.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

15 Ocak 2010 Cuma

Lucas Neill

"Galatasaray bence yanlış bir transfer yaptı. Gökhan Zan varken Lucas Neill gibi bir adama yıllık 2 milyon Euro verilmemeliydi. Sağ bek orijinli, aranan stoper değil. Nereden mi biliyorum? 2003-04 sezonu UEFA Kupası maçından. Youla'nın karşısında ne hallere düştüğünü iyi bilirim."
Erol Himmet Kadem (a joker)

91 Yorum:

lucas neill’i sanıdığınız gibi dün tanımadım ben. youla’nın karşısında ne hallere düştüğünü 2003’de gördüğümden bu yana bilirim takip de ederim. geniş alanda zayıftır. insan 30 yaşından sonra hızlanmaz. neill türkiye’de oynar mı? oynar tabii. ama transferi bu şekilde olursa ben itiraz ederim. hele gökhan zan bu kadar kolay elden çıkıyorsa. bu transfer bu paralara olurken kim ne kazandı ona bakın.

sozcelyk dedi ki...

memet demirkoldan açıklama bekliyoruz asjksdalalsdsa

Gürcan Ulusoy dedi ki...

hahahhaah

gökhan zan gibi bir adamın var onu hiçe say git neill'i al. olacak iş değil. gene aziz yıldırım kazandım hımms hımms

hahahah

ondan önce tabata'ya 8 milyon verirken kim ne kazandı ona bakalım bence.zapo ile sivok transferinde arada kabolan milyon dolarlar nereye gitti ona bakalım mesela.
elalemin işini bırakıp kendi işimize bakalım.onlar kendi pisliklerinde boğulsun,biz kendi pisliklerimizi temizleyelim önce.

sozcelyk dedi ki...

bizim psilkiler 31 ocağa kada temizlenmez

youla neill karşılaşmasını bulup getirmişiniz ya helal olsun , hemen spor servisine postlayalım asjksadads

Deniz dedi ki...

@M.A.F. :Hiciv kısmı bu olayın. Bizim eşşeklikler baki zaten. Ama GS ya da başka bi takıma değil burada edilen laf. :)

Jokond dedi ki...

gökhan zan gibi bir dünya yıldızı dururken neill'i almak? neill kim ya allah aşkına:)))

bombe_ekran dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Illa acik acik yazalim mi "Mehmet Demirkol'a laf atiyoruz!" diye yahu?

Galatasaray'in transferi yerinde transferdir. Gokhan Zan'in yerine ben transfer olsam o bile yerinde olabilir, zira omzum saglamdir ve tactan ofsayt olmayacagini bilirim.

Emrah dedi ki...

@Taribal Enfexion
Galatasaraya lazım olan geniş alanda hızlı bir oyuncu değil ki zaten. Çevik, 10 metrede süratlenebilen bir oyuncu. Beli çabuk dönen bir oyuncu.
Bu özellik Galatasarayın stoper rotasyonundaki oyunculardan sadece
Emre Güngörde var. Onun da maalesef sürekliliği yok. Sürekliliği olduğu sezonda Song'dan formayı nasıl aldığını ve Servet ile nasıl bir ikili oluşturdıklarını zaten biliyoruz.

http://wwwextensor.blogspot.com/2010/01/nokta-transfer-super-transfer-lucas.html bağlantısında anlatmaya çalıştığım şeyler daha güzel açıklanmış.
Kolay Gelsin

sozcelyk dedi ki...

bazı arkadaşlarımız hala ironiyi çözümleyememiş

http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/11/ks-soylesileri-2-mehmet-demirkol_11.html

bu adresten ctrl + f yapıp youla diye aratırsanız demek istenileni anlarsınız.

bunu da açıklattırdınız ya

Unknown dedi ki...

Lan 100 metreden belli olan ironiyi anlamayıp hala "beli iyi, götü güzel" diye yorum yazanlar var ya, öfff.

aamet jr. dedi ki...

