.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

9 Mayıs 2019 Perşembe

STSL32 Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor


Tarih: 13 Mayıs 2019 Pazartesi 20.00

Stadyum: 
Vodafone Park

Hakem Hakkında Bilgi: 
 Cüneyt Çakır

Eksik Oyuncular:  Tolga Zengin, Gökhan Töre, Orkan Çınar(Kadro Dışı), Adriano, Gary Medel, Gökhan Gönül / Isaac Sackey, M'billa Etame, Joel Obi

Cezalı Oyuncular : - / Ceyhun Gülselam

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

45 Yorum:

Basar dedi ki...

Ceyhun Gülselam hala futbol oynuyor mu?

yilmaz dedi ki...

Blog'un eski yazarlarından Eser Bey'in yerini almış olayım :)

Bu hafta Rize ve Ankaragücü GS ve Başakspor'a kitler. Haftaya cücü bu ikisine "alın size birer puan köftehorlar" der. Biz alanya ve trabzonu yenmek suretiyle, son haftaya her iki takımdan 1 puan önde gireriz.

Hayallerimizi de satmadık ya :)



beagle dedi ki...

@Yilmaz
Hah son 3 hafta da Quaresma necip caner desene :)

Yemişim Uefasini. 1 avrupaya satilacak iyi genç Sampiyonlar ligi kadar para demek. 3 4 tanesini A takima katmak da tasarruftan o kadar para eder.

Bu 3 hafta ahlakli profesyonellerle gençleri oynatma zamanidir. Umarim son 270 dkyi asagidaki oyunculara paylastiririz.

Utku(Karius)
Dorukhan Vida Erdoğan(Alpay) Rıdvan
Atiba Oguzhan Oz.
Erdem Ljajic(Kagawa) Oguzhan Akg (Marlon)
Burak(Larin)

GGyi beke Dorukhan Sag aciga da denenebilir.

yilmaz dedi ki...

@beagle yazdığın oyuncularla başlamayacağımızı hepimiz biliyoruz :)

BJK4EVER dedi ki...

Ilk 11'i veriyorum:

--------------Karius-------------------

Necip-----Vida-----Mirin---------Caner

----------Dorukhan---Atiba------------

Quaresma------Ljajic------------Lens

---------------Burak------------------

Belki Guven oynar veya Adriano Lens'in yerine.

Onun disinda umutlanmaya gerek yok. GS ve IBB bu hafta mucizevi bir sekilde ikisi birden puan kaybetse, hatta gelecek hafta berabere kalsa bile bizim korkak boktan hocamiz Trabzon deplasmaninda sacma bir beraberlik kadrosu cikarir ve o macta berabere kalip yine sampiyon olamayiz.

turgay dedi ki...

hem başakşehir'in hem de galatasaray'ın puan kaybedeceğine inanıyorum. biz muhtemelen kazanırız.

beagle dedi ki...

4ever
Senin kadro gibi cikar, Güven veya Kagawa'yi oynatır. Malum sampiyonluk gitti, eyyam haftasi.

@basar
Ceyhun daha 31 yaşında. Sene başı Bjkde olsa genç oyuncuydu.


Murat dedi ki...

İstanbul'a dönüşünde uçağın düşsün pislik camia, senin gibi milletin hayallerini öldüreni seven herkes ölsün amk

Basar dedi ki...

İstediğimiz kadar kötü olalım, hakemler 2 haftada ligin kaderini etkiledi.

turgay dedi ki...

Galatasaray puan kaybedecek derken hakemi unutmuştum. Daha doğrusu hiç bakmadım kim hakem diye. Adamlar gerçekten müthiş yapılanmışlar tam zamanında hakemler devreye girdi. Bizim başkan da Sabri abisine sevgilerini göndermeye devam etsin. Beşiktaş tarihinin en çapsızına denk geldik

Basar dedi ki...

Olan bitene tek kelime edemeyen, Beşiktaş’ın hakkını koruyamayan ve her şeyden önemlisi Seba gibi bir beyfendi olmak yerine kadınları aşağılayan bir insanı Beşiktaş’ın başında görmek istemiyorum. İnşallah bu akşam Beşiktaş başkanlığın yaptığın son akşamdır!

Not: Beşiktaş kadın taraftarı, hemcinsleri içinde iç saha dış saha en çok maça gelen taraftardır. Onlardan da mı utanmıyorsun?

