.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

22 Ekim 2018 Pazartesi

UEL I GRUBU 3.MAÇ Beşiktaş - Genk


Tarih:  25 Ekim 2018 Perşembe 22.00

Stadyum: Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: Daniel Stefanski (POL)

Eksik Oyuncular:  Atiba Hutchinson, Pepe, Adriano, Adem Ljajiç / Vlademir Screciu, Sander Berge

Cezalı Oyuncular : - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

51 Yorum:

hastati dedi ki...

Arsenal macını izliyorum, wenger gittikten sonra acildi arsenal, emery kenardan bagiriyo "verkaç yapin", "tek top yapin", takim da yapiyo. bizim hoca "tuh allah belanı" diyo, o yüzden olmuyo galiba:)

Basar dedi ki...

Geçen yıl devre arası herkesten önce yönetim hakkında yazmış biri olarak şunu da şuraya bırakayım... Beşiktaş’ın hocadan önce yönetim sorunu var! Bu yönetim gitmeden 10 tane hoca da gelse bir şey olmaz!

Fedadan, money balldan, stad yapan yönetimden menejerci yönetime ne kadar çabuk geçtik inanamıyorum. Çok sevdiğimiz başkan nasıl bu hale geldi inanılır gibi değil.

carlito dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
carlito dedi ki...

@basar'ın dediği gibi bizim öncelikli problemimiz yönetim aslında.. ama şu da bir gerçek ki, bu tip durumlarda ilk hamle hoca değişikliği olur her zaman.. önümüzdeki 1-2 ay içerisinde gidişat değişmezse bizde de görülecek olan budur.. aslında sıcak bakmıyor olsam da hocanın özellikle medya üzerinden nasıl yıpratıldığını gördükçe, acaba daha fazla zaman kaybedilmese daha mı iyi olur diye düşünmüyor değilim..
g.saray'ın son 2 şampiyonluğuna baktığımızda daha ligin ilk yarısı bitmeden hiç eveleyip gevelemeden hoca değişikliği yapmaktan çekinmediklerini ve sezon sonunda da hiç öyle süper bir futbol oynamadan şampiyonluğa ulaşabildiklerini görüyoruz.. biz de bunu yaparsak henüz geç kalınmamışken sezonu kurtarmamız mümkün olabilir mi, bunu iyice düşünmek gerekiyor..
lakin doğru hoca seçimi yapılsa bile yönetimin ve özellikle başkanın bu iyice şımarmış lakayıt halleriyle nereye kadar gidebiliriz, orası da muamma..

bu arada adı geçen isimlerden ersun yanal'a varım ben şahsen.. tam ona uygun bir kadro, bir iki hücumcu takviyesiyle fenerbahçe günlerine dönebilir..

Muhabirler takımın hocayı sabote ettiğini ima ediyor bir süredir. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Yönetim adam gibi hocanın arkasında durmaz ise bu iş çözülmez. Ya göndersinler ya sözleşme uzatsınlar.

Zaitsev dedi ki...

Yönetimde sorun var mı? var. Ama bunun kötü oyunla ne alakası var.

Başkanın ve seçtiği yönetimin hataları vardır, bu da normaldir ama sahadaki kötü oyun için bahane değildir.

Oyunu etkileyecek ne olabilir? Oyuncu ödemeleri sarkabilir. Bu durumda performans sorunu yaşatması beklenen oyuncular yabancılar iken en kötü oynayan oyuncular Türkler. O zaman mevzu para da değil.

Geçen senenin en iyi kadrosu kimdeydi? Defolarına rağmen bizdeydi. Ne oldu? ne oynadık. Devre arasında Cenk gitti ama Cenk ile oynarken de puan durumu ortadaydı. Şampiyonluk ilk yarı gitmişti ama ihale Negredo'ya kaldı.

Bu sene de genele göre yine iyi bir kadromuz var ama gidişat?

GS parasızlıktan Ozan diye genç bir stoper ile maçlara çıkarken biz hala imitasyon stoperler, bek oyuncuları yaratmaya çalışıyoruz ki hem Fatih hem Alpay Ozan'dan iyidir.

Bu kadar yönetim sorunu niye çıkıyor? Bu yaz seçim var. Bu yaz UEFA anlaşması bitiyor. Bu yaz 3 senelik loca satışı var. 30-40 milyon euro'luk girdi olacak kulübe. Artık gelir var. Sponsorluk var. UEFAda oyuncu davası yok. Artık kulüp nispeten yönetilebilecek bir hale geldi. O yüzden eski yöneticiler çıkıp sallıyorlar. Her kafadan bir ses çıkıyor.

Zaitsev dedi ki...

@ Övünç Şentürk

Bu durumun oluşması için sebepler var ama böyle bir şeyin henüz olmadığını düşünüyorum. Türk basını bir operasyonu daha yapıyor.

Üst düzey oynamış çok oyuncumuz var. Bu kadar kaşarlanmış, tecrübeli bir kadroda da bu tarz inanç kayıpları olur ama ismini korumak isteyecek de çok oyuncumuz var.

Bu tarz bir olayın içine yabancıların gireceğine çok ihtimal vermiyorum ki Pepe, Adriano, Atiba gibi oyuncuların sözleşmeleri de bitiyor. Karius, Ljajic desen yaş olarak gençler, piyasaları var ve bizden sonra bir transferler daha yapacaklar. Vida'da piyasa yapıp gitme derdinde. Medel ise ciğeri düşünceye kadar koşuyor. Q7 bile kötü oyunda sinirlenip hala tekme sallıyor :) Tekme işini bıraktığı gün bu gruptan çıkar :)

Babel ve Love biraz tehlikeliler. Babel kontratı alamadıkça salacaktır kendini. Love'da bedelsiz gitmek için bir uğraş içerisine girebilir.

Türk oyuncularımız ise formsuz ötesi. GSdeki Trabzonlular gibi bir gruplaşmaları varsa da yazıklar olsun.

BurkayJK dedi ki...

@carlito

Yaşım gereği pek fazla şampiyonluk gördüğüm söylenemez ama ben Beşiktaş'ın ortalama bir oyunla şampiyon olduğunu hatırlamıyorum. Galatasaray idare eden bir oyunla bile şampiyon olabiliyorken, biz hep iyi oynayarak şampiyon olmak zorundayız. TFF ve MHK toplarına pek girmek istemiyorum fakat bu iki kurumun diğer iki kulübü kolladığı her zaman belli olan bir şeydir. İnce ince kıyarlar kimse farkında olmaz. Biz bir şeyleri görüp konuşunca da paranoyak ağlak oluruz.