Artık etikete hiciv yazmak da yetmiyor Shelbyl. Yeni çözümler lazım :). Postun şukela olduğunu belirtmeye de lüzum var mı bilmem

Hayir adamin ismine anagram yapacagim diye iki saat dusundum, cika cika (a joker)li bir sey cikti. Hic kasmasaydim bari :)

zubi dedi ki...

gsliler yanlış alarm yav. celallenmeyin yine=)

esgo dedi ki...

ahaha iyiymiş, yahu zaten Youla'nın geniş alanda bayıltamayacağı stoper yok ki, dolayısıyla Youla vb adamlardan yola çıkıp da stoperleri itin dötüne sokmak çok anlamsız geliyor bana.

Savunmada dengesiz yakalanıp, Youla'ya geniş alan bırakıyorsanız;

1-Youla topu eline ayağına dolaştırıp kaybedecek

2-Youla topu ayağından fazla açarak kaybedecek.

3- Youla kendi şutunu yaratana dek stoperi peşine takıp, Allah ne verdiyse saçma sapan bir vuruş yapacak. (Şansı yaver giderse golü de atacak.)

Yani Youla saçmalamadığı sürece geniş alanda o'nu kontrol etmek kolay iş olmadığı gibi, sırf geniş alandaki hız eksikliğinden ötürü stoper harcamak da pek akıl kârı bir iş değil.

Lucas Neill'e gelecek olursak; kadro yapısı itibariyle belirgin bir eksikliğimizin olduğunu düşünmediğim için rakip takımların transferlerini de imrenerek takip ettiğim söylenemez, sonuçta Neill olsun Gökhan Ünal olsun alıp da neremize sokacaz yani ? Hee bu takımın stoper sıkıntısı olur da rakipler Neill ve Orhan Şam'ı kadrosuna dahil eder ben de orta yerimden çatlarım orası ayrı, ama şu an için savunma anlamında sadece bizim seviyemize biraz daha yaklaştılar hepsi bu :)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bizim seviyemize yaklaşmaları için takım savunmalarının bizim seviyemize ulaşması lazım. daha doğrusu şöyle; eğer galatasaray beşiktaş gibi savunma yapmak isterse bize yakın bir düzeyde bunu yapar. ama onlar daha hücumcu oyuncuları tercih ediyorlar, oyuncuların kafalarında daha çok hücum yapmak oluyor.

bu bağlamda sivok-ferrari'yi koy galataasaray'a. beşiktaştaki kadar başarılı olamazlardı.

bunun en bariz örneği bek seçimidir. galatasaray sabri'yi, beşiktaş toraman'ı tercih ediyor. bu bir tercihtir. neticede galatasaray daha çok gol atıp beşiktaş'tan yine daha çok gol yiyiyor.

bu daha iyi denecek bir durum yok.

netcede, neill şüphesiz iyi oyuncudur, şüphesiz katkı yapacaktır. lakin 10 üzerinden 6,5 gibi bir rakam verilir bu transfere.

mondo trasho dedi ki...

son chelsea-everton maçında "maçın adamı" seçildi. bunu ne yapacağız peki?

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bir oyuncunun maçın adamı seçilmesinin bir çok parametresi vardır. lakin maçın adamı seçildiği maç ta 3-3 bitti. bir stoper için çok iyi bir gece değil.

twenty_one dedi ki...

Lucas Neill EPL'de 7-8 sezondan beri istikrarla oynayan bir oyuncu. Biz hangi lig'de oynuyoruz ki, bu oyuncuyu eleştiriyoruz. Ara transferde yapılabilecek en akıllı transferlerden biri. Keşke bizde de böyle transferler yapabilecek yöneticiler olsa...

la hakkatten ironi hiciv falan yerine idiot impaired diye ibare koymak daha mittiş olacak.

sen okuduğumuzu anladık mı'ları çözmek yerine taşak kebabı yaparsan sonra adam gelir sana burada "bak arkadaşım burada lafın gittiği yer mehmet demirkol, senin transferine laf eden yok, demirkol'un ferrari/zan karşılaştırmasını takip etmediysen zaten futbolla alakan yok" derler. ben demem ama derler bunu

Temur dedi ki...

