.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

5 Şubat 2010 Cuma

Beşiktaş Taraftarına Çağrı

BU ORGANİZASYON, BİR GRUBUN, BİR SİTENİN ORGANİZASYONU DEĞİLDİR! BİREYSEL BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ORGANİZASYONUDUR. BU ORGANİZASYONDA KÜFÜR, ŞİDDET, HİDDET, YIKICI BİR TAVIR BULUNMAMAKTADIR. BU ORGANİZASYON, SADECE VE SADECE MEVCUT KULÜP YAPISI İÇERİSİNDE ANA ÖGE OLMASI GEREKEN "TARAFTARLIK" KAVRAMININ MUKTEDİRLER TARAFINDAN HİÇE SAYILMASI NEDENİYLE ÖNERİLMİŞTİR. Biz Beşiktaşlıyız Sizin Olsun Oyunuz Cuma 20:15'te Kutlayın Artık Biz Yokuz
Var Mısınız Yokluğunuzu Hissettirmeye..?
Bir Beşiktaş taraftarı tarafından samimiyetini, aşkını ortaya koyan tüm Beşiktaş taraftarına çağrıdır; bulunduğumuz tribünleri 15. dakika itibariyle terk ediyoruz.
Kapalı Tribün: Eski Açık Tarafında Eski Açık 1: Kapalı Tribün Tarafında Eski Açık 2: Numaralı Tribün Tarafında Numaralı: Bireysel Yeni Açık: Kapalı Tribün Tarafında yer alıp çıkışa yönelebilirler.
Biz Böyle Bir Futbol Düzeni İs-Te-Mi-Yo-Ruz! Bu varsa, biz yokuz. Biz "Galatasaray'ın kalitesi vardır, bu arkadaşlar Galatasaray'ın geleceğinde söz sahibi olamazlar" diyen zihniyetle de mücadele ediyoruz, Aziz Yıldırım'ın imparatorluğuyla da. Zira yok bunların birbirinden farkı. Taraftar Yoksa Futbol Da Yoktur. Bilmiyorlar, anlamıyorlar. Nasıl anlatacaksın? Tezahüratla anlatamadın. Konuşarak anlatamadın. Giderek anlatacaksın. En ufak bir şiddet göstermeden... Sessiz, sakin, kendinden emin...
Facebook Radikal MedyaBjk Milliyet En Son Haber

357 Yorum:

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 357   Yeni›   En yeni»
Gürcan Ulusoy dedi ki...

net varım.

kapalıdayım.

sozcelyk dedi ki...

her türlü , gelmemekten daha akıllıca .

Pamukk dedi ki...

ben gelmicem maça
belki gelir buna uyarım
peki sonra nolcak
her maç mı yapılcak

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bilmem.

tek maç herhalde.

"bi daha maça gelmicem yæ" diyenler var ya. tek maçlığına gelsinler işte.

Pamukk dedi ki...

bize eyvallah
dönekler kalsın

misali

Adsız dedi ki...

süper,
ben evden destekliycem :)

salondan dışarı çıkarım, çocukken abimle maç yapardık, şimdiki inönü'den daha saf bence...

sergeant1903 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ekrem35 dedi ki...

çok güzel bir düşünce. izmir'de olduğum için fiilen katılamasam da ruhum ve desteğim sizinle.

Noah dedi ki...

Forza tarafını belli etti konuyu engelledi.
Sonuna kadar desteklenmesi gerekir. Facebookta ve Tüm Beşiktaş bloglarında uygulamayı yaymalıyız.

Noah dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

sergeant hiç bir faydası olmaz diyosun da zamanında mehmet topuz için de ortaya atılmıştı ayağına her geldiğinde alkışlayalım diye ancak uygulanmadı yapılsaydı sahadaki mehmet topuz un yerine koy kendini , bu da aynı onun gibi amaç hiçbir maça gitmemek değil biz tribünler senin yanında değiliz senin beşiktaşın bizim beşiktaşımız değil demek , bu protestonun ardından yeter yıldırım demirören yeter tezahüratıyla devam ederiz.

sozcelyk dedi ki...

protesto geniş bir kitleye yayılırsa şeref tribünündeki o yüzsüz de belki ağlar.

Ahmet Canseven dedi ki...

Ben Trabzondayım ama bende 15. dakikada pencereden atlarım...

hemde Beşiktaş atkısı formasıyla filan... şayet ölmezde yaralanırsam Trabzonlular yarım kalanı tamamlarlar zaten...

sergeant1903 dedi ki...

sozcelyyk kardes sildim farkındaysan yanlış anlamısım ben 15 dklık protesto zannetmistim kusura bakmayın artık. sonuna kadar destek ama artık tribün bitti benim için ürün de almam o değil mahalledeki 3 yavru kartala lisanslı ürün sözüm vardı yalan oldu demirören desem tüp desem...anlatsam anlarlar mı acaba:))

RuFF dedi ki...

ben yaparımda yaptırmazlar gibime geliyor.
Kapılar 15. dakikada kapalıdır ve bu şeref yoksunu insanlar biz dışarı çıkmaya çalışırken kapıları açtırmazlar içeride kalırız.

Adsız dedi ki...

demirören gidene kadar beşiktaşı tutmayacağım diyenler yapabilir bence güzel fikir.

beşiktaşı tutmaya başladımızda demirören var mıydı? demirörenin hatalarını takımdan çıkarmak mıdır doğrusu. bu adamın başarısızlıklarla gitmeyeceğini anlamadı mı hala bir sürü kişi. cuma günü gençler'den 10 yesek bile gidecek mi sizde. o yüzden böyle gereksiz şeylere gerek yok. 15. dakikada çıkınca ne olacak. o takım öyle kalıp maç yapacak. gerek yok bunlara.

RuFF dedi ki...

Mutti

10 yesek gidecekmi?
Yapsanız ne olacak ?
Bu adam gitmez..

tarzı msjlar saçmalıktan başka birşey değildir.Daha öncede yazdım bu bir hazım meselesidir. Bir kadının tecavüzcüsü ile evlendirilmesinden bence farkı yoktur.Sen kendine yedirebiliyorsan gidersin alkışlarsın, destek olursun.Zamanı gelir büyük başkan diyede bağırırsın.

Zaten böyle olduğu için bu post senin tarzında düşünen insanlar için açılmadı.Bu postun açıldığı hedef kitle farklı..

Paul Pierce dedi ki...

kesinlikle varım.

sozcelyk dedi ki...

@mutti

sen beşiktaş taraftarının hiçbişey olmamuış gibi davranabileceğini mi düşünüyosun , herşeyi kenara bırakalım gündoğduyu mu söyleyelim o stadda ?

Pamukk dedi ki...

bu adamın tezahüratla küfürle protestoyla gitmiceğini yeterince öğrendik zaten

çıkmışlar konuşuyolar birlik beraberlik stadımızda da böyle olucak bilmem ne

hayır efendim stadda olmicak, olucaksa da ben orda olmicam. adamlarını gönderir dövdürtürsün kombineleri iptal ettirirsin
midesizlerle beraber kendiniz destekleyin
artık yetti sen varsan ben yokum demirören

sozcelyk dedi ki...

deveye boynun neden eğri demişler ; yeter yıldırım demiren demiş

az önce spor servisinde feridün düzağaçtan alıntı yaptılar baya güldüm :D

teknikdiktator dedi ki...

fikir olarak güzel ama uygulanabilirmi.kapılar kapalı olacaktır ve büyük ihtimal ile ortalık karışacaktır.

kesinlikle varım. ya kendi biletimle yeni açıktayıım, ya da belediye maçında avea'dan kazandığımız biletleri kullanma şansımız varsa numaralıdayım. her iki durumda da sonuna kadar varım. birlikte hareket etmek isteyen lütfen irtibata geçsin: orkunpak@gmail.com

theotheo dedi ki...

boş lafları geçin.

kendinizi ne sanıyorsunuz, beşiktaştan büyük müsün jessie?

sen kimsin de, sen staddan çıktın diye beşiktaş başkanı ve gerçek taraftarı s.kine taksın.

bak kardeş, hep diyoruz beşiktaşla fazla oyun oynamayın 107 yıllık çınar sizi ezip konserve yapar, bir daha stadın yanına gelemezsiniz.

terbiyenizi takının, beşiktaş sizin gibilerin taşak geçme alanı değildir.

sozcelyk dedi ki...

beşiktaşın gerçek taraftarı sana göre kim thero? ordakiler biz değil miyiz başkaları da mı var ?

tearkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
bw1903 dedi ki...

teo sen tüpbeyinin oğlu musun

@theotheo

asıl artık senin terbiyeni takınma vaktin geldi. kimse beşiktaş'tan büyük olduğunu iddia etmiyor, öyleymiş gibi de davranmıyor; bilakis sen yd'nin beşiktaş'tan daha büyük olduğunu savunuyorsun. insanlar beşiktaş hep büyük kalsın diye bir şeyler yapmaya çalışırken, sen gitgide daha da küçülsün diye uğraşıyorsun.

ayrıca "gerçek bjk taraftarı neden skine taksın" ne demek yahu? sen misin gerçek bjk taraftarı? kusura bakma ama halt etmişsin! sen ve ben bariz bir şekilde aynı beşiktaş'ın taraftarı değiliz. iyi ki de değiliz. "ben devrimciyim" gibi romantik laflar söyleyecek ne haddim, ne yetkim var ama en azından isyan edecek yüreğim var. ya sende o yürek yok, ya statüko seni zehirlemiş de böylesin, ya da içinde bulunduğumuz durumdan maddi ve/veya manevi bir çıkarın var. hangisi bilemiyorum. her durumda ışık seninle olsun!

