.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Ağustos 2010 Salı

Craig Bellamy Cardiff City'de!!

Bellamy Cardiff City'e kiralik olarak gitti... Bu adami begenmemek olanaksiz, cani istedi mi Robben kadar delici, Milito gibi bitirici olabilen bir adam Bellamy... Hala Robinho konusuyoruz biz de. Iddia ediyorum, sadece Ingilizce konusabilen adam Istanbul'a herhangi diger memleketteki yabancidan on kat daha hizli adapte olur. Evet adam ailesine yakin olmak istiyor, hala ada uzerinde yasayacak kume dusmus olmasina ragmen... Bunlar dogru ama ne farki var? Santos diye tutturan Robinho icin basimiz agriyacagina Bellamy'nin gonlunu celmeye calissak fena mi olurdu?

19 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

real madrid man city gibi kulüplerden santos'a , galatasaraydan 29 yaşında katar'a premier lig ekipleri istiyorken 2. lige gidebilecek kadar futbolu ikinci plana atan adamların gönlünü çelmeye çalışmayalım bence.

fabianernst dedi ki...

o diil de robinho gelir mi cidden gelirse buyuk bir risk almazmıyız..weya kımı keseriz 11 de

Zahid Dinçer dedi ki...

hocam şimdi robinho'yla bellamy karşılaştırılmaz ama...

sozcelyk dedi ki...

man.city şişkin kadrosunun en kalifiye elemanıydı hughes'dan mancini'ye gelene kadar .

mancini üstün performansını görüp bi zahmet kesmek istemedi ama ikilinin problemleri olduğunu bilmeyen de yoktu.

en önemlisi manchester derbilerinde sol açıkta bellamy'yi izlemek çok büyük keyifti.

kötü oldu.

yuki the zorba dedi ki...

@sozcelykk
bahsettigimiz adam Bellamy. Adam sadece Ingiltere'den uzak kalmamak adina Championship'e, Avrupa'nin Fransa Liginden sonraki en degerli ligine gitti...

Man City'den pek cok Premiere Lig takimi Bellamy'i istedi, fakat City rakiplerine bu oyuncuyu vermek istemedi...

Robinho gibi bir serseri mayin yerine, cok daha ucuz maliyetli Bellamy bence de kiyaslanamaz. Biri gecen yil ozellikle Mancini gelene kadar Ingiltere'yi salladi, digeri orada oynayamayinca kacip Brezilya'da solugu aldi...

gnyz dedi ki...

Abi iyi diyorsunda bu saatten sonra yd Belammy'i alıp kendinemi sövdürtsün. Millet Robinho'dan Adebayor'dan İbrahimovic'ten aşağı ağzını açmıyor :)

sozcelyk dedi ki...

city'de kendisine yer bulamayacağını o da biliyordu hiçbir teklife evet demeden ikinci lige gitmesini ben hala aklı futbolda değil olarak algılıyorum, kendi istese herhangi bir epl kulübünde çok rahat oynardı, her sene 100er milyon avro harcayan city 31lik bellamy'nin mi hesabını yapacak bu saatten sonra allasen.

hem robinho hem de bellamy kafa olarak sıkıntılı adamlar , robinho ya göre bellamy'nin tek avantajı ekonomik olarak daha makul bir fiyatı olması.

gitti gerçi cardiffe allah akıl versin.

ayrıca robinho'nun problemi de belki quaresma gibi formasını atacağı kulübü bulamamış olmasıdır.:)

CDiS dedi ki...

lakin gelseydi eğer i.üzülmezle kavga ederlerdi, birinin elinde terlik, diğerinin elinde golf sopası. aşırı sorunlu bir adam, bir o kadar yetenekli..

yuki the zorba dedi ki...

http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2125373,00.html

Premier League resmi sitesi... Sunderland, Tottenham ve Fulham'a izin verilmedigi yazili..

Kafadan sikintili adam alacaksan maliyeti onemlidir zaten. Quaresma'nin maliyeti kabul edilebilir olcudedir. Robinho sacmasapan bir paraya, ornegin Real'in Maicon'a verecegi paraya gelecekse, o zaman elbette ki Bellamy daha iyi tercihtir. Kaldi ki Bellamy cok daha iyi futbolcudur, isteyenle istedigi kadar tartisirim. yeter ki kafasini fotomactan kaldirmis, futbol izleyen biri olsun karsimdaki...