BurkayJK dedi ki...

GS maçı öncesi sosyal medyada "yeneceğiz, şampiyon olacağız" kenetlenmesi vardı ve bana çok boş geliyordu. İyi oynasak bile hakemin bir şekilde müdahele edeceğini düşünüyordum, yanılmadım. Maçın özetini dahi izlemiş değilim. Bugün de Rize'de olanlar herkesin malumu.

Özellikle böyle kritik haftalarda ligi GS'den başkası alıp götüremez. Camia olarak her kurumda güçlüler ve algı işini çok iyi beceriyorlar. Ben bunu epey kanıksadım. GS deplasmanı önümüzdeki sezon da ikinci yarının son haftalarına denk gelirse şaşırmam.

Yönetime ise diyecek söz bulamıyorum. İlk yıllar gayet beğendiğim bir yönetim sergilendi ama birkaç yıldır rezalet yönetiliyoruz. Bugün rakip adayın kazanamayacağını bilsem de şu an yola çıkıp, sırf Orman'a karşı oy kullanmak için seçime katılasım var.

yilmaz dedi ki...

Gs aylar süren ağlamalarının meyvesini aldı. Bizim beceriksizler de kongrede elektrik kesme derdinde. FB başkanı bizim başkandan daha çok koruyor bizim haklarımızı.

Çok acı bir durum. İki senedir gs finalde akılalmaz kayırmalarla şampiyon oluyor, bizim yönetim albayrak'ın çeyreği kadar konuşmuyor. Konuşmuyor da arka planda hallediyor desek o da yok.

Ne gs'nin şampiyonluğu, ne Orman'ın başkanlığı temiz. Seneye de Avcı'yı getiriyorlarmış. 13 puan farktan şampiyonluk veren adamı. Taraftar kimden nefret etse ona sarılıyorlar. Arda' yı da getir başkan.

beagle dedi ki...

PLde 38 maçta 32 GB ne demek ya? :) Guardiola teknik direktörlüğe yeni bir çıta koydu.

met1903 dedi ki...

Galatasaray 2 maçtır yaptıkları ile herkesin nefretini kazanmayı başardı, sırada kendi sahasında Tayyipsor'a yenilmek var. Sonrasında hepimiz bu şerefsiz Gs'yi kendi evinde yenip şampiyon olan bu yiğit takımı bağrımıza basabiliriz, bazılarımız Tayyipsor'u ikinci takımımız bile yapabilir. Güzel kurgu bence, biz de mal gibi izlemeye devam edelim, taktik-sistem konuşalım

beagle dedi ki...

14200 üyenin 2900 ünün oyu ile başkan seçtik. Beşiktaşlı'da umut bile birakmamislar.

BJK4EVER dedi ki...

Benim tercihim her zaman Basaksehir'di. Su son 2 haftayi gordukten sonra iyice tiksindim su pislik camia'dan. Basaksehir bunlari kendi evinde tokatlayip sampiyonlugunu ilan etse, hele ki bunu cok net bariz hakem hatalariyla yapsa var ya. Offff iste o zaman icimin yaglari erir.

YSY dedi ki...

Aslında gs yi kapatsalar futbol düzelir bu ülkede. Bütün fitneyi pisliği veren bunlar.

İkinci olarak, fikret orman ın rakibi iyi oy almış. Hatta belki katilim fazla olsaydı daha da oy alabilirmiş. Dikkati çeken bir konu.

@BurkayJK

Bana kalırsa seneye gs deplasmanı ilk devre oynanacak ama ilk 4-5. haftaya falan konulacak. Son 4-5 haftada olan derbi gs-fb olacak o da yine gs ikinci devredeki maçı kendi sahasında oynar. Tahminim bu.

beagle dedi ki...

Adriano şu ana kadar ligde 1400 dk oynamış. Kaba taslak 14 15 maç. Yani sezonu yarım sezonluk bile oynayamadan bitirecek. Kontrat uzatilacak haberlerine şaşmaktayim. Ucuza oynama ihtimali 0 okan bitik bir adam. Yeter bu boşa ödenen paralar.

Murat dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Murat dedi ki...