@theotheo

bir de madem sikine takmayacaksın, o zaman otur oturduğun yerde, karışma milletin yapmak istediğine. senin iddiana göre madem bir etkisi olmayacak, ne diye karışıyorsun? en fazla biletimize verdiğimiz paradan tam randıman alamamış oluruz senin iddiana göre. o da ancak ve ancak benim bütçemi ilgilendirir.

Kartal Bafiler dedi ki...

Ben varım arkadaşlar, tribündeki tüp kafalara inat hemde ...!

nuwanda dedi ki...

keşke maça gelebilsemde bende katılsam ama kalbim sizlerle

tearkan dedi ki...

Yazıyı sadece Jessie yazmamış ki yazar ekşibeşiktaş diyor. Niye sadece Jessie'ye laf ediyorsun? Niye ona saldırıyorsun? Niye sadece onu itham etmeye, hatta üstü kapalı olarak tehdit etmeye, aba altından sopa göstermeye kalkıyorsun? Kimse büyüklük gösterisi yapmıyor. Sana başka postlarda da soruldu bu soru. Madem burası sanal o halde bu sanal insanların verdiği yada vermeye çalıştığı tepkiyi neden bu kadar önemsiyorsun? Bırak takılalım kendi halimizde. Burada yazılanlar yüzünden kimse tribünden çıkmaz madem kasma o zaman kendini.

Burada yazılanlar yüzünden başkanla dalga geçiliyor dedin ben de o posta yazdım ama cevap vermedin buraya da yazıyorum.

Benim çevremdeki diğer takımı tutan arkadaşlarımın söylemleri doğrultusunda YD ile dalga geçilmesine sebep olan şeyleri yazıyor ve soruyorum:

Sanki ben dedim maçlara paf takımla çıkarız de, sonra da götün yemez nasıl olsa sözünden dönersin diye. Sanki ben dedim ne kadar fener eskisi topçu varsa al diye. Sanki ben dedim bir sezonda antepe 15 milyon euro say diye. Sanki ben dedim ronaldo.yu gölgede bırakacaz diye açıklama yapıp sonra da tabata.yı al diye. Sanki ben dedim Beşiktaş'ın marka değeri bilmem kaç milyon euro şeklinde açıklama yap insanları kendine güldür diye.

Adsız dedi ki...

bizim bölümde sıfırcı bi hoca vardı ona benzedi bu. herif ne gidiyo ne milleti mezun ediyo...hala da ordadır ha...

bir tepki koymak gerek ve ben bu uğurda koyulacak her tepkiye açığım
eski açıktan 20.15 te çıkacağım.

Pamukk dedi ki...

ya sabır vol2

Unknown dedi ki...

ya fikir çok güzel de çıkar gene 3-5 kişi "abi durun sabote etmeyin uefa'ya gidelim" diye..

theo'nun istanbul dışında yaşadığını tahmin ediyorum
yoksa sırf bize sanal bebeler demek için stadın önüne kadar gelirdi (arseal maçı yoksa tabii)

yoksa gelmez miydi?

Ben varım.Maça gitmeyecektim.Sırf böyle bir eylem için bile giderim.Yalnız neden 15.dakikada çıkıyoruz.19.03'de çıksak daha şık olur.Bir de o dakikalarda tesadüfen gol falan yersek skor taraftarı oluruz.İyi bir şekilde organize olmak lazım.Yalnız bu işler çarşıcılarla olmaz.Beşiktaş taraftarının çarşı dışındaki başka bir yapı etrafında örgütlenme vakti gelmiştir artık.

esperanza dedi ki...

Bu tarz protesto maca hic gtimemekten daha iyidir her turlu.

cha dedi ki...

bu protestoyu kim organize edecek? ekşibeşiktaş'tan mı çıktı?

esperanza dedi ki...

cuma gunu yd kapaliya 1700 kilo baklava getirtip tribunlerin gonlunu alir

Muhoo dedi ki...

http://www.facebook.com/home.php?#/pages/SEN-VARSAN-BEN-YOKUM-DEMIROREN/279656257998?ref=mf

Seba1903 dedi ki...

Bu olayı yaymalıyız.Forzada bize uygulanan faşist baskı,konu açmamıza engel ama.Her türlü varız!

Muhoo dedi ki...

SEN VARSAN BİZ YOKUZ DEMİRÖREN

http://www.facebook.com/home.php?#/pages/SEN-VARSAN-BEN-YOKUM-DEMIROREN/279656257998?ref=mf

SAYFADA ETKİNLİK KURUP FACEBOOK'TAN BU PROTESTOYU DUYURMAYA ÇALIŞICAM.

bir galibiyetle taraftarın büyük bir kısmı her şeyi unutuyor.
Benim artık gücüm kalmadı kusura bakmayın...

eto'o_bjk dedi ki...

umarım olur bu organizasyon

blogumda da paylaştım

Adsız dedi ki...

benim yorumuma cevap veren beşiktaşlılara;

arkadaşlar tabi ki hiçbirşey olmamış gibi davranmamız mümkün değil. fakat maçlarda tepki gösterilmesi gereken zaman ısınma olur devra arası olur veya baktık 2-0 3-0 öndeyiz o zaman olur benim fikrim bu. ben demiyorum kimse çıtını çıkartmasın. takım ısınırken yeteri kadar yönetim protesto edilebilir devre arasında edilebilir.

ayrıca ben şu durumda sahadaki takımı desteklemeyi onu alkışlamayı kendime yediririm tabi ki neden yedirmeyeyim. bu durumun sorumlusu onlar mı. bu tabi ki benim görüşüm. ben maçtan önce boğazımı yırtarım devre arasında yırtarım demirören yeter diye veya takımım galibiyeti garantilediğinde yırtınırım istifa etsin diye. ama takım sahaya çıkmış önemli bir maç oynarken de beşiktaş diye bağırmak bana akıllıca geliyor. bu sezon denizli maçını bir hatırlayın averaj takımını zor yendi takım o berbat ruh hali ile

Muhoo dedi ki...

facebook etkinliği kurdum lütfen bari blogdaki arkadaşlar destek olsun..

http://www.facebook.com/event.php?eid=275980124191

Ben facebookta tüm listeme yollarım bunu.Yalnız bu fikir nereden çıktı.Forzada da şöyle birşey var.

http://www.forzabesiktas.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=22745

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bu fikrim kimden çıktığının artık bir önemi yok.

bu fikir dünden beri içine göz yaşı döken herkesin fikri.

Adsız dedi ki...

acaba demirören maça gelecek mi bunu çok merak ediyorum.

sozcelyk dedi ki...

şampiyon olmadık dolayısıyla derneklere götürecek kupa yok , seçim de geçti kongre yüelerine ziyarete de gitmez benim tahminim stadda olacaktır olmasa ne farkeder , gaye belli yıldırım demirören yeter

Muhoo dedi ki...

twitter'dan da bi kaç kişiden destek istedim. Basına yansıtmamız lazım.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

tüm beşiktaş her koldan uğraşsın. cem dizdar, ibrahim altınsay, rıdvan akar, feridun düzağaç'a ulaşabileceğimi düşünüyorum. blog ailesinin tamamının destek vermesi gerek zaten. onu geçtim, beşiktaşlıyım diyen herkesin destek vermesi lazım. destek ne kelime? kendi organizasyonu olarak addetmesi lazım.

BJK4EVER dedi ki...

Bana gore BJK taraftarina hic yakismayan ve sacma bir protesto olur. BJK taraftarinin en buyuk ozelligi takimina ve o kutsal formaya hep destek olmasidir. Bu sekilde yonetimi veya baskani degil, bize gecen sene 2 kupa veren oyunculari cezalandirmis oluruz. Mesela mac oncesi ve sonrasi ve devre arasinda yonetimi full protesto etmek, mac esnasinda da takima destek bize cok daha yakisir bana gore. Yoksa bizi diger taraftarlardan ayiran ozelligimizi kendimiz cignemis oluruz....

Adsız dedi ki...

bu protestoyu forza da yayarken bannlandım o forum rengini belli ediyor zaten :)gonulden destekliyorum tepki sart

sozcelyk dedi ki...

bjk4ever trollüğe cumadan sonra devam etsen he hacı şu an pek havamızda değiliz

Gürcan Ulusoy dedi ki...

adam başkan olmuş işte. adamın neyini protesto edeceksin? düzen bu ise, biz yokuz mesajı kadar hem naif hem anlamlı hem de etki yaratacak bir tepki biçimi göremiyorum ben.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

banlasınlar, yenisini başkası açsın. onu banlasınlar. kimsenin tavuğuna kışt dediğimiz yok. stadyumdan ayrılıyoruz işte hepsi bu.

Muhoo dedi ki...

