.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Nisan 2011 Cuma

Önizleme - 27. Hafta

Kardemir Karabükspor - Gaziantepspor: İlk dörtteki yerini kaybetmek istemeyen Gaziantepspor... Ya şaka gibi, adamlar nerede biz neredeyiz, rakım nerede benim?

Sivasspor - Beşiktaş: Tayfur Hoca'nın zor maçı. Ligde kalma mücadelesi veren Rıza Hoca'ya bir çelme daha takmak ile abiliğin yüzü suyu hürmetine biraz alttan almak arasında kalabilir.

Ankaragücü - Eskişehirspor: Maç için iddia oranları: Ankaragücü 2.15 / Beraberlik 3.0 / Eskişehirspor 2.45 / Batuhan bir önceki gece dağıtır 1.15

Trabzonspor - Konyaspor: Bu sene sonunda üç İstanbul takımından birini çalıştırma umutları sonlanan Yılmaz Hoca'nın Trabzonspor şansını zorlaması için çok önemli bir fırsat.

Manisaspor - Gençlerbirliği: Geçen haftayı mağlubiyetle kapatan iki takımın yaralarını sarmak için ya bırak ne yarası geç bunu.

Kayserispor - Kasımpaşa: İddiasını sürdürmek isteyen ama sürdürmesi çok zor olan Kasımpaşa'ya ekstra seyahat, konaklama falan ücretine mal olacak maçtır.

İstanbul BŞB - Bucaspor: Ligin en kontratak oynayan takımı İstanbul BŞB ile ligin en kontratak oynayan takımı Buca'nın... Bzzt... Bzzt.

Fenerbahçe - Bursaspor: 2-2 bitmesi muhtemel maç.

Medical Park Antalyaspor - Galatasaray: Tugay'ın "Eeeh bea" deyip teknik direktörlük kariyerine yurtdışında devam etmesine sebep olacak maçlar zincirinin ilki. 

1 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

manisa-gençler maçının yorumu tam olmuş

Yorum Gönder

Ara