@ YSY

adamı tanımıyorsunuz tabi, ben tepki oylarıyla falan 800 falan olacağını düşünürken 1600'den fazla oy aldı Hürser, hem de 4900 oyun atıldığı seçimde, bu sayı önceki seçimde -yamulmuyorsam- 7000 ila 8000 gibiydi.

Katılım oranı rezalet yani..

Listesi biraz daha adam gibi olsaydı Hürser başkan olabilirdi diye duyumlar alıyorum, yani bu kadar vahim bir durum var ortada, Hürser çok kötü bir başkan olurdu her şeyiyle, romantik olmaya gerek yok, oraya yetersiz hem de çoookk... ama kazanan Fikret Orman ise, kaybeden Beşiktas'tır :( Fikret Orman'ın yolu sikik bir işsiz Arap emirinin eline oyuncak olmakla sonuçlanacak gibi duruyor, bu noktada, bunun olmaması için tek engel Türkiye liginin sikik piyasa değeri gibi,

GS'nin uçağı düşüp oyuncularının burnu kanamadan malum şahıslar da gebermediğine göre bu Galatasaray denen terör örgütü ve çıban başının nasıl etkisiz hale getirilebileceği ve adil yarışma ortamı nasıl sağlanırın cevabı yok, hele şu ülkede.. Bu adamların başına Fenerbahçe'nin ve bizim 2011 de yaşadığımızın derin araştırmalar sonucunda gelmesi gerekiyor, oraları deşeceksin ve cerahatın yaptıklarını yıl be yıl ifşa edeceksin, GS teneke fanatiği şuursuz taraftarının katil olması da ayrı konu, kötülüğün kötülük tarafından tanınması gerektiği yerlere geldik..

BurkayJK dedi ki...

30 bin aktif üye vardır sanıyordum ama tahminimin yarısı çıktı. Katılım oranı çok düşük, oy kullanan sayısı 5000'i bile bulmuyor.

Kongreyi yakından takip eden, renkli üyeleri dışarı attıran genç bir tayfa vardı. Salonda iyi çalıştılar. 30-40 yaş aralığında dinamik bir ekip, sayıları çoğalmalı. Atkılılar artmalı vesselam. Hatta twitter üzerinden takip edelim;

@BBFederasyon
@BirlikteBJK
@OnceBesiktas

Katılımcı sayısı 20 bin olan bir kongre yaratmak çok zor olmamalı. Üstelik üyelik ücreti diğer kulüplere göre çok uygunken. Ancak bu şekilde Beşiktaş'ta söz sahibi olabiliriz.

turgay dedi ki...

@burkay

ücret düşük ama yönetim yeni üyeleri onaylamıyor. hatta hiçbir gerekçe de göstermiyor. benim tanıdığım en az 10 kişi bu şekilde reddedildi. blok oylarını kaybetmek istemiyorlar. bu nedenle giriş ücretlerini arttırdı yönetim birkaç genel kurul önce. feda döneminde üye olanların sandıklarından hürser birinci çıktı. ayrıca denildiği gibi beklenenden çok daha fazla oy aldı. benim üzüldüğüm nokta kurullarda aynı yozlaşmış isimlerin seçilmiş olması. halbuki beşiktaş menfaatine çalışacak çok iyi isimler vardı. ben 2022ye kalmadan 1 sene için bir seçim daha bekliyorum açıkçası

yilmaz dedi ki...

Ya tabi böyle bir ligde ihtimal kurmak çok içine sinmiyor adamın. Ama haftaya gs-başak'ın berabere kalıp, herşeyin son haftaya kalmasını çok istiyorum. Acı çeksin şerefsizler. Hata mümkünse iş bizim maçta, kasımpaşa'dan gol beklemelerine kalsın.

Ben zaten aylar öncesinden üçüncülüğü kabul etmişim, koymaz bana. Ama böyle ellerini kollarını sallaya sallaya şampiyon olmalarını istemiyorum.

Biz maalesef oyuna dahil değiliz. Tek yapabileceğimiz maçlarımızı kazanmak. İşin üçlü averaja kalması beni çok mutlu eder. Umarım BeinSports kedi olalı bi fare tutmuştur, federasyona "bu maçı berabere bitirin, size 100 kağıt ateşleyeyim" demiştir.

