.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ağustos 2013 Perşembe

Önder Özen'in TRT Spor bağlantısı

Buradan izleyebilirsiniz. İzleyemeyenler için notlar:

* Fernandes kulüpten ayrılmak istemiyor, sözleşme yenilenme konusunda da ufak maddî pürüzler ve teknik detaylar ile uğraşılıyor. Özen'e göre sözleşme yenilenecek muhtemelen.

*Benim haberim yoktu -ki Özen'in de yokmuş belli ki-, Pedro Franco transferi ile ilgili "Kolombiya'da şirketlerle bağlantısı var" haberi yayılmış. Özen net olarak iddia sahibini mahkemeye vereceğini söyledi (ölmek-öldürmek tabirini de kullanarak), ve tekrar transferlerin teknik ayrıntısıyla, pazarlıkla, sözleşme yazımıyla vs. alâkası olmadığını belirtti. (Burada kendi yorumumu da yapmak istiyorum: Franco transferinin ne kadar faydalı ve mantıklı olduğu ortadayken buna dahi çamur atabilecek kalibrede insanların olması inanılmaz cidden. Bütün kokulara karşın Mendes transferlerini olumlayan basına bak sen)

*İtalyan ve mezunlarının dünyada tutulduğu Roma akademisinden bir physical trainer ile anlaşılacak önümüzdeki dönemde.

*Almanya'daki şef scout göreve başladı, Hollanda'daki şef belli olacak ve diğer gönüllü scoutlar da -Türkiye için de dahil- yakında göreve başlayacak.

*Özen, yabancı sınırını yerli zorunluluğu olarak (mealen) yorumladıklarını belirtip, İsmail Köybaşı ileride kadronun kalıcı elemanı olacağı ve yerli kalitesi de ortada olduğu için sol bek transferini aceleye getirip ileride kontrat feshi ile uğraşmak istemediklerini belirtti. "İstesek bugün de transfer yaparız" cümlesini sarf etti, ve uzun vadeli planlamayı burgulaması hem kulüpteki yetkisi, hem de transferlerdeki başıboşluk intibasının geçersizliği adına yüreğime su serpti.

Ekleme: Bir yandan dinleyip bir yandan not alırken kaçırmış olabilirim, TRT Spor programın devamında Özen adına alt barda şu ifadeyi kullanmış: "Şu ana kadar yapılan transferlerin hesabını veririm." Bu da gayet net.

15 Yorum:

Alper dedi ki...

teo gelmeden yazayım da güme gitmesin yorumum:)

bu adamı yiyecekler gibi bir his var içimde. yedirirsek yazıklar olsun bize. tüpçülere gelelim inşallah.

Unknown dedi ki...

canlı izledim, gerçekten doyurucu ve tatmin edici konuştu.. uzun yıllar görev yapması dileğiyle..

theotheo dedi ki...

bana sadece SEZER ÖZTÜRK transferinin hesabını versin. sezer öztürk'e 2.5 milyon tl öderken, gs erman kılıça nasıl 900 bin tl ödüyo. bana sadece bunun hesabını versin. başka hiçbir sorum yok. diğer transferler tamam dicem.

Şu adamın şu açıklamaları yapmak zorunda kalışı bizim kulübün nasıl seneşerce çiftlik gibi olduğunu anlatıyor abi.

koy ana sayfaya şu şu muhaberiler antrenman tesisine alınmayacak yöneticilerin demeç vermeleri yasaklanmıştır gibi.

kim ne olduğunu bilsin.yani muhabirden mi çekiniyor koskoca beşiktaş ? bu erdal cömert nasıl hala gelebiliyor ümraniye'ye ?

ibrahim altınsay'ı kaçıran dedikodu hemen başladı önder özen'e. neymiş komüsyon alıyormuş.

atletik departmanı ile ilgili söyledikleri gerçekten göz yaşartıcı.senelerdir dedelere top oynatan milan'ı düşününce gerçekten devrim niteliğinde yaptıkları.

en kötü ihtimalle zaten kendisi kaçıp gidecek ama en azından 2-3 sene ekmeğini yiyebileceğimiz bir yapı kalacak.sonra aynı tas aynı hamam olur buralar.

theotheo dedi ki...

birader;

bu işler lafta o kadar kolay oluyo ki. bütün transferlerin hesabını verirmiş. sen vermezsin. beşiktaş taraftarı verir onu. yarın sen cebini doldurup gidersin. ihale yine gariban taraftarın üzerine kalır.

asıl mesele hesap vermekte değil aslında. asıl mesele şu. bu adamların hangisinde bir transfer başarısı mevcut. bu önemli. franco demeyin franco zaten geçen seneden izlenen alınması neredeyse kararlaştırılan bi oyuncu. franco dışındaki bütün oyuncular gaziantepspor mantığında mantalitesindeki transferlerdir. bunu görmezden gelmek salaklık olur. hutchinsonı antalyasporun az daha alıyo olduğunu bilmeyen yok herhalde. dünya starı hutchinson neden antalyaya geliyo diye de sorulur belki. ama yok biz sormayız. bonservisi yok ya.

kredi kartıyla maaşının 2 katı alışveriş yapan lavuklar gibiyiz. bonservisi yok gel. para ödemiyosun sanki adama.

