.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Aralık 2013 Pazartesi

STSL14 / Sivasspor - Beşiktaş & Maç Raporu: Bucaspor - Beşiktaş

Pazartesi / 20:00 / Mustafa Kamil Abitoğlu

Bugünkü maç öncesi akıllardaki ilk soru ortasaha kurgusunun nasıl olacağı. Veli sakat, Oğuzhan ve Necip cezalı, Atiba bir süredir Serdar ve Motta'nın alternatifi, Muhammed formsuz gibi duruyor... Olcay ya da Gökhan'ın merkeze çekilmesi gibi bir açılım dahi bekliyorum işler yolunda gitmezse.

Sivasspor, sene başında em teknik direktörün tecrübesizliğinden, hem de kadrolarının yaş ortalamasından ve yıldız isim eksikliğinden hafife aldığım bir takımdı. Son derece yanılttılar beni. Ne olup ne biteceğini kestiremiyorum, fakat ortasahayı tutamamamız ve defansın uyuklaması gibi senaryolar gerçekleşmesin diliyorum.

***

Bucaspor maçının raporunu yazmak bir türlü nasip olmamıştı, puanları da aradan çıkarayım. Yalnız şu var: zaten daha önce bir arada oynamayan oyuncuların ne kadar saçma bir sonuç ortaya çıkaracağını GS, FB, TS'nin kupa performansları da göstermişti, ama beni şaşırtan taraftarın Bucaspor maçından sonra takıma ve oyunculara gösterdiği tepki oldu. İlk 11'e 8 tane adamı çat diye monte etmenin olumlu sonuç getirmeyeceği temel bir futbol gerçeği. Bu vesileyle çatır çatır futbol oynayan Gaziantep BŞB, Bucaspor, Fetihyespor ve Balıkesirspor'u da tebrik ederim.

PERFORMANS:

Slaven Bilic: 3.97
Beşiktaş: 3.01
Suat Arslanboğa: 5.86
Bucaspor: 7.92

TAKIM:

Cenk Gönen: 2.75
* * *
İsmail Köybaşı: 3.80
Pedro Franco: 4.51
Julien Escude: 3.66
Serdar Kurtuluş: 2.93
* * *
Atiba Hutchinson: 6.06
Oğuzhan Özyakup: 4.38
Muhammed Demirci: 4.03
* * *
Kerim Frei: 4.27
Filip Holosko: 2.87
Michael Eneramo: 2.13
* * *
Gökhan Töre: 4.22
Ömer Şişmanoğlu: 5.69
Ramon Motta: 4.21

58 Yorum:

fromida dedi ki...

net yeniliriz Sivas'a

çağlar dedi ki...

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25310135.asp

Bu temponun devam etmesi dileğiyle.

yilmaz dedi ki...

açık konuşmam gerekirse, bir süre boyunca hiçbir maça favori çıkacağımıza inanmıyorum. Bu maçta da skor tahminim 1-3

Bu arada, hocamız umarım bu maçta bir hamle ışığı gösterir bize. gerçekten son iki maç kenarda hiç verimli olamıyor.

Barreto dedi ki...

@ yılmaz

Çok zor bir maç olacağa benziyor.
Sakat ve cezalılar yüzünden, hocanın hamle yapabileceği yedekleri bile olmayacak gibi. Beraberlik yüksek ihtimal. 2-2 mesela.

onkaplan dedi ki...

aga kenardan girecek adam mı var da hoca hamle ışığı göstersin? ilk 11'e yazacak adam yok şu an...

sherlockholmes dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sherlockholmes dedi ki...

içimden bir ses fernandes bugün çok iyi oynayacak ve kazanacağız diyor ama bakalım : ) skor tahminim 2-1

theotheo dedi ki...

valla sivası yenemiceksek dükkanı kapatalım gidelim aga. ben böyle bir iş görmedim. taraftara da hak vermemek mümkün değil. mal ortada adamlar da haklı olarak yeniliriz diyolar.

motta-escude-franco-kurtuluş

bu defansla oynayan takımın hedefi şampiyonlar ligi. bunu aklı fikri olan, mantıklı düşünen bir adam kabul edebilir mi bilmiyorum?

