.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Ekim 2008 Perşembe

Mustafa Denizli Şampiyon Yap Olmak İsteyeni

Ben bu saatten sonra şampiyonluk istemiyorum. Kombinemi satıyorum almak isteyene. Gider iki bira içer, bi patates yeriz daha mutlu oluruz.

İrtibata geçmek isteyenler mail adresini falan yazsınlar 3'ün 5'in hesabını yapmadan vericem...

ben jessie. kafanız karışmasın

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle selam. burayı çoook geç keşfetmişim! sıkı bi futbol blogu ve sözlük okuyucusuyum ama niye bi beşiktaş blogu yok diyodum kendi kendime ki varmış. ne kadar sevindm anlatamam=)

demirörenle alakalı bütün eleştirilere katılmakla beraber artıları ve eksileri düşününce bence mustafa denizli'nin gelmesi iyi oldu. öncelikle sinan engin gitti kanserden kurtulduk sırada aids var diyelim. hücum futbolu oynayacağımızı da söyleyebiliriz. mustafa hocanın muhteşem egosusunu da düşününce ve delgadoyla çarpıştırınca belki hayallerdeki delgadosuz, oyunun iki yönünü oynayan bi orta saha da görebiliriz diye ümid ediyorum. ayrıca herhangi bi başarısızlıkta da artık herkesin sabrının taşacağını düşününce az da olsa seviniyorum ne yalan söyliyeyim. her başlangıç bi umut tabii.

Daha kötüye gidemeyiz ya=) az da olsa umutlu olmak hakkımız bence.

Adsız dedi ki...

hoşgeldin zubi, ama dakika bir, gol bir, mustafa denizli her yorumunda delgadonun ne kadar iyi bir topcu olduğundan bahsediyordu, seni üzmek istemem ama..yine de umutlu olmak iyi ya, çok sevindim seni gördüğüme. bakma sen negativecommentgenerator'a ben hep umutluyumdur:)

Yorum Gönder

Ara