Açıkçası bu oyunla şampiyon olsak gram sevinmem. Benim takımım şampiyon olacaksa, bana ve tüm futbolseverlere tat vermeli. Leş futbolla gelen şampiyonlukların içine edeyim.

Taraftarın takıma ciddi bir tepki koyması şart. Laylaylom biteli çok oldu.

Basar dedi ki...

Kötü oyunla ilgili yönetimin direk alakası var,

1) Oyuncu transferini ve satışını yönetim yapıyor. Kadroda bu kadar yaşlı oyuncu olması yönetimin politikası sonucu.
2) Akçeli işler ile maaş standartının değiştirilmesi de yönetimin etkisi
3) Beşiktaş'ın kapısından geçemeyecek bazı oyuncuların (menejerlerin de etkisi ile) transfer edilmesi yönetimin insiyatifindedir.
4) Hocanın basında yıpratılması kimin insiyatifindedir herhalde söylemeye gerek yok.
5) Yönetim-hoca uyumunu sağlayan tüm yöneticiler, transfer işlerine bakan hiçbir yönetici artık yönetim kurulunda yer almamaktadır.
6) Kısaca Feda, stadyum, takımın başarısı, takımın bütçesi ile ilgilenen, çokta başarılı olan yönetim artık iş başında değildir.

Evet hoca takıntılı, mobbinci, quaresmacı, ilk yarıları çöpe atıyor, taktiksel müdahalesi zayıf kalıyor ama bu kadro ve takım içi ilişkiler varken 10 kere hoca da değişse sonuç çok farklı olmayacaktır. Kadroyu da takım içi ilişkileri de zayıflatan yönetimin aldığı/almadığı kararlar oluyor.

Bu sebeple ilk yönetimin sonra hocanın istifa etmesi gerekir (hatta hocanın alternatif bir dünyada hala azda olsa başarılı olma ihtimali var). Aksi durumlar başarıyı getirmez, Beşiktaş'ı rant kapısı yapıp iyice felakete sürükler.

yilmaz dedi ki...

Yönetimin başarısız transferler yaptığı, güttüğü yaşlı oyuncu politikasının çuvalladığı aşikar. Dolayısıyla yönetimin de hesap vermesi gerekiyor. Ama kesinlikle sıralamanın bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Şu saatten sonra yönetim istifa etse yeni bir seçim yapılması 2 ay sürecek (futbolu siyasetinden pek anlamam, hatırımda kalan buydu) Bu süre muhaliflerin hazırlanması için yeterli bir süre değil. Ayrıca istifa ettikten sonraki seçime de katılma ihtimali yüksek Fikret Orman'ın, Dursun Özbek gibi. Dursun Özbek kaybetmişti, fakat Dursun Özbek ile Fikret Orman'ın durumları çok farklı. Fikret Orman çok daha güçlü ve iki ay sonraki seçimde kazanacağı neredeyse garanti. Yani yönetim istifa bile etse, sezonu yine aynı yönetimle bitirme ihtimalimiz çok yüksek.

Ayrıca, dünyada bir çok takım sezon içi teknik direktör değişikliklerinin faydasını görmüştür. Beşiktaş'ın yaşlı bir kadrosu var, ama bence birinci problemimiz kesinlikle atletik problem değil. Hiç oyuncu değiştirmeden bile çözülebilecek sorunları var Beşiktaş'ın. Oynadığımız lig çok kaliteli bir lig değil, atletik defolarımızı ortaya çıkaracak topu topu 2-3 rakip var, onlarla oynamadık bile daha.

Sezonun daha çok başında olmamız, puan farkının "üstesinden gelinmeyecek seviyelerde" olmaması, elde "nispeten" kısa vadede sonuç alabilecek bir takım olması gibi etkenler, bence td değişikliğinin fayda getireceğini gösteriyor.

Mayor dedi ki...

yilmaz'la ayni fikirdeyim, bu sezon ilk 2 de yer almak istiyorsak hoca'nin degismesi daha kolay bir cozum.
ama hoca degisti basari geldi, hoca degisse de yonetim yine devam edecektir.

su an yonetim'e aday akli basinda bir kadro var mi bilemiyorum.
ahmet nur cebi, erdal torunogullari konusuluyordu ama onlar da dogru zamani bekliyorlar bence.
su ortamda secime girseler yine fikret orman alir.

her halukarda once bir aci cekecegiz ondan sonra ne olacaksa olacak.

beagle dedi ki...

Hoca çok önce "fizik" konusunu düşünüp oluru olan gençleri kullanmış olmaliydi. U21 milliler BJKde oynayamaz hikayesi anlatmasin kimse. Caner GG Love Q gibi bitiklerin oynadığı yerde Dorukhan Güven oynardı. 2M euro maaşlı Tolgay yerine kenarda Eslem oturabilir daha fazka katkı verebilirdi. Takimda kosabilen kanat kalmamisken M.Enes gibi bir adam gonderilmezdi. Tecrubesi eksik olabilir ama fişek gibiydi.

Neyse de yonetimin 11i belirlemedigi belli. Oyuncu kazanmaya da hayır demiş olamazlar. Bilicin tüm artiları Gomez ve garanti 11cilik ile bu kadar sonuç verdi. Şenol Güneş çoktan donemini bitirmiştir. Eldeki malzemeyi kötü kullanmaktadır.

Yönetim, tabiki bir sürü hata var ve umarım gelecek yila Ahmet N. Çebi baskanliginda makul insanlar ile gireriz. Ama bu hoca yeterli demek değil.

yilmaz dedi ki...

Bugün başkanla teknik direktörün beraber toplantı yapması en azından bir yerden başlamak, abuk subuk para söylentilerini dağıtmak ve futbolculara "işinize bakın" demek için faydalıydı. Eğer Güneş ile sezonu bitireceksek, daha fazla birliktelik gerekecek. Çünkü adam demotive olduğunda darmadağın oluyor.

planck dedi ki...

Adalıyı nakit para için yönetime alıp da klüpteki çalışanların maaşının ödenmemesinin anlamıyorum, tesislerdeki herkesin mutlu olmasının aile havasının ne kadar önemli olduğunu söyleyip duruyorlardı 2016da. Hocanın yönetimde yakın olduğu nerdeyse tek isim olan çebinin yollandığı ve basına yazdırılan haberlere de bakınca yönetimin iyi niyetine inanmıyorum.