Jessie "Demirkol mu" desem ? :)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13574585

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13574297

Şaka bir yana Ferrari-Zan mukayesesini yapan M Demirkol'un gündem amaçlı bu söleri söylediği gün gibi belli. Ki bu şekilde gündemde de kalıyor. Reklamın iyisi kötüsü olmaz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

kewell'lı galatasaray değil, ibrahim üzülmez'li beşiktaş şampiyon oldu geçtiğimiz sezon.

sorsan, arda dünya yıldızı, baros müthiş, kewell efsane, sarp muhteşem, servet inanılmaz... sonra lig 4.sü 5.si olunca "error" veriyorlar.

kewell'a isim olarak değil, transfer tarzı olarak karşı çıkıyorum. roberto carlos ha keza.

carlos onca oynadı fenerbahçede. ümit özat'tan fazla katkı sağladı mı?

bunlarla da yüzleşeceğiz inşallah.

Temur dedi ki...

Ben Üzülmezli Beşiktaş yerine Ernst'li Beşiktaş derdim.

twenty_one dedi ki...

Federasyon başkanı dünkü yayın ihalesinden sonra külüplerin bu paralara güvenmeden hareket etmelerini söyledi. Daha kaliteli takımlar kurmalarını, gelirlerini arttırıcı daha çok sponsor veya yan gelir kaynakları bulmalarını ve mali durumlarını sağlıklı yapılandırmalarını söyledi. Bunun içinde kaliteli futbolcular gerekiyor. Hiçbir futbolsever maça düz bir futbolcu görmeye gitmez. Hiç kimse onun formasını almak istemez. Herkes kaliteyi seyretmek ister, keyif almak ister. Günümüz dünyasında futbol artık endüstri oldu. En güçlü ekonomi haline geldi. Ve siz elinizdeki değerleri nakit'e çeviremiyorsanız, yok olmaya mahkumsunuz demektir.

AQ-47 dedi ki...

"a joker", yarıldım....

Gürcan Ulusoy dedi ki...

liverpool avrupa'nın en "düz" takımlarından biridir. ama bu takımla 2 şampiyonlar ligi finali, 1 kupası vardır.

AQ-47 dedi ki...

Hekim Dermetol da var, jokersiz...

twenty_one dedi ki...

Liverpool'da sadece F.Torres'in değeri malesef tüm Beşiktaş takımından daha değerli. Ayrıca Liverpool 20 seneden beri İngiltere'de hiç şampiyonluk kazanamadı. Siz Beşiktaş kadrosundan memnunsanız söyleyecek fazla sözüm yok.

Jessie madem galatasaray hücumu düşünen bir takım onun için sivok-ferrari galatasaray'da olsa beşiktaş'taki gibi başarılı olamaz argümanını savunuyorsun o zaman niye bobo'yu beşiktaş'ta sezon başından beri 7 gol attığı için eleştiriyorsun.Bobo bu sezon galatasaray'da baros yerinde oynasaydı şu an açık ara gol kralı olurdu.

sozcelyk dedi ki...

rogerio da silva bobo

yanlış anlama ama o profil resmindeki oyuncu kadar egoist bi oyuncu görmedim , forvet olsa belki tartışılır ama bi sol kanat için hiç mantıklı gelmiyo :D

Gürcan Ulusoy dedi ki...

gol kralı olup olmadığı değil ki mesele. takıma faydalı olup olmadığı.

ben boboyu 7 gol attığı için eleştirmiyorum.

sol kanatta oynamasa ve devamlı oynasa her sene 20 gol atar diyenleri eleştiriyorum. çünkü onlar bu iki parametre üzerinden değerlendiriyorlar.

devamlı oynasa, sol kanatta oynamasa. işte ikisi de ligin ilk yarısında gerçekleşti. bu şartlarda 7 gol attı işte.

bugün bobo ile baros'u (oyuncu kalitesi bazında) takas edecek çok fazla galatasaray'lı bulamazsınız...

ortaya konulacak bobo argümanı kalmayınca "galatasaray'da olsaydı" ya sarılıyoruz.

galatasaraylılar da ferrari bizde olsaydı diyor.

olmuyor işte onlar öyle.

bobo 15 gol atsa da başarılı demeyeceğim ben. nihatın vurduğu onca top ona buna çarpıp 4'ü 5'i gol olsaydı nihat iyi oynuyor diyebilecek miydik?

benim bir fikrim var, herkesin fikri var.

daniel güiza > da silva bobo.

bobo için ortaya konan her türlü argümana güiza'yla cevap veririm. kimse de hayır diyemez. gol derseniz ispanya gol kralı derim. milli takım derseniz ispanya milli takımı derim. gol derseniz her sene en az bobo kadar atıyor derim.

gerçi siz onu da orda alex var a bağlarsınız.

biri de çıkıp alex'in başarısında guiza'nın topsuz koşularının da etkisi var dese futbolun özünü biraz olsun anlama şansı edineceğiz.