Beşiktaş için, Beşiktaş'tan bir süreliğine uzaklaşmak. Kesinlikle çok etkileyici

cha dedi ki...

daha organize olunmalı bence. ne bileyim stadı terketme işlemi münferit değil toplu halde yapılırsa bir şeye benzer bana göre. staddan çıkmayacak olanları da düşünürsek, her tribünün bir kısmına toplanmalı protestoya destek verecek gerçek beşiktaşlılar.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

başka mecralarda da dendiği gibi kapalının eski açık tarafına toplanılabilir.

BJK4EVER dedi ki...

@sozcelyyk

Siz de sacma sapan seylerle insanlarin beyinlerini yikamamaya devam etseniz? Su forumlarinda bizden bahsediyorlar diye gurur duydugumuz Liverpool taraftari Amerikalilar tarafindan satin alininca tepki mi verdi? Takimini yalniz mi birakti? Takim 20 senedir sampiyon olamiyor, bu sene CL'den ve ligden erken koptular, kupada CS takimina elendiler, bir Rafa Benitez veya yonetim istifa sesi geldi mi? Hayir, cunki onlar haddini ve gorevini biliyor o kadar. Onlarin gorevi bilet almak, urun almak, takimini izleyip destek verip o zevki tatmak. Madem ki sizler kendinizi kulubun sahibi gibi goruyorsunuz, gidin uye olun veya yoneticilik yapin, eger taraftarsaniz da adam gibi takiminizi destekleyin, desteklemiyorsaniz da baskalarini kiskirtmayin.
Hem o kutsal formayi tasiyan oyunculari cezalandiracaksin baskandan dolayi, sonra da baskalarina troll diyeceksin! Hos, bu protestolari cok gorduk zaten, genellikle bir halt olmuyor ve olsa bile kimsenin seyinde bile degil zaten.....

Muhoo dedi ki...

kapalının orasına burasına toplanıyoruz deyip de hedef olmayalım bence. malum stada adam salıp dövdürebiliyo kulübümüzün başkanı.

enzo scifo dedi ki...

4 senedir kombinem vardı. Kendimi bildim bilesi de giderim tribünlere. Bu sene yurt dışında okuduğum için uzak kaldım Beşiktaş'tan... Benim Fransa'da kan tepeme fırlamışken hala takımdan falan bahsedenleri anlayamıyorum. Zamanında 'sabote etmeyim uefa'ya gidelim'dendiği için, istifa diye bağırmak isterken kapalı üstteki bazı 'abilerin' susturması üzerine buralara geldik.
Bu düşünce kimden veya nerden çıktı bilmiyorum ama sonuna kadar destekliyorum. Tribünlere 5 senedir uğramayan babamı aradım. Olayı duyduğunda 50 yaşındaki adamın sesi titredi ve tribünlere dönme zamanı gelmiş dedi. Hala takıma destekten bahseden bazı kişilere de selam ediyorum....

Adsız dedi ki...

@sozcelyyk

kardeşim senin fikrine uymayan her insan troll mü oluyor. adamın dediklerini bi okuyup anlamayı deneyebilirsin

cha dedi ki...

bir de olay sadece kapalı tribünle kalmamalı. yeni açık, eski açık ve en büyük tepkinin geleceği numaralı da bu olaya bir şekilde katılmalı.

tearkan dedi ki...

Haklısın ama belli bir yere toplanıp da toplu bi çıkış yapılmazsa eğer çok dikkat çekici olacağını sanmıyorum. Sonuçta çıkmaya çalışan insanlara da belli bir yere toplanmadıkları halde müdahale edilebilir. En azından bir arada oluruz bence.

Ayrıca burada yazılanlar madem hoşunuza gitmiyor o zaman forzaya alalım sizi. Orada bu konuyu açmaya çalışan herkesi banladılar susturdular. Sen de rahat rahat yaltaklanırsın oradaki abilere yada böyyük başkana. Ayrıca burası bazılarının iddia ettiği gibi sana bir ortam ve çok da etkili değil. Senin söylediğin üzere yapılan protesto etkili de olmayacak. O halde insanların burada kışkırtılmasından yada etkili olmayacağını, kimsenin sallamayacağını düşündüğün bir protestodan sana ne? Niye bu kadar engelleyici olmaya çalışıyorsun bu konuda? Hem insanların aklını çelmekle itham ediyor hem de sanalsınız sizi kimse sallamıyor zaten diyorsunuz. Ulan bi karar verin aq..!!

stfud dedi ki...

boşuna heveslenmeyin, demirören millet çıkmasın diye ya taraftarı almaz içeri ya da çıkışları kapattırır.

Kaan Bilgin dedi ki...

kesinlikle tribünlerin tek bir bölümüne toplanılmalı. aksi halde farkedilmeme ihtimali yüksek.

Muhoo dedi ki...

peki o zaman ne tarafta olunacağına da karar veriliip etkinlik sayfasına ve bloga da eklenmeli.

Kaan Bilgin dedi ki...

tabi yukarıda denildiği gibi hedef olma ihtimali var bunu es geçmeyelim. ancak itiraf etmek gerekli o ihtimal tek başınıza normal bir maçı izlerken de oluyor zaten.

en mantıklı bölge kapalı alt eski açık tarafı gibi gözüküyor bana.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

hedef olmayız bence. bizim meselemiz ne sadece başkanla, ne tribünle, ne kongreyle. bizim derdimiz mevcut futbol düzeniyle.

birileri "taraftar" denen kitleyi ezip geçiyor. stadı terkediyoruz diye dayak mı atacaklar bize?

ertesi gün de evlerden toplayın niye maça gelmiyorsunuz derler.

yok artık

Gürcan Ulusoy dedi ki...

dayak meselesinde yıldırım demirören'e küfür vardı denizli maçında. ayrıca bir daha dayak meselesini beşiktaş camiası kaldıramaz. kolay kolay cesaret edemezler.

Muhoo dedi ki...

abi o zaman her tribünde bi alan belirleyelim. etkinlik sayfasına ekleyeyim

Gürcan Ulusoy dedi ki...

posta tekrar bak istersen

opposite13 dedi ki...

askerde olduğumdan dolayı, şampiyonluk kutlaramında bulunamadım. o ortamda bulunamadığımdan bilmiyorum ve meraktan soruyorum; şampiyonluk kutlamalarında demirören'ne tepki var mıydı yine?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

ricardo quaresma'yı beşiktaş'a getir tezahüratları vardı...

Muhoo dedi ki...

facebook sayfasına da ekledim ne tarafta toplanılacağını. Allahım sen bizi mahcup etme.

firsez dedi ki...

Sonuna kadar!

opposite13 dedi ki...

taraftarın genel profili bu işte! kimine göre haklı, kimine göre haksız bi tepki verme düşüncesindesiziniz. ama önümüzde ki dört maç kazanılırsa ki bunlardan biri galasataray maçı.siz o zaman kaç kişinin tepki vereceğini düşünüyosunuz? sezon sonunda olası şampiyonluk kutlamarında "ricardo quaresma ya da x futbolcuyu bize getir" tezahüratları duyulmayacak mı sanıyosunuz?

Fikir guzel kapalıdayım bende katılmak isterim ama guvenlik ile ilgili bazı sıkıntılar olabilir.Çünkü güvenlik nedeniyle insanların dışarı çıkmasına izin verilmeyebilir.İçerde herhangi bir hırsızlık veya geçmişte yaşanan yaralama olayında oldugu gibi dışarı çıkılmasına izin verilmez.

Benim aklıma da değişik fikirler geliyor; geçtiğimiz haftalarda Lazio taraftarının yaptığı içeri girip koridorda 15.dakikaya da beklenebilir sonra toplu halde tribune gelinip sessizce maç izlenir.Ya da ilk 15 dakika sırtımızı donup, pankartları ters çevirip maçı oyle izleyebiliriz.

Arkadaşlardan gelecek başka fikirlere gore de hareket edilebilir.

Sonuç olarak burda arkadaşların yapmak istedikleri her türlü protestoya bende sonuna kadar varım.Kapalıdayım irtibata geçmek isteyenler ekleyebilirler

bedriguwen@hotmail.com

Son olarak F.D.abimiz dediği gibi:
deveye 'boynun eğri demişler; 'yeter Yıldırım Demiören' demiş

Kaan Bilgin dedi ki...

dışarı çıkartılmama ihtimalimize karşı b planı yapılmalı.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

her türlü fikre açık olmak gerek. kapıdan çıkartmazlarsa kapıda beklenebilir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

açık tribünde böyle bir problem yok zaten. yer çok. içerde bekleriz açılınca çıkarız.

sorun kapalıda.

ayrıca 10-0 yensen ne olur

sozcelyk dedi ki...

