler. cok guclu bir karakter degil. Gerginlik olmaz sakin gecer mac diye dusunmus herhalde federasyon. Hayirlisi...

sadrazam dedi ki...

Kimse İlgili değil galiba ama ben yazmış olayım,

E-Bilete Hayır Çünkü Passo Yalan!

Kışın dondurucu soğuğunda, yazın kavurucu sıcağında deplasmana giden ben,

Kombinemi nasıl alacağım diye bir sene öncesinden düşünüp okul harçlığından, çoluk-çocuğun rızkından artırabilmek
için didine didine kıyıya köşeye bir şeyler koymaya çalışan işçiyim, memurum, öğrenciyim, emekliyim ben.

Kulübümün dile getirdiği her türlü kampanyaya katkı vermeye çalışan, lisanslı ürünler için harcama yapan ben,

Hafta içinde en ücradaki yere gitmek için saatler harcayıp işinden gücünden olan, okuldaki dersinden geri kalan ben,

Polis şiddetine maruz kalan, holigan diye aşağılanmaya çalışılan, en resmi ağızlardaki sıfatı vandal olan ben,

Maç seyircisiz fakat kadınlar izleyebilir diye ayrımcılığa tabi tutulan kadınım, anneyim ben,

İnsana, hayvana, ağaca, doğaya, yaşadığım ülkeye sahip çıktığım zaman sen git maçını izle denilen ben !

Fişlenmekten korkmuyoruz.

Beşiktaşlı olarak fişlenmekten sadece ve sadece gurur duyarız, derdimiz bu değil.

Yaşayacağımız gol sevincimizin güvercin kafeslerine hapsedilmesine karşıyız.

Tezahüratlarımızın susturulmasına, muhalif yanımızın zapt-u rapt altına alınmaya çalışılmasına karşıyız.

Bir futbol müsabakasına taraftar kimliğimden ötürü gidememe yasağına karşıyız.

Biz artık cebimizde kalan son kuruşa bu arsız düzen tarafından el konulup hırsızlara rant sağlanmasına karşıyız.

Biz yine Beşiktaşımızın yanındayız; hep olduk, son nefesimize kadar da olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Fakat aidiyetimizi bu yasakçı hırsız düzenin eline teslim etmeyeceğiz!

Beşiktaş ile aramıza hiç bir stadın duvarı giremez!

“O duvar

O duvarınız

Vız gelir bize vız”
Forza
#passoligBOYKOT #ebileteHAYIR

Deniz dedi ki...

Aziz Yıldırım'ın tekrar hapse gireceği kesinleştiğine göre Fenerbahçe yatmaz. Adam içeri girmeden son bir kez şampiyonluk hediye etmek isteyeceklerdir.

Ha yatmadığında kesin yeniliriz diye bişey yok, çıkıp oynıcaz.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

İlk iki yoruma iyi güldüm.

Her derbi öncesi dediğim gibi; savunmada bireysel hata yapılmadığı sürece kazanırız.

Mayor dedi ki...

L. Erdogan kirk yilin basinda dogru bisey soylemis. Daha stadimiz yok emanet stadlarda oynuyoruz birde bu e-bilet passolig aldiricaklar taraftara?
Besiktas sebebini ortaya koymaliydi. Takimin en cok taraftara ihtiyaci oldugu su son haftalarda en cok tepki de bizden geliyor. Gsliler pasa pasa alir pasolarini, gider seyreder maclarini Toki arena'da.

sadrazam dedi ki...

@Mayor
"Sabote etmeyin,
UEFA'ya gidelim":)

mustafakamış dedi ki...