Gürcan Ulusoy dedi ki...

alex sanki orda değişmez bir kalıp ta etrafını şekillendiriyor sanki. hayır!

nobre eğer alex'le başarılı ise -eser anlattı bunu gerçi- alex te nobre ile başarılı idi. sanki alex'in belli bir seviyesi var ve sabit te sadece etrafı değişkenlik arzediyor.

bobo galatasaray'da olsa...
galatasaray bu kadar çok hücum girişiminde bulunmazdı. çünkü baros'un hücum presini bobo yapmayacağı için rakip savunma daha rahat hareket eder, topla oynama oranları artar, kewell/arda gibi oyuncular ekstra koşmak zorunda kalırlardı. ekstra koşan arda ve kewell'ın verimlilikleri düşerdi.

örnekse örnek.

QuaresmA dedi ki...

galatasaraylılar yine anlam veremediğim bi biçimde çok sevinmiş bu transfere, hayatında neill'ı izlememiş adamlar "aha şimdi aldık uefa kupası'nı !" modunda. tamam gökhan zan'dan tabi ki iyidir de, uefa kupası çapındaki everton'da en iyi stoper satıldıktan sonra 2 stoper birden sakatlanınca oynayan adamdan bahsediyoruz, nereye alıyorsun uefa kupası'nı neill transferiyle ?

bir de kewell'ın takımda kalmasını sağlayacağı için sevinen galatasaraylı tiplemeler var, onlar allah'a havale direk. çok jardel eleştirisi gibi olacak ama kewell gol atmaktan başka birşey yapıyor mu ? hadi forvet olsa neyse de kanat oyuncusu bu adam, bana çok şişirilme geliyor. attığı 10 civarı golü atamasa direk kanguruya bindirilip yollanmıştı.

total futbol hastası, futbol romantiği, üstüne başına doğru dürüst şeyler almayıp takımının mağazasına 100'lerce lira harcayan, homoseksüelliğe anlayışla yaklaşan galatasaraylı: ama çok güzel gülümsüyor, lütfen kalsınn :(((

elano da son 10 yılın balonu zaten, bu kadar şişirilmiş bir takım daha türkiye futbol tarihinde yoktur. inşallah birkaç başarısız sonuçtan sonra dördüncü sıraya düşüp, rijkaard'ı kovup yerine öz evlat mehmet bölükbaşı'nı getirip hak ettikleri yerde, yani beşinci sırada bitirirler ligi.

twenty_one dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
twenty_one dedi ki...

Holosko 3 sezon daha Beşiktaş'ta. Kaynak: ntvspor.net

sembolist dedi ki...

ibrahim üzülmezi,nobreyi,yusufu izleye izleye kewel'ı beğenmeyi unutan insanlarsınız:)

Gürcan Ulusoy dedi ki...

2 senede ibrahim üzülmez'in takımının aldığı puan kewell'ın takımının puanına denk. bu bir istatistik.

QuaresmA dedi ki...

sembolist, sen de kewell gibi kaçak güreşiyorsun.

kewell'ın yaptığı 3 tane iyi iş var:
1) şut çekmek
2) gülümsemek
3) elano balonu ile ot çekmiş maymun dansı yapmak

kewell bunları yapıp beğeni topluyor, sen de bel altından vurarak. biz barış özbek, aydın yılmaz falan diyor muyuz ? hadi diyelim ki dedik, var mısın galatsaray ile beşiktaş'ın en tırt 3 oyuncusunu kıyaslayalım ? nobre'ye, yusuf'a, deli'ye kurban olun siz. nobre boşa çıksa bugün ilk alacak takım galatasaray'dır.

galatasaray'ı dönemin leeds united'ına benzetiyorum. geleceğin takımı gözüyle bakılan bir takımın neredeyse hiçbir oyuncusu big four'da oynayamadı. oynayanlar da tutunamadı. onlar da gs gibi balon çıktı. ne takımdan cacık oldu, ne de oyuncularından. hah galatasaray da avrupa'nın en overrated oyuncularının toplandığı bir takım halinde. tek gerçtekten yıldızını da öz evlat, aslan parçası, disiplin abidesi, gerçek galatasaraylı kaptan bülent kaçırdı.

inşallah galatasaray'ın da sonu leeds'e benzer.

