.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

10 Mart 2009 Salı

Nobre Bu Kadar Etmez!!!

Delgado 7 milyon euro eder miydi? Rüştü bu kadar eder miydi? Zapotocny 4,5 milyon euro eder miydi? Holosko 5 milyon euro eder miydi? İbrahim Toraman 4,5 milyon euro eder miydi? Cisse 2 milyon euro eder miydi? Gordon 2 milyon euro eder miydi? Hiçbirine laf etmedin de şimdi neden ekonomi profesörü gibi ahkam keser oldun be adam? Bu Nobre -iyidir kötüdür- aldı seni sırtına, şampiyonluğa götürüyor. Son 1 aydır bu kadar umutluysak bu kadar mutluysak bunda payı olan 3-5 adamdan biri de bu. Ve sen bu adama "bu kadar etmez diyorsun." Aynı takımı tutmuyor olsak, gönder de ne halin varsa gör diyeceğim o yüzden diyemiyorum... Ama maaş hesaplamalarına girecek kadar Nobre düşmanlığını kafam almıyor, içim yanıyor arkadaş. Yürütülen mantığa bak, Nobre Beşiktaş'ın hedefleri için yetersizmiş... Buyurun alın Drogba'yı o zaman. Beşiktaş'ın hedefi ne olmuş ki o da ayrı konu. Adam takımın en iyi 5 oyuncusundan biri. Ama kalan 20 oyuncu değil de Nobre gidecek öyle mi... Neden? Hedeflere uygun değil. Nobre'nin hedeflere uygun olmayan oyuncu kalitesine tamam... Tello, Delgado, Bobo, Holosko vs... Onlar hedefe uygun öyle mi? Evet Holosko diyince de Theo Walcott hayali kurdun sen şimdi... Böyle devam et...

4 Yorum:

kırlangıç dedi ki...

ben anlam veremiyorum nobre kalmasın diyenlere..bu kadar etmezmiş kim ediyo o zaman dediğiniz gibi.

bazen diyorum nobre gitsin, haziranda fenerde zaten biz anlaşmazsak..şampiyonlukları diğer yakaya taşısın göreyim ebn nobre bu kadar etmez diyenleri.

hadi nobre gitti.türk olduğunu da düşünürsek kimi alacaksın?g.ünalı al 6 milyon euroya her hafta boş kaleye kaçırsın.


takımda nobre-ernst-tello bunlardan başka herkes gidebilir yeri dolar..ama bunları kesinlikle kaybetmemeliyiz.

Adsız dedi ki...

bu ligde iki tane forvet bilirim: biri nobre, diğeri mehmet yıldız.

bobo'yu şu adama tercih eden, nobre çalım atamıyor, şut çekemiyor diyen cm kuşağına çok gülüyorum.

onlara göre çağır higuain'i geri gelsin. hızlı, çalım atabiliyor, top sürüyor filan.

Adsız dedi ki...

Haftasonlari Ingiltere/Ispanya liginin ozetlerini izleyenler icin Nobre o kadar etmez. Turkiye'nin patates tarlasi gibi zeminlerinde, buyuk maclar disinda 2 bin 3-5 bin kisiye oynanan ruhsuz statlarinda Nobre gibi her mac hayatinin son maci gibi oynayan adamlar is yapiyor.

Anelka geldi burada ne oynadi gorduk. Kezman'i, Guiza'yi da gorduk.

Delgado beyimiz yillik 2.2 milyon euroyu alip, topuk pasi yaparken, Cisse beyimiz 1.5 milyon euroya dostlar alisveriste gorsun oyunu oynarken, her mac kicini basini yirtan adama hem de Turk statusundeki adama 1.5 verince bazilarinin ceneleri acilir.

Bak bakalim, Turk statusunde olan, bu kadar az sakatlanan, bu kadar istikrarli sekilde her mac elinde avucunde ne varsa 90%'dan az vermeyen, takim savunmasinin bel kemiklerinden birini olusturan, bunun yaninda ligin en cok gol atan 5-6 oyuncusundan biri var mi? Varsa o adami bonservisle kaca alacaksin, yilda kac para vereceksin?

Gökhan dedi ki...

artık nobre ile ilgili bir seyler soylemekten ben sıkıldım tahmın edıyorum diğer nobre ciler de sıkılmıstır.adam her mac ne kadar onemlı ve yararlı oldugunu gösteriyor hala daha begenılmıyor.burada iyi ama avrupa da iş yapmaz dıyorlar sankı avrupa ya gıttıgımızde takımın aksayan noktası nobre olacakmıs gibi.nobre ye gelene kadar daha kımler var takımda.ayrıca gecen sene kazandıgımız liverpool ve marsılya maclarından daha ıyı oynadıgımızı dusundugum ınonu dekı porto macında bobo sakatlanıp cıkınca 60dakıka nobre oynamıstı.bunun da payı mutlaka vardır diyorum.

Yorum Gönder

Ara