.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

4 Aralık 2009 Cuma

Bir Devrin Sonu

Bahsedilen devir Bobo-Nobre devri. Hepimizin katkılarıyla yeterince anlamsızlaşan, nasıl başladığını hayal meyal hatırladığımız, blog yazar ve okuyucularının birbirlerine kişisel düzeyde laf atmasına kadar giden şu gereksiz tartışma.
Nobre kazma, evet. Türk pasaportlu bir kazma.
Bobo hamile, evet. Formundaysa Nobre'den kat kat daha etkili bir hamile.
İkisi de Beşiktaş'ın forveti.
Şu tarihten sonra bu mevzuya dair performans değerlendirmesi içermeden, kişileri gruplaştırıcı, sadece "laf sokma" amaçlı post ve yorumları siliyorum. Padişahlığımı ilan ettim, evet. Ekşi Beşiktaş'ın, kimisi için eğlence, kimisi için sinir kaynağı olan Bobocu - Nobreci devrini bitiriyorum.
Nobreciler daha çok hamile demiş. Öpüştük barıştık.
Edit: Buradaki dil esprili olmaya çalışan, bu sebepten buraya Google Fight koyan bir dildi. Blog'un padişahının olmayacağı bariz olur sandıydım. Olmazmış.
Bu post bir şaka yollu ricadır. Daha nasıl diyeyim bilemiyorum ki...

9 Yorum:

jtr dedi ki...

Tam da 3 günlük dünyada birbirini kırmaya değmez falan yazacaktım,zaten padişah hazretlerini kim kırabilir.

Devletlimizin eli değmişken eksi sozluk'teki Nobre yorumlarını da silse,bu akşam kafirler coşturdu Mert Nobre başlığını.

Aaa orası Viyana sınırları içindeydi değil mi devletlüm,tez gidip kuşatalım...

Padişahım çok yaşa!!!

mactan sonra acılan baslık nereye gıttı shelbyl?

bu olmadi shelbyl.

Google Fight koydum ki, esprili yaklastigim belli olsun. Ben hakikaten iyi niyet gosteremiyorum demek ki, pardon. Ironik olmaya da calismiyorum bundan sonra, hicbir sey demiyorum, sustum. Bir daha da Eksibesiktas'a gelmem.
---
Mactan sonra atilan post'ta Sanli Kaptan'in "Bobo'yu sol acik oynatti essogluessek" sozune referans vardi, cok agir buldum, tatsiz buldum, sildim.

ceyhun dedi ki...

gayet anlaşılabilir bi yazı terslik yok. boku da çıkmasın demiş ne var yani:)

Yiğit dedi ki...

bir galatasaraylı olarak genelin aksine sene başında beşiktaşla galatasaray'ın kadrosuna baktığımda beşiktaş'ın en kuvvetli yeri forvet hattı gibi gözüküyordu. nobre, bobo, nihat, batuhan yer yer holosko. biz de ise baros, nonda, serkan çalık. hayret açıkcası böylesine zengin bir hücum hattından bu kadar verim alınamaması.

olayin iyi niyet veya kotu niyetle alakasi yok. xaten macta hepimiz sistik, dolduk. once post actin sonra sildin. tartismalar falan derken hepimiz gerildik, espriyi dusunecek durumda degildik. yazdigini yanlis anlamis olabilirim. bu yuzden kendi adima da ozur dilerim.

yalniz benim anlayamadigim sey, burada bir konu aciliyor. herkes kendi fikrini soyluyor, yorumunu katiyor. ondan sonra bazi yazarlar yapilan yorumlarin ustune yorum yapmaya baasliyorlar ve sonunda is dolayli olarak 'boyle yorum mu yapilir'a geliyor. o zaman sadece sizin attiginiz posta paralel seyler yazilsin, bobo-nobre olayi bitsin misal.

@Lisandro Lopez

Actigim post'un ne oldugunu biliyor musun? Bobo-Nobre ile alakasi yok idi onun.

Suydu post:

"Sanli Kaptan der ki...

Bobo'yu aldi sol acik oynatti..."

Bu tarzda idi, agir bir ifade oldugunu dusundum. Silmemin sebebi de oydu. Yerine de daha sakin bir sey yazdim "Back to the Future" adi altinda.

Sen yanlis yorumladin olanlari gibi geliyor.

Benim derdim su:

Nobre gol atarsa (zor ama) biri gelip "Nasil kitledi Nobreeeeeeeeee!", Bobo gol atarsa "Nasil koydu Boboooooooooo!" demesin. Bu artik sadece taraf(?)larin birbirine laf sokmaya basladigi bir durum oldu.

Biz Besiktas'iz, bizim ayni tarafta olmamiz lazim.

Yorum Gönder

Ara