Pamukk dedi ki...

sizi görünce, ibrahim üzülmez kadar küfür yiyen var mıdır diye düşüncelere daldım

sembolist dedi ki...

aydın yılmaz-barışl özbek direk oynamıyo gs de..ibrahim üzülmez-yusuf-nobre direk oynuyo,fark burada..
haklsınz ibrahim üzülmez kewel'dan iyi.. ali ece'ye de röportaj verir yakında:)

Deniz dedi ki...

Galatasaray hiç yenilmesin, bu rüya hiç bitmesin sembolist :)

esgo dedi ki...

sembolist

Aydın (20) ve Barış (22) ilk yarı boyunca Lig + Kupa + Avrupa toplam 42 maç oynamış. Bunlardan Aydın 11, Barış'da 15 kez ilk 11 başlamış.

Direk oynadığını iddia ettiğin Yusuf ve Üzülmez ise Lig + Kupa + Avrupa toplam 29 maç oynamış. Üzülmez'in ilk 11 başladığı maç sayısı 14 olurken Yusuf 8 maçta ilk 11 başlamış. Yani forma giydikleri maç sayısı dikkate alındığında gerek genel toplamda gerekse de ilk 11 bazında Barış ve Aydın; Üzülmez ve Yusuf'tan daha fazla forma şansı bulmuşlar.

Hadi güzel hatrın için temize çekeyim:

Aydın 20 maç ( 11 maç ilk 11)
Barış 22 maç ( 15 maç ilk 11)

*

Üzülmez 15 maç ( 14 maç ilk 11)
Yusuf 14 maç ( 8 maç ilk 11)

*

sembolist ( otur sıfır)

Yusuf nobre nerde direk oynuyor bu kadar da işkembeden sallama artık barış,aydın gs'da ne kadar oynuyorsa nobre'yle yusuf'da o kadar oynuyor.İbrahim Üzülmez'e de kurban olun siz şu yaşında bile 98192837914 tane hakan balta eder.Kaldı ki o da takımın değişmez oyuncusu değil.İsmail'le dönüşümlü olarak oynuyorlar.Sizin sol bekinizde ise bizde ilk 18'e bile giremeyecek balta ve caner oynuyor.

Unknown dedi ki...

Elano,Baros,Neill Premier Lig'in kalburüstü oyuncularıymış..Güzel espri,güldüm bayağı..

Bi de Güiza ve Baros'u Bobo ile kıyaslamak bence doğru değil..Farklı stilde santraforlar bu oyuncular..

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Su icerisinde muthis bir ironi barindiran postun yorum bolumunu skip attiklari icin tebrik ediyorum GS taraftari eksibesiktas takipcilerini.

Her sey rekabet, her sey "biz sizden iyiyiz" degil ki a.k.

Ryuzaki dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ryuzaki dedi ki...

bize ne gs'nin transferinden ya biz kendimize bakalım bence.

alper dedi ki...

yav genemi bu gs liler a.q.bambaşka insan bunlar yav hakketen.aklım ermiyor arkadaş.kafayı yicem.

Pasalarim bir bakiniz, bu sozu tirnak isareti icinde yazmis, altina da anagram oldugu belli bir isim koymusum. Bunun Galatasaray ile ilgisi yoktur. Bunun sene basindan beri laf atilan bir spor yazari ile ilgisi vardir.

Hadi yaziyi anlamadiniz, ustteki 50 yoruma bakin bir zahmet yahu.

Ne yapti la Levent Kirca ile Hamdi Alkan size? Illa her yazinin sonuna "Bu memlekette yayla oldukca, surecek esek de bulunur!" falan gibi anlamsiz sozler mi ekleyelim de anlayin dalga gecildigini?

Abov.

HAKAN dedi ki...