14 milyon euro bonservis parası harcayıp şu defansa adam gibi 2 tane adam alamıyosan. sen bu işi bilmiyosun demektir. bu kadar basit.

sherlockholmes dedi ki...

theotheo

motta ile sivoku galatasaraya versek bayram ilan ederler :))

sherlockholmes dedi ki...

oğuzhanın yokluğu çok kötü oldu. sivas açık futbol oynayan bir takım geride inanılmaz boşluklar veriyor. fernandes kaptığımız topları çok oyalamazsa rahat bir galibiyet bekliyorum ben.

theotheo dedi ki...

@sherlock holmes

escude-franco-sivok-motta. bu 4 ünden beşiktaş tek kuruş kazanabilirse. önder özeni mehdi olarak ilan edicem.

onkaplan dedi ki...

franco ve sivok sakat bu arada, ersan cezalı; elimizde bir tek escude var şu an...

onkaplan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sherlockholmes dedi ki...

theotheo
şampiyonlar ligine gitsek yeterli zaten. yani puan bile alamasan kasana iyi para girer. kulübün çok ihtiyacı var böyle bir şeye. kaldı ki gitsek sıfır çekeceğimizi de düşünmüyorum fena futbol oynamıyoruz 2 sağlam transferle çok iyi takım olabiliriz.

yilmaz dedi ki...

baştan söyleyim ben kadromuzun o kadar da kötü olduğuna inanmıyorum AGA.

Söylemek istediğim, geçen hafta fener maçında, farka gidecek maçta hocanın yapmadığı bir iki hamle yüzünden berabere kaldık. Bu maçla ilgili bir durum olduğunu düşünmüştüm. Fakat buca maçında 82. dakikada üstelik de yenikken sol bek çıkarıp sol bek alınca, oyun çevirmek için yaptığı hamleler (ısrarla oyunu okumak demiyorum, haddim değil çünkü) konusunda çok geride olduğu kanısına vardım. Yoksa fener maçına çıkan kadro, gayet iyi, feneri de yenebilir, gs'yi de. şampiyon da olabilir.

xiyar dedi ki...

buca'nın 5 numarası, bize ilk golü atan çok iyiydi ya. umut gündoğan. klişe tabirle, takımı maestro gibi yönetti. başta süper lig eskisi sandım, meğer daha 22 yaşındaymış. bu da transfermarkt profili
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/umut-guendogan/profil/spieler_45427.html

du, levande dedi ki...

vay anasını sivok da kadrodan çıkartılmış. franco kesin oynayamıyo mu bilmiyorum ama kesinse escude'den başka stoper yok ciddi ciddi. bana atiba'yı bu sefer de stoperde izleyeceğiz gibi geliyo. bu arada necip cezalı mı kesin olarak? sarı kart cezaları kupada geçerli olmuyor ama kırmızı kartlar oluyor diye biliyorum. eğer necip de cezalıysa klasik formatımızda bi 11 çıkarmak ciddi ciddi zor ama oynayabilecekse dediğim gibi muhtemelen atiba stoperde oynar, necip ve fernandes'in yanına da ya muhammed gelir ya da gökhan'ı ortaya çekip frei'ı sağ tarafa koyar biliç. veya 4-4-2 deneyip olcay-necip-fernandes-gökhan ortasahasının önüne mustafa ve almeida ile çıkılabilir ama biliç'ten böyle bi hamle beklemiyorum doğrusu. bu arada ben olsam atiba'yı değil de necip'i stoperde oynatırdım, geçen sezon kırmızı kart gördüğümüz bi maçta stopere geçip pek sırıtmamıştı, onun da dışında sahada atiba veya veli ortasahada oynamıyoken necip defansın önü için çok sakat. necip'i beğeniyorum şahsen ve örneğin atiba-necip-oğuzhan ortasahası güzel de olur bana kalırsa ama fenerbahçe maçında da görüldüğü üzere necip ortasahanın defansif yükünü omuzlanabilecek durumda değil. neyse, biliç'in 11'i bu şekilde olacak tahminimce:

tolga
serdar-atiba-escude-motta
gökhan-necip-fernandes-muhammed-olcay
almeida

du, levande dedi ki...

