.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

17 Şubat 2024 Cumartesi

SL 26 Beşiktaş - Tümosan Konyaspor

 


Tarih: 19 Şubat 2024 Pazartesi 20.00

Stadyum: Tüpraş Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Tugay Kaan Numanoğlu (BJK Karnesi  3G -B 1M)

Eksik Oyuncular: Emrecan Uzunhan, Tayfur Bingöl, Alex Oxlade Chamberlain, Amir Hadziahmetoviç / Marlos Moreno

2 Yorum:

can dedi ki...

Gene rakibe goz actirmayan bir oyun. Sadece rakibe degil, taraftara, hakeme, kendi futbolcumuza da goz actirmiyor, herkesi uyutuyor. Rakibe pozisyon hediye etme ve gol yeme hastaligimizin gecme emareleri gostermesi iyi de bedeli biraz agir degil mi? Kendi sahanda macin ilk 25 dakikasi %78le topu lig sondan ikincisine vermek nedir, yahu? Bekliyoruz ama Santos da hic isik vermiyor. Taraftar bugun stadda tepki gostermeye basladi zaten. Umarim toparlaniriz da bence yonetim sene sonu icin teknik direktor alternatiflerini simdiden dusunmeye baslasin.

koşu mesafesi dedi ki...

Genç Semih parıldamaya devam ederken Ghezzal ve Aboubakar'ın oyuna girerken ıslıklandıkları bir maç. Galiba Beşiktaş takımında devir değişiminin arifesindeyiz. Son şampiyonluğun üzerinden çok sular aktı. Ghezzal'ın katkısı da tozlu raflara kalkmak üzere, şampiyonluk sezonu sonrası üçüncü kez gelen Aboubakar'ın estetik golleri de... Futbolda dün yok gibi bir şey.

Bu arada son maçlarda Rashica'nın katkısı gözle görülüyor. Onun durumu Rebic'ten çok farklı. Beşiktaş değişimi yaşayacaksa nispeten genç bir kadroyla devam edebilir bundan sonra. Eskilere bel bağlamadan. Yaş ve sözleşme detaylarını hesaba katacak olursak;

Ersin / Onur-Talha-Colley-Masuaku / Al Musrati-Gedson-Muci / Semih-Muleka-Rashica

Rosier kiradan dönünce geri dörtlüyü Rosier-Talha-Bahtiyar-Masuaku da yapabilirsin. Her durumda yaş ortalaması genç bir takım kurmuş olursun.

Son olarak Beşiktaş'ın uzun zamandır çok sık şekilde gündem olma modasının devam ettiğini belirtmekte fayda var. Bu kez de genç oyuncusu Emirhan ve onun kulüpten ayrılma süreci epey ses getirdi. Beşiktaş haberleri bitmek bilmiyor bu sezon.

Yorum Gönder

Ara