çok güldüğüm gayet güzel yazılmış bir post un içine eden sembolist ve quaresma gibi arkadaşlara allahtan akıl fikir...

barış dedi ki...

inanamadım, resmen 10 galatasaraylıdan 5i gelip çemkirmiş burada. ulan hep sizin yüzünüzden fırçayı biz yiyoruz,.

@baris

Panoramaya giriyorsun abi bu hafta, net :)

esperanza dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
esperanza dedi ki...

Mehmet Demirkol dedi ki...

"Lucas Neill 3 Ferrari eder, ama her ikisini de toplasan 1 Gokhan Zan etmez"

sembolist dedi ki...

EseriBarış ve Aydın'ın asla ve asla bu kadroda ilk tercih olmadğını hatta ve hatta gönderilecek veya taksata kullanılcak futbolcular oldğunu şun sen de bliyon..
Israrla ''sizde de ibrahim üzülmezler,nobreler yusuflar var,bize kızmayın'' mesajı vermeye kalkma:)üzgünüm gerçekler acı:)

AQ-47 dedi ki...

@ esperanza

3 Ferrari bir Neill götürüyorsa etmez hocam...ki götürüyor senin hesaba göre...

AQ-47 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
matiasemilio dedi ki...

@sembolist: yusuf ve nobre bugünün Beşiktaş'ının ikinci neredeyse üçüncü tercihi durumundadır..ayrıca yusuf'un geçtiğimiz sezon 5 ayda Beşiktaş'a verdiğini aydın yılmaz 5 yıldır gsye verememiştir.nokta.

esgo dedi ki...

Derdini düzgün anlatacaksın öyleyse arkadaşım, emin olduğun bilgilerle konuşacaksın. Üzülmez ve Yusuf için Barış ve Aydın’dan fazla oynayan isimler ve sizin öncelik tanıdığınız oyuncular dersen yukarıdaki rakamları yüzüne çarparlar. Benim mesajım buna ve dolayısıyla senin yanlışına ilişkindi. Yeteri kadar ırzına geçildi zaten postun, uzatmayın gari.

tearkan dedi ki...

yav direk oynuyo dediğin adamların onbir başladığı maçları koyuyo hala laf ediyosn eser.e.. hala kendi lafını savunmaya çalışıyosun.. melih şendil.e mi özendin naaptın anlamadım ki.. yada amaç ne eser.e giydirmek mi, neill.i savunmak mı yoksa ben bi bok yedim sizin hiciv yaptığınızı etikette görmeme rağmen anlayamadım bari yusuf.u nobre.yi boklayım işten sıyrılayım mı? nedir yani?? ayrıca gökhan varken neill gereksiz transfer.. tek artısı omzunun sağlam olması bence..

Yahu bugun zaten hayatimda ilk defa Yilmaz Ozdil'in bir yazisina hak verdim, bir de alper'in galatasarayli genellemesine hak vermeye baslamayayim, yapma bunu sembolist. Yaklasik bir haftadir okudugunu anlamamakta israr ediyorsun, bilmiyorum hangi Besiktasli tavuguna kist dedi ama, onun adina ozur diler, senin dimagini selamete davet ederim.

AQ-47 dedi ki...

Vurmayın, adam öldü...

Sercan dedi ki...

bi gsliyle herhangi bi konu hakkında olan konuşmalar/tartışmalar çoğu zaman ayrı yere geliyo sonunda.yine benzer bi yere gelmiş.adam anlamamış gelmiş bilip bilmeden konuşuyo kendi haklı gibiymiş gibi.sorada olayı -nihayet- çözüncede hala dediğinin üstüne bişey yazmaya çalışıyo :)

biraz daha zorlasan bizde avrupada kupa aldık sizin neyiniz vara falan gelir.hiç gelmediyse hayatımda 2347823784 defa gelmiştir ezberledik artık. ;)

başarılarla doğmuş,başarılarla büyümüş,başarıları yüzünden takım sevmiş,daha doğrusu başarılarını sevmiş bi kişi var karşımızda(kişiler).hamuru öyle yoğurulmuş,haliyle hiçbi muhabbette altta kalmamaya çalışıyo(lar).bi orta yol bulunabileceğini sanmıyorum.

not:bi galatasaraylı profili çıkardım kendimce kaşla göz arası.benim gördüğüm budur bu yaşıma kadar.katılan olur,katılmayan olur,ama gördüğüm budur.

