.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

24 Eylül 2009 Perşembe

Leş kargaları

Daha önceleri bu tartışmalar döndüğünde insanlara biraz daha makul olunması gerektiğini, mevzunun sırf bir takıma düşmanlık olmadığını, genel olarak o sıralar kim düşmüse basının onun üzerine çullandığını yazmıştım.
Eh şu sıralar düşen biz olduğumuza göre çullanacakları da biz olacaktık tabii ki. Şimdi bakın şu haberlere :
Farrari sahada değil gecelerde hızlı (yazım hatası onların)
"Beşiktaş taraftarının bir türlü ısınamadığı Matteo Ferrari konuşuluyor.. Ancak futboluyla değil yeni sevgilisiyle gündemde.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Matteo Ferrari, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Beşiktaş'ın İtalya'dan transfer ettiği Matteo Ferrari, Türkiye'ye gelirken ünlü TV yıldızı nişanlısı Aida Yespica ile yollarını ayırmıştı."
Kim ısınamamış? kim bu haberi "iyi niyetle" ve "bilgi sahibi olarak" yazabilir ki? bunu yazmak için ya bu sezon bir tane bile beşiktaş maçını izlememiş, stada gitmemiş olmanız lazım, ya da amacınız pislik yapmak, Beşiktaş'a zarar vermek.
Bir diğeri, Geldiğime pişmanım :
"Villarreal'den Beşiktaş'a geri dönen Nihat Kahveci, açık konuştu. Tecrübeli futbolcu, siyah-beyazlı takıma tekrar katılmış olmaktan memnun değil.
Nihat Kahveci'nin bu sözleri, Beşiktaşlıları kızdıracak. Sezon başında Villarreal'den Başkan Yıldırım Demirören'in yoğun çabalarına cevap vererek Beşiktaş'a geri dönen millî futbolcu, aldığı karardan pişman.
Gazete Telegol'ün haberine göre Nihat, yenilgiyle sonuçlanan Kayserispor maçının ardından yakın arkadaşlarıyla biraraya gelerek bazı itiraflarda bulundu.
Nihat'ın, "Beşiktaş'a döndüğüm için şu an çok pişmanım. İspanya'da kalsaydım bu sıkıntıları yaşamazdım" dediği kaydediliyor."

Eee nedir bu? Bir kere gazete telegol nedir? Necidir bilen yazsın lütfen. 3-5 tane adamın kurduğu bir internet gazetesi falan mıdır? Nihat'ı hiç mi tanımıyoruz biz? Aranızda bunları başkalarına bile bile söyleyeceğine inanan var mı?

Nedir olay? Beşiktaş bu sene düştü, vuralım da vuralım. diğerlerine dokunamıyoruz çünkü başarılılar. Öyleyse oturalım masa başında ne kadar saçma bile olsa haber üretelim.

Haber de haber olsa. Ne muhabirin adı var ne başka bir şey. Uydur uydur yaz.

Leş kargaları hiç bir fırsatı kaçırmıyor.

2 Yorum:

AQ-47 dedi ki...

Keşke inanabilsem takımın şahlanacağına, diğerlerinin tökezleyip aradaki farkın kapanacağına...Ancak o zaman bu telegolcü ekibe ağzının payı verilir, özellikle Çakar ve Engin'e, ama nerdeeee...

Emre C. dedi ki...

Nihat' ın böyle bir açıklama yapmış olabileceğine, haberi okuduğum zaman ben de inanmamıştım. Güzel tespitler yapımışsınız, yazı için tebrik ederim.

Yorum Gönder

Ara