önder özen'in planı buysa. bugün prosinecki veya schaaf yarın bilic süper hoca. bugün fenerbahçeden hiçbir oyuncu planlamamda yok yarın sezer öztürk. önder özen buysa. 40 bin tl maaş iyidir. güle güle harcasın.

eskisi gibi çocuklarına fener formaları giydirip maça götürmez artık. beşiktaş atkılarıyla gider. bari kartal yuvasına bi katkısı olsun değil mi? net ve doğru bilgidir.

önder özen 'in planı bu hacı.

drogba'nın sol taşşağı koparsa seneye yaşlılıktan onu alacak bonservissiz olarak.

zaten sol taşşağı türk gibi olduğu için yerli pasaport olacakmış.

Bunu gormemistim, bugunku Tanri parcacigi muhabbeti uzerine arastirdim buldum:

http://video.uludagsozluk.com/v/%C3%B6nder-%C3%B6zen-in-erdal-c%C3%B6mert-e-verdi%C4%9Fi-sa%C4%9Flam-ayar-81059/

Resmen Onder Ozen'i yemek icin ugrasiyorlar ki nemalari azalmasin. Ne pis insanlar var yahu. Besiktas muhabiriymis bu, hadi git oradan.

schwadorf dedi ki...

@ shelbyl

Ben de ilk defa izledim şimdi sen link verince. Fikret Orman'ın yerinde olsam muhabir sorusunu bitirince, Önder Özen'e cevap verme fırsatı vermeden "Bak Önder'ciğim, göreve gelince işte bu tip sözde Beşiktaşlı insanlarla uğraşacaksın, bunlar senin altını oymaya çalışacaklar, yalan haber yazacaklar, iftira atacaklar, hiçbir şey olmamış gibi Ümraniye'ye gelmeye devam edecekler. Bunları bile bile görevi kabul ediyor musun?" diye sorardım.

Ayıp be ayıp.

planck dedi ki...

ismail er bu takımın yıllarca bir numaralı muhabiriydi, ligtv'de de ömer güvenç. ama bu insanlar hürriyetin veya digitürkün muhaberleri oldukları için değil, aydın doğanın ve mehmet emin karamehmet'in çalışanları oldukları için dokunulmadı. klübün başındaki de iş adamı, medyanın başındaki de iş adamı olunca, ve başkanlar işleri düştüğünde o basına istediği haberi yaptırtabilecelerini bildikleri için işler böyle saçma sapan bir hale geliyor.

ayrıca mesela desen ki "hayır kardeşim bu adam yalan haber yapıyor, başka muhabir gönder" o zaman da basına istediği haberleri yaptırtamıyorlar, doğrular yöneticilerin işine gelmeyince basın emekçilerinin ekmek paralarıyla oynuyorlar diyecekler. ondan sonra anlat derdini anlatabilirsen. kısacası bu olayı onlar gibi çirkinleşmeden çözmenin pek bir yolu yok malesef. bilmiyorum başka fikri olan var mı.

@planck

Dogru ve guzel ozetlemissin. bence baska yol var. Klup olarak bir medya kampanyasi yaparsin dersin ki besiktas ile ilgili olark hicbir basin yayin kurulusunun yaptigi haberi biz teyitlemeden inanmayin. Ondan sonrada yalan haber ciktikca yalanlar, ve icabinda burada "defamation" denen olaydan mahkemeye veririsin. 6 aya kalmaz bu pustlarin hicbir kalmaz ortalikta...

Barbudos dedi ki...

Bu tür bir yapılanmaya teşebbüs eden ilk büyük olarak, başarılı olmamızın potansiyeli bile büyük bir korku unsuruna dönüşmüş durumda. Bu kadar yalan dolanın, yıpratma haberlerinin sürekli dönüp durması bundan müttevellit. Çünkü biliyorlar eğer ütopya gerçeğe dönüşürse 2 yıl sonrasında bize yetişebilmelerinin tek yolunun bizi taklit etmenin olacağını. Onun içindir ki; sabır eyle ey Beşiktaş'lı !

Alper dedi ki...

bence de bir iletişimci bir hukukçudan ekip kurarsın. biri yalanlamalara bakar diğeri adli takibini yapar. mahkemelerle tekziplerle uğraşsınlar dursunlar amk.

BJK4EVER dedi ki...

Ne sikim bir ulke arkadas. Yalan haberleri yalanlamak icin departman kuracagiz neredeyse.

Solbek konusunds soylenenler beni mutlu etti ve bir plan/mantik cercevesinde yonetildigimizi tekrar gosterdi.

@theotheo

Gs rieraya senelik 7.5 milyon tl oduyor biz francoya yillik 1,25 milyon tl. Oradan kapatiyor farki (senin mantigin iste).

d.amokachi dedi ki...

Özür dilerim arkadaşlar konuyla alakası yok ama buradaki Beşiktaşlı gruba seslenmek istiyorum. Lütfen pazar günü olimpiyat stadında takımımıza destek verelim. İmkanı olanlar bir öğrenci arkadaşı da bilet alıp maça sokabilir. Twitter da bu yönde bir kampanya var zaten. Sen ben yok Beşiktaş var!!!

Unknown dedi ki...

çalıştığım şirket pazar günü maçı için, yüklü sayıda gelen promosyon biletleri çalışanlara dağıttı. Maça gidesi olmayan birçok kişi de -bazılarını gazlamak gerekti- maça gidecek. ilk maç çok önemli. sergen'nin değimiyle kapalı kutuyuz şu an. ilk özgüven çok kritik.

Yorum Gönder

Ara