Sercan dedi ki...

hayır herşeyi geçtim,bu kadar mı zordur,ha beyler pardon tamam ben yanlış anlamışım demek.nedir yani bu sürekli üste çıkmaya çalışmanın asıl sebebi? üstte yazdıklarım için 'doğru değil' diyen beri gelsin konuşalım.

sembolist dedi ki...

Aydın ve Barış bu takımın direk oyuncusu değil,bunu bilmek istemiyorsun..Bu arada bu cengaverliği geçen yıl Sivok ve zapo alınırken de gösterseydniz de Sinan Engin,7 milyon euroyu cebine indrmeseydi..:)

esperanza dedi ki...

@sembolist

hem kelsin hem ilacin yok kalkmis bir de bize recete yaziyorsun...

Sercan dedi ki...

@sembolist

yukarıda dediğin saçmalıklara karşı bi sürü şey yazılmışken gelip cevap vermeye çalışmak yerine hala saldırmaya çalışıyosun,aklınca. hala şu takımın oyuncu bu değil.tartışmaya bak :)) he hacım evet he öyle. konuyu hiç alakası olmayan yere bağla şimdide,zapoymuş sivokmuş ahah

sembolist için özel köşeli jetonla çalışan telefon kulübesi yaptırıyoruz

Tamam sembolist en uzağa sen işersin.Kaç yaşındasın yaptığın muhabbete bak pehh.

esperanza dedi ki...

Hersey hasan sas in 2002-2003 te asy de verilmeyen penaltisiyla basladi :/ birazdan oraya gelecek konu

esperanza dedi ki...

Sembolist hakli besiktasimiz 3. buyuk
:/

sembolist dedi ki...

ya ben lanet olası feneri destekleyceğime kardeş Beşiktaşı desteklerim,(şimdi siz buna da kızarsınz)o yüzden burda güvendeyim:)ya kimseyi kırma gibi bi niyetim yok,burda konşuyoz,

Yalnız shelybl bu hiciv postunda Ferrari'yle,neill'i aynı kefeye koyarak galatasaray'ın transferini dolaylı olarak yüceltmiş bunun bile farkında değiller.
İroni çok güzel de bence neill bu ironiyi hakedecek kadar bile bir futbolcu değil,TSL'deki performansıyla anca beyaz diatta olur.Everton forumları gittiğine bayram ediyor.

Sercan dedi ki...

tamam konuşuyoruzda,yok pardon şey.biz senle konuşamıyoruz.sana sorular geliyo ama sen cevap veremiyosun,bunun yerine alakasız bi yerden saldırmaya çalışıyosun.

ayrıca küçük bi bilgi sana,bilmiyorum beynin bunu ne kadar zamanda algılar(üstte yazılanları hala algılayıp bi cevap gelemediği için yazıyorum bunu,şüpheliyim yani senin hakkında;) ama Beşiktaşımın kardeşlikte adının anılmaması gereken yegane takımdır o dediğin,oldu mu ?

Sanırım kuscam ğeseye kardeş diyor.

sozcelyk dedi ki...

mehmet demirkol

hepsi senn yüzünden lan.!!!

sembolist dedi ki...

üvey kardeş o zaman:)

esperanza dedi ki...

neyse ki 15.yy dan beri bu topraklarda kardes katline ses cikartilmaz hadi gene yirttik

sembolist dedi ki...

ölümümüz kardeşin elinden olsun,yeterki fener şampiyon olmasın:)

sozcelyk dedi ki...

bi de tribal yüzünden

adam neill e nası giydirmiş yula yıldırım gibi geçti filan demiş obarey cinconlular bence tribale saldırsın asjksadals

tearkan dedi ki...

yaa bırakın cevap vermeyin.. bu kadar yazılanın üstüne hala bu şekilde cevap veren birisi inadına falan yapıyodur muhtemelen.. bilgisayar.ın açma düğmesine basacak kadar kafası çalışan yazılanları anlardı çünkü..

ne demiştim ben en son? heh.. gökhan neill.den iyi futbolcu bence boşa alındı neill.. sivokla zapo transferinde kazık yedik salağız ya yaa.. heh bi de bizim uefa kupamız var.. pardon sizin var..

sembolist dedi ki...

süper kupayı unutma:)

Gökhan dedi ki...

vefasızlık yapma :))

Ben bu yolun yarisinda "Ehehe ben en basindan beri saka yapiyordum ki" tribine burunmeyi pek tolere etmiyorum. Genel anlamda. Bence cok falsolu. Ama yedik diyelim.

ilkay dedi ki...

