.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

29 Nisan 2009 Çarşamba

Kafa Dağıtmak İçin

Fanatik muhabiri M. Ali Sabuncu geçen sene öncesinde kalmış, Beşiktaş'a stoper arıyor. Bulmuş da, hem de iki tane:
"Gelecek sezonun kadrosu için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ankaragücü´nde forma giyen El Yasa´dan sonra Gaziantepspor´un başarılı stoperi Cesar´a göz dikti.
Brezilyalı’yı takibe alan Kartal’ın, Gaziantepspor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta da yıldız futbolcuyu takip ettiği öğrenildi. Yönetici Mario Berk’in Ankara’daki maçta tribünde olduğu ve Cesar’ın menacerine teklifte bulunduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun, bu transfer teklifinin ardından yakın arkadaşı Fenerbahçeli Roberto Carlos’u arayıp, “Beşiktaş beni istiyor” dediği ve “Hiç düşünme, git” yanıtı aldığı ifade edildi."
Çok büyük kavram kargaşası yaşamış M. Ali. Zaten Türkiye'de oynayan Julio Cesar, neden Türkiye'de oynayan bir başka Brezilyalı'yı arayıp sorsun ki? Hadi diyelim kendisi manyak, Bobo'yu, Nobre'yi arasa daha mantıklı değil mi?
Peki ya El Yasa'nın Beşiktaş'ta işi ne? Adem Dursun, Kürşat Duymuş, Çağdaş vs. ekolüne katkıda bulunmak için mi? Elyasa'nın Wikipedia sayfasında da 2009'dan sonra Beşiktaş'ta oynayacağı yazıyor. Anlaşılan M. Ali Sabuncu iyi çalışmış.
Hayır bu adamların ikisi de sağ bek olarak oynayabilmekte iken, ve Beşiktaş'ın da bariz bir şekilde sağ beke ihtiyacı var iken; haberi niye "stoper arayışı" şeklinde sunarsın ki?
Yeni İsmail Er'imiz hayırlı uğurlu olsun. Sahi, theotheo, İsmail Er'i nasıl bilirsin?

7 Yorum:

taksim dedi ki...

Gerçekten Beşiktaş klübünün transfer komitesindeki kişiler, böyle adamlar veya böyle adamların menejerleri ile iletişime geçiyorlarmı merak ediyorum.

T. Egemen Gul dedi ki...

Son haftalarda cikan haberlere göre aslında Volkan Sen ile gorusme yapilmis. Javad Nekounam'i Mr. Denizli istiyormus. Gokdeniz icin de fiyat araştırması yapılmış, pahalı gelmiş. Sol bek için de Çağlar Birinci'ye kafayı takmışız.

Valla son zamanlarda nette başka habere de rastlamadım. Hangisi doğru çıkar bilemem ama Volkan Şen'i al Delgado'yu gonder diyecek kadar begeniyorum Volkan'ı. İnşallah olması muhtemeldir.

theotheo dedi ki...

valla ismail er'den nefret ederim gençlik.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

hakkaten ikinci bir ismail air vakasıymış. yine de daha pişmesi lazım. ismailciğimin efsane kluivert röportajı tadını yakalamak için daha 10 fırın ekmek yemesi lazım.

Kluivert : Duşta bile Beşiktaş tezahüratları söylüyorum ... :)) by İsmail Air force One ...

asist time dedi ki...

hehehe Kluivert olayı zaten tam komedidir.

Basında cıkan isimler daha cok akıl karıstırmak icin atılıyor olabilir.

Su anda Fink den sonra Pizarro icin nabız yoklanıyor.Kiralık olarak dusunuluyormus.

Ankaraspor lu Ediz icinde aynı sekilde resmi teklif olmasa da ilgilendiğimiz oyuncular arasında.

Ilgilendiğimiz oyunculara ve mevkilerine bakılırsa korkarım ki Zapotocny ve Bobo yu da gelecek sezon icin satmayı planlıyorlar gibi. Umarım Zapotocny takımda kalır. Ama Bobo konusuna gelecek olursak da piyasası da varken iyi bir fiyata satılabilirse basarılı bir çalışma yapılmış olur.

Yorum Gönder

Ara