Form durumlarından bağımsız sahadaki agresifliğe ve temel modern futbol gerekliliklerinin (topsuz oyun, boşa kaçma, 3m önündeki adama pas verebilme) yerine getirilmemesine bakınca oyuncularında iyi niyetinden şüphe duyuyorum.

Sadece hocanın iyi niyetinden şüphe duyacak bir durum göremiyorum. Bu da form durumundan, inatçılığından, şampiyon olduğumuz zaman da yaptığı saçma işlerin devam etmesinden vs bağımsız.

Ama hepsini toplayınca takımın iyiliği adına iyi niyetli olmayanların istediğinin olması daha hayırlı gibi duruyor. Bu durumda hoca kalsa şampiyon olamıycaz ama kadro mühendisliğinin berbatlığından dolayı yeni gelen td de taktiksel mucizeler yaratmadıkça yine şampiyon olamayacağız. Bari sezon sonuna kadar yılmaz vural gelsin her maç olaylı heyecanlı olur. Mayısta orman gider yeni yönetim gelirse hoca işini tekrar düşünürüz.

sports guy dedi ki...

@BurkayJK

Bence o dedigine 16/17 sahane bir ornek aslinda. O sene deplasmanlarda fazla bir sey oynamadan 0-1 kurtara kurtara goturduk. Ligin geneline baktigimizda oyle sahane bir oyunumuz da yoktu bence.

BurkayJK dedi ki...

Elimizdeki yaşlı (tecrübeli) kadro, Avrupa'da daha da ileri gitmek için şu dönemde son şansımız. İki kulvarı birden kaldırabilir miyiz bilmem ama ligde şampiyon olamayacaksak (ki inancım yok) şöyle bir yarı final/final görsek nasıl olur? :)

@sports guy

Şahane bir oyun yoktu evet ama yine de lig standartlarının üstünde bir oyun oynuyorduk. Yani maçlar izleniyordu. Şimdi maç izleyesim gelmiyor. Yakın zamanda rakiplerin hiçbir şey oynamadan şampiyon olduklarına veya sezonu bizden üst sırada bitirdiklerine şahidiz. Bilmem yanılıyor muyum...

Adsız dedi ki...

@Basar +1

@sports guy

@BurkayJK'nin ve senin yorumuna ilke olarak katılmakla birlikte, 16/17'de oynanan oyunu kendi içinde bahsettiğin gibi değerlendirmek gayet mümkünken şu andaki hal ve gidiş arasında fersah fersah önde olduğunu da belirtmek gerekiyor. O zamanlar da hep bir yanları eksik bir oyun halindeyken en azından sahada ortaya bir şeyler koyabilen bir tarz vardı. Mevcut durumda halı saha maçına toplama çıkan bir kadro halindeyiz. Ki hala varsa Q7 sevdalıları için söylüyorum, son maçtaki halini belki görmüşlerdir, bu haliyle gitmem dediği yalelli liglerinde bile oynayamaz.

Yönetim-teknik kadro ekseninde konuştuklarımız iç içe. Biri bir icraat yaparken diğeri bunu kabullenmişse her türlü ikisi de sorumludur. Misal kadroda yer almakta olan ve henüz herhangi bir takımla görüşmeye başlamamış BJK oyuncusunun düşünülmediğinin medyaya alenen açıklanması da söz konusu olmuşsa durum böyle kimse kusura bakmasın. İşin çözüm tarafıysa öncelikle mevcut yönetimde. Kulüp yönetimine talip olup hızla başarı değil uzun vadeli ve planlı hedefler koy(a)mayan her yönetim adayı mevcuttan farklı etki yapamaz zira. Bunu vaadedip gerçekçi olarak sunanlar olursa başka tabii ama pek sanmıyorum.

@BurkayJK: Geç yazınca önceki postlardan aktarma: ceptel vs etkisiyle zincirleme yanlışlıklarla yazdığım postu silmiş oldum, durum beyle :)

BJK4EVER dedi ki...

Zaitsev'in soylediklerine katiliyorum. Yonetim hata yapiyor, ama kotu oyunla hic alakasi yok. Dunku basin toplantisi bence cok sacmaydi. Setup zaten bir garipti, sanki suc isledigi zannedilen kucuk cocugunu aklamaya calisan baba gibi bir ortam vardi. Yarim saat konusup hocaya 5 dakika laf bile birakmamak vs tamamen amatorluk. Bayern'i de gecip kupayi almaliydi, benim yonetimimde kimse karsit goruslu olamaz vs gibi sacmaliklara girmiyorum bile.
Ama kotu oyunun yonetimle hic alakasi yok.

Mesela Basar listelemis nedenleri.

1 Yasli kadro. Kadro yasliysa bu kotu oyun icin bahane olamaz. 100. yilda da kadro yasliydi, kotu mu oynadik? FB'nin Zico kadrosu da yasliydi, kotu mu oynadi? Tecrube'den faydalanirsin, hatta gerekirse Necip, Fatih, Dorukhan, Guven gibi genc ve dinamik oyunculari kullanirsin. Seni tutan mi var?

2 Maas standartinin degistirilmesinin kotu oyunla ne alakasi var? O maaslari odeyebiliyormusun? Oduyorsun. O zaman sikinti yok. Kadro genisleyecekse, kalite artacaksa, oyunculari elinde tutmak istiyorsan buna mecbursun. Kacari yok. Asiriya kacmis olabiliriz, ama bunun oyunla alakasini cozemedim.

3 Evet, ama Besiktas'in kapisindan gayet gecebilecek oyuncularin performansini ne yapacagiz? Medel'in kariyeri belli, Besiktas'in kapisindan gecemeyecek oyuncu mu? Lens'in senin rakibinde yaptigi etki ortada. Vagner Love'un Turkiye kariyeri ortada, M.Pektemek veya Mugdat Celik muamelesi yapmaya gerek yok. Negredo o kadar bos oyuncu degil, hele ki rakiplerin forvetlerine baktiginda. Premier League'den gelmis adam. Kimmis o Besiktas'in kapisindan gecemeyecek oyuncular merak ettim ve ne gibi bir etki yapmislar?

Diger noktalarda haklisin, ama bunlarin oyunla alakasi yok. Besiktas'in cok guclu bir kadrosu var rakiplerine gore ve bu oynanan oyunun izahi yok. Erzurumspor'a karsi disini geciremeyen takimin oyununu bir zahmet kadroya baglamayin be abi.

