.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Otorite

Alex Ferguson'un maç sonu röportajı. 01.48'de Ronaldo'nun oyundan alınması üzerine verdiği sert tepkiye dair bir soru geliyor, Sir diyor ki:
"Oyunda kalmak istedi, bu kadar basit. Şu anki formu harika, hafta içi de çok iyi oynadı. Ama büyük resme bakmak lazım, onu arada dinlendirmek lazım. Oyuncularımın sahada kalmak istemesi çok güzel."
Ferguson'un oyuncular üzerinde hiç otoritesi kalmamış, bence hemen istifa etmeli. Ronaldo'yu da satsınlar. Şımarık herif.

14 Yorum:

Adsız dedi ki...

yok artık daha neler , ferguson'a istifa etsin diyebilecek biri görecegim aklıma gelmezdi dostum adam 25 yıla yakındır bu takımın basında ve cokta basarılıyken hatta bu sene de şampiyonluga gidiyorken bunu söylemek hangi mantıga uygun bilemiyorum . hemde başarısının sırrı istikrarda yatan bi takım olan Man Utd için bu söyledigin bayagı uzak bişey , 18. şampiyonlugu almadan bi yere gitmeyecek ...

Gürcan Ulusoy dedi ki...

adsız sen yanlış anlamışsın...

arkadaş ferguson istifa etsin demiyor. istifa bile edemeden kovulması gerekir diyor. bence de öyle. ağzında sakız.. cak cak...

adsız, ne muhteşem bir adammışsın sen ya! istihza, kinaye falan, bunlar aşina olduğun kelimeler midir?

taksim dedi ki...

bence burda biraz dokundurma var.
Çok da yerinde olmuş hatta :)

Yine bir ayrıca paragrafı açalım;
böylesi bir durumda verilecek en güzel demeç sanıyorum ferguson babanınki.. -tam mustafa denizli polyannacılığında, o yürek okşayan kelimeler bütününün duddaklardan dökülmüş hali.-

anladığım gibi değil de hakkikaten ferguson'un kellesi isteniyor da olabilir yani saat daha 11.5, ben 4 saattir oteldeyim -hak verin yani- :D

Starks dedi ki...

Eski topiklerden birinde yazmıştım. Bunun aynısını Lucescu Gs'de iken Arif çıkarken formasını Luce'nin önüne attığında yapmıştı. Basın toplantısında kadro dışı bırakacak mısınız diye bekleyen aç kurtlara "bu hareket onun takıma ne kadar çok katkı yapmak istediğini gösteriyor, oyuncularımın bunu hissetmesi beni çok mutlu ediyor" diyerek cevap vermiş, Arif de o sezon sonu gol krallığını Mansız ile bilikte kazanmıştı.

Buyuk takım hocası olmak tahtaya formasyon yazmaktan cok daha fazlasını gerektiriyor.

Ironiden anlamayan nesle asina degilim. Etiketleri okumayan nesle hic asina degilim.

Jokond dedi ki...

alex ferguson kazara kariyerinin mat dönemlerinde türkiye'ye gelseydi 6 ayda bileti kesilir suudi arabistan'da al-arabi-şehane takımını 4 yıl üst üste şampiyon yapar ferahlardı.

Azwraith dedi ki...

capsler kurbağa olmuş:

http://www.youtube.com/watch?v=CPvzHesOdBM&NR=1

T. Egemen Gul dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
T. Egemen Gul dedi ki...

"Mancester United'in satışa çıkardığı Cristiano Ronaldo'ya ilk resmi teklif Beşiktaş JK futbol takımından geldi. Fakat kulubun kendi başkanina olan borcu nedeniyle UEFA ve FIFA böyle bir transfer karşısında Besiktas JK'yi Avrupa Kupalarından 1 yıl süreyle men edecegini açıkladı".

- Manchester Times

Gürcan Ulusoy dedi ki...

bizimkiler oyuncu transfer ederken karakterine falan da dikkat ediyorlar ya. almazlar o yüzden ronaldo yu.

Ronaldo Besiktas'a gelsin, ben Besiktas'i birakirim.

O degil de, gecen sene kolpa Gordon yerine esas niyetlendigimiz Dino Drpic'i alsaydik, su anda nerede olurduk acaba?

T. Egemen Gul dedi ki...

Seni bilemiycem Shelby ama ben pavyonda Dino'yla rakılıyo olurdum..

Dino tam kanka yapilasi adamdi yahu. Yeni Nouma olabilirdi. Zapo'ya 4 kusur milyon Euro vermezdik hem Dino'yu almis olsak.

Ahh ah.

Yorum Gönder

Ara