@bjkever

beşiktaşın içerisinde bulunduğu durumun liverpool ile alakası yok madem bi antitez sundun durumla alakalı bişey olsun bizler kulübün bilmem kaç yıldır şampiyon olamamasıyla ilgilenmiyoruz ki geçen yıl bu kulüp iki kupa aldı, sen beşiktaş taraftarını git formanı al takımını destekle kapa çeneni sus ve yalamaya devam et mertebesine indirgemişsen o bizim kendimize değil senin bize bakış açındır saygı duyuyoruz ayrıca olayın saçmasapanlığı seni hiç ilgilendirmez burda futbolculara veya kulübe karşı en ufak bi karşı duruş yok tamamen seçim sonucuna karşı bir duruş var bunu hala anlayamamışsan ya da anlamak istemiyorsan senin bileceğin iş kapatırsın ekşibeşiktaş ı girersin forzaya orda yetmez demirören yetmez naraları atarsın

Muhoo dedi ki...

http://www.medyabjk.com/haber/besiktas-taraftarina-cagri/2523113/

jessie abi daha çok kişiye ulaşmamız lazım. o söylediğin isimlere ulaşıp duyulmasını sağlayabiliriz. cem dizdar abi köşesinde ufak bi paragrafla bu olaya yer verse süper olur

Kaan Bilgin dedi ki...

katılım yüksek olursa(50 kişi bile yüksektir) kapının önü yetmeyebilir, bu da ordaki polisleri kızdırıp üstümüze gelmelerine sebep olabilir.

Ahmet Göktaş dedi ki...

Burayı takip ediyorum ama yazmıyordum hiç.İlk yorumum.

Jesieye niye yükleniliyor arkadş adam sanki provakatör. Gerçekten bazıları sapıtmaya başladı.

Desteklemeyen otursun aman ha 3 puanı kaybedersek şampiyonluk gider , bağırın çünkü bağırınca takım 4-5 atıyor, bağırmayınca yeniliyor !

Bu ve benzeri her protestonun sonuna kadar arkadasındayım.Maça gelemeyecek olsamda kısa sürede yayılması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.

3 sene daha "bitmesin dertler s...." di-ye-mem ! BİTSİN DERTLER ULAN !

Gürcan Ulusoy dedi ki...

beşiktaş taraftarının bir bakıma samimiyet sınavıdır bu. bence öyle yani. sağda solda bırakıcam beşiktaş'ı yæ diye dolananlar tek bir seferlik anlamlı bir hareketin içinde olsunlar yeter.

sozcelyk dedi ki...

futbol şubesindeki hataları mali düzensizlikleri geçtim bir başkanın basketbol şubesi için tek projesi dahi olmaz mı ?

oyuncular paralarını alamıyor, taraftar basket takımına resmen küsmüş her sene sağa sola oyuncu saçtığı için hatta digiturk spormax maçlarımızı bile yayınlamıyor , ülker fenere verdiği desteğin 10da birini beşiktaşa sağlıyor peki buna göz yuman demirören yönetimi değil de kim , bizim fenerbahçe den ne eksiğimiz varrenkli forma dışında ?

Ahmet Göktaş dedi ki...

Jessie ; peki aklıma takılan birşey de , bu organizasyon medyaya yansırsa ki büyük ihtimal yansıyacak.

Demirören bunun önlemini alırsa ?

Ve özellkle her tribüne birkaç kişi yerleştirilecekse, bunların isimleri kesinlkle saklı tutulmalıdır kanımca.

opposite13 dedi ki...

beşiktaş'a küsülmez!

Muhoo dedi ki...

demirören neyin önlemini alıyo ya ?

küfür mü ediyoruz, hayır
sahaya bişey mi atıyoruz, hayır
sahaya mı atlıyoruz, hayır
futbolculara mı sövüyoruz, hayır
koltukları mı kırıyoruz, hayır
demir parmaklıklara mı tırmanıyoruz, hayır

işim çıktı, gidiyorum. kim ne şekilde beni zorla stadda tutabilir ki ?

BJK4EVER dedi ki...

@sozelcyk

Ne demek alakasi yok? Onlar kulubu ele gecirmedi mi? Onlar sacma sapan transfer yapmiyor mu? Onlar cok mu basarili oldu? Bence onlarin durumu bizden de berbat hatta.

Secim sonucuna karsi durusun varsa bunu macta gostermezsin, baska sekilde gosterirsin. Ama sen tepki gostereyim derken sacma sapan hic bir seye yaramayacak bir protesto yaparsan ve bundan zarari ustelik sahadaki gunahsiz oyuncular gorurse iyi bir is yapmis mi olursun?

Ben kapa ceneni sus demiyorum, ama tepki gostereceksen dogru kisiye dogru sekilde goster, yonetimden memnun degilsen git uye olup oyunu kullan o zaman, bu kadar basit......

Ahmet Göktaş dedi ki...

http://ekosozluk.org/sozluk.php?process=eid&eid=329290

zihnisihir dedi ki...

yurt disinda oldugum icin katilamiyorum, fakat gonulden destekliyorum. Facebook, twitter, email, ne kadar paylasabilecegim ortam varsa paylasacagim bu fikri.
Muhtemelen cogu insan bu durumu zamanla kabullenecek, icten ice kizsa da bir sonraki secime kadar destekleyecek takimi. Bari en azindan bir kere olsun en agirindan tepkimizi verdik diyebilelim bu midesizlige.

sozcelyk dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
sozcelyk dedi ki...

@ever

yıldırım demirören in kulübe verdiği zarar salt sportif başarısızlıktan mı mı ibaret ?

liver şu başarısızlıkta bile kendi değerlerinden hiçbirşey kaybetmedi kop tribünü hala takımından ve duruşundan memnun.

geçenlerde KULÜBÜN ANA ORTAĞI ( tom hicks ) BİR TARAFTARA KÜFÜRLÜ MESAJ ATTIĞI İÇİN İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI BİZİMKİ TARAFTARA KÜFÜR ETMEYİ BIRAK SİYAH TORBANIN İÇİNDE DAĞITTIĞI BİLETLERLE BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNİ KIRDIRDI.

verdiğin örnek bile faul , orayı çözümleyememişsin ki sana beşiktaş ın içinde bulunduğu durumun vehametini anlatayım.

artırmak istiyorum, sezon sonuna kadar her maça ilk 15 dk durup sonra çıkalım, derbi merbi farketmez. tepki de sürekli olmuş olur.

Adsız dedi ki...

@bugun bunu dedim

bu sefer de yd nin cebine para girer :s

Muhoo dedi ki...

BİLGİSAYAR BAŞINDAN AYRILMAM GEREKİYOR.

JESSIE ABİ ETKİNLİK SAYFASINDA YÖNETİCİ YAPTIM SENİ. EĞER EKLEMEK YA DA DÜZENLEMEK İSTEYECEĞİN ŞEYLER OLURSA EKLEYEBİLİRSİN BÖYLECE. HERKESE İYİ GECELER..

Unknown dedi ki...

Cok guzel bir eylem destekliyorum. Korkmayin yapin insanlarin haberi olmasa bile sizi gorur destek olurlar

kartal ruhu dedi ki...

kesinlikle yapılmalı. bende katılacağım. bloğumda yayınladım. yarın da bir kaç mail grubunda yayınlayacağım. mümkün olduğu kadar yayalım.

coskun dedi ki...

Bence bu onurlu bir davranıştır.Bu hareketin başarılı bir şekilde mesaj vermesi için katılımın yüksek olması gerekmektedir.Şu vurgu çok iyi yapılmalıdır.Amaç sadece çarpık kongre düzeninin ve bataklığa sürüklenişe bir dikkat çekme hareketidir.Bu hareketin sonunda bence yapılması gereken satılık olmayan sadece beşiktaş sevgisiyle sandıklara uzanan bireyler oluşturulmalıssıdır.Kahrolsun endüstriyel futbol yaşasın saf temiz onun bunun düşüncesine kanalize olmamış bireyler.

Aslolan hayattır hayatta Beşiktaş

@mehmet kesinlikle her maç yapılmalı.biz gidip boş bırakmalıyız. yoksa omurgasız takımı yerlerimizi dolduracak.

ceyhun dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
mustafa dedi ki...

Beşiktaş-Denizli maçında İnönü'deydim. Beşiktaş taraftarı değilim, Y.D'nin kalması işime bile gelir ama ben bile içime sindiremiyorum. Sana ne diyenler olabilir ama ben sonuna kadar sizi destekliyorum, elimde olsa yine İnönü'ye gelip, 15.dakika 'da çıkardım.

serdal dedi ki...

arkadaşlar geçtiğimiz hafta lazio taraftarı yaptı bunu çalıntı olur o yüzden yapmayalım

serdal dedi ki...

lazio taraftarıda stada 5 dakka geç girdi ama bence iii tepki güzelde olurda arkadaşlar demirörene rağmen ciddi şekilde şampiyonluk potasındayız takıma küsmeyelim tamam yine tepkimizi koyalım ama bu şekilde değil

sy dedi ki...

varim: yeni acik

theotheo dedi ki...

bende varım.

theotheo.

mesqueunblog dedi ki...

beyler protesto çok güzel ama bence bu iş büyümeli, en küçüğünden herkes telefon zil sesini "yıldırım demirören yeter" yapsın kaliteli bir çekimi rapide atalım, küçük mü büyük mü olur bilmem ama bi' "yankı" uyandırır :)

sozcelyk dedi ki...

cepte para olsa yıldırım demirören yeter in isim hakkını alıcam ama kapitalist düzenin çarkına sıkışmış bir fert olarak dipteyim nalet olsun , kötü mü olurdu şöyle siyahından beyazından tişört yaptırıp stadda giysek

nuwanda dedi ki...

