.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Ağustos 2013 Pazartesi

STSL2 / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş


26 Ağustos Pazartesi / 21.45 / Serkan Çınar

Kayseri Erciyesspor lige Antalyaspor karşısında alınan beraberlikle başlamıştı. Maç özetinden olmaya çalışan bir takım oldukları ve kontrataklara güvendikleri anlaşılıyor. Yasin Öztekin dikkat çeken bir performans ortaya koymuş ilk hafta maçında. Bilic yönetiminde kontratak zaafını azaltmış bir Beşiktaş görmüştük ilk haftada, umarım bu devam eder. Saçma Tromso mağlubiyetinden sonra ekstra bir motivasyonla oynayacağımızı tahmin ediyor ve üç puanı alacağımızı düşünüyorum.

26 Yorum:

ekşi'de baya troll malzemesi olduk .

gerçekten baya abartıyoruz ya.

yani fernandes ve almeida bariz bir şekilde takımı baltalıyorlar.yok birinin komşusuymuş fernandes spor salonunnda çıkmıyormuş takımdaki 2-3 yetenkli adammış...

arkadaş adam tamamıyle markajcısının eskortunda hafif tempo koşu yapıyor bütün maç banane geri kalandan ?

öbür fasulye sırığı zaten iki maçtır kavga çıkartma derdinde .

artık takımda kendini takımdan büyük gören , bir şekilde tarftarı buna ikna eden adam istemiyorum.

ferdi aşşa ferdi yukarı bu ne lan ?

buzkan dedi ki...

tipik beraberlik maçı, 1-1 biter. gol olcay veya ferdi. kartal kayseri de kazanamıyor zaten. son galibiyet kim bilir kaç yıl önceydi.

detre dedi ki...

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56397/ demek mecazi olarak "ya ölürüm ya da öldürürm derken" bayaa ciddiymiş. Helal olsun. Devamı gelsin yönetim destek versin! bu da Ekotto haberi: http://haber.stargazete.com/spor/ekotto-kavgasi-/haber-783850

BJK4EVER dedi ki...

Kadro:


-----------Tolga-------------------

Serdar--Sivok---Escude---Ersan

----Hutchinson---Veli------------

Gokhan Tore--Fernandes---Olcay

---------------Almeida-------------

Escude'yi tercih etmis Bilic Franco yerine. Bir yandan iyi diyorum oyuncusuna hala guvendigini gosterip bir kenara atip demoralize olmasini engelliyor, diger yandan da Pedro Franco hazirlik maclarinda iyiydi, Escude de hakikaten kotuydu son macta. Almeida'nin baslamasi cok iyi, Tore'nin de Dentinho yerine baslamasi normal, beklenilecek birsey. Ben bu tur maclarda G.Suzen ve Oguzhan'i bekliyorum ilk 11'de acikcasi, ancak Bilic yine Ersan ve Veli'yi tercih etti. Acikcasi iyi bir defans yapabilmek iyi birsey ama bizim takim harbiden asiri sekilde defansif oluyor. Mesela sagbekte Serdar varken yine de sol beke bir stoper yerlestirmek bana cok anlamsiz geliyor, ama bakacagiz. Insallah bu kadroyla pozisyon kisirligi yasamayiz.

theotheo dedi ki...

escude adlı futbol katiliyle maça başlamak demek baştan kaybetmek demektir. bu sebepten bu maçı kazansakta kaybetsekte bir farkı olmayacak.

can dedi ki...

Bir sezon da boyle sacma sapan penaltilar hep bizi bulmasin. Dakika bir futboldan sogudum gene.

Tam olarak sir Samet futbolu oynuyor Beşiktaş , başka da bir bok oynamıyor ...

BJK4EVER dedi ki...

Hadi G.Suzen neyse de Tanju'nun gunahi ne arkadas. Erciyesspor'a karsi solbekte Tanju yerine Ersan'in oynamasini kimse bana aciklayamaz. Al Ersan'i sok bir tarafina arkadas. Mal antrenorler hep mi bizi buluyor anlamiyorum!
Artik Oguzhan, Mustafa, Eneramo icin 75. dakikayi bekler antrenorumuz, o saatten sonra da gec kalinmis olunur herhalde!