Açıkçası, son dönemde GS'nin kayrılmalarını sadece GS olduğu için değil, ligin son haftasına kadar bu yarışı (Başak GS yarışı) canlı tutmak istedikleri için yaptıklarını düşünmek istiyorum. Ha "bizi de dahil edip üçlü yarış niye yapmadılar o zaman tirrek" derseniz, kendimi "ona maçaları yetmemiş olabilir, o kadar da herşeyi kontrol edemeyeceklerini düşünmüşlerdir" diyerekten kandırmayı seçiyorum :)



Zaitsev dedi ki...

Yıldırım Demirören'in kongreyle değil TFF Başkanı olarak kendi isteğiyle kulüpten ayrıldığı bir ortamda Fikret Orman'ın seçilmemesi gibi bir durum beklemiyordum. Beklediğim de gerçekleşti. Son dönemini doğru tercihler yaparak tamamlar inşallah.

Hürser Tekinoktay tahminimden fazla oy aldı. Bence ondan bağımsız olarak yapılan "Paralar nerede?" operasyonunun başarılı olduğu görülüyor.

@ Basar

Federasyona en çok yüklendiğimiz Demirören döneminde 7 senede tek şampiyonluğumuz var o da Sivas'a karşı.

O kadar Federasyona sallayan Demirören Federasyon başkanı oldu. 7 sene boyunca olanları ve tepkilerini unuttu. Düzene uydu. Yine bize harcadı. Kurullara, hakemlere, federasyona verdiğimiz aşırı tepkiler hiçbir zaman sonuç vermiyor.

Bence TFF ile fazla uğraşmadan saha içinde olayı bitirmeye çalışmalıyız. FB ve GS deplasmanlarını yok sayarak ligi oynamalıyız. Buralarda oynadığımız maçlara çok takılıyoruz ve devamında gereksiz puan ve motivasyon kayıpları yaşıyoruz.

Geri kalan 32 maçta 75-80 arası bizi şampiyon yapar. Biz ilk yarı içerideki puanları kaybetmesek yine şampiyonduk. Bunların önüne geçmeliyiz.

beagle dedi ki...

Yalniz Hürser de bir acayip adammış. Seçimden sonra "kaybettiniz" twiti ile kendini bitirdi. Daha az kötü olan adayı secmiş olabiliriz :) Bugünlerde sevinecek birşey bulmak zor.

Zaitsev dedi ki...

@ beagle

Hürser beyin bir açıklamasını dinlemiştim.Tam detayını hatırlamamakla beraber ana hatlarını yazayım.
"Fikret Orman 100 kişilik bir şirketi yönetirken bilmem kaç çalışanı olan bir camianın başına geçti. Bu kadar adamı yönetmek kolay değil falan filan" diye devam eden bir açıklama yaptı. Herhalde 5-6 bin kişiye ekmek sağlıyor bu adam dedim. Anladığım kadarıyla tur şirketi varmış kendisinin. Başka şirketi filan yoksa Orman'dan daha az personel çalıştırıyordur.

O gün gelen gideni aratır demiştim. Bale transferinden bahsedip altyapıdan para kazanmak aynı cümlede kullanılmamalı. Bale'in uygun maaşı bile vergilerle 7-8 milyon avroya gelir.

Altyapı ile ilgili fikirleri değerli ama yöneticiden öte bir pozisyonda Fikret Orman'ı aratır gibi geliyor bana.

Murat dedi ki...

Hürser'i özetliyorum size: birebir ilişkilerinde kendisini hala Okan Koç ve Gökhan Zan gibi adamların hocalığını yapıyor zanneder, daha kötüsü bunu yaparken karşısındaki herkesi Okan Koç ve Gökhan Zan zanneder :), böyle de deli (inanın başım belaya girmesin diye nezaketen böyle yazdım) bir insan evleadıdır, egosu ile zekası süper ters orantılıdır, büyük şov kaçtı onu diyebilirim size :) bir tane aklı başında ve insan gibi listeye sahip aday çıkmadı Fikret Orman'ın karşısına, ah Beşiktaş vah Beşiktaş

beagle dedi ki...

Valla Çebi gelene kadar satmasinlar da kulübü. Sonuçta 2014-16 arası epey doğru iş yapıldı. FO birsey dogru yapacak gibi gibi görünmedigine göre Çebi olabilir gizli kahraman.

BurkayJK dedi ki...