Senol Gunes hep klise laflarla korunuyor. Mesela surekli kadrosu degisiyor bahanesi var ki, sacmaligin daniskasi. Bu takimin ana kadrosunun tamami gecen senenin devre arsindan beri takimda. Ilk 11'e yeni katilan oyuncular Karius ve Ljajic, ki bunlarin ikisi de giden Fabri ve Talisca'dan kagit uzerinde kotu oyuncular degil. Karius su anda ligin en iyi 2. kalecisi, Ljajic ligin kagit uzerinde en iyi 10 numarasi. Var mi 2. bir adam? Yok. Bu ortamda hala yonetim boktan sacma transferler yapiyor, kadroyu bozuyor vs deniyor. Talisca takimda varken elestirip takim oyununu bozuyor diyenler simdi Talisca gitti duzen bozuldu hoca ne yapsin diyor. Bu kadar zorlamayin be abi.

yilmaz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pheaglix dedi ki...

@zaitsev ve @bjk4ever haklı. yönetim kesinlikle kusursuz değil - hatta tez zamanda orman ve ekibinin kulüpten ayrılmasını diliyorum - , ama sahada oynanan oyunun baş sorumlusu da değil. Bu takım aldığımız son şampiyonluk dahil iki buçuk sezondur temposuz, statik, kanat oyuncularının adam geçme ve orta yeteneğine güvenen orta-kafa-gol oyunu oynuyor ve belli ki başka bir şey oynamayı beceremiyor. ilk senenin ilk yarısında bir ara tavan yapan cenk-quaresma bağlantısı, ikinci yarısında da abou sayesinde çok göze batmadı. geçen sene takımın sıkıntısı ayyuka çıktı ama talisca bizi şampiyon yapamasa da potada tutacak bir performans sergileyince hasır altı edildi. biz burada takımın tek yapabildiği bu mu diye bağırırken takım şl yüzünden yorgun, ligde takımlar hep kapanıyor (???), takım sürekli değişti o yüzden hoca ne yapsın gibi gerekçelerle ana akım medyada ya da burada şenol hoca'yı savunanlar vardı. şimdi geldiğimiz noktada takımın iskeleti uzun zamandır değişmemesine rağmen biz hala ligin performans/kalite oranı en düşük takımıyız.

hala daha adam talisca'yı parlattı yönetim taliscs'yı almadı diye savunanlar var. ha yani talisca buradayken oynanan oyun çok güzeldi, aynı oyunla ligde çok başarılıydık, bu sene kalsa kesin şampiyonduk? bir de yönetim negredo'yu gönderip takımı forvetsiz bıraktı diyenler var ki, geçen seneki "forma adaleti" deyip başka bir şey demiyorum.

bence bir an önce hoca değişikliğine gitmemiz gerekiyor ama belli ki büyük bir rezalet yaşamazsak devre arasından, hatta sezon sonundan önce mümkün değil. biz yine rakibimiz zayıfken farkı kapatıp öne geçelim demek yerine hem sahada hem saha dışında "aman puan farkı çok açılmadan devreye girelim" kafasındayız. sene sonunda da o penaltıyı verseler şampiyonduk deyip yine takıma toz kondurmadan üçüncülüğümüzü alıp otururuz.

Hidayet dedi ki...

geçen sene talisca giderse tiki -taka' ya dönüyorduk , bu sene kıymetlendi . bence hep kıymetliydi , beşiktaşı özellikle cl'de ve ikinci yarı ligde potada tutan adamdı . unutulmamalı ki quaresma cenk'le kurduğu , bu yıl başka kimse olmadığından mecburen pepe ile kurduğu telepatik bağı talisca ile de kurmuştu kenardan . tabi talisca'nın tek başına yaptıkları da cabası . tam şenol hoca tarzı adam . "kurtar beni " adamı .

şu anda sahadaki oyundan tamamiyle şenol güneş sorumlu . takımın yapmayı denediği fakat kalitesizlikten yapamadığı ,sonunu getiremediği şeyler olsa , görürüz shada. ligin sonuna doğru fiziksel olarak düşse takım , yaşlanma belirtileri der , bu takımı gençleştirmeyen yönetimi suçlarız . fakat bize sunulan tam anlamıyla iflas etmiş futbol . henüz ligin başı , hayırdır ! şu anda şu yaşadığımızdan iki yıldır yavaş yavaş tükenen futbolumuz

şenol güneş'in en büyük hatası ,talisca 'nın gelişinden beri ortasahayı düzene koyamaması . beşiktaş'ın en büyük kamburu , "oğuzhan olacak ,düzelecek " kamburu . olmayacak ,düzelmeyecek . şenol hoca sürekli stoper isteyeceğine , 15/16 'dan sonra ortalardan kaybolan oğzuhan'ın bölgesini gerçek bir ortasaha oyuncusuyla dolduracaktı . özellikle yabancı serbestisinden sonra vasat anadolu takımlarının bile çift ciğerli , yılmayan, yorulmayan adamlarla takviye ettiği o bölgeyi oğzuhan'a bırakarak intihar ettik . yanında da her yıl biraz daha yaşlanan atiba . beşiktaş umarım devre arasında o bölgeye kaliteli bir transfer yapar. yoksa şampiyon falan olamayız . sene sonunda ise muhakkak revize edilmesi gereken yer ortasaha . medel hariç hepsiyle vedalaşmak gerekir .

turgay dedi ki...

sürekli aynı şeyleri 2 senedir konuşuyoruz hoca hakkında. aynı hataları defalarca kez yapıyorsa bir insan onu hata olarak görmez doğru olanın o olduğuna inanır. maç içi hamlelerdeki eksiklik, rakibe çalışmamak, alternatif oyun planının olmaması, adalet denerek yenen haklar, 4 senede 1 tane genç oyuncu kazanılamaması vs. diye uzar gider bu liste. tüm bunlara rağmen hala hocanın kalıp tüm yanlışlarını düzelteceğini düşünmek tam bizim taraftara yakışacak mantıkta.

