.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

21 Kasım 2023 Salı

Beşiktaş Başkanlık Seçimi 2023


3 Aralık 2023'de gerçekleşecek olan Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın yarışağı başkanlık seçimini tartışmak için ayrı bir başlık açmak daha mantıklı gibi görünüyor. Buyurun sohbete.

5 Yorum:

koşu mesafesi dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
koşu mesafesi dedi ki...

Mevcut başkanın göreve geliş hikayesini hatırlayınca iki isme de temkinli yaklaşmak gerekiyor gibi sanki. Mevcut başkan da "çare... çözüm ... " sloganlarıyla geldi. Sosyal medyada; bir önceki başkan dönemindeki iyi şeyler ondan, kötü giden şeyler o ayrıldığından propagandası yapıldı. Sonra iletişim yönü müthiş kuvvetli! bir başkan izledik işte:

"Tabii ki alkışlayacaklar, anasının evine, evladım şaklabanlık yapanlardan ben olmam" gibi güzide örnekler var.

"Üslup her şeydir" diye bir söz var. Takım kurmaktan daha öncelikli bir şey sanki bu.

koşu mesafesi dedi ki...

Mevcut başkan şöyle bir açıklama mı yapmış(?):

"Sosyal medyayla seçim kazanılmaz. Seçimde göreceğiz; sosyal medya ile yürüyen arkadaş mı kazanacak, yıllardır Beşiktaş'tan elini ayağını çekmemiş arkadaş mı gelecek? Sosyal medyacı gelirse vay halimize!"

Anlamadım, sosyal medyayla yürüyen kim? Elini ayağını çekmeyen kim?

Spordan siyasete çok farklı alanlarda görülmüş örnekler üzerine; eski başkan giderayak yeni adaylardan birini işaret ederse sonuç nasıl olur peki? Olumlu mu olur yoksa tepki oyları karşı tarafa mı gider?

Gerçi ben çözemedim kimin kimi işaret ettiğini...

can dedi ki...

@kosu mesafesi

Benim algiladigim su: Röportajın tamamına bakarsan, başkanlık seçiminde bir yandan tarafsızmış gibi yaparken öte yandan Arat'a veriyor veriştiriyor. Arat'a yönelik eleştirilerinin biri de Arat'ın Beşiktaş'tan kopuk, locası bile olmayan biri olduğu iddiası. Yani Beşiktaş camiasının içinde organik olarak varolmayan ama sosyal medyada şişirilen biri olduğu. Buna karşın Adalı'nın hep kulübün içinde olan, uzak olmayan bir figür olduğunu da sürekli vurguluyor. Ama herhalde Freudcu bir dil sürçmesiyle "elini eteğini çekmeyen" dediği için Adalı hakkında da negatif konuşuyor gibi görünüyor. (Zaten Çebi'nin en zayıf özelliği doğru düzgün iletişim kuramaması, degil mi?)

Eh artık bu yönetim tamamen Adalı'nın arkasında saf tuttuğunu da deklare ettiğine göre Arat'ın kazanmasını dilemekten başka yapacak bir şey yok. Bir de, Adalı, Batuhan Karadeniz'le bir program yapmış, Guti'yi öyle spontane arıyor gibi yapıp kepazelik seviyesinde bir çiğliğe imza atmış ki, görmeyin gitsin. İzleyin youtube'da hak vereceksiniz.

GeceGezgini dedi ki...

Bir tarafta Feyyaz Ucar, diger taraf Sifo Mehmet diyor. Riza Calimbay merkezde. Neden efsanelerimiz rakip oluyorlar anlam veremiyorum

Yorum Gönder

Ara