mesajı gönderdikten sonra aklıma geldi. eneramo'yu 18e almayıp muhammed yerine dentinho'yla da çıkabilir. veya yine eneramo'yu 18e almayıp gökhan'ı ortaya çekip holosko'yu sağ tarafa atar.

bütün ihtimalleri saydık herhalde akşam kadro çıkınca bi "ben demiştim"e gelirim artık.

sherlockholmes dedi ki...

sivokta yok bari kendim bir takım kurayım :))
tolga-mehmet akgün-escude-atiba-motta-gökhan-serdar-fernandes-necip-olcay-almeida

holosko sağ bek çıkıyormuş bir de :))

Stopere Serdar geçip Atiba sağbeke gelebilir.

İki ihtimal de birbirinden berbat gerçi.

Yani Fernandes-Necip-Muhammed orta sahasını düşünüyorum da hani Buca maçından sonra bu maça çıkmasak da olur gibi.

cochise dedi ki...

hamle olasılıkları oldukça kısıtlı şu maçta hoca ne yapsa doğru ve yanlıştır. Yani sonuca göre her iki yorum da yapılır zira yuakrıda yazılan denemeler hepsi yapılabilir, hangisi daha iyi olur bu bir çok dinamiğe bağlı bir bilinmez denklem modunda. Eksik oyuncu sayı olarak belki abartılı rakam değil ama hepsinin aynı bölgede (savunmveorta saha ortası)meydana gelmesi doğal olarak bir hayli sıkıntı çıkaracak gibi.

Herkes gibi ben de bir değişik opsiyon yaratayım; Olcayı ortaya çekip (Hele fernandes de oynayamayacaksa daha büyük bir ihtimal) Mottayı öne atıp sol beke Ümit Karaal. En kötü maçın 30. dakkası bir değişiklik yapıp sol tarafa format atarız; alışık olmadığımız şey değil :)

Bu arada Escude'nin yanına Atiba değil de Necip konmalı bence de hem birbirilerini daha iyi tamamlarlar hem de orta saha daha akıllı olur...

theotheo dedi ki...

devre arasında önder özen çıkıcak basın toplantısı yapıcak.

pedro francoyu şu şu şu sebeple aldık. olmadı. neden olmadı? ne hata yaptık.

sezer öztürk aynı şekilde.

günay güvenç

eneramo

tek tek hesap verilecek. hani şeffaflık esas ya. o bağlamda. beşiktaş her maça favori çıkmalıydı. ilk yarı bitmedi sivas maçına favori çıkamayan bir beşiktaş mı yapmaya geldiniz? ntv iyiydi değil mi?

yani yeni yönetim beyaz sayfa sonuçta. hangi akla hizmet borç harç içinde olan yeni stad yapan bir takım olarak 2.5 milyon euro gibi bir ücret ödediniz pedro francoya harbiden soruyorum. hata olmaz mı olur yani de. hangi akla hizmet ya.

bunun cevabını versin.

ama cevapta işte rakipteyken kötü benden iyi yataktayken orta mutfakta aşcı falan gibi olmayacak net cevap istiyorum. beşiktaşta bugüne kadar hiç bir oyuncu 22 yaşında gelipte 23 yaşında nesta falan olmadı. olmaz yani. 22 yaşında bu kadar üst düzeye çıkabilecek bir oyuncuyu da zaten beşiktaşa bırakırlar mıydı o daha da ayrı bir problem.

ki en büyük sıkıntısı defansında olan bir takıma tecrübeli kaliteli bir stoper alınması gerekirken bu isim nerden çıktı? bu soruların cevabını bekliyoruz kendisinden?

sherlockholmes dedi ki...

theotheo

maçın favorisi beşiktaş sivasspor değil.
bahis bürolarından beşiktaş galibiyetine 1.55 sivasspora 6 civarında oran var. tabi ki favori gösterilen her zaman kazanmaz ama favori beşiktaş yani.

Coolio dedi ki...

