.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

6 Mayıs 2010 Perşembe

Beşiktaş'ın Büyüklüğü

Büyük kulüp, sporcusunun parasını zamanında, tıkır tıkır öder. Küçük kulüp, sporcusunun parasını geç ve güç öder. Beşiktaş ise hiç ödemez, ama gene de büyük kalır. İşte Beşiktaş'ın büyüklüğü öyle bir büyüklüktür; buna herkes kolay kolay vakıf olamaz.

8 Yorum:

Neo Wan dedi ki...

doğruyu söylemeye çok yaklaşmışsın ama finalde çok çeşilmişsin. haklısın zordur bu tür küçük düşürücü durumları kabullenmek.

1. Bu bir hiciv postu zaten.

2. Fenerbahce ve Galatasaray'a, ve hatta Trabzonspor'a da ayni sekilde methiyeler duzebilirim. Olay Besiktas degil sadece. Bu sadece bizim bir adet yanlisimiz. Hemen "Oooo, adamin Besiktas kucuk diyor" havalarina girmeyelim.

Neo Wan dedi ki...

burada küçük olan beşiktaş diyen namerttir kelimeler yanlış seçilmiş olabilir ama bahsettiğim düşülen durumun küçüklüğüdür. bu olayın hicvi bile emeğe saygısizlıktır.

alper dedi ki...

nasıl koydu trabzon ama..acı varmı acı.

Ahmet Canseven dedi ki...

Bugün fanatik gazetesinde okudum... Şeref Yalçın, "“Yerli bir oyuncunun böyle konuşması beni çok üzdü. Böylesine kriz ortamında yabancılar bile özveri gösterirken, Haluk’un konuşması bizi yaraladı." gibi bir saçmalama örneği göstermiş...
Sen bunun hicvini yaparken, adam senin söylediklerini teğet geçiyor. Değdirdiğine de değdiriyor. Misal ben utandım gazeteyi okuyunca. Bana değdirdi baya..

Haluk'un zaten maç sonrası öyle bir açıklama yapması artık bıçağın kemiğe dayandığını gösterirken. Beyfendi Haluğu suçluyor. Yerli yabancı ayrımı yapıyor. Az gururu, utancı olan bir yöneticinin, Yokluklara rağmen gösterdikleri mücadeleden etkilenip, kaynak yaratacağız, ne olursa olsun hak ettikleri paraları ödeyeceğiz gibi bir açıklama yapması gerekirken, adam o takımı bir arada tutan değerlerin en önemlisini suçluyor.

ian dedi ki...

bilindiği gibi futbol aş genel müdürü geçenlerde istifa etti. bu konu hiç tartışılmadı. beşiktaş'ta muhalefet denen birşey kalmadı. bu haberde bir cümle var ki akıl alır gibi değil.

Çağlar istifanın sebebini açıkladı!

"..Beşiktaş şirketlerinin yeniden yapılandırılması ve her yönüyle incelenmesi için denetim firması ile hazırlık toplantıları yaptım. Bu toplantılar kulüp içerisindeki düzenin devamını isteyenleri rahatsız etti.

Başkan Yıldırım Demirören, radikal değişikliklere karşı çıkan yapıya direnemedi ve verdiği sözlerin arkasında duramayarak, göreve başlamamın 47. günü istifamı işleme koydurdu."

bacon1903 dedi ki...

Hakikaten esprili bir yaklasim.Gulumsememi sagladi.
@neo wan
Arkadasim bu yonetim evet bizi kotu durumlara dusuruyor.Ama aziz yildirimda sizi kucuk durumlara dusuruyor!!!

Neo Wan dedi ki...

@ bacon1903

haklısın

Yorum Gönder

Ara