Bir de slogan olmali

ilh dedi ki...

her ne kadar inönü'de olamasam da ruhumla yanınızdayım..daha kapsamlı organizasyonlar elimden geleni yapmaya hazırım şu yüzsüze karşı!

helldoradotcom dedi ki...

@serdal
sampiyonluk hersey degildir. nefret edilen takim olduk. hakeminden yorumcusuna herkes bizden nefret eder oldu bu baskan yuzunden.

şampiyonluk ne ki? Bu vurdumduymazlıkla 3 yıl sonra belki kilit vuracağız, belki de dernekler yasası değişecek satılığa çıkacağız, haciz gelecek, bankalar yönetimi alacaklar, 40 yıllık kullanım hakkına binaen stad yerini değiştirecek, orayı bırakacak ne yapabileceksiniz? Şimdi sesinizi yükseltmezseniz sonra yükselttiğiniz ses neye yarayacak?

theocan,

ironi bol gelmiş üstüne. tükürükler saçan halin daha reeldi, bu biraz sanal kaçmış.

ceyhun dedi ki...

olması gereken, en güzel hatta belki naif bile kalan tepki. tebrik ederim, umarım bu sefer medya da buna dikkat çeker.

gorkem86 dedi ki...

Sonuna kadar varım
Bu maç için günler öncesinden izin alsam da varım
Ancak...
Protesto etmeye çalıştığımız varlık, normalde güç bela açılacak bu kapıları emin olun bu organizasyon adına hiç açtırmaz...
Sonra yok yere emniyetle uğraşmanın, birbirimizi yemenin gereği yok...
İlk 15 dakika, hatta gerekirse ilk yarı boyunca susmalıyız...Sonra devre bitimi ya da 15.dakika sonrasında Uzunluğu 120şer saniyeyi geçmeyen "Beşiktaşlı olunmaz"larla bağırmaya başlamalıyız...
Başka çare yok beyler...Ben ne kardeşimi dövmek ne de ondan dayak yemek isterim...O kadar...
Alternatif olarak kutu ve alta doğru olan uzantısı bomboş bırakılabilir...

ArenaFutbol dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

bjk4ever,

"Liverpool taraftari" diye konusmussun; iki dakika durust ol be!

Adamin yonetim kurulu uyesi taraftara kufurlu cevap yazdi diye istifa ettirildi, ManU taraftari sari-yesil forma giyip maca gidiyor, Ispanyol tribunlerinde kac defa beyaz mendil sallandi!

Sanki tum modern ulkelerde taraftar cekirdek yiyip mac seyrediyor gibi yazmayin, insanlara "Koyun olun!" mesaji vermeyin, AYIPTIR!

Sinirden ellerim titriyor boyle yuzsuzce yalan atildigini gorunce. Bilmesek yiyecegiz!

theotheo,

Sanalsiniz, sanalsiniz deyip de protestoya girisince bakiyorum heyecanlanmissin, paniklemissin. Korkma, sanaliz, bebeyiz biz, hicbir sey olmaz. Yildirim Demiroren = Besiktas yuce denklemine zeval gelmez. O gerekirse bizi dovdurur. O ki suphesiz en buyuktur!

Hadi yaylanin simdi. Surada sagduyu dedik, tolerans dedik, saygi dedik; yuz verdikce astarini istediniz. Benim icin ok yaydan cikmistir artik. Benim gozume baka baka bana yalan soyleyen, beni ustu kapali bicimde tehdit eden adamla isim olmaz. Ne haliniz varsa gorun.

Kurtulus dedi ki...

2515 parola ikinci ayın beşi dakika onbeş.

Kurtulus dedi ki...

10. dk ya kadar sessizlik 10 dk dan sonra yıldırım demirören yeter ve bu şekilde bağıra bağıra stadı terk.

babasicarlos dedi ki...

Şimdi isyan vaktidir.!! Bende blogumda paylaştım.. Sadece 100-200 kişi çıkarsa pek etkili olmayacaktır.. Yayalım herkesin haberi olsun.. Ne Demirören nede paralı askerler Beşiktaş'tan büyük değildir...

Bak bir de biri bana gelsin "Takima donuyoruz" konspetini aciklasin.

Senin kulubunun baskani demis ki: "Besiktas'in gercek sahibi 22000 kongre uyesidir." Eh ne guzel bak, niye takima donen benim? Gelsin onlar bagirsin, gelsin onlar desteklesin. 22000 kisi, stadi da doldurur, oh misler gibi. Benim orada isim yokmus demek ki...

Bana hala daha "takima ihanet ediyorsunuz" falan demeyin. Takima ihanet eden/ettiren esas kim, onu bir sorgulayin.

asistants dedi ki...

Ben bu maça girmeyeceğim gerekirse kombinemide kıracağım ama stat çevresine gidip 15. dakikada ne kadar kişi dışarı çıktı yada çıkabildi bakmak için orada olacağım...

Muhoo dedi ki...

maça gitmeyeceğinize, kombineninizi kıracağınıza, girip 15. dakikada çıkın sesimizi duyurmaya yardımcı olun.

Orada olacağım...

Amacım protestoya destek..!

Ancak olası paralı asker taaruzuna karşıda birlik ve beraberlik içinde bulunmak gerek...

Unknown dedi ki...

Ayni aksam forzadan ihrac edildim. Hicbir hakaret kufur icermeyen forzadan ayrilis mesajimi sildikleri icin adminin kustahca yorumuna yazdigim tek kelimelik cevap sktir yuzunden... Abi, Mabi o bu su yalan. Cikin Besiktasli gibi, Besiktaslilik ne gerekiyorsa onu yapin...

theotheo dedi ki...

@shelbyl

herkes yerini bilecek, taraftar taraftarlığını yönetim yönetimliğini bilecek.

beşiktaş takımına kimsenin oyun oynamaya hakkı yoktur, kimse beşiktaş takımını kendi oyunlarına alet edemez, beşiktaş takımı 3 çapulcu çarşılının, 2 dakkada takımı satan beşiktaşlıların veya başkanın değildir.

beşiktaş bir ruhtur, buna herkes sahip çıkacak, sahip çıkmayan da beşiktaşı yıpratmaya, beşiktaş üstünde kendi egolarını tatmin etmeye kalkmasın.

beşiktaş çok büyüktür, istediğiniz kadar çıkın staddan bakalım kim sizi s.kine takıcak, bakalım kim sizi haber yapıcak.

şampiyon da kokoreç yiyip, kazan da bira içip, maça gelip 15.dakkada gövde gösterisi yapmayla bu işler olmuyo. taraftardan önce adam olun.

RuFF dedi ki...

Olm hayatında maça mı geldin de beşiktaş bir ruhtur diyorsun ?
Beşiktaş için , bir dikili ağacın varmı ?
Kombine bile almamışsın kamil.

snnt dedi ki...

bir galatasaray tafartarı olarak protesto çok mantıklı bir şeylerin yapılması gerek bu maçtan sonra ister takıma dönün ister başkana ama tepki verilmeli bana göre onun için yaptığınız gayet mantıklı ilk başta insanlara tribünleri terk etmek mantıksızca gelsede böyle bir tepki verilirse uzun süre konuşulur tartışılır benim anlamadığım çarşı grubu neden destek veriyo yd'ye ya da destek verenler çarşımı karagümrükülermi benim bildğiğim çarşı deverim yapar gene köstek olurdu yd'ye şimdi okuyorum araştırıyorum destek oldukları kansı çıkıyor desteklermi kösteklermi anlamadım neyse inşallah amacınıza ulaşırsınız

snnt dedi ki...

ayrıca eklemek istediğim dün sabah sırf merak ettiğimden forzanın girşine bakıyım dedim ne gibi bir tepki verilmiş diye sonra baktım hiç bir şey yok belki forum ana sayfasında vardır dedim gene hiç bir şey yok ilginç geldi bana çarşının tepki vermemesi

@theotheo

Öncelikle Çarşı'yla herhangi bir organik bağım olmadığı gibi, Beşiktaşlılığım da Kazan-Şampiyon-Dolmabahçe üçgeninde şekillenen bir olgu değildir. 28 yıllık ömrümün 26 senesinde İnönü'de maç izledim. Hatırlayabildiğim en küçük yaşımdan beri ama babamın kucağında, ama dayımın elini tutmuş olarak, ama atkım boynumda tek başıma tribündeyim. Kazan'da bira içip Şampiyon'da kokoreç yiyerek büyümedim, koltuksuz olduğu dönemlerde Eski Açık'ın basamaklarının üstünde bulunan demirlere yaslanarak büyüdüm. Ve tüm bu dönem boyunca Beşiktaş hiç bu kadar küçük düşürülmedi. Ezbere cümleler sarf edeceğine sen adam ol.

Yukarıda da sana söyledim, madem kimse sikine takmayacak bizi, senin için dert edecek bir şey yok. Neden bu kadar endişeleniyorsun çözebilmiş değilim. Tekrar ediyorum: Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumdan maddi ve/veya manevi herhangi bir çıkarın mı var? Bu yüzden mi bu kadar endişeleniyorsun? Öyle olsa bile endişelenmene gerek yok. Ne de olsa kimse bizi s.kine takmayacak.