Adsız dedi ki...

Aklının futbolda olmadığı doğru değil bence. Bellamy kafasına doğduğu şehir Cardiff'e gitmeyi koymuştu zaten, yoksa başta Liverpool onu geri almak sıradaydı. Cardiff'i onu, o Cardiff'i çok seviyor, istese başka bir Premiership kulübünde rahatlıkla oynardı zaten. Türkiye'ye gelmesi ise pek olası değil bence, brit futbolcular adadan çıkmayı pek sevmiyor. Ayrıca problemli bir adam doğru, gelseydi ortalığı karıştırırdı ama Robinho gibi değil. Robinho daha çamur bir herif, Bellamy ise kafasını bozanı pataklıyor daha ziyade. Betuhan kalsaydı Bellamy gelsin isterdim açıkçası. Bu da Robinho'culara:

http://www.repubblica.it/2006/05/gallerie/calcio/scazzottata-gravesen-robinho/ap86305290208180329_big.jpg

sozcelyk dedi ki...

total futbol dersek bellamy robinho'dan çok çok daha üstün bir oyuncudur , salon futbolu dersek robinho bellamy'nin eline verir :)

celtic'in teklifini de reddetmiş cardiffte oynayabilmek için , akıllı adam işi değil bence,mancini seneye nasıl olsa man.city oynatmayacak ya epl ya da cardiff devam edecek.

robinho konusuna ileride daha çok değineceğiz sanırım ,pislik bir oyuncu neresinden bakarsam bakayım takım için dinamit.

Adsız dedi ki...

Linkini bulmadan yazmak istemedim, Cardiff'e gitmek istediğini aylar önce belirtmişti zaten:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Manchester-City-star-Craig-Bellamy-last-night-admitted-he-wants-to-join-his-beloved-Cardiff-City-in-one-of-the-shock-deals-of-all-time-article444041.html

Ayrıca neden Robinho ve Adebayor ısrarı anlamış değilim, tamam büyük futbolcular ama ikisi de rahatsız. Adebayor para için 40 takla attı ve Arsenal'e kazığı çaktı, sonraki açıklamaları da cabası. Robinho ise onca yeteneğe rağmen Santos hariç hiçbir kulüpte sevilmedi ve tutunamadı, tam bir çirkef. Onca rehabilite edeceğiz bu adamları anlamadım, Beşiktaş için çok büyük paralarla böyle bir kumara girişmek çok büyük risk.

sozcelyk dedi ki...

az önce mete düren maç öncesi programında tekrar yalanladı robinho'yu, transfer gündemimizden düştü gelmeyin artık robinho diye net bir açıklama da yaptı.

BJK4EVER dedi ki...

Iyi de bu herifin maasi ne kadar arastirin ilk once bence, Robinho'dan bile fazla aliyor bildigim kadariyla. Cardiff'e zaten duygusal nedenlerden dolayi gitti, kaldi ki kendisinin kalitesi Robinho ile karsilastirilmaz bile, futbol ayibidir....

barış dedi ki...

evet almaya çalışsanız güzel olurdu belki ama adamın romantikliği tutmuşken emin olun robinhodan bile zor olurdu getirmesi

matiasemilio dedi ki...

kralsın bellamy..

http://noatsamisa.blogspot.com/2010/08/bellamy-kovuldu.html

http://noatsamisa.blogspot.com/2010/01/maalesef-iyi-futbolcu.html

Maxim Tsigalko dedi ki...

Manchester City'de kabarık forvet kadrosundan bir tek Roque Santa Cruz kaldı Beşiktaş'la adı anılmayan sanırım. Bir dönem Fenerbahçe için çok yazıldı ancak olmadı. Bence Beşiktaş için mantıklı bir seçim olabilir. Sanırım yıllık 2- 2,5 milyon Euro civarı bir para alıyo City'den. Kiralamak iyi bir seçim olur ama City kiralık vermek ister mi bilmiyorum. Bonservisi için de City'nin çok yüksek bi rakam isteyeceğini sanmıyorum. Zaten M.City 5 milyon € civarında bi paraya almıştı zamanında.

Buraksem dedi ki...

bellamy = federico higuain
nokta.

delgado dedi ki...

her maçını izleyebileceğimiz bi lige gitseydi keşke. ben de çok keyif alıyodum izlerken kendisini.

Yorum Gönder

Ara