Takim gene durarak oynuyor, Atiba da gununde olmadigi icin ortasaha bitti. Oguzhan ya da Muhammed girmeli sanirim.

Ersan solbekte muhakkak ki hata yapacakti, neyse ki bu maca denk geldi. En azindan telafi sansi yuksek.

Penalti konusuna hic girmiyorum.

Su ana kadar takimin en iyisi Fernandes. Bu kisitlilikta Gokhan da bir seyler yapmaya calisiyor ama topu ayagina alinca pas verecek insan bulamiyor hucum hattinda sifir hareket oldugu icin.

Bilic devre arasinda iyice bir haslamazsa oyunculari en iyi ihtimal berabere kaliriz. Ilk 15 dakika deli gibi baslayip bunaltmamiz lazim rakibi.

Tanju geldiğinden beri 4 antrenör değişti hiç biri oynatmıyorsa bir bok vardır elbet.Kimse gerizekalı değil oraya kazma bir stoper koyacak kadar.

Bir de Escude madem pas istasyonu olarak değil de İbrahim Toraman dandun vuruşlarının yumuşaklarını yapmak için oradaysa ne bok yemeye Franco oynamıyor çok merak ediyorum.

Beşiktaş'ın hücumda 2. pası sürekli dikine tam Samet furbolu hiç bir hazırlık yok , sabır yok hemen rakip kaleye gidelim manyaklığı var.Ne tempo ayarlamak var , ne rakibi yormaya çalışmak var.

Hani Trabzon'a bakıyorum çok mu boktan bir takım diye ki geçen haftaki olaya bir açıklama bulayım.

EE o da değil.

Yani ben baya baya raslantısal bir maç olduğunu düşünmeye başladım.

@Ovunc

Bence iki degisken var. Birincisi Atiba: TS macindaki isabetli paslari falan yok, sogukkanliligini da koruyamadi. Penalti pozisyonunun etkisi olabilir.

Ikincisi de her takimda olan golu erken yiyince eski aliskanliklara donme tandansi.

BJK4EVER dedi ki...

Tanju'nun bu Ersan'dan daha kotu not almasi icin sahada donunu indirip kakasini yapmasi lazim, Ersan'in bir onu yapmadigi kaldi cunku.

Zaten o antrenorler Tanju'yu oynatmadigi icin kovuldular. Adam gibi kadro kuran, sacma sapan tercih yapmayan hoca istiyorum ben arkadas!

Su mactan evvel taraftarin 80%'i Escude ve Ersan tercihlerini elestiriyorsa ve o 2 oyuncunun macin icine ediyorsa kimse bana antrenoru korumasin birader.

Hah, Tolga da concussion gecirdi, tam oldu simdi.

Öne geçince gene geçen seneye döndük oyun anlayışı olarak, bir kaza golü gelmese bari.

Muhammed ve Oğuzhan = Akıl.

Sahaya girdikten sonra paniklemeye başlamış takımı çekip çevirdiler, helal olsun. Bir de asist geldi tam bunu yazarken!

YSY dedi ki...

Eski alışkanlıkarı bırakmak kolay değil. Takım galip geldikçe daha çok özgüven kazanacak. O yüzden geçende bu konuda psikolojik bir destek de alınması iyi olur demiştim. Tanju hakkında bir fikrim yok, geçmişte çok izleyememiştim. Belki yönetimsel bir takıklıkta olabilir. Eğer değilsede en azından önder özen'in bu konuya muhakkak müdahele ederdi diye düşünüyorum çünkü şuan takımın en çok ihtiyacı olan bölgenin oyuncusu.

schwadorf dedi ki...

Üç resmi maçta rakiplere doğru düzgün gol pozisyonu vermedik diyebiliriz. Takım savunması yavaş yavaş oturuyor. Ancak bireysel hatalar başımıza iş açacak gibi.