Pamukk dedi ki...

bugünden gazetelere düşmüş bu protesto
pek iplenmemmişiz işte:(

neyse konu o değil de kapıları kapatıcaklar muhtemelen?!?!?!?!
biköşeye çekilir sessiz sessiz otururuz o zaman da.

budan sonra maçlara gelmeme kararı almıştım, protesto varsa varım.

bundan sonra kombine forma vs tek kuruş harcamama kararım da var.

stada gidip, bu kadar yeter diye bağırındaktan sonra, yetmez diyen adamı kabullenip hiçbişey yokmuş gibi davranamam midem kabul etmez.

bu theo da erdoğan demirören galiba

sertano dedi ki...

Güzel bir fikir, sonuna kadar varım. Maalesef stada gelemiyorum ama tv karşısında heyecanla bekleyecem 15. dakikayı.

(ya bi de şu theoya cevap yetiştirmeyi bırakın, bence pamukk'un tahmini doğru theonun kimliği hakkında!)

Pamukk dedi ki...

yd maça gelmicek galiba, gazetede mazbata töreninden sonra ailesiyle stres atmak için yurtdışına tatile gideceği söyleniyor. gidişi olsun dönüşü olmasın inşallah.

http://www.milliyet.com.tr/taraftardan-protesto-hazirligi/spor/haberdetay/02.02.2010/1193722/default.htm?ver=45

eski açık numaralı tarafındayız.
desteğimiz tamdır.15. dakikada çıkacağız.bir pankart hazırlayamaz mıyız acaba "sen varsan biz yokuz" deyu.

maf dedi ki...

eylemi başlatan bireyler, bu haberi bütün tribüne ve taraftara yaymakla mükelleftirler.
ulaşabileceğiniz her platforma yayın, ben ve benim gibiler, fikrin nerden geldiğine bakmaksızın katılanlardan olacağım.olacağız.

Yalnız protesto ciddi iştir.madem taraftara öncüllük ediyorsunuz.
lütfen sahiplenin.sadece toplu protesto olacağını düşünüyorsanız uygulayın hatta, bence.

yok o zaman banane arkadaş, bu sadece beni ve buradakileri bağlar diyorsanız eğer.
lütfen belirtin o vakit.
o tarz bi eylemde olmak istemem çünkü.

selamlar.

Pamukk dedi ki...

içeri pankart sokmak epeydir yasak ?!

Unknown dedi ki...

Daha önce yaptığımız, maçın ilk 15 dakikasında sahaya arkamızı dönerek sustuğumuz eylemden sonra ki en güzel fikirlerden biri. 5 kişi ile yeni açıktan protestoya katılacağız...

besiktAsiruh dedi ki...

İzninizle bu çağrıyı bloguma aktarıyorum. Mail attığımda geç cevap veriyorsunuz. Buradan belirtmek istedim.

Muhoo dedi ki...

pankart sokmak yasak beyaz tişört üzerine yazılıp yan yana durulabilir.

Kaan Bilgin dedi ki...

zaatüre tehlikesi olmasa üstümüzü çıkarmak dikkat çekici olabilirdi aslında. ama kar yağacağını düşünürsek......

ben kapalıdayım tekr eden olursa terk edecem.Artık forza bitti benmi için.

Pamukk dedi ki...

keşke büyük katılımlı bir protesto olarak gerçekleşse
keşke stadda hiç taraftar kalmasa
gurur duyarım, onurumdan ağlaya ağlaya çıkarım o staddan.

selo dedi ki...

izninizle bloguma protestomuzu koydum.Tam 15 senedir gittiğim kapalı tribünden protestoya katılacağım.artık bazı şeylere dur demek lazım yalakalardan ve simsarlardan bıktık usandık.

http://novembre11.blogspot.com

şu tepkiyi tüm maçlara yayalım, her maç 15. dk da çıkalım veya çıkamıyorsak koridorlara gidelim, boşaltalım tribünleri. büyük bir çoğunluğumuzun kombinesi vardır. Belki her maç taraftar göre göre tepkimize katılır, kitlesel olmaya başlar.

Muhoo dedi ki...

sevinmek için sevmedik diyorlar, ama beşiktaşın geleceği için bi tepki koymaya kalkışınca dur takıma zarar verirsin diyorlar. karar verin başarısı için mi seviyorsunuz, beşiktaş olduğu için mi ? Başarısı için sevmiyorsak birlik olup Beşiktaş'ın geleceğini kollamamız gerek.

theotheo dedi ki...

hiçbişey olmaz. kendinizi yormayın boşu boşuna. 3 kişi birbirini gaza getiriyor, olan biten bu. 3 bebe gaza gelirse ne olur? gaz çıkar.başka bişey olmaz.

demirören'in listesindeki bir adamın tırnağı olun da, ondan sonra bişeyler yapmaya başlayın. haddinizi bilin.

türk gençliğinin en büyük sorunu.

had bilmemek.

sizden daha önemli daha yaşlı insanların bilgi birikimine saygı duymuyorsunuz, herşeyi ben bilirim sanıyorsunuz, halbuki hiçbirşey bilmiyorsunuz.

adamlar beşiktaş için çalışıyorlar, mete dürenden daha mı akıllısınız ha? bir kişi var mı ondan daha başarılı ve akıllı olduğunu iddia eden?

türk gençliği olarak naptınız?

üretime katkı yok?

boş laf çok.

tüketim bol, hepiniz çuval gibisiniz maşallah.

amerikalının yaptığı blogda, kendinden milyon kat taşaklı adamlara racon kesiyosunuz.

protesto falan böyle olmaz.

protesto üretmekle olur, proje üreteceksin, bilim üreteceksin. o protesto olur işte.

hahaha nasıl çıktık stadtan hadi 2 şişe bira içelimi yapmak kolay, background-color: black yapmakta çok kolay.

zor olan şey üretmek.

bunu yapamayan türk gençliği, boşluğa, karanlığa doğru hızla yol almaktadır. bunun sorumlusu da türk gençliğinin ve eğitim sisteminin ta kendisidir.

Muhoo dedi ki...

theo sen ne üretiyosun ?

theotheo dedi ki...

üretenlere köstek olmuyorum, hadsizlik, saygısızlık yapmıyorum, beşiktaş için gecesini gündüzüne katan adamlara hakaret etmiyorum.

maf dedi ki...

theo dan inciler.
bilim üretmek :)

maf dedi ki...

bana bak tanımadıgın insanlara sallayıp duruyorsun.terbiyesizlik yapma.
projeyi destekliyorum ben, proje üretmiyorum.

proje uretene de oyumu verdim, çünkü taraftarlar kulübe daha kolay üye olacaktı.

ben hadsizsem, sende yalakasın.
senin ki daha fena bişey, ne olduğunu bilmediğin bişeyi savunuyorsun.

theotheo dedi ki...

kulübe kolay üye olmak nedir beyler?

beşiktaş kulübü bu migros card mı alıyorsunuz?

hayır 20 milyar yapılmalı kulübe üyelik, beşiktaş kulübüne üye olmak her baba yiğidin harcı değildir, yürek ister, başarı ister, kalite ister, para ister.

ulan çarşı bereli arabanın önünü kesen iki p.ç kulübe mi üye olacak? siz delirdiniz mi?

besiktAsiruh dedi ki...

@theotheo

Yaş kaç merak ediyorum. Ben bunu bilir bunu söylerim; Gençleri suçlayan büyükler gençlerden daha suçludur. Çünkü emanet edilir bir takım şeyler babadan oğula. Sen çocuğuna enkaz bir Beşiktaş bırakmak mı istiyorsun yoksa? Türk gençliği üretecekmiş. Nasıl üretsin kahvehane köşelerinden? Sen hala medeni bir toplum seviyesine ulaştı mı sanıyorsun 40 60 yaş arası büyüklerimizin? Höt dedi mi göt diyor gençler aile korkusundan. Baş kaldıranlarda senin gibiler yüzünden "boş iş" yaftasına maruz kalıyor. Madem destek olmuyorsun destek olana mani olma...

maf dedi ki...

theocan,

herkes uye olacak ki, o dedigin adamların agırlıgı azalacak.

carsı bereli adam yok belki (ki
carsı beresini asağılamıyorum kesinlikle), ama baskan doguruyuuuu yapaıyor kardesiiiiiiiiiiiim diyen bi suru zerzevat da var.

bunların agırlıgı azalacak, kongre uyeligi kolaylastırılınca.

senin dedigin 20 milyar olayı Galatasaray da olur kardes.
Burası Beşiktaş.

theotheo dedi ki...

asıl burada olacak, stad yapılacak beşiktaşa.

o zaman kombineler 3.5 milyar olunca göreceksiniz.

beşiktaş bu boru değil, çağa ayak uyduracak.

kombinenin 3500 tl olması sorun değil ki? 3 sene sonra 3500 tl ye izleyecek bir stad ve bir kulüp bulup bulamayacağımızın endişesini taşıyorum. Bunun olmayacağını bana söyleyebilir misiniz?

renom dedi ki...

pahalı kombine satıp ,kongre üyeliğine zam yapmak çağa ayak uydurmak mı oluyor. barcelona'nın dünyanın her tarafında onbinlerce üyesi var senin mantığına göre yapmışlar theo the demirören. bi zahmet uyar laportayı hiç olmasın canım kulüp...

