.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

18 Ağustos 2009 Salı

Üzülmez, Köybaşı'na karşı!

... ya da gavurların tabiriyle Üzülmez vs. Köybaşı. Antalya maçı sonrası yorumları dinledim, yazılanları okudum, kafama birşey takıldı: yok Bobo şöyleymiş, yok Holosko yedek olur muymuş, bunlar değil derdim. Benim derdim bu maçta İbrahim Üzülmez oynayınca bazı insanların "Milyon dolarlar karşılığında genç oyuncu İsmail Köybaşı’nı ‘kurtarıcı’ olarak transfer eder de, jubile yapayım mı, yapmayayım mı serzenişini ‘jest’ ile aşırttığınız İbrahim Üzülmez’den ‘medet’ umarsanız..." gibi acayip yazı ve düşünceleri. Başkaları yapınca rotasyon biz yapınca "medet ummak"... Güzel iş valla.

4 Yorum:

alper dedi ki...

o rotasyon kelimesi ''gavur'' gazetelerinin ve yorumcularının (fanatik-fotomaç-uluç-denmirkol) icadı.dünkü Üzülmez tercihi bence doğruydu.Zitouni ile baş etmek için fizik kuvvetine güvendi Üzülmezin ve haklı da çıktı bence.Rotasyon yapar Benitez hep 2ve 3.lük arasında rotasyon yapar ama..:))
Futbolcu sağlamsa sahada olur. dinlendirilmez.günde 20 tl ye 10 saat çalışan adamlar hiç rotasyon yapıyormu da trilyon alıp en fazla 3 günde bir maç yapacak adamlar rotasyon yapsın.Parasını verdiğin adamı çalıştıracaksın.

Galatasaray maç öncesi soyunma odasında forvet/orta saha/defans diye üçe bölünüp formalar rijkaard tarafından odanın ortasına atılır, formayı önce kapan çıkar oynar.

Dahiyane.

Bu insanların deli iboyla alıp-veremediğini öğrenmek için ciddi psikolojik çıkarımlar gerekiyor.

Kendi geçmişinde, çocukluğunda ne yaşadıysa artık "İbrahim ÜZÜLMEZ" duyduğu zaman yüzünü gözünü ekşiltip işkembe-i kübrasından "deli ibo da çok rererö" diye atıp savurmaya başlayan bir nesil türedi.

Daha ikinci haftadan onlarca Franz Beckenbauer kırılası kalemini oynatmaya başladı.

ROTASYONLA, SIRA SIRA, YAVAS YAVAS VE INCITMEDEN.

Bu sezonun tarifesi bu.

Anlayana gitsin.

matiasemilio dedi ki...

cumartesi oynanacak olan gençlerbirliği maçı için karadeniz bçlgesinden katılımlarla birlikte amasyadan otobüs kaldırılacaktır..ilgilenenler mail yoluyla ulaşabilirler..

ian dedi ki...

bugün deli ibo oynar, yarın ismail oynar, diğer gün tello'yu çeker hoca o oynar.. kime ihtiyaç varsa o oynar.. ikinci haftadan saçmalamış bir spor yazarı.. bilmiyorum da kim olduğunu.. sol bek kurtarıcı mı olur? medet falan demiş bi de!!

Yorum Gönder

Ara