.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Aralık 2009 Cumartesi

Ne Demişlerdi? - Erman Toroğlu

Efendim devre arasında medyanın duayen isimlerinin sene başında yazdıklarından paragrafları alıp bakacağız, erken öten horozlar var mıymış diye. Sadece merakımızı tatmin etmek için, yoksa hiçbir art niyet aramayınız.
İlk haftadaki konuğumuz, yayıncı kuruluşun yaygaracı yorumcusu, Hürriyet yazarı Erman Toroğlu. Ne yazık ki elimizden sadece yazdığı yazılara bakmak geliyor, yoksa Maraton programına girsek çıkamayız. Ama siz okuyucuların bildiği, duyduğu varsa ve yorumlara eklerseniz mutlu oluruz.
15 Temmuz 2009 - "Merak etmeyin, Daum bir ay sonra, “Ben bunları, bunları istedim, Aziz Yıldırım almadı” diyecektir." "Beşiktaş'a dönüyorsunuz, daha bir felaket. Elindeki santrhaf iyidir, kötüdür. ... ama Milli Takım'da da oynamaktadır. Onu bedavaya kaçıracaksın, sonra muazzam paralara santrhaf alacaksın. Aldığın da tartışılır..."
3 Ağustos 2009 - "Geçen sene sisteme göre bu tek yönlüydü. bu sene çift yönlü oldu. Yani Güiza'nın bu yıl çok verimli olacağı kesin. Ama bu Güzia'dan kaynaklanmayacak, sistemden kaynaklanacak."
16 Ağustos 2009 - "Bu maç şunu da gösterdi; aynen Fenerbahçe gibi bu sene Galatasaray da gol atmadan bir maçı bitirmeyecek."
18 Ağustos 2009 - "Antalya'nın pozisyonu yok... Beşiktaş defansının iyi olduğundan mı? Hayır; Antalya'nın gücü yok."
24 Ağustos 2009 - "Bu maçta bir kere daha gözüktü ki, şu ana kadar seyrettiğim küçük takımlar içinde biraz G.Birliği var. Diğerleri kos helva gibi." "G.Saray seyircisi bu sene öyle veya böyle Ali Sami Yen'de güzel maçlar seyredecek ve yüzde 100 gollü maçlar izleyecek. ... Bu kesin."
20 Eylül 2009 - "Beşiktaş bundan sonra da iyi olmaz. İyi olmayacağı kesin."
27 Eylül 2009 - "TÜRKİYE Süper Ligi'nde, hiç kusura bakmasınlar ama bazı takımların yeri yok. Bunlardan bir tanesi Antalyaspor. Sağa sola koşturan futbolcular..."
23 Ekim 2009 - "Sezon başından beri ısrarla iddia ediyorum ki, bir spor seyircisi olsam takım tutmasam bilet alıp G.Saray maçına giderim. Neden? Çünkü G.Saray maçlarında hem görsel güzellik var, hem de gol."
1 Kasım 2009 - (üst üste 4. defa) "Beşiktaş seyircisi bildiğiniz gibi gene kendini tatmin ediyor. Oyuna, kendi takımına ve hakeme en ufak bir baskı yok. Lay lay lom kendini eğlendiriyor."
8 Kasım 2009 - "Çünkü Beşiktaş uzun zamandır kartal gibi olamıyor. ... Ne zaman Avrupa'ya çıkıyorlar, vasat takımlar karşısında bile acz içinde oluyorlar."
20 Kasım 2009 - "BÖYLE bir olay Japonya'da olsaydı kulüp başkanı kesinlikle intihar ederdi." (Galatasaray Cafe Crown skandalı üzerine)
22 Kasım 2009 - "“Beşiktaş'tan bir cacık olmaz. Denizli takımı iyi çalıştırmıyor” diyorlardı. N'oldu şimdi?"(ben diyordum ya bunu...)
6 Aralık 2009 - "Sezon başı ne diyordu başkan. “Ben rakiplerini öpen bir takım yarattım ve üç sene üst üste şampiyon olacağım.” Şu anki görüntü ne? Rakipleri F.Bahçe'yi “mucuk mucuk” öpüyorlar."
9 Aralık 2009 - "Beşiktaş kazanınca “yeter Demirören” diye bağıran yok, kaybedince var." (Maraton'da canlı yayında tam zıttını dediğini kulaklarımla duymasam...)
19 Aralık 2009 - "Sakın dün gece Bursaspor'un aman aman futbol oynayıp da kazandığını zannetmeyin. Zaman zaman sadece Beşiktaş kadar mücadele ettiler. Çünkü, Beşiktaş da futbol oynamadı Bursaspor da."(o sahada ne oynanacaktı?)
Konu dışı başarı ödülü: ""İSTANBUL-Bodrum uçuyorum. Hostesler ikram servisi yapıyorlar. O sırada keskin bir koku yayılıyor etrafa. Vatandaşın biri akşam fasulye yemiş olacak ki basıyor gazını uçağın içine. Allahım o ne rezalet bir olay. Adamın içi çürümüş. Zehir gibiydi. Burnunu tıkasan olmaz. Pencere yok camı açasın, kapı yok kapıyı açasın. Havalandırmayı burnuma doğru sonuna kadar açtım, son bir gayretle duyulacak şekilde bağırdım. “Bu işi hanginiz yaptıysanız, kıçınız kurusun” diyebildim. Bütün yolcular, parmaklarıyla burunlarını mandal gibi sıkarak kafalarıyla bana “okey” verdiler."
Genel Yorum: Açıkçası Toroğlu'ndan daha başarılı bir performans bekliyordum, ancak kendisi yazılarını yazarken daha usturuplu, daha temkinli yazıyormuş, bunu gördüm. Son 6 aydaki yazılarını okurken sık sık "N'oldu? Demiştim ben." tarzı paragraflara yer verdiğini gördüm, bu duruma uygun atasözünü de sizlere bırakıyorum. Sana puanım 7 kanka.
Haftaya burada görmek istediğiniz bir köşeci var ise yorumlar kısmına ekleyiniz.