Görüldüğü üzere muhtemel kadro üzerine oldukça fazla kombinasyon üretebiliyoruz ama bunların hiçbiri başarı sağlayabileceği beklentisi olarak diğerlerinden bir adam öne geçemiyor. Dolayısıyla bu imkansızlıklar dahilinde Bilic hangi kadroyu çıkarırsa çıkarsın eleştirmemek gerek. Eksik pozsiyon Bilic'in kendi pozisyonu olduğu için oraya yama olacak adamı iyi seçecektir diye düşünüyorum. Benim tahminim son 20 dakika tek farklı mağlup iken 8 kişi ile saldırırken bir kontra golü yiyip kapatırız. Ertesi günde Fikret Orman'dan "zehir zemberek" açıklamalarla bir sezonu daha çöpe atarız.

Fernandes oynayıpta bu maçda herhangi bir liderlik gösteremesse zaten daha da çıkmasın antremanlara. Gökhan Töre'den de aynı şeyi bekliyorum. Ama her ikisi de olmaycak sanki.

sherlockholmes dedi ki...

sivas açık oynuyor farklı kazanıcaz bu maçıı rahat olun gençler :))

sherlockholmes dedi ki...

Coolio

dostum sezonu niye çöpe atalım ki bu sene fener şampiyon yüzde 90. ikincilik çok önemlii. kura heyecanı falan olur bari.. fenerin arkasında ikinci olsak yine de şampiyonluk turu atarım ben :))

Coolio dedi ki...

@sherlockholmes

Ligi kötü biririz ve çöpe atmış oluruz anlamında demek istememiştim. Yoksa ikincilik benim içinde çok iyi bir sonuç olur. Demek istediğim Fikret Orman'ın amatör açıklamaları sonrası basın durumu iyicene kızıştırıp Bilic'in ve Önder Özen'in gönderilmesine yol açabilir. Bu ikilinin sezonu tamamlayamaması, hatta gelecek sene burda olmamaları benim için çöptür demek istemiştim aslen. Ama ordaki 5 kelimeden oluşan cümleden bu anlamı çıkarsaydın zaten seni bilge ilan ederdim çünkü hiç açık yazmadığımı farkettim..

sherlockholmes dedi ki...

COOLİO

evet o anlamı çıkaramadım bende :) haklısın başkan bilicle özeni hedef tahtasına koyarsa 3-5 yıl daha toparlanamayız. arkasında dursun bu adamların bi kaç kaliteli takviyeyle seneye en azından sağlam takım kurulur.

lamhaltas dedi ki...

sakatlar vs baya sıkıntılı bir kadro çıkacak. benim kafamdaki kadro:

Tolga

M.Akgün-Serdar-Escude-Motta

Atiba-Fernandes

Holosko(Frei) Olcay Töre

Almeida

Ama böyle olmayacak tabi ki.

Bu arada 4-4-2'nin felaket olacağını düşünüyorum. hele ki orta sahada pozisyon alamayan necip ve pozisyon almayan manu varken. aatif forvet arkasında serbest oynatılıyor. stoper yokluğunda petrol çıkartır oradan.

Unknown dedi ki...

Arkadaslar bence Bilic'i biraz olsun tanidiysak kim sakat ise onun yerine birer alternative koyar. Takimin iskeletiyle oynamaz diye dusunuyorum. Sivok-Ersan yoksa yerlerine Escude ve Atiba'yi koyar. Sag ve sol bekle hic oynamaz ve Serdar-Motta ikilisine yer verir. Ortasahada Oguzhan yoksa yerine Muhammed/Frei oynar, Veli'nşn yerine de Necip olmadigina gore M. Akgun oynar diye dusunuyorum. Keske biraz daha az gercekci bir hocamiz olsaydi diyenler olabilir, saygi duyarim ama bu adam da boyle birisi iste. Oguzhan ve Ferdi bugun birlikte oynasalardi guzel bos alanlar bulabilirdik ama Ferdi tek basinayken onlem almasi kolay bir adam olup, top ezmekten oteye gecemiyor maalesef.

alper dedi ki...

@semioticus

Sen kimsin aga kimsin sen hacı.Maç postlarını neden hep sen açıyorsun nerden geliyor kim veriyor bu yetkiyi sana.Bak sana ÇOK AÇIK bir soru soruyorum kimsin sen aga senden başka maç postu açacak adam mı yok burada?

