.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Şubat 2009 Salı

Önümüzdeki Sezona Dair

Erman Kılıç: Bu hafta 2 gol birden atan İBB'li oyunu benim gözüme en çok çarpan oyunculardan biri. Canlı yayınlanan maçlarda kendisini dikkatle takip ediyorum, mücadeleci, hızlı, driplingi olan ve dikine oynayan bir oyuncu profili var. Ekrem Dağ'ın bir benzeri diyebiliriz. Kendisi sol önde oynuyor. Aslında çok da genç değil 26 yaşında. Kadro alternatiflerini çoğaltmak açısından düşünülmesi gereken bir oyuncu. Ekrem Dağ ilk geldiğinde farklı mıydı neticede? Murat Ceylan: Kendisi zaten devre arasında takımımızla anıldı. Henüz 20 yaşında ve oldukça potansiyelli bir oyuncu. İyi seviyede koşu performansı, mücadele gücü, oyun konsantrasyonu, sorumluluktan kaçmayan yapısı ve kaptığı topları da olumlu değerlendirmesiyle ön plana çıkan bir ortasaha oyuncusu. Kesinlikle takıma katılması gereken bir oyuncu. Murat Duruer: 21 yaşında sol kanat oyuncusu. Ankaragücü her ne kadar kötü günler geçirse de genç yetenekleri Türk futboluna sunmaya devam ediyor. Gökhan Emreciksin'den sonra ışıkların üzerine döndüğü yeni isim; Murat Duruer. Düşünülebilir... Erman Özgür: Antep'in önemli parçalarından biri olan Erman, aslında Türkiye'de az bulunan bir oyuncu tipi. Futbol oyununu aklı ile oynayan nadir Türk futbolcularından biri. Bu mental kuvvetliliğin bir futbol takımına katacağı değer de bence bir günden diğer güne görülebilecek bir gelişim değildir. Erman Özgür gibi futbolcuların bir grup oyuncu içinde bulunmaları - oynatılsın veya oynatılmasın - faydalıdır. Ki ben Erman'ın her zaman Yusuf veya benzerlerinden daha faydalı, daha gerekli olduğunu ifade etmişimdir. İsmail Köybaşı: Gaziantep'in Türk futbol vitrinine çıkardığı yeni isim. Sol bekte görev yapan oyuncu özellikle hücuma çıkışlarında etkili bir performans sergiliyor. Özellikle Beşiktaş'la oynanan kupa maçında göz doldurmuş, kalitesini belli etmişti. İsmi daha fazla telaffuz edilmeden renklerimize katılması maddi açıdan uygun olacaktır. Not: Yazar arkadaşlar dikkatlerini çeken oyuncuları yazıyı editleyip buraya eklerlerse daha uygun olur.

6 Yorum:

Adsız dedi ki...

Ankarasporlu Ediz var sol bek. 1.90 boyunda, 23 yaşında. İsmail Köybaşı veya Ediz mutlaka alınmalı. Kontenjanı dandik yabancılarla tıkamamalıyız.

delgado dedi ki...

ediz stoper, ayrıca büyük takımlarda oynayacak kalibrede değil. güçlü ama çok ağır, bu ağırlığını kapatacak oyun bilgisi de var denemez.

ismail ve murat ceylan parayı kıyılıp alınmalı bence, yusufu falan takasta kullanak ya keşke. dediğin gibi erman yusuf'tan daha katkılı olabilirdi takıma.

ankaragüçlü arkadaşlarımın murat duruer ile ilgili düşünceleri pek iyi değil...sol açık için başka isim bursasporlu volkan şen olabilir.diğer beğendiğim isimlerin başında ise ankarasporlu murat tosun geliyor, hem çok güçlü hem yetenekli hem de devamlılığı var.kayseriden eren güngör,koray çölgeçen ve tabi ki mehmet topuz..(mehmet topuzun orta sahaya getirceği direnç,sertlik,güç ve hırçınlık bence tam ihtiyacımız olan şey.bizim takım hep güzel adamlardan kurulu, bi tane böyle çakal lazım bize.)

Gökhan dedi ki...

sag bek için sivaslı abdurrahman olabilir en azından elımızdekı alternatiflerden iyidir bence.

stfud dedi ki...

@adsız:ediz'in ismini ne zaman duysam kendi kalesine gol atmış oluyor:)

Adsız dedi ki...

abdurrahman dereli
mehmet yıldız
sezer badur


bu üçünü alsak yeter.. hem rakibimizin gücünü azaltmış oluruz hem de gücümüze güç katarız.

Yorum Gönder

Ara