.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

7 Aralık 2009 Pazartesi

Tuncay Özilhan

Beşiktaş başkanlığına aday olacağı söyleniyor. Doğru mudur bilinmez. Lakin mevcut adaylara bakınca (Yıldırım Demirören-Murat Aksu) başkan olmasını isteyeceğim bir isim. Karşı çıkanlar olacaktır elbette ve haklı oldukları taraflarda vardır (efes-beşiktaş maçlarında seyirci tutumu söylenebilir). Ama yine de alternatif isimlere göre bu işi en iyi yapabilecek isim olduğunu düşünüyorum. Ha bir de asbaşkanlık görevini eğer seçilirse İbrahim Altınsaya vereceği söyleniyor ki bu bile beni heyecanlandırmaya yetiyor. http://www.besiktaspostasi.com/tuncay-ozilhan-besiktas-baskan-adayi.htm

17 Yorum:

helldoradotcom dedi ki...

formamizin onunde samsung reklamini gorur gibiyim !!! Su colaturka'dan kurtulmanin zamani geldi bu arada ://

Daha geçen gece fanatik Fenerbahçeli kız arakadaşıma söylediğim şey şu şekildeydi; "Beşiktaşım için 2 tane başkan var gönlümde.. birincisi başkanlığa çok yakıştırdığım Tuncay Özilhan, ikincisi ise romantik tarafımın başkanı İbrahim Altınsay"..

İkisini tek bir hareketin içinde görmek çok mutlu etti.. Umarım dedikodu değildir de gerçektir bu iddialar..

sozcelyk dedi ki...

tuncay özilhan ın yıldırım demiören kadar beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum, demirören beceriksiz bir yönetici bunu bilmeyen yok ama adamın beşiktaş sevgisini görmezden gelmek insafsızlık olur , tuncay özilhan gerçek bir beşiktaşlı olmuş olsaydı fb ülker ile basketbolun tekelleşmesine izin vermez bjk efes oluşumuna izin verirdi..

oy atabilsem aday olması durumunda fikret ormandan yana fikret orman olmazsa murat aksu dan yana kullanıırdım

JANiTSCHAR dedi ki...

İlk önce Efes Pilsen'i düzgün yönetsin daha sonra Beşiktaş başkanlığına aday olsun.
Her seçim öncesinde Beşiktaş'ın önde gelenleri toplanıyor,toplandı,yemek yiyor,mangal yapıyor haberleri yapılır.Bu haberlerde İsmi geçen iki isim vardır Siyaset hayatı başarısızlıklarla dolu HikmeT Çetin diğeri ise Tuncay Özilhan...İkisi de şıkışınca taşın altına elini koymaya yanaşmazlar.

Murat Aksu adaylığını açıklamasaydı bugün acaba 10 bin kongre üyesi oy kullanmak amacıyla Aidatını yatırır mıydı ?

Delikanlı gibi 3 ay önceden çıkıp ben Başkanlığa talibim diyeceksin.Lafı ağzında geVelemeyeceksin.

Pamukk dedi ki...

yalan haberdir.

twenty_one dedi ki...

Tuncay Özilhan'ın aday olacağını zannetmiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam, kendisi daha önce tek aday olursa başkan olabileceğini söylemişti. Beşiktaş'ın bu çok adaylı ortamında aday olmaz. Bence de yalan haberdir. Ama keşke olsa da Yıldırım Demirören'den kurtulsak !
Kim gelirse gelsin yeter ki Demirören gitsin...

Eğer aday olursa seçileceğini tahmin ediyorum. İyi olur.

callum dedi ki...

Tuncay Özilhan aday olmaz. Öyle bir görüntüsü yok. Camia içerisinde aday olupta, Demirören'i indirebilecek kapasitede olan kişi turgay Ciner. Fakat O'da aday olmaz. Tek seçenek, Genel Kurul'da üyelerin sağduyulu hareket edip, gönül hatır ilişkisine bakmadan, kulüp menfaatleriyle bağlantılı düşünüp hareket etmesi. Burada da şu çıkıyor, acaba başkan adayları kaç kişinin aidatını cebinden yatırdı..

xabialanso dedi ki...

bence büyük camia olmanın yolu burdan geçiyor. ne kadar büyük camiamışız seçimlerde göreceğiz

kma dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
kma dedi ki...

gerçek olsa ne süper olurdu..
ayrıca demirörenin "beşiktaşlılığı" hep gözümüze sokulmaya çalışılıyor. başkan olduktan sonra bunun kademeleri mi olacak? seba mı daha beşiktaşlı demirören mi? yoksa bilgili mi?

başkan olunduktan sonra bunun derecesi sorgulanabilir bişi değil. herkes kendi tarzı ile hareket ediyor. demirören de öyle ama çok çok kötü bir "yönetici".

duygusallık yönetememe haline neden oluyor bence zaten. bu bir iyi özellik değil.

tuncay özilhan bu anlamda başkanlığın getirdiği profesyonelliği yapabilecek güce ve karizmaya sahip.

demirören için kurulan "en azından" ile başlayan cümleler yetti artık. adamın iyi yaptığı bişe yok.

07 Aralık 2009 Pazartesi 15:04

esperanza dedi ki...

Daha ne soylentisi, secimlerden 1 gun once mi aciklayacak ?? her secim doneminde bi Tuncay Ozilhan dir gidiyor. Bu tip insanlar ancak karsilarinda dogru durust bir rakipleri olmadigini hissettiklerinde aday olabilirler, yoksa risk alabilecek kapasiteleri yok.

carlito dedi ki...

ben de aday olacağını sanmam, olsa da listesinde altınsay'ın yer aldığının doğru olduğunu sanmam.. ama keşke olsa tabi, zira bu murat aksu demirören karşısında rezil olacak gibime geliyor, adam daha önce yaka silktiğimiz demirören'in adamlarını birer birer yanına topluyor yahu, nasıl güvenelim sana böyle yaparsan?
kesin olan şu ki, bir aday daha şart!

jtr dedi ki...

@Callum

Evet Turgay Ciner aday olmaz ve sahip olduğu habertürk gazetesinde en olmayacak yerlerde bile beşiktaş ın oyuncularından yönetimine,teknik heyetine kadar laf sokmaya çalışır.

Başarısızlıktan nemalanmaya çalışanlar bellidir.

DeX dedi ki...

özilhan tek aday olmazsa aday falan olmaz cünkü olur da kazanamazsa ezilir. o yüzden aday olacağını sanmıyorum..

Gogo dedi ki...

metin keçeli aday oluyor niye kaale almıyor kimse anlamıyorum

KEÇE SARAYI dedi ki...

bence kesinlikle başkan olmalı...

Yorum Gönder

Ara