bir kere sezona şenol hocayla başlamayacaktık. bu takımın 4. olmak gibi bir lüksü yok. bakın geçen seneki şampiyonlar ligi geliri 43 milyon euro. bu sene 3 milyon euro gelir yaparsak öpüp başımıza koyalım. bu bizim gibi teknik iflas düzeyinde olan bir kulüp için kabul edilemez. sürekli şampiyonluk şampiyonlar ligi yapmalıyız. her sene başarılı olmalıyız. bahanemiz olmamalı. ama biz sürekli bahane üretiyoruz. hocamız bir maç çimlere bir maç var sistemine bir maç oyuncularına bir maç şansa bahane bulup geçiştiriyor. şu oyunun ve bıkkınlığın bahanesi yok benim gözümde.

gelelim yönetime. başkan 3 tane yönetici alıp yanına kendi reklamının peşinde. sen geçen sene sadece 43 milyon euro uefa gelirin var. 20 milyona cenk sattın ama hala hocana 10 aydır para vermiyorsun. ne demek bu ya? nerede abi bu paralar? sürekli geliri arttırdık şöyle sponsor bulduk böyle gelir yaptık de sonra hocana 10 aydır para verme. yazıklar olsun. transferi ben yaparım de menajer kucağında dolan, ben futboldan anlarım de sürekli maç seyrederim gözüm iyidir de ahmet bulut'a 7 milyon borcun olsun. metin albayrak brezilya'ya maç seyretmeye gitsin uçakta kalçası güzel kadınları beğensin, umut güner için komisyoncu, avukat bey için kendine çalışıyor haberleri çıksın, para için goygoycu serdal adalı gelsin, beş parasız kuzen yönetime girince zenginleşsin, yönetici kızları bjk tv'de istihdam edilsin bu nedir abi? nereye gidiyor bu zihniyet? hani feda dönemindeki birliktelik? bu ego nasıl bu kadar yükseldi. hakkın yeniyor yusuf abim, hakkın yeniyor hepsi beşiktaşlı iyi çocuklar, e taraftar ses edince herkes haddini bilecek. keşke biri de başkana haddini bi anlatsa da beşiktaş başkanlığını kendi menfaatleri için kullanmayı bıraksa. takıma kulübe odaklansa. basketbol takımları aylardır para alamıyor mesela buna çözüm üretse. hocanın 10 aydır parasını vermiyoruz diyemese basın toplantısında. ben utandım bu açıklamadan ama kendisi rahatlamıştır muhtemelen. hiç iyiye gitmiyoruz. çok yazık.

turgay dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Pheaglix dedi ki...

devre arasında takımı sahaya çağırırız, maç sonunda da ya beraberliği zar zor kurtardığı için ya da yenilsen de arkandayız demek için hocayla beraber takımı tribüne çağırırız. neyse ki taraftarımız basının oyununu bozuyor.

Barreto dedi ki...

feda, cefa, sefa, heba ...

BJK4EVER dedi ki...

Spiker love giriyor larin sahada diyince hele sukur yeni birsey deniyoruz 4-4-2 biraz duzeltir dedim ki baktik yine larin cikmis.

YSY dedi ki...

Maçı izlemiyorum ama okuduğum takım protesto edilmiş. Samet akbabadan beri ilmek ilmek örülen sürecin ancak bu kadar güzel içine sıçılırdı. Bugünün manzarası 2017 deki şampiyonluktan görünüyordu ama o günkü başarı birçok şeyin üstünü örttü ama şimdi örtecek şey bulamıyorlar.

met1903 dedi ki...

OOOOOO Şenol Güneeeeeş OOOOOO Şenol Güneeeeş!

YSY dedi ki...

Karius a üzüldüm. Yanlış zamanda geldi

met1903 dedi ki...

Kök Tengri nolur 5 olsun!

dominic molise dedi ki...

takimda tek sevdigim adam pektemek.
beni vurun!!!!
valla.

diope dedi ki...

maçı izliyorum da gökhan gönül ve medel dışında tüm herkesi ıslıklıyorlar. iyi oldu bence.

YSY dedi ki...

Son dakika golüyle sidik zoruyla kaldığımız gruplardan bu şekilde elenmek bende süpriz olmadı

Unknown dedi ki...

Bir ara 5 olacak diye ümitlendim ama olmadı. Belki 5 olsa hoca istifa ederdi. Birde 2 gol atan Lama kendini forvet sanacak

BJK4EVER dedi ki...

Dibe vurduk bugun. Ama takimin acisindan degil, zaten 2 senedir dibe yaklasiyorduk. Taraftar acisindan. Yonetime tepkin olur anlarim, eyvallah. Ama yonetim bu takim senin eserin diye bagirip ardindan Senol Gunes'e bagirmak aciklanamaz. Bunu yapanlar benim gozumde gerizekali ordusu, aptal. Tinerci diye dalga geciyorlar, ama haklilar. Tiner ceksen anca bu aptal kafaya ulasirsin. Bu gerizekali taraftara da mustehak ayrica. Takim zaten 2 senedir surekli geriye gidiyor, bu sene futbol'un f'si yok. Ilk yari rezalet, ama agzini acmiyorsun. 0-2 olduktan ve mac elden gidecekken anca agzini aciyorsun. Skor 1-2 olunca yine susuyorsun. Bildigin rezalet, aptallik, baska birsey degil. 2 senedir bu herifin gotunu siz kaldirdiniz o pislik aptal agzinizla Senol Guneeees diye bagira bagira, alin izleyin takiminizi iste.

Bu takim senin eserin dedigin yonetimin bu sene aldigi iki adamin toplam degeri 25 milyon euro. Al transfermarkt'a bak; Larius 12, Ljajic 13 milyon euro. https://www.transfermarkt.de/besiktas-istanbul/startseite/verein/114

Senin takimini bugun follos eden Ndongala ve Samatta'nin toplam degeri 6 milyon euro. Ama sorsan kadro kotu, yonetim takimi bozuyor dersin.

Bu aptal gerizekali taraftara boyle rezillikler yakisir, cunku tam bir aptallar ordusu. Oyuncusu biraz gevseyince hava alaninda saldiran, liderken antrenorunu kovdurup takimini sampiyon yaptiran GS taraftarina da sampiyonluk yakisir. Gercekler bu kadar basit.

Hidayet dedi ki...

dört yılda yaratılan "şenol güneş miti "nin sonucu bugünkü durum . ilk 11 de 10 oyuncuyu yuhala ,fakat onların formundan sorumlu hocana tezaruhat yap . alkışladıkları iki oyuncu da iyi oynadıklarından falan değil (diğerlerine göre biraz daha iyi olabilir ) çok atlayıp zıpladıklarından iyi görünüyor taraftarın gözüne . ulan herşeye müstehak bu adamlar . sen dördüncü olan takımı alkışlamış adamsın niye battı lan bugünkü durum. beşiktaş tarftarının en nefret ettiğim yanı bu irrasyonel tavırları . hep bu amk gs'nin fatih'i var bizim de bir "fatihimiz" olsun düşüncesi yarattı bu miti . ee beyler , haftaya sahaya kim çıkacak . medel , g.gönül , 9 tane de şenol güneş mi ?