Sivas kolay maç olur ağalar hacılar biladerler..4 ten aşağı atalım bak çok büyük konuşuyorum internetle ilişkimi kesicem o kadar net.(Başka nickle girerim ama)..Temiz maç olur 7+ oynamayan bu maça daha fitbol maçı izlemesin bak o kadar kesin yazıyorum.En az 2 fark ki aklımdan geçen 3 fark ile alırız maçı.Arkaya yaslanın..

Ekrem Ph.D. dedi ki...

bombok bir kadroyla cikmak zorunda kaldik. stoperde necip uysal, orta sahada doktorayi yeni bitirmis postdoc gorunumlu mehmet akgun ile heyecan dolu maceralara yelken acacagiz...

lamhaltas dedi ki...

abi ilk 11'de necip-atiba-serdar-m.akgün ün nerede oynayacağını tahmin edebilen var mı :)

sağbek-stoper-ortasaha ikilisinde oynuyor 4ü de. muhtemelen sağ bek serdar,stoper atiba, ortasaha ikilisi m.akgün-necip görürüz.

Adsız dedi ki...

Meu Deus, Almeida!

Nazar değmesin.

Bu arada maçı tv de yorumlayanlar bıraksan ağlayacak. Ne iş?

Adsız dedi ki...

An itibariyle sırıtan 2 oyuncu Töre ve Fernandes. Hele Fernandes kelimelerle anlatılamaz.

alper dedi ki...

GS de çok gördüm de BJK de sayılı..Fernandes kadar orospu çocuğunu bu gözler görmedi.Şu an maçı ve takımını!! sabote etmek için herşeyi yapıyor.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

fernandesi iyi izleyin. Nasil da isteksiz oynuyor serefsiz

Adsız dedi ki...

Fernandes'in durumunu şöyle özetleyeyim: şu ana kadar M.Akgün = 3xFernandes

Adsız dedi ki...

Motta inanılmaz.

Yine nazar değmesin.

Adsız dedi ki...

Hahaha. Doğrudan soyunma odasına gidiyor. Ne yaptın da şekil yapıyorsun. İnşallah bir an önce gidersin ama FB'ye gidersin.

Ekrem Ph.D. dedi ki...

siktirsin hangi cehenneme gidiyosa gitsin.

Adsız dedi ki...

Frei mi Holosko mu. Bilic: bu 2'li tercihin bile seni başarısız yapabilecek. Hiç mi geçmiş maçları izlemedin be adam. Netçe itibariyle: Holosko bu takımın kurtulunması gereken ilk oyuncusudur.

SinnFein dedi ki...

Kapattim maci! Bu saatten sonra gelecek galibiyete...! Fernandesin su mactan sonra net takimla iliskisi kesilmeai gerekir! Takimin kimyasini istegini hirsini bozdu! Sen kimsin arkadas bu kadar isteksizce takimi sabote ediyorsun! Sende degil suc iste! Seni takimda tutan yonetimde, zamaninda biletini kesemeuen teknik direktorde, bastaci eden taraftarda... defolsun gitsin Fenere mi gidiyor Katara mu gidiyor nereye gidiyorsa s.ktirsin gitsin arkadas!! hala ellerim titriyor yemin ediyorum!

Ekrem Ph.D. dedi ki...

holosko, Fernandes, Eneramo gitmesi gereken yabancilar. Motta'nin bonservisi alinmali mutlaka.

Deniz dedi ki...

Laubaliyiz abi. Teknik taktik o girdi bu çıktı hiç ilgilenmiyorum. Bir iki oyuncu hariç kimse motive değil, herkes kafasına göre takılıyor. Bu Sivas'a maç 1-1e geldikten sonra da gol atmak isteyen takım atardı. İlk defa bu kadar sinirlendim bir maçta.

Sikicem geçen sezon da bu sezon da devamlı kendi ayağımıza sıkıyoruz, en kritik anlarda devamlı maç puan kaybediyoruz. Yeter be.

BJK4EVER dedi ki...

Fark sudur ki;
FB berabere goturdugu macta Webo'yu sokup Webo-Sow-Emenike-Kuyt dortlusunu birden oynatip iyi futbolu falan siktiredip uzun toplar-karambollerle gol ariyor ve bu sekilde uzatmalarda 0 futbol oynayarak tamamen bu sekilde 8 puan kazaniyor.

