.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Nisan 2011 Cumartesi

STSL / Sivasspor - Beşiktaş

 

Cumartesi / 16.00 / Bünyamin "the Terminator" Gezer

23 Yorum:

yapay dedi ki...

saat 4'e maç koyan federasyona mı yoksa cumartesi çalışmak zorunda olmamama mı söveyim bilemedim.

Pamukk dedi ki...

4-6 gol olur

BJK4EVER dedi ki...

En azindan basit bir gol atalim da Riza Calimbay mac sonunda macla ilgili ne soyleyecegi hakkinda fazla dusunmek zorunda kalmasin.....

~Poseidon~ dedi ki...

Kayseri maçında yakaladığımız tempoyu devam ettirebilirsek. Çok rahat yeneriz gibi geliyor. Bizim sıkıntımız ileri oyuncular koşup topa basmadığı zamanlarda.

Oranı da güzel tekten geçin devam edin. :)

Batistuta35 dedi ki...

Cezalı necipin yerine fernandes,gutinin yerine de nihat oynasın,3-1 alalım.

BJK4EVER dedi ki...

Aynen oyle Batistuta kardes, bence o sekilde olacak zaten. Schuster gitti cok sukur, o olsa orta sahada Aurelio, forvet arkasi Nobre olurdu.:)

Tuco Salamanca dedi ki...

Hilbirt yine yok. Hayırlısı.

AQ-47 dedi ki...

Abi ne nihat'ı, fernandes gutinin yerinde oynasın, aurelio'ya necipin yokluğunda katlanırım, nihat'a garanti veremiyorum

BJK4EVER dedi ki...

Almeida'nin arkasinda iyi olabilecegini dusunuyorum. Yani 4-3-3'un sag aciginda harcadik adami, kendi mevkisinden adam gibi bir sansi hak ediyor bence, bundan iyi firsat yok. Aurelio bence soylendigi kadar kotu oyuncu degil, ama dinamik bir orta sahada da isi olmadigi gercek. Bakalim, Aurelio oynasa da skandal olmaz, ama benim tercihim Nihat ve Fernandes.

AQ-47 dedi ki...

fernandesi doğru dürüst 90 dakika izlemek istiyorum. aurelionun söylendiği kadar kötü olmadığı doğru, sadece yüksek tempoyu kaldıramıyor

Necip'in yerine Fernandes oynarsa orta sahamız göçer diye düşünüyorum.Ernst'in yanında Toraman veya Sivok'un oynaması daha hayrımıza olur bence.

Bir de Ekrem bu maçta dinlendirilse iyi olur.Bu maçta da ilk 11 çıkarsa, Çarşamba günkü kupa maçıyla beraber 11 günde 4 maça çıkmış olacak ama Ekrem yerine kim oynar onu da söyleyemiyorum.Keşke Erhan yerine Rıdvan veya Oğuz kadroda olsaydı.

Batistuta35 dedi ki...

o deil de hafta içi işimiz zor,antep çok iyi oynuyor karabük karşısında şu an

İlk yarıyı izlemedim ama ikinci yarıda Karabük tek kale oynuyor derken golü de attılar.

Bu arada ilk 11 belli olmuş.Necip'in yokluğunda 4-3-3'e dönmüşüz.Şu an için mantıklı ama Ersnt-Necip ikilisinden herhangi biri olmadığı zaman sistem değiştirmek zorunda kalmamak için seneye Ernst-Necip'i yedekleyecek iki ön libero almalıyız.

İlk 11: Cenk Gönen, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı, Matteo Ferrari, Ekrem Dağ, Mehmet Aurelio, Manuel Fernandes, Fabian Ernst, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida.

AQ-47 dedi ki...