Zaitsev dedi ki...

Öncelikle Gökhan Gönül ve Medel tebrik edilmeli. Maçı bırakmadılar en azından. Kısıtlı yeteneği ile diğer 2 ofansif görünümlü pideci orta sahadan daha çok aksiyon yapan Necip'e de teşekkürler. Kader mahkumu Karius'u da unutmayalım.

Neresinden tutarsan elinde kalacak bir maç. Yine rakip analizi yok. Onu geçtim sahada oynanan oyunu izleyip okumakta yok.

Adamlar koşarak uçarak geliyorlar. Biz ne yapıyoruz? Tolgay sakatlanınca Roco'yu oyuna alıyoruz. Kaleci Tolga'yı koysaydı stopere bari. O daha yavaş Roco'dan. Şenol hoca bu kadar maçtan kopuk.

Stoperler topu alıyor, başta Tolgay ve Ozzy olmak üzere herkes eli belinde bekliyor. Herkes izliyor stoperleri. Bir tek Medel pas alış verişi yapıyor ama o da mecburen geri veriyor topu. Sonra uzun top Larin'e. 45te Larin dışarı.

Q7'de gerekirse devre arası giderim dedi maçtan sonra.

Adsız dedi ki...

Çok fazla şaşırmaya gerek yok. Teknik direktörümüz dün maç röpörtajında “ilk 11'i şu an ben de bilmiyorum” demişti zaten, sakat oldukları için oynamayacakları da isim isim saydıktan sonra.

Şimdi elbette söylenecek çok şey var da, öncelikle burada da zaman zaman gündeme gelen bir konu hakkında. Biz Töre deyince bazı Beşiktaşlılar da kendilerince haklı olarak “işte Töre'yi de gördük” diyorlar. Oysa söylenmek istenen şu: malum bir adam halen sahada ne yaptığı belli olmayan, tüm maç boyunca yapabileceği tek olumlu hareketi de topu 1 metre önündeki Love'a atmak yerine dağlara taşlara atarak heba eden bir sirk cambazı; bu haliyle 90 dakika sahada kalırken ve dahi defansa zerre destek vermeyip (tersine rakibe kartlık hamlelerde bulunurken) sahada boş işler yaparken Töre daha ne kadar kötü olabilir? Şimdi teknik yönetim olarak buna karar veren kim? Hazret maç sonu açıklama yapmış, “takımımızda genç oyuncular var taraftar baskısından etkilendiler” diye. Şaka gibi.

Net bir konu var, bu oyun bu maçlık yeni değil ve eğer gerçekten iyileştirme için bir çaba söz konusuysa gençleri sahaya sürersin. Bu şekilde belki Talisca'nın tavşanlarını, ya da mevcut kadroya göre başka oyuncuların tavşanlarını bulamayabilirsin (@hidayet bahsettiğin Talisca konusundaki yeni rol modelimiz Babel, yani tavşancı eksik değil ama bir şekilde oynamayınca skor pert), ama hem Beşiktaşlıya mücadele gösterirsin hem de gelecek adına umut. Ama elbette bunu yapmak için “kendi oyun anlayışın” gerekir, Aliye Veliye dayanan bireysel işler değil. Oysa nedendir bilinmez zayıf bir ligden getirdiğin genç golcüye etkisizliğine rağmen sonsuz sabrederken Güven'i UEFA kadrosuna bile yazmamışsın. Biri MLS'den, diğeri Almanya'dan. Ne güzel değil mi.

@Zaitsev

Q7 nereye gitmek istiyorsa gitsin ama lütfen artık gitsin bi zahmet. Günlük hayatta karşılaştığım hala savunup destekleyenlere Beşiktaş-Q7 seçimi yapın diyorum, ne alakası var hem Beşiktaş hem Q7 diyenleri kafamda doğrudan bir yere konumlandırıyorum.

mustafakamış dedi ki...

Selamlar,maçı sessiz sakin izledim.Maçın skorunun belirgin nedenleri var.Bunun ana nedeni GENK'î kolayca yenebileceğimiz kanısına kolayca kapılıvermemiz.Belçika futbolu kesinlikle Türk futbolundan daha ileri seviyede.Son dünya kupasından hatırlayalım.Belçikalılar toplu ve topsuz oyunu 1.sınıf oynuyorlar.Oyun esnasında dizilimleri hücum ve defans aksiyonlarında simetrik bir yayılım göstermeleri bir oyun mantaliteleri olduğunu gösteriyor.Koşu mesafelerinde sanırım biz üstün çıkabiliriz.Ama doğru koşu yapmazsan hep rakibin arkasından koşmak zorunda kalırsın.Birincisi kendi oyunlarını net oynuyorlar.İkincisi rakibi izlemişler,zaafları belirleyip çalışmışlar.Maçın başından bu yana sürekli bizi uzun top oynamaya ittiler.Ön bölgede markaj altına alıp hücuma çıkmamızı engellediler.Tolgay'ın sakatlanması talihsizlik oldu.Ama yinede Tolgay bu maç için tek başına önliberoda başarı olamazdı.Oğuzhanın desteği hiçbir zaman olmadığı gibi bir de toptan kaçıyor.Şenol Güneş sanırım Atiba'nın neden uefa kadrosuna ilk yazılacak adam olduğunu bu maçta anlamıştır.Atiba olsaydı orta saha direnci artacağı gibi ilk hücum aksiyonlarında faul alarak hem oyunu durdurup hem de atak girişimlerinin daha da pekişmesinde katkı sağlayacaktı.Hoca hoca değil.Güneş akıllı bir adam olsaydı Negredo gibi bir santraforun aldığı paradan bahsedeceğine nasıl kullanacağına bakardı.Bu akşam keşke gruplara kalmasaydık dedim.Ah Negredo!Bu maç aklıma Anderletle olimpiyatta oynadığımız maçı getirdi.Birebir o maçın kopyası gibi.Karşımızda taktik bir oyunu olan takım vardı.Taraftar yanlış iş yapıyor bence.Beşiktaş kulübünün büyüklüğünü taşıyamıyorsak o maça gitmeyeceğiz.Genk'in attığı 3. ve 4. golü yüksek sesle alkışlasalardı.Bu takıma ciddi bir eleştiri olacaktı.Taraftar yanlış yapıyor.Bir yandan yönetime gönderme yapıyor bir yandan Şenol'a gül atıyor.Birde futbolcuların ıslıklanması hem ayıp hem de onur kırıcı.Bu maçın kaybedilmesinden en az hatası olan futbolculardır.Maçı iyi bir teknik direktör kazandırır.Takım kadrosunu yanlış planlarsan,oyunu okuyup doğru müdahalelerde bulunmazsan,hiçbir oyun kazanma hamlesi,taktik çalışma oyunda gösteremezsen sen suçlusun.Caner,Oğuzhan,Roco,Necip,Lens,Larin bu takımın topçusu olamaz.16 yaşında buz hokeyinden futbola geçen adamı Amerika ligi gibi aptal veteran liğinden Larin'i santrafor diye getirirseniz DÖRT yersiniz size de yönetim denilmez.Olay budur.Fikret Orman,başkan değilde müflis tüccar gibi hareket ediyor.Oğuzhan haricinde hiçbir futbolcu ıslıklanmayı haketmedi.O gerizekalı avusturya liğinin basit takımına gol atınca kulağını tıkıyorsa Beşiktaş taraftarı da adamın götüne pamuğu tıkar kardeşim.Akıllı olacaksın.Seni profesyonel kariyerin,paran yokken bu takıma getirdiler.Bir de o kaptanlık pazubandı bunun gibi şaklabanlara verilmez.Oğuzhan içerdeki ilk Rize maçında isterse 2 gol atsın o iş geçti.Bir daha Beşiktaş taraftarı bağrına basmaz onu.

