.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

11 Ekim 2008 Cumartesi

Ali Gültiken Üzerine

Fotoğraflarda çok nostaljik, çok güzel duruyorlar da iş başına geldiklerinde iş değişiyor. Ekşi'de
05-07-2007 tarihinde bir entry girmişim. Bunlar futboldan anlamıyorlar mı yoksa biz çok mu iyi anlıyoruz bilemiyorum. ricardinho'yu gönderip bir ön libero almazsanız sanmayın ki tekrar 2. olabilirsiniz demişim naçizane... Neler olduğunu, Ricardinho'nun sonra nasıl gittiğini hatırlıyoruz, o kadar da bunamadık.

İşte bahsi geçen yazım;

bizleri aptal sanan kişi.
"bjk nevzat demir tesisleri'nde basın mensupların açıklamalarda bulunan ali gültiken, "ricardinho'yu göndermeyeceğiz. üç kulvarda mücadele edeceğimize göre geniş kadroya ihtiyacımız var" diye konuştu."

ah be ali, kimse ricardinho'yu bu takımdan atın demiyor. daha iyisi alınsın deniyor. o yüzden, -sen sanırım anlamamışsın- yerine başkası alınırsa üç kulvarda falan sıkıntı çekmezsiniz.

peki ben tüm bu spekülasyonları yanlış anladığına inanıyor muyum sence? inanmıyorum. sen güya kelime oyunlarıyla milleti uyutacağını sanıyorsun. sanki birileri ricardinho gitsin, yerine adam alınmasa da olur demiş gibi.

sana da bir dost tavsiyesi; ricardinho'yu göndermezseniz ve yerine bir ön libero almazsanız sanmayın ki bu ligde yine 2. olabilirsiniz.

bu arada madem 3 kulvarda yarışacaktınız runje'yi neden gönderdiniz? ah şu kelime oyunlarınız yok mu. nasıl de şeytana pabucunu ters giydiriyorsunuz hayran kalmamak elde değil.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

fotoğraflar da, o yıllar da, o adamlar da çok güzel tabi ama yöneticilik başka birşey. Bir kere en başta dünyayı izlemek konusunda sıkıntıları var. Ortalama bir futbolsever kadar dahi dünyadaki takımlara, futbolculara hakim olamadıklarını düşünüyorum. ama elmaysa elma,armutsa armut. o resimlere bakınca aklıma takım kıyafetlerle ne yaptıkları gelmiyor bir türlü..

Yorum Gönder

Ara