Tahminimce bir dahaki seçim beklenenden erken olur ve Adalı ile Çebi yarışır. Çebi şu an ne yapıyor, sağlık durumu nasıl bilmiyorum ama ben kendisinden başka düzgün aday göremiyorum. Bir falsosu vs yok değil mi, varsa uyarın. Yöneticiliği döneminde sevdiğim birisiydi. Gördüğüm kadarıyla efendi ve gerilim yaratacak tipte açıklamalar yapmayacak birisi. Belki oradan bir kaybımız olabilir ama yukarıda Zaitsev'in dediği gibi kimseyle kavga gürültü etmeden sahada işi bitirmeliyiz diyorsak bu çok da sorun olmaz.

@turgay

Evet bu tip şeyleri duymuştum. Hukuki işlemle falan bu ambargo kaldırılamaz mı? Ülkenin her kurumunda bir dikta sistemi, sonumuz hayır olsun.

Basar dedi ki...

:) iddian kalmamış, kalkmış hala şaklabanı oynatıyorsun! Sana söyleyecek laf bulamıyorum. Allah’a şükür 2 hafta sonra gidiyorsun! Kaderin cilvesi, gitmesi gerekenler genelde federasyon bünyesine transfer oluyor!

beagle dedi ki...

Güven'in iyi koşu göstermesine mi sevinsek, iki topu da kötü kullanmasina mi üzülsek? Top kullanma gelişir mi? Zor. Para ederken 1 sene içinde sat çık projesi bence.

Dorukhan kanatta top bulduğunda gene 2 oyuncu basariyla çalımladı. Dümdüz bir merkez yerine yetenekli bir kanat olabilir.

Canerden bi b.k olmaz. Caner'i bu haliyle oynatandan da.

Adam gibi bir hocaya ve projeye ihtiyacimiz var. Ljajic, Vida ve 36 yasindaki Atiba hariç bütün mevkilerde daha iyi oyuncu gerekiyor.

Hidayet dedi ki...

şu son kez başkanlık yapmak istiyorum tutumunu anlamıyorum . yaş durumundan dolayı olsa anlarım , değil . peki ,kaybedilmemesi gerek önemli kaznımlar mı var ? o da yok , yıllar önce aldığın aynı bataktasın . peki o zaman neden bu son kez arzusu . şimdi git abicim , sen varsın diye aday olmayanların önünü de açmış olursun
neden so kez ? sudan çıkmış balığa mı dönersin , yoksa gündemde kalmak , federasyon falan yoklamak mı istiyorsun ? dönmek zor mu geliyor sıradan hayatına ?

met1903 dedi ki...

Quaresma'dan kurtulmak için malzemecilerin üzerine işedi, onlara cinsel organını gösterdi diyen Çebi gibi bir adamı kurtarıcı olarak görmek de ancak bizim ezik taraftara yakışacak bir davranış.

beagle dedi ki...

İnsan gibi "böyle bir ayıp yaptı. Düzgün adam değil bence" diye yazsan tartışsak olmaz zaten. Ooo ezikmişiz vah vah.

BurkayJK dedi ki...

@met1903

Onu diyen Çebi değil, Beyaz TV ekibi. Çebi de "Yaptıysa terbiyesizlik. Önceki yönetim gereğini yapmalıydı" falan diyor.

Senin adayın kim yüce Beşiktaşlı?

Zaitsev dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Zaitsev dedi ki...

Hoca yine fabrika ayarlarına yaklaştı. Haftaya da Necip sağ bek veya stoper başlarsa şaşırmam. Son 2 maç hocanın yaptığı tercihlere bakınca hocanın oyuna ve oyuncuya yaklaşımında değişen bir durum olmadığı görülüyor.

Hocanın ayrılığı kesinleşince oyuncular rahatladı. Hoca imzayı attığından beri 2 derbi hariç kötü skor yok, para diye konuşan yok. FIFA'ya gitme haberleri neredeyse yok. Para mı bulduk. Sanmıyorum. Ne oldu?

Tribün desen tam rezillik. Dün akşam iftar sebebiyle tribünün boşluğundan yararlanıp maçı izlemeye değil Orman'ı protesto etmeye gelen bir grup ile onları ıslıklarla susturmaya çalışanların savaşı vardı.

