.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

2 Ocak 2011 Pazar

2011

2010 zor oldu. Zaten sürekli kavga gürültü ile çarkı dönen bir ülkedeyiz, o yüzden terelellilik hepimizin şeceresinde var, ama Beşiktaş özelinde de işler iyi değildi. Başkanlık seçimleri ile sallanarak başladığımız bir yılda, kaybedilen hedefler, yarı-şaibeli bir hoca değişimi, transfer ve zihniyet olarak geçmiş hatalardan arınma çabası, Schuster'in uyum süreci falan derken rahat nefes alamadık. 2009'un bize miras bıraktığı iyimserlik çabuk çekti elini ve bütün seneyi dengesizleşerek geçirdik. Bu dengesizlik birey bazından bize de yansıdı: Umudunu taze tutmak isteyenlerle, umut beslemekten yorulanlar değişik konularda ciddi tartışmalar içine girdiler, yeri geldi fikir ayrılıkları büyüdü, kişiselleşti, çığ oldu, ama devre arasıyla bir sakinleştik. (Gerçi bu sefer de fon muhabbeti, Chatman, sporda şiddet falan çıktı başımıza, Beşiktaşlı'nın derdi bitmez.)

Neticede 2011'e girdik. 2011'den dileğim, saha dışı faktörleri minimize etmemiz, ve en sonunda Beşiktaş'a olan sevgimizin yansımasını sahada oyun bazında görmemiz.

Ben restart attım makineye, darısı sizin başınıza. Bu nispeten olumlu halet-i ruhiyeden Ocak ortasında çıkarsam kızmak yok ama.

Yeni yılınız kutlu olsun.

2 Yorum:

ulash dedi ki...

marjinal kazancı yüksek temennili bi yazı sanki=)

Pamukk dedi ki...

herkese iyi seneler

Yorum Gönder

Ara