Takıma sakin oynaması için nasıl bir antreman yaptırılır, ne yöntemler uygulanır bilmiyorum ama rakip kim olursa olsun öne geçtiğimiz andan itibaren takımın beyin switch'i kapalı duruma geçiyor sanki. Basit bir hava topunu uzaklaştırırken bile bu kadar panik olan başka bir takım dünyada yoktur.

Gökhan Töre'nin oyunu umut verici. Umarım ciddi bir sakatlığı yoktur.

Fernandes, Oğuzhan ve Mami sahadayken alınan keyif ise tarif edilemez. Özellikle iç sahada birçok maçta bu üçlünün birlikte oynamasını bekliyorum.

Godspeed dedi ki...

Takimdaki tek kronik problem Ersan. Suzen oynasa orda cok daha saglam olur.
Fernandes ve Veli yerine Mami ve Oguzhani tercih ederim.
Bunlar oynasa pas yuzdemiz artacagi gibi atak zenginligide yasariz. Fernandesin top surme sevdasi pozisyon kacirtiyor.
Almeida isini yapti yine, ama hava topu indirme rolu surekli olmasi gerrken yerden uzak tutuyor onu. Bilic kanatlarada acilsin istedi oyun ama yapamadik bi turlu. Eski aliskanliklarin silinmesi zor olacak.

Gokhan Suzen oynasa da "Ersan oynasa..." diyecegiz. Dedik de zaten yakin zamanda.

Su post'a ve yorumlara ne endise yazdiysam/yazdiysak hemen hemen hepsi cikti. Yasin Oztekin gol atti ve penalti yaptirdi, takim golu yiyince nasil oynayacagini bilemedi, one gecince panige kapildi... Atiba'ya bu kadar bagimli olmak pek hayirli degil. Henuz degismeyen bazi seyler de var, orasi kesin.

Fakat bugunun kahramani benim icin Bilic'tir. Oguzhan ve Muhammed hamleleri cok yerindeydi (gecen sene su halde oyuna Toraman girer, takim daha da top sisirmeye baslayip iyice bunalirdi). Bunun yanisira Gokhan'i merkeze yaklastirip Fernandes'i ileriye atmasi da cok yerinde bir hamleydi. Oyuncular sisirdikce kizmasi, israrla "kanata acin" demesi vs. bunlar onemli seyler.

Bu takim olma yolunca ilerliyor, bu da keyiflenmek icin yeterli sebep.

Ekrem Ph.D. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ekrem Ph.D. dedi ki...

iyi yoldayiz iyi...

alper dedi ki...

18 maçta deplasmadan kazanan tek takımı bizmişiz.Güzel.

Ama hala içimde sıkıntı var.Temposu ve fizik gücü yüksek bir takım bizi bayağı hırpalar.Çok yavaş ve durarak oynuyoruz.

Biliç'i tipinden vs dolayı zerre kadar sevmem de Olcay 'ı çıkarması ona sempati ile bakmama yol açtı.Tebrik ederim.Muhammed'in Cem Can'a omuz koyup top alması onun adına iyi bir gelişme.2 maçta 6 gol atıp en çok gol atan takım olmamızda güzel.

Konu ile alakası olmayabilir de Malouda güzel gol attı fişek gibi vurdu topa da Volkan Şen'e yapılan hareketi ayıplıyorum,kınıyorum.Ancak bu Volkan Şen'in kötü topçu olduğu gerçeğini ve sahayı terketmesini haklı çıkarmaz.

Arcadio__ dedi ki...

Kim ne derse desin, uzun zamandır var olmayan artık oyuna hamle ederek maç kazandıran bir Teknik direktörümüz olmuş kardeşim başka söze ne gerek......

YSY dedi ki...

Atiba konusunda ise bağlı kaldıysak kaldık. Zaten orası sorunlu bir bölgeydi bütçe içerisinde iyi bir transfer oldu. Başka takım gibi yedeği 5 m € luk bir adam oturtturamıyoruz kenarda. Yedek olarak necip var. Artık bu sene bu şekilde devam edilecek. Allah bir sakatlık falan vermesin.

Yorum Gönder

Ara