.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

19 Mayıs 2023 Cuma

STSL 35 Adana Demirspor - Besiktas


Tarih: 21 Mayıs 2023 Pazar 19.00

Stadyum: Yeni Adana Stadyumu

Hakem Hakkında Bilgi: Mustafa Kürşad Filiz (BJK Karnesi  -G -B -M)

Eksik Oyuncular: Dele Alli, Tayip Talha Sanuç / Benjamin Stambouli

Cezalı Oyuncular: - / -

4 Yorum:

koşu mesafesi dedi ki...

Beşiktaş etkili başladığı ilk yarıda gereksiz geriye dönüşler ve vites azaltmalar nedeniyle Adana Demirspor karşısında etkisiz oldu. Adana Demirspor öne geçti, ikinci golü bulmaya çalıştı. Sonra maçın gidişatı yine Beşiktaş tarafına kaydı. Cenk'in kafasını tuttuğu pozisyon ile devamında Redmond'ın resital sunduğu pozisyondaki el pozisyonu, ekran başındakileri şaşırttı. Ekrandan net penaltı olarak görünen pozizyonlarda VAR'a gidilmedi. Postta görüldüğü üzere maçın hakeminin ilk Beşiktaş maçı. Penaltı pozisyonlarını akşam ileri geri izleriz artık. Belki ekran başındakiler yanlış görmüştür.

İlk yarı sahada etkisiz kalan Aboubakar ise tek pozisyonda işi bitirdi ve beraberliği sağladı. Dün Icardi arka direkte kaleci hatasıyla gol attığında futbol aklı övülüyordu. Aboubakar ve Cenk kadar estetik golleri Icardi atsa spor medyasının ve sosyal medyanın halini düşünemiyorum.

Seyir zevki için kolay rastlanmayacak bir maç. İzlemeyenlere duyurulur.

Huzeyfe dedi ki...

Ümraniye maçından beri Amir iyi top oynuyor. Ayağı düzgün, pozisyon bilgisi iyi, eforlu oynuyor. Atletizm eksik. Orta sahanın Gedson kalacaksa ikinci parçası olabilir. Salih yine olmuyor yalnız. Özellikle topa sahip olmak istiyorsak daha hareketli bir orta saha oyuncusu lazım.

Zaitsev dedi ki...

Sivastan alınan genç arkadaş Salih'in yerinde daha iyi olabilir diye düşünüyorum ama yaşa takılıyor. 24-25 olsaydı yaşı Salih'i keserdi büyük ihtimal :)

Hani "Reis" Ekrem için topal ördek diyordu ya bu Okan'da topal ördek. Şenol hocam seneye öttürür bunu. İmparator diye inlemeye başlar himmetçiler.

Yorum Gönder

Ara