Adsız dedi ki...

@Mustafa Kamış

Buz hokeyi kariyerini bilmiyordum, işte böyle bir ilk 11 golcümüz var demek ki :)

Öte yandan Pektemek asist yaptı ama onun dışında oyundaki rolü ve rakibe hamleleri fecaat. Zannımca Beşiktaşlıya bir 5 yıllık zaman makinesi lazım.

mustafakamış dedi ki...

james

Adam düşün 16 yaşına kadar futbol oynamamış.Yani futbola uygun kas hafIzası yok.5 yıl antrenman yaptırsan o çocukluk döneminde kazanılacak becerileri hiçbir zaman olmayacak.Sen bunu yetenek diye getiriyorsun.Sahada bu yüzden hantal bir duruşu var.

Adsız dedi ki...

Popüler ve dahi Q7 sevdalısı sitede okuduğumla yazmıştım ama başka yerdeki açıklamasını gördüm, buna göre: "Tecrübeli bir oyuncuyum ben bunu kaldırabilirim; ama genç oyunculara bu tepkileri göstermesinler. Ben bu kulüpten bir kere ayrıldım, sonra geri geldim. Fazlalık bensem, sorun bensem tekrar ayrılabilirim." demiş. Dinlemesem bile bunu daha gerçek görüyorum. Önemli olan doğrusu, kendisi hakkındaki düşüncelerim zerre değişmedi ayrı konu.

Adsız dedi ki...

@Mustafa Kamış

Larin'in hantallığını bir ben görmemişim demek ki :) teşekkürler.

yilmaz dedi ki...

Taraftar adil olsa, bu geceki ıslıklamaları yuhlamaları anlayabilirim. Sadece kadro kalitesi bir miktar arttı diye, Olcay'a Veli'ye yeri geldiğinde Ersan'a yapılanları söylenenleri unutmadık. Fakat eğrisiyle doğrusuyla bir tokat gerekiyordu. Açıkçası GS'den 4 yemek yerine Genk'ten yemeyi tercih ederim. Zaten bu maçtan da farklı bir mağlubiyet bekliyordum.

Şimdi ben bir oyuncuyu günah keçisi ilan etmek istemiyorum, çünkü bu geceki rezalet oyundan hiç bir oyuncunun sıyrılmaması lazım. 25. dakikada sakatlanıp çıkan Tolgay'dan son dakikalarda oyuna giren Mustafa'ya kadar. Hepsi bu aşağılanışı kariyerlerinin sonuna kadar yaşamalılar. Sabah akşam kontrat konuşurken, Tanzanyalı bir oyuncudan nasıl hayatlarının futbol dersini aldıklarını ömür boyunca unutmamalılar.

Takım şu anda tam anlamıyla felçli. Hakikaten 100. yıl'ın ikinci yarısındaki takım gibiyiz. Çok sert düşüyoruz. Tek şansımız devre arası. Eğer adam akıllı müdaheleler yapılmazsa, bu sezonu hiç hatırlamak istemeyeceğimiz bir yerde bitirebiliriz.

Şu saatten sonra o oynamış bu oynamış farketmez. Şu anda takımda formda tek bir oyuncu bile yok. İçerideki Rize maçında kesinlikle Oğuzhan, Tolgay, Quaresma, Lens, Caner çıkmamalı. Sakatlanan oyuncuyu yuhlamak çok uç bir nokta. Futbol herşey değil, bence Tolgay'ın iyiliği için biraz unutturmak lazım onu. Töre, Dorukhan, Mustafa, Güven ve Fatih daha fazla süre almalı. En azından onlar da yuhlanana kadar diğerleri belki form tutar :P

Hidayet dedi ki...

olay quaresma ya da bilmemne olayı değil . quaresma biraz duygusal takılmış , beklememiş yuhalanmayı anladığım kadarıyla . mesela bugün herkesin yuhalandığına sevinen oyuncu da vardır . sorumluluk paylaşıldı diye . ben olsam ben de öyle hissederdim . insan psikolojisi işte .

quaremsayı yuhaladın , güzel .lens'i yuhaladın . oynasalardı babel ve töre'yi de yuhalayacaktın . oğuzhan'ı yuhaladın , tolgay kalsaydı , onu da yuhalayacaktın . necip'i de yuhaladın . karius ,caner , oyuna sonradan girip iki gol atan love , roco ... eee ? buradan bir çıkarım yapmayacakmısın sayın taraftar ? bir takım tüm mevkileriyle dökülüyor ve aylık kazancı milyon tl'yi geçen hocan sorumlu değil ? niye lan ? takımın iki sene orta -kafa futbolu oynuyor , geçen yıl ligi dördüncü bitiriyor , uefa önelemesinde negredo sayesinde kıçını kurtarıyor , deplasmanda galibiyet alamıyor.. uzar gider.. ama bundan hoca sorumlu değil . öyle ya , talisca olsaydı da maçın başında 35 m 'den zımbalasaydı , hoca büyük hoca olurdu ,öyle mi ? şimdi içsahada da zor kazanırsın .kimse ne sorumluluk almak ne oynamak ister .

