.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

26 Haziran 2009 Cuma

Beşiktaş ve Adidas

Beşiktaş Adidas ile 2 yıllık teknik sponsorluk anlaşmasına imza attı. Her ne kadar Adidas markasını sevsem de forma tasarımlarını ve her kulübe benzer formaların farklı renklerini yapma kolaycılıklarını beğenmiyorum. Umarım güzel ve bize özel tasarımlar olur.

10 Yorum:

attika dedi ki...

adidas bu yıl akıllandı galiba çünkü geçen yıl adidas giyen hiçbir takım ligini şampiyon olarak bitiremedi...(ligden kastım büyük ligler)

merihli dedi ki...

alakasiz olcak biraz ama,yeni formalarin ne zaman cikcagini bilen var mi?

tathar dedi ki...

temmuz ayının ortasında çıkacakmış.

Adsız dedi ki...

Ayrıca yeni sezon formalarımızın Temmuz ayı sonunda taraftarlarımızın beğenisine sunularak, adidas ve Kartal Yuvası resmi satış noktalarında satılmaya başlanacağı bildirildi.

merihli dedi ki...

gec kaliniyor o temmuz sonu(ortasi) olur agustos basi.bircok takim coktan gelecek sezon formalarini belirlediler,satisa sundular bile.
bu arada kartal yuvasinda eski formalar hala 85ytl saka gibi.insan bir indirim filan yapar be.taraftar alir mi onlari,formanin degiscegini bile bile.

Adidas'ın o 3 çizgisinden ve birbirinin benzeri kabız forma tasarımlarından nefret ediyorum.Umbro'dan tek artısı,formaların bundan sonra daha kaliteli kumaşlardan yapılacak olmasıdır.
Nike da büyük liglerin dışında oynayan diğer takımlara çok dandik forma yapıyor.Shaktar Donetsk ve Eskişehir formaları buna en büyük örnektir.
Keşke puma veya kappa olabilse.Bizim klasik formamızın düz forma olması ve bu iki firmanın en kalite dizaynlarının düz formalar olması nedeniyle pumadan hiç vazgeçmemiz lazımdı.
Geçen gün İtalya formasını gördüm işte bu dedim yine keşke İtalyanlardan(kappa ve puma) biri formalarımızı dizayn etse.

jtr dedi ki...

@bobo
puma da adidas gibi alman markası...

molosztash dedi ki...

güzel bir düz beyaz, güzel bir düz kırmızı, güzel bir çubuklu yeter de artar bile. bence adidas güzel olur. ama geçen sezon umbro'nun en güzel sezonuydu. fb ve gs ile aynı olmasın yeter....

yuki the zorba dedi ki...

Şampiyonlar Ligi senesinde Adidas formaları döktürmüştü arkadaşlar, haksızlık etmemek lazım. O tarz formalar yaparlarsa, hepsinden birer tane alırım. Ben kabız Umbro yerine Adidas olmasına çok sevindim...

Hiçbiryerde yazmıyor klüp kaç para alacak bu isten?

Yorum Gönder

Ara