Karabük ve Antep'in son dönemde oynadıkları futbol gayet güzel ve pas alışverişi bol olduğu için de çok tutuyorum. Özellikle antep kadrosunu güzel kurmuş, her mevkinin kendi adamını bulmuş, oyuncular sırıtmadan oynuyor.
taktik değişklik aslında problem değil, 4-3-3 ya da 4-2-3-1 mantalite pek farklı değil, fernandesi izleme şansımız olacak. ayrıca tayfurun kadro sıkıntısına düştüğünde nasıl çözümler üretebileceğini de göreceğiz bu maçta

Batistuta35 dedi ki...

antep ilk golden sonra yatmaya çalıştı ama yazdığım ana kadar çok iyiydiler.

Bizim maçta da fernandes baya etkisiz duruyor.

AQ-47 dedi ki...

fernandes çok geriye geliyor-gelmek zorunda kalıyor, almeidaya bir türlü top atamıyoruz, o da pozisyonu harcadı.

yapay dedi ki...

ah be tayfur hocam, nobre ve aurelio'dan medet umarsan böyle olur işte. İlk hafta yaptığın doğrularla çok ümit vermişdin oysa. Çok ama çok yazık oldu, iki kat üzüldüm, hem takımım hem de senin adına.

BG dedi ki...

Q7nin aldigi her kurus haram zikkim olsun.

tearkan dedi ki...

maç, yenilgi vs. hiç umrumda değil de şu sedat denen ...'nın 90 dakikayı tek sarı kartla tamamlaması ve buna karşılık sivok'un oyundan atılması gerçekten şaka gibi. bünyamin kaypağına arada bizim topçuların maketini yollayalım onlara kırmızı kart gösterip kendisini tatmin etsin yavşak.

BJK4EVER dedi ki...

Hakemlerde cifte standarda yine full gaz devam, ilk yari ayni Sivok'un pozisyonundaki gibi Q7'yi indiren Sedat sari kart gormeyip 60'ta ikinci sari karti gorur, ama Sivok yapti mi cart diye atilir. Zaten kirmizi'dan sonra Sivas yureklenip oyun kontrolunu eline gecirdi. Saglik olsun, kupa zaten onemli bizim icin bundan sonra, gerisi bos. Tayfur hoca da degisiklikleriyle Schuster'í aratmadi. 10 kisi kalmis bir takimin oyuna Nobre'yi almasi nasil bir mantikdir anlamadim. Tum muhabirler Nihat antrenmanlarda cosuyor, cok hazir falan diyor, yine oyuna giren Nobre oluyor. Bu sacmaliklari cekmek icin ne yaptik bilmiyor, gelen sacmaliyor giden sacmaliyor....

AQ-47 dedi ki...

nihat-simao değişikliğini düşünürdün heralde. ama nobreyi almanın mantığı simaoyla azalan mücadele gücünü arttırmak, nobreden gol beklediğini falan sanmıyorum. simao'yu çıkarıp Q7yi tutması da normal, simao maçın başından sonuna etkisizdi, mücadelelerde Q7 daha fazla isteli göründü. almeidayı çıkarıp boboyu alması da bence mevcut kadrda doğru hareketti. açık konuşmak gerekirse sivas'ın bir kaç uzak şut haricinde biz 10 kişi kaldıktan sonra bile pozisyonu yok. hakemin dayağı serbest bırakmasından sonra bizi sindirmeleri zor olmadı. yine de son dakikadaki boşvermişlik olmasaydı maç çok rahat berabere biterdi. ilk yarı golü atsak maçı bağlardık ama neyse ki bünyamin bize izin vermedi, sedat adlı arkadaş sanki mahalle birahanesinden çıkıp kavgaya girişen tipte bir arkadaştı, sanırım bünyamin kendisine yakın bulduğu için kart falan vermedi

BJK4EVER dedi ki...

Nobre orta sahaya yakin oynasa anlarim, ama sag aciga gecti yine. Ki mucadele zaten sorun olmazdi bizim icin, orta sahada hala kapi gibi Ernst ve Manuel vardi. Kazanmak icin oynayan ve baski kuramayan bir takim asla Nobre'yi oyuna alamaz.

Yorum Gönder

Ara