@quaresma

yazıların müthiş. seni de takip edeceğim bundan sonra. alper'i de severek takip ediyoruz bu arada...

selamlar.

sembolist dedi ki...

beni de takip edini,az sayıda yazdığım yazıyı paylaşamk isterim sevgili bjkliler..:)

drogba dedi ki...

Kartal’a çakma Ferrari!
Ferrari çok önemli bir markadır. Tüm dünyada ölçüm yapsanız, en fazla bilinirliği olan markaların ön sıralarında yer alır. Tanınmışlığının yanında, çok da tutkunu vardır. Bu insanlar bu markanın tüm detaylarını renk skalasına kadar tüm değişikliklerini takip eder ve heyecanlarına ortak ederler. Bu sevgilerine karşılık da çok yüksek bedeller ödeyerek bu markaya kavuşmanın egosunu ve ayrıcalığını yaşarlar. Beşiktaş'ta son günlerde transfer gündemi bu markanın eşdeğer futbolcu ismi Ferrari ile yoğun bir şekilde hareketlendi. Ardından transferı sonuçlandı. Sonuçlanırken de özellikle önüne yıldız kelimesi yerleştirilmek için çok büyük bir çaba sarfedildi. Şunu açıkça biliyoruz ki, yıldız bir oyuncu transfer edeceksiniz, zaten onun yıldız olduğunu anlatmak gereğini duymazsınız. Onun geçmişten gelen kariyeri zaten onu oraya koyar. Böyle bir geçmişi olmadığı için ve geçen sene transfer edilen Sivok ve Zapo'dan çok büyük bir farkı olmadığı için böyle bir ihtiyaç kendini ciddi şekilde göstermiş görünüyor. Everton ve Genoa'dan alınan bilgilere ve izlenen maçlara göre oyuncunun top kullanma kabiliyeti sınırlı. Yani geriden oyun kurabilme yeteneği eksik. Bu konuda takıma katkısı olmayacak.
Bunun dışında oyuncu, baskı altında panikleyebilen bir karakterde. Bu da demek ki, baskı altında oynarken bu bölgede Beşiktaş'ın eksiği olan liderlik özelliğini ortaya koyabilecek bir oyuncu değil.

45 TRİLYONLUK FATURA
Boy olarak eldeki Zapotoncy, Sivok ve Toraman'dan da bir farkı yok. Demek ki Gökhan'dan boşalan uzun boylu stoper eksiğini de kapatamayacak. Tüm bunlara rağmen dünyanın hiçbir yerinde etmeyeceği bir bonservis bedeli olan 4.5 milyon Euro ve takımda hiçbir yıldız oyuncunun almadığı yıllık 2.5 milyon Euro ile üstelik 4 yıllık bir mukaveleyle transferi gerçekleştirildi. Bu oyuncuyu almak yalnızca kendisine ödenenle sınırlı değil. Buna yer açmak için geçen sene 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenip alınan Zapo ve bugün almaya kalksanız en az 4 milyon Euro ödeyeceğiniz Gökhan'ın maliyetlerini de eklerseniz bu oyuncu için Beşiktaş'ın gözden çıkardığı rakamın yaklaşık 45 trilyona geldiğini dehşetle görürsünüz.
Bu bedeller karşısında bize de, "Bu kadar tanınmayan, marka değeri olmayan, takıma eldekilerden farklı bir katkısı olmayacak sıradan bir çakma Ferrari'yi kendin transfer ettin diye zorla yıldız yapma çabası ile bu bedelleri "Beşiktaş camiasına ödetmeye değer mi?" diye sormak düşer.

Ali gültiken

Unknown dedi ki...

taw siz gençler nerden buluyosunuz böyle şeyleri harika yaa

Yorum Gönder

Ara