.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

27 Ocak 2011 Perşembe

Simao Almeida Fernandes

Bu üçlü bir şekilde birlikte gelip takıma katıldıkları için beraber değerlendirmek istiyorum. Bu başlığı da aynı Schuster başlığı gibi uzun vadeli kullanabiliriz. Benim favorim elbetteki Simao. Bu adam bizde hem iş yapacak hem de iz bırakacak. Eskiden o garip göğsünü öne çıkarıp poposunu arkaya iterek vücudun üst kısmını belden 20-30 derece öne eğimli koşusunu saçma bulurdum ama şimdi o bile güzel görünüyor. Fena kanım ısındı. Almeida beklediğimden iyi. İki maçta iki ayrı model oynadı. Güzel olan ikisinde de rahat pozisyon bulmasıydı. Bence biraz çekingenlik var ama bir kaç maça geçecek gibi. Guti, Quaresma ve Simao gibi adamlar kendisini beslerken ikinci yarıda ligde 10 gol atamazsa başarısız sayarım. Herkes söylediği için klişe oldu ama attıracak gibi de görünüyor. İlk önyargım geçti. Fernandes de açıkçası beni hem heyecanlandırdı hem de umutlandırdı oynadığı sürelerde. Büyük bir ihtimalle onu diğerlerinden az izleyeceğiz ama bence oyuna girdiği her maça ayrı bir heyecan ve tad getirecek. O sutlardan bir kaçı mutlaka girecek ve biz zevkten dört köşe olacağız. Dün Onur o son şutu başarılı bir şekilde çıkartamasaydı bugünün kahramanıydı, kıl payı kaçırdı.

8 Yorum:

Forza dedi ki...

Bir kere Simao yasli, kafadan gec.
Almeida hakkinda negatif dusuncelerim cok fazla. Onu da sil.
Fernandes zaten Mehmet Topal'in yedegi.

Hem bunlar adam olsa Portekiz milli takimini dunya sampiyonu yaparlardi. Hadi onu gectim; Avrupa Sampiyonlugu, o da yok. Ulan Yunanistan bile oldu. Yuh size be. 2 mac kazaninca gaza gelen Besiktas taraftari iste..

Ha, unutmadan pesinen soyleyim. Bunlarin hepsi de para icin geldi.
Bonus: Schustercilik yapmayin.

forza çok ironi şeyetmişsin ama topal beşiktaşta olsun isterdim yedeğinden de gocunmam o yüzden. ama bu transferler içinde fernandes'in marjinal faydası ernst-aurelio varlığı nedeniyle diğerlerinden daha düşük olacak gibi. stoper olarak faydalanır mıyız kendisinden bilmiyorum. sanıyorum stoper oynamışlığı var

Pamukk dedi ki...

%100 simao. gutiyle beraber takımın vazgeçilmezi.
adam atleticodan ayrıldı sürünüyolar:P

almeida soğuk adam yavaş yavaş ısınacak belli ki

fernandesin şutlarını gördüm bişi diemicem

isaac newton dedi ki...

abi bunların hepsi tek oyuncu değil miydi :)

Daha once de yazdim, gene yazayim:

Robinho'yu ne kadar istemiyorsam, Simao'yu da o kadar istiyorum. Robinho'nun antitezi Simao'dur kalite esit tutulursa.

Takimin ihtiyaci olan mevkiiye, dusuk bedel ile nokta transfer. Hem de kalitesi sappir suppur damlayan bir adam. Inanilmaz bir is. Nazar degmesin.

Almeida'yi yaptiklarindan degil, yaptirdiklarindan oturu seviyorum, mac yazilarinda da anlattim zaten.

Fernandes'in daha akarini kokarini gormedik, bir sey demeyecegim.

marpione dedi ki...

İBB maçında fernandes'i savruk bulan ve beğenmeyen bir ben miyim? arada beğenenler olmuş şüpheye düştüm. biraz "fazla yapmaya kasıyor" havası yok muydu?

Ekrem Ph.D. dedi ki...

@marpione

IBB macinda oyuna girdigi andaki sartlar yuzunden bence ayrintili bir degerlendirme yapmak cok saglikli olmaz. 10 kisi oynayan takimda orta sahada tek kaldi. Ilk 11 basladigi bir macta daha saglikli degerlendirebiliriz.

anuka dedi ki...

ya bu fernandes'i bi tek ben mi wesley snipes'a benzetiyorum?

Yorum Gönder

Ara