.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Ocak 2011 Salı

Bunun Bize Gelişi Bu

"Oyuncunun gelecekteki alacaklarından kurtularak kâra geçme" yolu ile transfer maliyetlerini büyük ölçüde azaltan kulüplerimiz, bu durumun da yeterli olmayacağı endişesiyle yepyeni bir transfer yöntemini denemeye kadar verdiler. Buna göre, artık kulüpler birçok oyuncuyla ilgilenip hiçbirini almayarak ciddi boyutlarda kârlar elde edecekler. Türkiye'de çığır açacak bu yöntemin, dünyada da yankı uyandırması bekleniyor.

Bu yeni transfer politikasının ilk meyvesi geçtiğimiz günlerde verildi. BJKAŞ borsaya yaptığı açıklamada "Kulübümüz Eskişehirspor'dan Sezer Öztürk'le başladığı transfer görüşmelerini yarıda bırakarak tam 6.6 milyon Euro kâra geçmiştir" diye bildirimde bulundu.



Bu yeni yöntemle, Türkiye'ye gelmeyecek yıldız oyuncu sayısının da artacağı belirtilirken, Galatasaray Başkanı Adnan Polat "Artık kulüpler daha fazla yıldız oyuncu ile ilgilenebilecekler. Eşleri ikna etmek için uğraşmaya da gerek kalmayacak" diye açıklama yaptı.


Misimoviç'i yarı yolda göndererek 10 milyon Euro'dan fazla kâr eden Galatasaray'ın gözünü daha da yukarılara dikmesi bekleniyor. Şimdiden tribünlerde Messi sesleri yankılanmaya başladı.


Bu gelişmeleri mutlulukla karşılamayan kulübümüz ise Fenerbahçe oldu. Aziz Yıldırım'ın çevresine "Şu Guiza'dan kurtulamadık gitti, diğerleri kâr ettik diye ortada dolaşıyor bizim elimizde kalana bak" diye dert yandığı öğrenildi. Guiza'nın bedavaya bile bırakılamamasının Fenerbahçe bilançosuna nasıl yansıyacağı ise merak konusu oldu.

8 Yorum:

okka dedi ki...

konuyla biraz alakalı biraz alakasız.
şuster bu sefer kafayı boboya takmış.

eğer birgün takımdan giderse şuster, arkasında bıraktığı enkazı toplamaka baya güç olacak.

helldoradotcom dedi ki...

Kardan zarar diye bir tabir olursa bu sekilde hesaplamalar da talep gorur tabiki. Bence bundan sonra hic yabanci almayalim 15 sene icerisinde rekor kar yazariz!!! asşalskaşskadkas...

Bobo konusunda da giderse gitsin bence. Cok matah olsa teklif yagardi. 10 senedir bir St. Etienne geyigi donuyor ama onun da gercekligi tartisilir. VAsatin biraz ustu bir adamdir Bobo o kadar. Baros da, Niang'da cok daha iyi golculerdir. Yine her zamanki gibi at yarisi mantigi surprize gidip 20 yasinda getirdik. Simdi elimizde patladi. Bari Batuhan kadar para kazandirip da gitse! Bu arada Batuhan'i da gunahim kadar sevmem sadece en guncel ornek o diye onu verdim.

okka dedi ki...

yapma gözünü seveyim. bobo iyi kötü gol yükümüzü çekti son birkaç yıldır.
takıma yeni gelen bir forvetin ne olacağı, tutup tutmayacağı, tr ligine ısınıp ısınamayacağı belli olmadan eldeki forvete "rest" denilmesine anlam veremiyorum. sergen deyimi ile tamam, "bobo bir barosh değil" ama öyle zart diye de git demek olmaz bence.

okka dedi ki...

bu arada
"bobo bir barosh değil"
bu sergen değil de rıdvan deyimi olacaktı ((=

isaac newton dedi ki...

sezer transferi gerçekleşmezken Beşiktaş büyük bir kar elde etti. tabataya ödediği(?) 8 milyon euroyu kurtaran ve sezer için eskişehire ödeyeceği 2 milyondan eurodan kurtulan beşiktaş gerçekleşmeyen bu transfer nedeniyle kasasını doldurdu. ayrıca sezere ödeyeceği yıllık ücreti de sayarsak kar miktarı giderek artıyor :)

kurtuluşu gerçekleşmeyen transferlerde gören Türk futbol klupleri sponsorlara el açmaktan kurtuluyor :)

Pamukk dedi ki...

almeida var ya napcaz Boboyu!!!

JimmyLue dedi ki...

Tamam kulüp kimlik değiştirdi,endüstriyel futbolun orta yerine güzelce daldı.
Ama yapmayın! En azından siz bu değişime isyan edin !
Biraz maç izlemişliğiniz var mı ? En azından son 5 yılda? Bir bakın Zirve maçlarının en az 70% ine ..kimin adı yazar!

Bobo ne yapmış,ne yaptı,ileride ne yapabilir ?


Quaresma-Guti-Simao 'nun önüne bitiriciliği her türlü Almeida'dan iyi bir Bobo'yu yazın..
Ki bu kanatlar genelde orta yapmaktan ziyader araya oynayan yahut içeri kat eden adamlar..

Daha evvel yazdığım üzere; Bunca yıldır yaratıcılıktan uzak- kısır takımlarda 'yeterli' gol ortalaması tutturmuş bir Bobo bu takımda çok iş yapar.

Haksızlık yapmasak ha ?
Hoş olmuyor güzel kardeşlerim..

helldoradotcom dedi ki...

Arkadaslar Bobo'yu sevmiyor degilim ama bulunmaz hint kumasi da degil. Senede ortalama 10-14 gol arasi atan bir adam. Bu takim ilhan mansiz'i gonderdi para icin!!! Bence bobo yerine adam koyulamayacak bir pozisyonda degil. Alternatifleri rezalet oldugu icin one cikiyor. Holosko, Nobre, Nihat birbirinden kotu olmasaydi bu sekilde dusunmezdik. Inanilmaz agir bir adam bir kere yapmayin. Tamam bir cok buyuk macta bizi kurtarmistir ama bence kesinlikle yeterli degil!

Yorum Gönder

Ara