theotheo dedi ki...

yahu bu takım daha yeni geçen sene 2 kupa aldı.

http://www.htspor.com/Futbol/spor-haber/203409-iste-demirorenin-listesi.aspx

alın size liste.

sozcelyk dedi ki...

dün açıldı bugün yeterli desteği şimdilik görmüş yarın çok daha geniş katılımlı olacak

bu saatten sonra yeni fikirler ortaya atıp ona konsantre olmaya harcayacağımız zamanı mevcut sayıyı artırarak bu eylemi gerçekleştirmeye adasak çok daha akıllıca olur diye düşünüyorum yeterli sayıda katılım olaaktır

Pamukk dedi ki...

bok yapılacak stad

3,5 milyar olunca sen gidersin theo
bu kadar yalakalıktan sonra beleş alır seni içeri dören

asıl sen haddini bil oturduğun yerden maval okuma
papağan gibi ezberlemişsin çarşı bereli çapulcu başka bişe bildiğin yok
onların çoğu seni cebinden çıkarır
söz konusu Beşiktaşlılık ise

sen beşiktaşlı değilsin olamazsın

satılmış karagümrüklülerle bağlantıya geç sen çık burdan protestoya karşı hazırlıklarına yardım et.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

theo sen beşiktaş'ı fenerbahçe mi sandın? beşiktaş'ın maçımı izleyeyim, kahvemi içeğim mantığında bir taraftarı yoktur. tribünü yoktur demiyorum - o zaten yoktur da - taraftarı yoktur.

beşiktaş kulübünün giderek kaybolsa da sosyo kültürel olarak nerede durduğunu gözden geçirmeni öneririm.

ben ki stad yapılmasını isteyen bir insanım. ben ki it kopuğun tribünde olmaması gerektiğini söyleyen insanım ama bunun da bir sınırı var.

inönü stadyumunda mevcut fenerbahçe stadı profili oluşturamazsınız.

bir kere o kitle başarı ister. 6 senede 1 şampiyonluğu 3.500 TL'ye satamazsın. Avrupa hezimetlerini o fiyata satamazsın. Bobo'larla, Tello'larla 3500 liralık bilet satamazsın.

Bu yönetimle hiç satamazsın o da ayrı.

Pamukk dedi ki...

küme düşeydik keşke vay aq ya

asist time dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
theotheo dedi ki...

sen alamazsın belki ama alan olur jessie.

beşiktaş tribününe bu it kopuklar ve kolpa amigo çarşı tayfası yüzünden gelmeyen bi ton elit kesimden adam var.

adam beşiktaşı çok seviyo, ama bağırmak küfür etmek istemiyo, adam gibi maçını izleyecek.

adam 250 bin dolara kral gibi locasını alacak adam da para bok. hem de beşiktaşlı.

bu adam stada gelmesinde. 3 tane çarşı bereli çapulcu mu gelsin ha?

işte o yüzden diyorum beşiktaşın sahibi falan olduğunuzu sanmayın, yarın stad yapıldığı zaman o stada girmek için, on bin takla atıcaksınız aylarca para biriktiriceksiniz.

beşiktaş'ı sakın ha sahiplenmeye çalışmayın.

Nartallo dedi ki...

@theotheo

Ah be arkadaşım, üreten adamın önüne taş koyma diyorsun, ne üretiyor bu takım, söylesene bana. 6 yılda bir şampiyonluk yeterli mi sence? Avrupa Kupaları'nda bir kere bile gruplardan çıkamadık - ki bunun içinde 3 UEFA grubu var. Türkiye Kupası'nda 3 kupa almışız, hadi onda başarılıyız diyelim (ki 25 küsür senedi kupa alamayan Fener'i ve Erciyesspor'u yenerek aldık onları) bu sene Kasımpaşalı, Konya Şekersporlu grupta az kalsın sonuncu oluyorduk?

Geçen Lig TV sitesinde foto galeri vardı. Demirören'in aldığı 63 oyuncu diye. Al işte Kürşat 1 maç, Erkan Zengin 2 maç, Tuna Üzümcü, Seric, Gordon Schildenfeld, Tayfun Korkut, Berkant falan, bunlar da mı sana bir şey ifade etmiyor. Ben sana anlatayım, çöpe giden para bunların hepsi. Basketbolda, voleybolda ne gibi başarılarımız var sana soruyorum?

Evet bir şey üretti bu yönetim; borç üretti, stat maketi üretti ki senin gibileri oyalasın. İyi ki şampiyonluk aldık sonunda da yıllarca Demirören'i savunacak koz kaldı. Merak etme Leeds United da bir ara Avrupa'yı sallıyordu.

Gerçi sana laf anlatmak da ayrı dert ama neyse.

sozcelyk dedi ki...

en son haber de manşetten duyurmuş tepeye ve facebooka ekleyelim mümkünse

http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/45280/demirorene-rahat-yok.html

Pamukk dedi ki...

sinemaya tiyatroya gidiyoruz sanki
hey allam
şşşş gürültü yapmayın bağırmayın rahatsız oluyolar
akıl fikir eyle yarabbim

maf dedi ki...

theo,

uslup sorunun var, carsı bereli capulcu deyip duruyorsun bi saattir.

oncelikle capulcu sensin bu bir.herkese anlayacağı dilden..

2-Yapıştırıdığın listenin vizyonu bundan 15 sene önce de kaldı.
Ki Demirören'in de vizyonu o zaten, bundan 15 sene önce kral olabilirdi.

"Para verdin, büyük başkansın"
Hatırlayın bunu.

Sn Curoğlu, Sn Keçeli (ki Keçeli'ye sayın demekte tereddüt ettim) vb. gibi isimler.

Sırf Sn Berkin Aksu'nun listesinde diye listeye dahil edilen bi bilişim uzmanı..Uzar gider.


Diğer listede sadece Merdan Araz, ki finans dünyasıyla iç içe olanlar Demirbank case inden hatırlayacalar, bütün bu listeyi eline alır top gibi oynar.


Çağın gereklerine tabiki ayak uyduracağız, hatta ucuz kombine pahalı bileti savunuyorum bile denilebilir, çünkü kulübün buna ihtiyacı var.

Senin dediğin 20 milyar olayını prestij olarak saydım, ve o tür bi prestij ancak Fenerde ve Galatasarayda iş yapar dedim.

Bizim kurum kültürümüzde para prestij meselesi değil.
En azından Demirören'e kadar.
Ağzından düşürmediği parasına..

Pamukk dedi ki...

kaypaklara mı bırakalım Beşiktaşı?

theotheo dedi ki...

@tribal

buradaki herkesi kastetmedim zaten, sen durumun çok iyi olabilir.

stada gelmeme sebeplerimi daha öncede açıklamıştım.

bu arada beni de bi ara muayene et, sigarayı 1 pakete düşürdüm, öksürük başladı:))

ahaha thoe'cum ben bıraktım sigarayı puroya döndüm. öksürük 2 hafta sürüyor rahat ol. act 600 diye bi ilaç vavr onu içersen rahatlarsın (ciddiyim)

öte yandan statükocu tavrının hastasıyım. arsenal türkiye fan sayfasındakilerden hangisi olduğunu da tahmin etmeye başladım aslında.

Unknown dedi ki...

"Giderecek anlatacaksın." kismini "Giderek anlatacaksın." olarak duzeltebilir misiniz?

theotheo dedi ki...

orda yokum boşuna arama kardeş.

seninle bi ara elit bi ortamda görüşürüz merak etme. hesap senden ama:))

ahaha iyi alışmışsın yahu.

tamam ben öderim hesabı ne olacak da işte elit mekana seni almazlar. o zaman üzülürüm :)

theotheo dedi ki...

merak etme kardeş.

senin takımları bi günlük verirsin bana:))

ahahaha taam o zaman. beden uymayabilir ama şaka maka ben bayaa kalantor bi adamım. üzerinde sakil durmasın?

theotheo dedi ki...

işin şakası bi yana,

bana statükocu falan demişsin de.

biz akıl, zeka, olgunluk, bilgi birikiminden yanayız. bunun olduğu yerde bir de para varsa tamamdır.

beşiktaş kulübü olarak büyümek, dünya şartlarına ayak uydurmak istiyorsak, kusura bakma ama görüyoruz ntvspor'da işte.

hiçbir bilgi birikimi olmayan adamların lafıyla iş yapılmaz.

ortaya bi proje koyarsınız, bu proje yapılmazsa gidin derseniz tamam. ama bu şekilde olmaz. bebelikten başka bişi değil.

theotheo dedi ki...

giymek için değil tribal, el bezi yaparız seninkileri.

threepoint dedi ki...

theotheo sana bayılıyorum, şu berbat günlerdeki tek eğlencemsin, teşekkürler kardeşim, gözlerinden öperim.

theotheo dedi ki...

