.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Aralık 2010 Salı

Chatmania

43 sayı 7 ribaund 3 top çalma 3 asist
Chatman, Hemofarm deplasmanında sanki basketbol oyunlarında ki easy modu seçip oynuyormuş gibi bir performans sergiledi. Emin olmamakla beraber sanırım skor açısından en iyi Eurocup performansı olması gerek. Ne diyelim böyle bir performans sonrası alınan yenilgi, gerçekten yazık oldu. Peki maçı hakkettik mi derseniz bence maçı değilde gruptan çıkmayı haketmiyoruz.

17 Yorum:

serkan dedi ki...

hakemin de katkısı oldu bu maçtaki yenilgiye..
bir takım üst üste bu kadar maçı son saniyede kaybeder mi ya..
uzunların erken faullerle oyun dışı kalmalarından sonra uzatmaya gidilince kağıt üstünde kaybettik zaten..gerçi sürpriz bir uzatma performansı geldi takımdan..baya iyi başladık uzatmaya ama yine son saniye saçmalıkları..

kma dedi ki...

ya şu murat muratanoğlu beni öyle kıvama sokuyor ki anlatamam. yahu o italyan hakemi gördem kafa göz girişicem resmen.

geçen dünya kupasında da hildebrand(nasıl yazılıyorsa artık) diyip diyip durmuştu.

basketbolun hızı içinde şu faul ve steps konusunu bu yorumcular gibi göremiyorum ama şu uleb hakemleri gerçekten yetersiz demek çok mu abartılı olur?

asist time dedi ki...

Orası kesin hakem bi nevi maçın canına okudu. Yanlız uzun zaman sonra bu kadar keyifli bir maç anlatımı görmemiştim. Murat Murathanoglu ve Ismet Badem klişe bir laf ama gerçekten maça renk kattılar =)

carlito dedi ki...

hakem gerçekten rezaletti ama ben bu takımın son anlara kadar maçtan kopmayıp her seferinde işin sonunu getirememesinden fena halde usandım ya! hani bir olur iki olur ama her seferinde de olmazki.. bu sezon takımın yaklaşık 5-6 maçını seyrettim, hepsinin sonu böyle bitti kafayı yicem artık!..

basketboldan çok anlamamakla beraber şunu söyleyebilirim, sözkonusu durum ancak takımın kenardan iyi yönetilememesiyle açıklanabilir..

Unknown dedi ki...

Artık basketbol maçlarımızı izlemeyeceğim arkadaş... çektiğim bu işkence nedir... oyunculardan daha çok sıkıyorum son saniyelerde... maç bittiğinde ellerim titriyo sinirden... neredeyse avrupa da tüm maçlarımızı böyle kaybettik... bence buna bir çözüm bulunmalı... carlito nunda dediği gibi bende basketboldan fazla anlamam ama tespiti çok doğru...

Levent dedi ki...

Belki düzeliriz umuduyla Asvel'in Goettingen'i yendiğini ve önümüzdeki iki Goettingen maçını aldığımız takdirde tur atladığımızı hatırlatayım.

BJK4EVER dedi ki...

Bu sene baskette de birsey olamayacagi belli oldu. Bu seneyi gectim, artik seneye koklu degisiklikler olmasi lazim, Ulker'in sponsorluk anlasmasi bitiyor bildigim kadariyla. Artik birlesme mi olur (Efes zor, plase TT), yeni bir yerli sponsor mu olur (MP, Fiyapi), yoksa yabanci bir sponsor mu bulunur, hatta Demiroren kendi mi sponsor olur bilemem, ama butce arttirilmali ve ciddi anlamda yarismaci bir takim kurulmali.

gnyz dedi ki...

15 sene öncede efes maçlarında hakem hakem diye maçı bitiriyorlardı şimdide değişen bir şey yok.

Hücum ederek maç kazanmaya çalışdığımız sürece daha çok böyle maç kaybederiz biz.

özellikle son saniyeler iki takım için de skandaldı. hadi rakip bu mallığı yaptı sen neden yapıyosun? ya adamların serbest atışta %90larda olduğunu biliyosun, faul yapmadan 10 saniye savunma yapamıyo musun yahu bu kadar mı acizsin?? bıyıktay'ın 5. maçını izledim bu sene, 5inde de yenmemiz gereken rakibe yenildik.

bu kadar disiplinsiz takım nadir görülür. şu istatistiklere bakın anlarsınız

http://www.eurocupbasketball.com/ulebcup/competition/results/showgame?gamecode=68

serkan dedi ki...

@ BJK4EVER

abi bütçe artmadan da daha yarışmacı bir takım kurulabilirdi..Hep konuşulan konu işte; Iverson bütçesi ile şu takımın en eksik iki mevkisine iki eli yüzü düzgün adam alınabilirdi ki bu ilk 5'in ikisi anlamına geliyor..başlı başına büyük bir itici güç olurdu takım adına..

BJK4EVER dedi ki...

Kusura bakma ama rakiplerin 15 milyon dolarlik butcelerle kadro kurarken senin onun yarisi kadar bile olmayan butceyle yarismaci olma sansin yok. Gecmis yillarda iste Iverson gelmedi, gidebilecegimiz yer maksimum yari final oldu. Benim bahsettigim sey ciddi anlamda yarismaci takim, sampiyonlugao oynayacak takim. Yoksa bu takim da zaten ligde ilk 4'e girecek, yari finale kadar gelecek, ama hedef o olmamali....

Pamukk dedi ki...

A.J. Ogilvy ne iş yapar?
maçı da haketmedik. sinir harbi oldu izleyene

serkan dedi ki...

Hedef Ülker ve Efes'le mücadele edip onların pozisyonlarına oynamaksa evet bahsettiğin rakamlar lazım aşağı yukarı..Ben o kadar büyük düşünmüyorum açıkcası. Şu an içinde bulunduğumuz mevcut avrupa kupası organizasyonu için benim söylediğim değişiklik bile yetebilirdi..

BJK4EVER dedi ki...

Vallahi ben Besiktas'a o noktayi yakistiyorum, o noktada gormek istiyorum. Besiktas Efes'in veya Ulker'in pilot takimi olmamali, Besiktas Efes'in veya Ulker'in direkt rakibi olmali. Olamiyorsak da harbiden kapatalim basketbol subesini, cunku bu hedefler ve vizyon Besiktas'a yakismiyor bence. Madem amator subelere onem vermeyeceksiniz kapatin gitsin, herkes rahatlasin, masraflar kisilir en azindan....

ulash dedi ki...

macları eurosport2 de veriyor ve ordaki spiker gerçekten çok yalın ve sade anlatıyor macı..ordan da takip edebilirsiniz.. bir diğer konuda eurocup da kişisel performans olarak atılmış 49 sayı var.. 3 ya da 4 sene önce olması lazım.... saygılar sevgiler

gnyz dedi ki...

Maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor

Yorum Gönder

Ara