Biz ise bu macta M.Akgun'u cikartip Muhammet'i ortaya cekip forveti ciftlemeye korkuyoruz. Sen bu macta en iyi bos alana kosu yapan ve serseri toplari gol yapacak Olcay'i cikartiyorsan zaten bu korkaklikla galibiyeti hak etmiyorsun arkadas, kimse kusura bakmasin.

Uğur B. dedi ki...

Zeka testi yapacaksın. Transfer ettiğin futbolcuya da altyapıya aldığın çocuğa da.

theotheo dedi ki...

şaşıran var mı? olmaması lazım yani.

ak stoperde oynattığın oyunculara bak özen ve bilicin büyük planlaması böyle oluyo heralde. doktoru değiştin de sakatlar daha fazlalaştı birader. ne iş?



Adsız dedi ki...

Tamam, Fernandes denilen ipsiz her şeyin içine etti; hem de öyle böyle değil bayağı etti o konuda hem fikiriz. Üstelik, hoca da bunu bizim gibi "seyretti".

Fakat kenarda Frei dururken Holoşko'yu tercih eden Bilic'e ne demeli. Yahu daha önce oynatmasan bir laf etmeyeceğim. Ama Holoşko'yu oynatıp gördün be bilader.

Bu dakikadan sonra Bilic benim için "bitmiştir". Bana göre aynı Fernandes'e yapılması gereken gibi çektirip gitmelidir. Bu kadar net, bu kadar açık. Frei takıntısı ise tek bir şeye işaret ediyor: Kendisi aldırmadığı için komplekse. Yoksa sezon başından beri hızıyla ve bu hıza erişen mentalitesiyle fark yaratabilecek Frei'e toplam 53 dakika şans vermenin başka izahı olamaz.

Holoşko. Resmen şaka gibi.

theotheo dedi ki...

@bjk4ever

ya bi yerde mehmet akgün muhammed falan oynuyo. öbür tarafta webo sow emenike kuyt. asıl fark bu olmasın birader. karıştırdın yine telleri.

theotheo dedi ki...

@sneijder

bir tane futbolcuyu ikna edip sözleşme imzalayamadın. herifin kafası rahat değil oynamıyo belki. adamı süründürüyosun ya gönder, ya da imzala birader. pedro francoya 2.5 milyon euroyu gömmeyi biliyosun 1 kağıt daha fazla ver fernandes'e. ölür müsün? ama özen gurbetçi avındaymış. gene para dökecek boş adamlara öyle gözüküyo.

onun dışında. bırak bilici bilici getiren önder özen dimi sonuçta. e bu takımdaki planlamayı da beraber yapıp 11 tane oyuncu aldılar. e ak 11 tane oyuncu transfer edip hala hiç biri mevkisinin oyuncusu olmayan oyuncularla oynamak zorunda kalıyosan bu da senin problemin.

ayrıca kondisyoner atletik performans zartı zurtu dedi. ismailin hali pektemekin hali ortada. fenerin kovduğu kondisyoner dolu sert heralde balon çıktı diğerleri gibi.

valla hacı neyse ne. her sene başında diyoruz sene ortasında dediklerim tek tek çıkıyo hala çırpınıyosunuz. kolay gelsin size.

Mayor dedi ki...

Holosko hamlesi bencede cok beterdi. Zaten ayakta top tutan yok sen casperi aliyorsun maca.
Geri kalanlar istedigi kadar iyi oynasin. Muhammed+Fernandes+Holosko bir takimi bitimeye yetiyor.

Adsız dedi ki...

Boşver gerek yok. Her nedense; bir müddettir daha önce yaşamadığım şekilde her yorumum sonrası hata veren bu bloğu ignore ediyorum. Bu inanılmaz hata sürekli devam ederken her yorumumu kopyalamak zorunda oldum, ama sonuncusunu etmedim ve buhar oldu. Dolayısıyla mini havuzunuzda yüzmeye çalışın diyerek hoşça kalınız diyorum.

theotheo dedi ki...