Maçla ilgili temennimiz yine yeniden Beşiktaş'ımız yensin.Beşiktaş'a Feneri yenmek bir başka güzel yakışıyor.Bunu Fenerlililer daha iyi bilir.Beşiktaşlıların o feneri yenmiş olmanın vakurluğunu hiç konuşmadan tebessümlerine ve gözlerine veren o haz duygusunu anlatmayacağım.
Misalden mesele gelelim arkadaşlar.Önce hakem:Halis Özkahya ilk süperlig tecrübelerinden itibaren Beşiktaş'a fırsat buldukça kasıtlı çelme takan bir hakem.Artık büyükbabaları da hapse düşecek ama onun egoları için her şeyi yapmaya muktedir bir adam.Yüzündeki ifadeyi takip ediniz bir yaradılış numunesi olmadığını en azından insaniliğinin önüne perdelediği maskeyle birilerinin adamı olduğunu anlayacaksınız.Maç esnasında Beşiktaş'ı durdurmak için ince ince çalışacaktır.
Fenev:Oturmuş bir sistemleri var fizik ve kondisyon açısından bizim takımdan daha iyiler.Özellikle kondisyon artıları onlara bu sene son anlarda çok puan kazandırdı.Ama bizim orta sahadan dikine hızlı çıkışlarımıza (oğuzhan-olcay-gökhan)akıllı pratik paslarla yönlendirilen ataklara faulle mi,hakemle mi cevap verecekler maçta göreceğiz.Beşiktaş kendi sahasında rakipten topu aldığında tartışmasız ligin en tehlikeli takımı.Ama bu tehlikeleri sonuca yansıtmada en verimsiz takımı da aynı zamanda.Derli toplu olma zorundayız.Biz topla oyalanmayalım sadece aldığımız topları yerden ayağa oynayalım yeter.emenike dany ikilisi maça damga vurabilir.Emenike arkaya ve yana atılan her topta tehlikeli olur.Daha önce karabükte oynarken toramanı vagon yaptığını görmüştüm.Fener şampiyon zaten ama beşiktaşı yenerek şampiyon olmak isteyecek müsade etmemek gerekir.Ben fenerin bu aziz sendromunu lehine çevireceğini düşünüyorum.Bizim ülke böyledir.Maça güdülenmiş olarak çıkacaklar.Gönlüm beşiktaş diyor aklım beraberlik ya da fener galibiyeti.Beşiktaş'ın yenmemesi için senaryo çok.Şampiyonlar ligine de ön elemeyle gideriz emeksiz ekmek haram bize zaten.Hayırlısı diyelim.

onderizo dedi ki...

Beyler yorumlara da mı e-bilet var ya ? Yarın derbi var suraya sadece 12 yorum girilmiş hiç mi heyecan istek yok gelecek seneki kaderimiz şekillenecek belki de. Yanlış anlamayın her yorum için Gurcan Abiden Shelbyl'den para almıyorum ama sizin gibi guzel ve bilgili adamlarımın cumlelerini okumak beni mutlu kılıyor ve motive ediyor

onderizo dedi ki...

Beyler yorumlara da mı e-bilet var ya ? Yarın derbi var suraya sadece 12 yorum girilmiş hiç mi heyecan istek yok gelecek seneki kaderimiz şekillenecek belki de. Yanlış anlamayın her yorum için Gurcan Abiden Shelbyl'den para almıyorum ama sizin gibi guzel ve bilgili adamlarımın cumlelerini okumak beni mutlu kılıyor ve motive ediyor

can dedi ki...

Futboldan soguduk resmen, soguttular. Her seyin ustune bir de ne idugu belirsiz ebilet olayi. Ustune bir de Fener'in kendi sahamizda bizi yenip sampiyon olma ihtimali de eklenince icimiz kurudu. Olay budur.

Aynen soğudum ben de.

Ligin adil olmadığı ortada.Ha biz de saçma sapan hatalarla çanak tutmuyor değiliz ama her şeyin planlanmış olduğu hissiyatından çıkamıyorum.Hakemlerin , mhk'nin , tff'nin artniyetli olmadıklarına inanmıyorum.Hem de başkandan mhk başkanına kadar önemli adamların hepsi BJK'lı olmasına rağmen.

Her hafta 3-4 tane Premier League maçı izliyorum , inanın buradakinden daha fahiş hataları oluyor ama bu hissiyatı yaşamıyorsunuz.

Şaibe bu ligde her zaman vardı ama bu son 5 seneki kadar hiç hissedilmiyordu.

Armagan dedi ki...

Son 3 maçtır-Karabük,Kayseri,Konya- son dakikalarda gol yedik geriye yaslandığımızdan dolayı.Ne olursa olsun bunun olması gereken bir maç.Oyına 80-85 dakika değil 90 dakika gözüyle bakılmalı!sen 70da oyun yapabiliyorsan 90da da yapabilirsin,yapmalısın.Yoksa garanti olsun diye +2 golle girmek zorundasın 80den sonrasına...

alper dedi ki...

öncelikle e -bilete evet diyerek yazıya başlayım.benim gibi çok düşünmeyen adamlar için çarşı-forza ve twitrede takip ettiğim çoğu burası kapalı nam isimli blogta yazanlar e-bilete hayır diyorsa demek ki e- bilet iyi bişey.herkes e-bilet alsın almayanlar tatava yapmasın ve BJK nın yakasından düşsün.

maç zor maç.gökhan töre gol atar.cl ye gidersek biz 4.torbada oluruz 3.torbadan EPL şampiyonu L'Pool gelir.ama kasaya nakit para koyarız o bile yeter.

şu jones atılsa da rahatlasak diyecektim , sow iteledi.

Yorum Gönder

Ara