13 Yorum:

sozcelyk dedi ki...

güiza çok gol atar , gs gol atmadan maç bitirmez vs vs demeçleri normal yanılabilir o konuda bişey demem toroğluna

ama adam kayserispora 1-0 yenildiğimiz maçtan sonra maratonda '' denizi devre arasında gider , takım iyi çalışmıyor , devre arasında ilk onda zor yer bulur bu takım , beşiktaş trabzonspordan da kötü takım,defans evlere şenlik adamlar bi kere geldiler attılar gittler'' dedi hazretleri

sonra bizim 8 de 8 yaptığımızda ise '' hani beşiktaş kötü diyorlardı denizli kötü çalıştırıyo diyolardı noldu , nerde şimdi onlar ? '' deyişi var ki neremle gülsem bilemedim , ya içmiş de yazmış ya da def-i hacetini eylerken yazmış, selçuk youla bile bu kadar ağırına kaçmıyo lan

bbclerde makaleleri yayınlanan çarşı hakkında takıma destek vermiyorlar ,kaliteli taraftar topluluğu değiller , sokaktan on adam toplasan onlar da bağırır diyen ermancııma selam ederim , gazı var heral

HINCAL ULUC, MEHMET DEMIRKOL

barış dedi ki...

rıdvan dilmen

tearkan dedi ki...

mehmet demirkol bence de.. özellikle ferrari ve gökhan zan üzerine:)

matiasemilio dedi ki...

demirkol tabiki..bir de fe abimizle uğur meleke fena olmaz..

Unknown dedi ki...

Rıdvan Dilmen'in 100% futbol programındaki yorumlarını incelemek enteresan olabilirdi. Yuki NTV'den gerekli arsiv calismasini yapabilir sanki (baska isi gucu yoksa tabi :)).

sy dedi ki...

Yeter Demiroren oylamasi:

http://www.yeterdemiroren.com/navigationbar/imzalar.htm

Mehmet Dinler dedi ki...

Rıdvan'ı isterük :D

esperanza dedi ki...

ridvan in ozellikle fenerbahcemizin puan kaybettigi haftalarda yaptigi yorumlar ve yazdigi yazilar incelenirse cok saglam malzeme cikar

Unknown dedi ki...

kişisel degil ama şöyle bişey var;dün (26 aralık 2009) ntv spor haberlerini izliyodum.gs serdar özkanla ilgileniyomuş(inşallah alır) onun haberi verilirken ilk cümle şuydu:gökhan zan'ı sözleşme yenilemeyerek gs'ye kaptıran beşiktaş, aynı HÜSRAN'ı(!) s.özkan da yaşamak istemiyor.

vay anasını serhat neler dönmüş ya

AQ-47 dedi ki...

"Gökhan zan'ı sözleşme yenilemeyerek gs'ye kaptıran beşiktaş, aynı hüsranı Uğur İnceman'da da yaşamak istemiyor." keşke...

alper dedi ki...

demirkol...

serdar özkan gitse adağım var..

biri leri dedi ki...

Erman Toroğlu gibi adamları ciddiye alıp geveledikleri üzerine yazılar yazmak birkaç basamak aşağı inmek oluyor bence. Erman Toroğlu'nun muhatabı bırakın en fazla Ahmet Çakar olsun, Toroğlu'yla Toroğlu olmayın.

Yorum Gönder

Ara