@sneijder

2 senedir sallıyosun birader ya. açık konuşayım yani. getirip koyim istiyosan mesajlarını.

mcgregor müthiş kaleci dedin. patlak çıktı. escude pas istasyonu dedin. tren istasyonu çıktı. franco müthiş genç yıldız dedin. herif oynamadan sakatlandı ak. daha bir sürü şey yani saymıyorum.

bi süre önce almeidaya takıktın. biz diyoduk portekiz milli takımında herif banko aq. yok diyodun orda forvet yok bilmemne. herif gol atmaya başlayınca sustun. şimdi de fernandese takmışın falan filan. bi de yeni kurbanın bilic.

ama önder özene tek kelime laf yok. nasıl oluyo bu iş hacı bana da anlat ben de öğreneyim.

Barreto dedi ki...

Bu 90 dakikadan ne bekliyordunuz. Sakatlar, cezalılar olmayan seyirci ve fernandes. Biliç'de stajına devam ediyor. 1 puan aldığımıza sevinin derim.

Herkes sussun theo konuşsun. 1970'lere geri dönüş yolundayız. Taraftar yönetim sportif direktör teknik direktör basın federasyon hakemler ve oyuncular, herkes tabuta çivi çakıyor. Stat bittiğinde Beşiktaş küllerinden yeniden doğmak zorunda kalacak. Seba'nın bedduası mı yoksa akıl tutulması mı? İkisi birarada. İki hafta sonra Biliç Sergen'in nefesini ensesinde hissedecek. Galatasaray biraz vaziyeti toparlarsa anca 4. oluruz adet üzere. Bu kadar uzun süre kötü yönetilirsen olacağı bu. Şimdi theo nun yorumlarını okuma zamanı... Herkese sabırlar....

theotheo dedi ki...

birine zaman vericeksen. ben sana bir tane adam söylim. o da sergen yalçın olur.

trabzon maçından sonra tamer tunanın röportajını izledim o da bi harikaydı. tespitlerine konuşmasına bayıldım. getir hacı bu ekibi. işte ben o zaman sonuna kadar arkasındayım.

önder özen diye bir tv personelinin eline koskoca takımı verirsen olacağı bu yani. geçen sene 11 tane transfer yapmadan bu takımın durumu çok daha iyiydi yani. ki muhammed fln bi sene büyüdü vs vs. escude fln takıma katıldı geçen sene pek oynamamıştı. bu kadar oyuncu geldi takım geçen seneden kötü. nasıl olacak?

sergen yalçın dediğin adam tam bir efsane yani. hani yıldız arıyosunuz ya. işte o yıldızın hasosu oydu. çünkü son saniyede fener deplasmanda frikik golü atıp galibiyeti getiren 100. yılda son dakkada şampiyonluk golü falan atan bir adam.

bu adamı getir hacı. bir defa oyuncun saygı duyacak. bu adam futbolcu hacı. futbol nasıl oynanır bu biliyo yani. yeni stad yapılsın. bu sene bitmez önümüzdeki sene. önder özen adlı dallamayı ve bilici kovun.

sergen yalçın ekibiyle birlikte gelsin. yeni stadda gümbür gümbür gibi esilsin. bıktık lan bu çürüklerden artık.

BJK4EVER dedi ki...

@theotheo

Ya fark etmez haci. TR liginde rakip takimlar bok gibi defans yapiyor. Biraz baski yaptigin an panikliyorlar. FB'nin taktigi gayet basit arkadas, doldur forvetleri uzun top oyna karambolle duran topla gotur, kontra ataklari da faulle kes. Bunun icin forvetinde zaten 4 tane kalbur ustu adam olmasina gerek yok, GS de Gerets doneminde Hasan Sas, Ilic, Necati, U.Karan, H.Kabze ile bu formatta basarili olmustu. Senin elinde malzeme var, kullan o zaman arkadas. Bu ligde ne zaman bir takim organize guzel total futbol oynamaya kalksa olmuyor iste, bunun icin daha kac ornek lazim bilmiyorum. Ligimizin kalitesi, dinamikleri belli iste.

theotheo dedi ki...

@bjk4ever

hacı ben taktik işlerinden falan anlamıyorum valla öyle diyosan doğrudur belki de. ak biri 1.5 milyon euro alıyo bilic. öbürü koordinatör diye bi ton para alıyo hacı. bunlar bilmiyo mu bu işi?

Yorum Gönder

Ara