.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

1 Kasım 2009 Pazar

Futbol Kamuoyunun Özlediği Beşiktaş

Nasılız gençler, dört haftadır kazanıyoruz, bir de Ankara maçı var fasulyeden eder beş, süperiz, e keyifler de iyi olmalı haliyle değil mi? Ama değil işte. İyi futbol yok, kazanıyoruz ama geçen hafta Eskişehir zorla gol attırdı Ekrem'e, bugün de İsmail'in şutu defansın kötüne çarpıp gol oldu sonuçta, puan kaybetmemiz an meselesiydi. Hatta şikayet de ettik, çok kötü futbol oynuyoruz diye değil mi?... Niye şikayet ediyoruz ki canlar, Porto-Lyon-Fenerbahçe maçlarından itibaren, Galatasaray-Man U maçlarına kadar güzel oynayan ama gol atamayan bir takımdık, o vakit rezildik, yerin dibindeydik, gol atamadıktan sonra hiçbir önemi yoktu... E madem öyleydi, şimdi de gol var, mutluluk var. Yeniyoruz kaç haftadır, negzel. Sözün özü, Türk Futbol kamuoyunun hak ettiği, özlediği, beklediği Beşiktaş budur arkadaş. Kötü oyna kazan, iyi oynayıp kazanamayan Beşiktaş'tan daha iyi bir Beşiktaş'sın... Bu kadar basit.

10 Yorum:

Gogo dedi ki...

bu post belki de türk kamuoyunun futboldan anlamadıgının en hakiki belgesi...

Jokond dedi ki...

wolfsburg ve moskova maçlarında da iyi futbol olmayacak muhtemelen. o maçları alırsak sen o zaman gör şenliği. avrupa fatihi manşetlerini donatırlar dört bir yana...

ya bunlar ne yazdigini biliyormuki? Denizlinin sitemkar ama saygisini yitirmeden elestirdigi ve sadece fikstur yapmaktan sorumlu birimini elestiriyorum dedigi roportajdan sonra " DENIZLI TFF'YE ÖFKE KUSTU!" diye kiskirtici baslik atan, torpilli spor mudurunun gsyi nasi miktik orasina burasina koyduk diyerek terbiye seviyesini ortaya cikaran bu gazetelerden ne hayir gelirki?

Linger dedi ki...

Senelerdir, sadece geçen sene İnönü'deki 1-1 biten Trabzonspor maçından sonra gazete manşetlerinde "Bu güzel futbola yazık oldu" yazıldığına şahit oldum Beşiktaş için.
Taş gibi oynadığımız ama kazanamadığımız maçın ertesi günü gazeteyi açınca, kendimiz gibi, çevremizdeki tüm Beşiktaşlılar gibi "Beşiktaş çok güzel oynadı, ama kazanamadı" densin istiyoruz.
Psikolojimizi bozdular, bariz medyaya yaranalım istiyoruz istemdışı. Ama artık geçti o devirler. Bu sezon, şu ana kadar ayan beyan gördük ki herkesin tek beklentisi 3 puan. Bizim de öyle tabi ki, ama Galatasaray mağlubiyetinden sonra, o gece umutluyduk ulan biz. Basın-medya Galatasaray'ı yalandan şişirmeseydi 3-0'lık şahane(!) galibiyet sonrası, "Beşiktaş çok iyi oynadı ama fırsatları tepti" diyebilecek kadar tarafsız olsalardı, belki o derece dibe vurmayacak, o kadar sabırsız olmayacaktık, bu seriyi de daha erken yakalayacaktık, üstelik o seri böyle yalandan tek farklı Avrupa Şampiyonu Yunanistan galibiyetleri gibi de olmayacaktı.
Türk spor medyası herkese zarar. Anlamsız yorumlar, sadece skor görmek isteyen köşe yazarları...
Ayrıca, üst satırlarda aklımdaydı, unuttum yazmayı. Galatasaray'ı da göz göre göre kötü futbol oynamasına rağmen böyle yalandan şişiren basındı bu sene, bak patlıyorlar yavaş yavaş...

Şimdi yazsınlar, "Beşiktaş gümbür gümbür!", "Kartal kanatlandı" bilmem ne. Biz Wolfsburg'u, Moskova'yı düşünüyoruz şimdi, onlar yazsınlar.
Mustafa Denizli de hep bahsedip durduğu o "mental motivasyon" olayını bunları göz önünde bulundurarak halletsin artık.
Güzel günler göreceğiz...

Adsız dedi ki...

Beşiktaş iyi savunma yapıyor ama hücumda yok. İyi oynadığımız ve kazanamadığımız maçlar genelde 0-0 ve 0-1'lik sonuçlarla bitti. Şimdi gol yemiyoruz ve 1 tane atıp işi götürüyoruz. Bu bir aşama. Denizli'nin forvetteki sorunu çözmesi gerek bu da eldeki forvetlerle olmaz.Bobo daha çok oynamalı, Batuhan da takıma katılmalı bir an önce. Ama yine de devre arasında mutlaka golcü almalıyız, iyi bir forvet alabilirsek şampiyonluk hayal değil.

Okay Karacan'ın bugünkü yazısı ufuk açıcıydı takım hakkında.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Bir ara ileri uçta her top Ekrem'e geliyordu, sürekli Ekrem giriyordu pozisyonlara. Tribal Enfexion'a döndüm; "Ekrem, Torres ile aynı pozisyonda mı oynuyor" diye sordum, o da "Hayır, herhalde Kuyt ile aynı pozisyonda" dedi. Kafamız karıştı iyice. Maçı izlemeye devam ettik sonra usulca.

0v3rm1nd

dominic molise dedi ki...

kaleci
toraman-sivok-ferrari-koybasi
dag-fink-ernst-transer
nihat-batuhan

babel de olabilirdi sıfırmayndım. yani şimdi ekreme niye kızılıyor anlamıyorum arkadaş. adamı bir tek kalede oynatmamışsın, en son rolü dirk kuyt/babel şeyinde sonra gol kaçırdı diye kızıyorun.
mesleği golcülük olan koşan adam nobre ile hamile bobo'nun gol atamadığı yerde ekrem atamayınca sorun mu oluyor amına koyim

Yorum Gönder

Ara