@threepoint

kardeş,

bende sizlere bayılıyorum, böle kolpa kolpa işleri ciddi gibi takılıp biş yaptığınız sanıyorsunuz ya bakıp bakıp gülüyorum derken,

çok uzun yıllar önce, vefat etmiş olan kız kardeşimle 6.7 yaşlarımızdayken, küçük halı parçalarından pidecilik oyunu oynardık, bu oyunu o kadar ciddiye alırdıkki, bazen kavga bile ettiğimiz olurdu, küçüklüğüme dair hatırladığım nadir tatlı anılardandır.

sizinkiside halıdan pide yapmak gibi be hacılar, yenmez.

RuFF dedi ki...

Hikaye anlatma be adam.
Halen daha proje diyorsun.Bu takımın tek kurtuluşu "Büyük Beşiktaş Projesi" dir.
Daha öncede 11 senelik bir kongre üyesi olarak klübün nasıl bir pislik içinde olduğunu anlattım.

Şurda seni okuyan "herşeyden bir haber" taraftarlarda birşey biliyorsun zannedecek.Burda millete akıl vereceğine Y.D ile ilgili sana sorulan sorulara cevap ver ? Stad maketini, yapılan transferleri, 200 milyon USd ye yaklaşan borcun açıklamasını önce bir yaz şuraya.

Ama bunada yanıt vermeyip gene saçma sapan yazmaya devam edeceksin.Yazma şansında yok zaten çünkü verebilecek bir cevabın yok.
Bildiğin tek şey "3-5 çarşı bereli çapulcu" lafı.

Benim şu yazılarından çıkardığım birşey varsa büyük ihtimalle 3-5 çarşı bereli beşiktaşlı seni tokatlamış köşede biryerde , bu nedenle de ağzından başka laf çıkmıyor.

sozcelyk dedi ki...

theo cüpplei ahmet gibi adamsın

theotheo dedi ki...

@ruff

o dediin projenin isminde bile meymenet yok hacı. b.b.p yani.

borcu olmayıp tepeye oynayan bir kulüp göster?

bu işleri kolay sanmayın, beşiktaş takımı bundan sonra çok daha iyi hale gelecektir.

brahm dedi ki...

kendileri kurdular sandıkları, kendi adamları gidip oy attı, ama bişeyi hesaplayamadılar, biz BEŞİKTAŞlıyız... bu oyunu bozarız ve bozacağız. onlar varsa biz yokuz. şimdi tüm dünyaya kendimizi gösterme zamanı...

maf dedi ki...

tabiki borcun olacak, salt öz sermaye ile kulüp mü yönetilir.

modigliani'ye karşı gelmiş oluruz zaten öyle bişey söylersek, finans tanrıları carpar.

ama gelir gider spreadi de bu kadar acılmamalı.bi cl li sezon b/s ine bakın, bi de clsiz.gelir yüzde 60 değişiyor neredeyse.
durum böyle iken, clye gidemediğimiz her sezon bizi kayyuma biraz daha yaklaştıracak.
yani mevcut nakit girişine göre, fazla borçluyuz.

nakit girişi yaratmamız lazım geliyor.

ayrıca alacak verecek vade uyuşmazlığı da ciddi bi sorun şu an için.
dua edin faizler indi, yoksa 10 sene önce böyle olsaydık kulüp daha fena halde olurdu.
ki olacak zaten, vadesi uzamış oldu.

bu işleri koaly sanmayın, öyle olmaz, böyle olur, şu şöyle olmalı bu böyle deyip, ombudsman gibi konuşuyorsun..
Ama anladığım kadarıyla bi halt da bilmiyorsun.dişe dokunur tek bi yazın olmadı sabahtan beri, bizi de boşuna işten güçten alıkoydun.
selametle.

RuFF dedi ki...

Sorun takımın iyiye yada kötüye gitmesi değil kafanıza sokamadınız şunu.
Bu takım Fb yada Gs gibi bir camia değil.
Bu adam tribüne Karagümrük kahvelerinden ve ülkü ocağından topladığı 100-150 kadar insanı sokup kendi taraftarını dövdürmüş bir insandır.Bununla kalmayıp taraftarını o.ç diye bağırmış bir insandır.Bütün bunlar olduktan sonrada utanmadan "tribünleri temizleyeceğim " diyebilecek kadar yüzsüz birisidir.
Bunu nasıl sineye çekebiliyorsunuz ?

"Şeref", "Onur" , "Haysiyet" gibi kavramlara önem veren bir insanın bu olanları sineye çekmesi mümkünmüdür ?

theotheo dedi ki...

@maf

işte güzel demişsin bu takım cl ye katılmalı. bu yüzden yönetimle falan uğraşmayın takıma destek verin.

maf dedi ki...

yonetimle de ugrasacak, takıma da destek verecek bu takımın taraftarı, herşeyi yapacak.
gerektiğinde teknik direktöre de ayar verecek, başbakanı da yuhalayacak.

Beşiktaşlı çünkü.Sessiz kalamaz.
Yoksa tutardım Gsyi Fbyi.Daha sorunsuz camialar hem, başarı garantileri de var.

habua_bakhala dedi ki...

theo theo valla fena uyuz ettin beni.

schwadorf dedi ki...

Bu şekilde yapılacak bir protesto kime ne fayda sağlayacak ben anlamadım.

Sizler akıllı insanlarsınız, biliyorsunuz ki olası bir puan kaybında bu protesto medyaya "Taraftar Demirören'e tepkisini koydu" şeklinde değil, "Taraftar takımını yalnız bıraktı" şeklinde yansıyacak. Demirören'in ekmeğine yağ sürülmüş olacak, televizyona gazeteye çıkıp "Takımını yalnız bırakan gerçek Beşiktaşlı olamaz, bunları temizleyeceğim" diyecek ve haklıyken haksız duruma düşeceğiz.

Birşeyler değiştirilmek isteniyorsa yurdun dört bir yanındaki milyonlarca Beşiktaş taraftarının ortak bir şekilde, ara vermeden tepkisini göstermesi lazım. 2 haftada bir stadyumda yapılacak protestonun hiçbir fayda sağlamadığını geçmişte gördük.

Üzülerek söylüyorum, bu şekilde yapılacak bir protesto "Biz bu takımdan vazgeçtik, alın ismini Demirörenspor'a değiştirin" mesajını vermekten öteye gitmez. Adamın da istediği bu zaten. Umarım çok geç olmadan bu kararınızı gözden geçirirsiniz.

kartal ruhu dedi ki...

ulan takım elden gidiyor bana ne oyunculardan. o oyuncular gider, yeni oyuncular gelir ama takım gitti mi bir daha gelmez. oyuncular profesyoneliz diye para pazarlığı yapmayı bildikleri gibi, taraftar tepkisi karşısında da profesyonel olsunlar ve taraftara değil kendi işlerine baksınlar. ayrıca oyuncular ben bursa maçında donuma kadar ıslandığımda beni yada diğerlerini düşünüp mü oynadılar, bu adamlar bu havada buraya kadar gelmişler diye. taraftarı düşünüp oynasalar biraz ruh olurdu içlerinde. hepsi parasının derdinde. o yüzden boş verin siz oyuncuların destek beklemesini falan. onların tek beklentisi para.
100. yılda bir tezahürat için bu tezahürat bizi çok ateşledi şampiyonluğumuzu biraz da bu tezahürata borçluyuz diyen adamlar, ertesi sene bu tezahürat bizde stres yapıyor, musalla taşı falan diye tezahürat mı olur? diyorlardı. herkes başarısızlığa bir kılıf bulma derdinde ve kılıfta sürekli taraftar oluyor. yok ben yemem artık. kimse kusura bakmasın.

ha şunu da biliyorum bizim vereceğimiz tepkiyle secimler yeniden yapılmaz ya da demirören akıllanmaz, doğrudur ama bazen bazı şeyler sırf ses getirmek için yapılmaz. bazen tek amaç tarafını belli etmek de olmalıdır. ses getiremezseniz bile tarafınızı belli etmiş olursunuz. senin yanında değilim ve olmayacağım demek bile yeterlidir.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

yıldırım demirören'i kötülüklerin odağı haline getirmeye gerek yok. demirören bir çok hata yapmıştır, yapmaya da devam edecek ayrı.

alenen demirörenspor yapmaya çalıştığını düşünmüyorum. eğer yapmaya çalışıyorsa da geçmiş olsun zaten. tribünde kartal gol gol gol diyerek mi kıracaksınız saltanatını?

tribünün tek bir misyonu kalmıştır artık. eğer bu kulüp demirörenspor olacaksa ben yokum mesajı vermektir o da.


15 haftadır protesto ediliyor zaten. sonuç 0.

iddia ediyorum o gün o tribün boşalsın aklı başında bütün tribünlerden ve hatta dış basından gerekli desteği alacaktır.

bugün lazio protestosunu biz biliyorsak onlar da bizimkini bileceklerdir.

"taraftar yoksa futbol da yoktur" mesajı çıkış noktamızdır.

o digiturkler iade edilince, tribüne gerçek seyirci gitmedikçe (gerçekten kastım paralı theo'nun deyimiyle. el bezini kıçına geçirenlerin kulübe maddi katkı yapamayacağı açıktır zaten), tribünde futbol endüstrisine para verecek kimse kalmayınca görünür her şey.

"ferman padişahınsa dağlar bizimdir" senin kültürün kardeşim. sesini çıkarmak senin görevin.

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 357   Yeni› En yeni» Yorum Gönder

Ara