.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Nisan 2010 Perşembe

TFF Pisliği Bu Çukura Sığar mı ?

Biz yeryüzünde '' adaletin, şerefin, hakkın '' peşinde koştururken, yeraltında neler oluyor merak ediyoruz ...

11 Yorum:

Pamukk dedi ki...

çukurlarında boğulsunlar uşaklık ettikleriyle beraber

neo_494 dedi ki...

Bu kadarda d.t korkusu olmazki
Polisler duvar örmüş

zubi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kalten dedi ki...

Ernst'e atmadığı dirsekten dolayı iki maç ceza verilmiş...

Sertug Ozgur dedi ki...

Takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten dolayı 12.000 ytl ceza verilmiş.

Sportmenlik ve siz?

il Capitano dedi ki...

Hiçbirimiz diğerinden daha temiz değil ;) Çarşı da dahil buna,ultrAslan da,GFB de.Adnan Polat da dahil,Yıldırım Demirören de,Aziz Yıldırım da.Bu ortamda Federasyonun,Mahmut Özgener'in temiz olmasını beklemek saçma değil mi?Önce biz temizlenelim sonra diğerleri ibret alır temizlenir belki.

mrt309 dedi ki...

Bu nasıl bir rezilliktir? Federasyona yürümeler, UEFA'ya dilekçe göndermeler falan. Sizin yönetim çıkıp maçtan evvel biz şu şu hakemleri istemeyiz diye konuşmadı mı? Bunu yapan Juventus'u İtalya'da küme düşürdüler. Şimdi bakıyorum aynı takım adalet arıyormuş. Komik olmayın lütfen. O hakem sahada bir dolu hata yaptıysa bunun en büyük sebebi maçtan önce oluşturulan baskıdır. Hakemleri etki altına almak böyle bir şeydir işte. Bazen elinde patlar.

Kendimi bildim bileli Fenerbahçeliyim. Hayatımda ilk kez içimde zerre şampiyonluk heyecanı yok. Bursaspor'un şampiyonluğunu daha çok istiyorum yemin ederim. İlk maçta 3 tane yiyince çık hakem hakem diye zırla, kazanınca Beşiktaş taraftarına ağlama diye tepki göster. Senin sahada futbolcun gidip panaltı noktasını kazsın, rakibin saçından tutup kaldırmaya çalışsın, sen git bu insan demeye dilimin varmadığı canlıya sahip çık. 4 hafta kala şampiyonluk kaçacak diye onurunu ayaklar altına aldır.

Hiç birbirimizi kandırmayalım. Bu centilmenlikten, sportmenlikten bihaber, parasıyla ego tatmini peşinde koşan adamlar yüzünden biz taraftar olarak birbirimizi yiyoruz. Fenerbahçe yönetimi çıkıp Bilica denen adamın sözleşmesini feshettik dese, Beşiktaş'tan ve kendi taraftarından bu yaşananlardan ötürü özür dilese ne kaybederdi? Şampiyonluk bundan daha mı değerli? Öyle lafla büyük kulüp olunmuyor arkadaş. Maç kaybeden TFF'ye yükleniyor gitsin. Kazanırken herşey çok güzel. Hakemler zayıf zaten. Önüne gelen onlara saldırıyor.

Merak ediyorum bu ülkede oynanan futboldan keyif alan kaldı mı. Eskiden yanyana koltuklarda maç izlerken artık birbirimize parmaklıklar arkasından pipimizi sallıyoruz. Tek yakalasak öldürürüz. Ama herkes halinden memnun. Derin bir uykudayız. 400 milyon euroluk ligimizi izliyoruz. Demirören yada Aziz Yıldırım. Aralarında hiç fark yok. Futbolumuzun içine eden bu adamlar ama nedense bizler hala birbirimizi öldürme derdindeyiz. Bugün sizin canınız yandı, yarın başkasının yanar. Belki senin benim çocuğum yarın öbürgün bu maçlardan birini izlerken öldürülecek. Futbol denilen şey bu mudur yani? Spor bunun için mi var? Her sene aynı masallar.

TA dedi ki...

el cevap : sığmaz

threepoint dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
smyrnian dedi ki...

hakeme küfür 2 maç,rakibe dirsek 2 maç, çukur açmanın değeri paha biçilemez...

Yorum Gönder

Ara