ben beşiktaş'ın "elemanı " olacak hoca istiyorum . başarılı olursa kaır ,olamazsa gider . takıma iyi futbol oynatamazsa gider . abi -kardeş ilişkisi , duygusal metaforlarla bezeli , kurtarıcı tanrı -baba rolünde , ufuktan doğan güneş , hayat kaynağı güneş , göndermeli salya sümük ilişki istemiyorum . dünyanın heryerinde bu rezil futbol ve sonucu alan hoca kovulmaktan korkar ,korkmalı . bu kadar uzun süre devam eden ve gittikçe kötüye giden rezil futbolun hesabını vermeli . itidal nedir bilmeyen , sürekll ifrat-tefrit arasında gidip gelen beşiktaş taraftarı yine birine olan sevgisini abarttı ve gözü gerçeği görmez oldu , başımıza da bela etti.

Adsız dedi ki...

@yilmaz

Bu maçtaki tepkiler sonuca yönelik değildi. Zaten 4 yenmesine karşın alkışlananlara bakalım, biri sağ bek diğeri de aynı şekilde defansif. Teknik yönetimin neredeyse olmamasından kaynaklı akordsuzluğa karşın tribün sahada çabalayan ve terini akıtan her oyuncuyu bağrına basar. Bırakalım böyle gençler oynasın, diğer türlü cacık bile çıkmıyor zira.

Tanzanyalı konusunda sonuna kadar haklısın. Bu oyuncunun geçmişini transfermarkt'da takip edebilirsiniz, şahsen ben de ilk attığı golden sonra baktım. Sahada yaptıkları ve yüz ifadesi vs ise sadece bir şeyi gösterdi: "kapasitem var, daha iyisini istiyorum ve çabalarsam yapabilirim". 35'ine gelmişlerde göremezsiniz tabii. Elbette diğer bir konu da bize Larin'in itelenmesiyle Genk gibi bir takımın bu vatandaşı böyle maliyetle bulmasının imkansız karşılaştırması.

Adsız dedi ki...

Bana göre Beşiktaş teknik yönetimi mevcut duruma çözüm getirecek halde değil, hatta gayet uzağında. Devre arası değişikliğinden çekinenler daha kötü nasıl olabilir açıklasın ki biz de aydınlanalım.

Murat dedi ki...

bu durumdan siyrilmak girdigi krizi atlatan buyuk kulup olma anlaminda normal karsilanmali ve buyutulmemelidir..besiktas koca bir camiadir..turkiye nin en eski ve koklu kulubudur..buyuk camialar ust uste gelen kotu sonuclarin ustesinden gelir..reaksiyon gosterilir..hedefler yeniden duzenlenir..sablon demeclerle ustu ortulmez sorunlarin..lige donulur canla basla oynanir..moralsiz formsuz adamlar yedege veya tribune cikar..sen o bu su yok besiktas var denir.. ve ilk yari sonuna kadar hocanin arkasinda durulur..ikinci yari takviyeler yapilir gerekirse td degistirilir..stad konustu..senol ile devam dedi..turkiye ile benzer gorsem de durum bu..iki galibeyetle duzelme baslar..cokus denip duruyor..besiktasi romantizm degil realizm kurtarir..

turgay dedi ki...

sezon başından beri aynı şeyleri yazıyoruz. ne zaman takım derli toplu bir rakip görse dağılıyor. göztepe maçından sonra ciddi kararlar alınmalı dedik hocayla başkan el ele saçma bir toplantı yaptılar. bundan sonra gidişat belli. her olumsuz harekette ıslıklanacak oyuncular. yönetime sallanacak ama bu başarısızlığın ana kaynağı es geçilecek. tekrar yazayım şu kadroya bu oyunu ben de oynatırım. çünkü bişey oynamıyoruz. oyuncuların bireysel performansları üzerine kurulu oyun sisteminde oyuncuların performansları, motivasyonları düşerse bu çıkıyor ortaya. şunu da ekleyeyim suçu sadece hocada bulmak hatadır. yönetim de yaptığı transfer hataları ile ekmeğe yağ sürmüştür.

Basar dedi ki...

@BJK4EVER hocayı korumuyorum. Burada herkesten önce savımı geçen yıl devre arasında dillendirmiştim.

İddiam şu: Bu yönetim anlayışı ile hocayı da değiştirsen farklı bir durum ortaya çıkmayacak.

Bu hoca iyi demek değil, yönetim hocadan da kötü demek.

Sorularına ufak cevaplar:
Beşiktaş'ın son 3 sezonda kadrodaki oyunculara verdiği maaşlar ve bu sezonki maaşlar. (Karius ve ljajic ilave edilecek)

15-16 sezonu = 26.4 m Euro
16-17 sezonu = 36.2 m Euro
17-18 sezonu = 44.7 m Euro
18-19 sezonu = 42.3 m Euro

Kısaca daha çok para, daha uyumsuz kadro, daha yaşlı kadro, daha atletik olmayan bir kadro var elimizde... Maaş dengesizliğinin yarattığı durum zaten saha içinde gözüküyor.

Hocayı tartışalım ama işe yönetimden başlamazsak hocayı değiştirsek bile sonumuz kaçınılmaz...

Basar dedi ki...

Kadro iyi diye yazanlara sorular:

1) Sağbek yedeğimiz var mı?
2) Forvette 3 kişiyi toplasan 1 forvet ediyor mu?
3) 35 yaşındaki Atiba'yı yedekleyebilecek oyuncumuz var mı?
4) Kadroda atletik kaç oyuncu var?

Son derece kötü, birbirini tamamlamayan yaşlı bir kadromuz var. Üstüne zaten tutucu olan ve bu yıl akordu iyice bozulmuş bir hoca var. Bu da yetmezmiş gibi kendini menejerlere adamış, Feda-Stad-Düzgün yapılanma-Şeffaflık ilkelerinden uzaklaşmış bir yönetimimiz var.

Geçen sene ertelenen bu sene başımıza geldi...
Game Over!

Yorum Gönder

Ara