.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

14 Eylül 2009 Pazartesi

Site Politikası - Yorumlar

Herkese bir hatırlatma: Ekşi Beşiktaş sitesinde yorum yazabilmek için "adsız" ya da "anonymous" olmamak yeterlidir. Tabii bir de ağızdan salya saçmamak koşulu var takdir edersiniz ki.
"Yorum gönder" dediğiniz anda yorumunuzun basılması, o pencerede çıkması lazım. Diğer blogların aksine, "yorumunuz blog sahibinin onayından geçmelidir" gibi bir şart yok burada. Yolla dediniz, baktınız çıkmıyor: o zaman bir hata mı yaptınız diye gözden geçiriniz.
Buradaki yorumlar sadece yayınlandıktan sonra, uygunsuz bir ifade biçimi (küfür, hakaret vs.) varsa silinir. Bir yorumu daha yayınlanmadan, kahin gibi görüp silme şansımız yok.
Şunları iyi okuyunuz, rica ediyorum. Bundan sonra "Eee ne oldu, doğruları söyleyince olmadı bak değil mi? İlla sizin gibi mi yazacağız? İ.ne Ekşibeşiktaş bunu da yazın." tarzı yorumlar görmeyeyim, sinirlerim zıplıyor çünkü. Demokrasi bol gelmesin.
Saygılarımla.

8 Yorum:

Özgür dedi ki...

Hangi takımı tuttuğumuzun önemi yok, biz taraftar olarak küfür etmeden eğlenmeyi öğrendiğimizde takımlarımız da Avrupa'da başarılı öğrenecektir buna gönülden inanıyorum. Bir galibiyetin ardından rakip takım oyuncularına veya taraftarlarına hakaret etmeden de onlar kızdırılabilir, eğlenilebilir. İnsanlık şart. Bir de burada Beşiktaş taraftarı gelipte küfür etmez zaten. Ortalığı karıştırmak isteyen kendini bilmez bir kaç insan sadece çokta kaale almamak gerek diye düşünüyorum...

valla ben keyfen siliyorum bazen. keyfen dediysem 13 iq seviyesindeki yorumları askjdhkasd

ian dedi ki...

provokasyon olmasa güzel olacak da.. adam buraya gelmiş "benim takımım süper sizinki kötü" falan diyor.. ee senin takımın süper ise ne işin var burda, beşiktaşlılara ne bundan =)

alper dedi ki...

benim takımım herkesinkinden züper..:)))

İ.ne eksibesiktas ne yaw :)))

Pamukk dedi ki...

renkli çirkefler işte

theotheo dedi ki...

yani şurası çok büyük bir ikiyüzlülük ortamı.

her hafta maça gidip, ana avrat, soy sop, bacı akraba, ölmüş ölmemiş düz giden insanlar. burada küfür olmasın diyorlar.

birilerine değer verilmesi ağır geliyor çünkü insanlara, shelbyl yazısını 100 adam okuyup 10 adam yorum yazınca, önemli bir iş yaptığını sanıyor, halbuki buradaki çok değerli arkadaşlarımızın tv de iki lafı bir araya getiremediğini, bilgilerinin ne kadar sığ ve yetersiz olduğunu da gördük.

bu bağlamda kendinizi çok çok önemseyip garip triplerle(aceto gibi) insanlara edep,adap dersi vermeye kimse kalkmasın.

atom parçalanmıyor burada, hepimiz yüzyüze bakıyoruz, ayıp oluyor.

Jokond dedi ki...

hakaret ile küfrün arasında fark var. ister tribün ister blog olsun, kimsenin hakaret etmeye hakkı yok.

Yorum Gönder

Ara