Maçtan önce protesto et, devre arasında et. Takım sahada oynarken ne protestosu bu? Ben Başkan olsam o aksiyonu yapan tribündekileri bir daha maça sokmam. Kongre ile gönderemeyince Seba'yı protesto et gitsin, Bilgili'yi protesto et gitsin, Orman'ı protesto et gitsin. Ne kolay iş.

Sıkıldım bu algı operasyonlarından. Herkes arka kapılardan iş çeviriyor. Orman'dan rahatsız olan çok adam var ama kimse ön kapıdan girip derdini anlatmıyor, aday olmuyor. Ön kapıdan giren de alt yapı, ekonomi filan dedikten sonra Bale'i getireceğim diyor.

met1903 dedi ki...

@BurkayJK,beagle
Alınmanıza gerek yok dostum, ezik olmayan bir tane Beşiktaş taraftarı yok zaten, komple camia olarak "loser" kelimesinin sözlük karşılığıyız.
Adayım falan da yok hem, ülkenin kendisi de dahil her kurumunda boğazımıza kadar boka batmış durumdayız, hala ne adayından bahsediyoruz.

Emrah D dedi ki...

bana göre bilgili, demiremen veya orman yönetimlerinde yer almış her hangi bir kişiyi yönetimine alacak her hangi bir kişi iyi başkan adayı değildir.

beşiktaş başkanlığı dolayısıyla bir menfaat sahibi olması olası bir kişi, yani mesela bir iş adamı da iyi başkan adayı değildir.

dikkat çekme amaçlı beşiktaş başkanı olma niyeti içinde olduğu gibi bir fikir oluşturuyorsa o da iyi başkan adayı değildir.

ama bu mantıkla pek fazla aday kalmıyor tabi.

fidddas dedi ki...

@disco
Diyorsun ki metin tekin veya feyyaz baskan adayi olsun :) ama olsalar kongrede 100 oy cikar mi emin degilim.
Ulke sartlari icerisinde gordugumuz yoneticiler arasinda su an en uygunu Ahmet Nur Cebi gibi duruyor. Cok tanimiyorum ama izledigim kadariyla uygunu o su anda. Menejerlerden kurtulalim, takim bize ait olsun tamamen mumkun degil. Ama en azindan menajer/takim dengesi 20/80 olsun.
Besiktas gibi bir market degerinin bu cagda tamamen duzenden izole olmasi mumkun degil. Ama bunun mevcut hal gibi tamamen elimizden ucmasi baska bisey bunu mantik cercevesinde yonetmek baska bisey.
Yani 2 yil once marketin en seksi markasini bu hale getirmek buyuk beceriksizlik ister, bunu yonetmek ise buyuk beceri. Fikret Orman bunun altindan kalkamadi. Sampiyonlar liginde gruptan ciktiktan sonra da citayi asagiya cekemeyecektir, eldeki deger ve beklentiyi yonetmek icin cok akilli yoneticilere ihtiyac var cunku biliyoruz ki biz hep rakiplerimizden geride basliyoruz.
Onlar geride dedigimiz anda beklemedigimiz baska dinamikler giriyor ve geride kaliyoruz. Asla kriz yonetemiyoruz. Bunun tek cozumu surdurulebilir yuksek performans. Bunu ister altyapidan ister genc gurbetcilerden ister isi bitmis denen yuksek profilli yabancilardan elde edelim.
Ne yaparsak yapalim surdurulebilir olmali. Ve en guclu oldugumuz anda bile sahaya cok iyi oyun ortaya koymamiz lazim. Bunun icin de tum konsantrasyonu sahada olan, baska gundemlere kulagi kapali, taktik zekasi yuksek bir hoca bulamamiz lazim.
Dedikodulardan abdullah avci kesinlikle bu adam degil, sergen konusunda konsantrasyon soru isaretim var. en iyisi ilk yili cope atip avrupadan takima inanmis 1. Kalsmanin alti bir hocayi 5 yillik plan ile getirmek. Ama bunlar olmayacak ve seneye lucescu ile pragmatik puana odakli bir takimla gecirecegiz.

yilmaz dedi ki...

Benim bir yönetim modeli fikrim var:

Şimdi, kulüpte futbol şube sorumlusu, transfer komitesi başkanı, transfer komitesi üyesi, transfer komitesi yedek üyesi gibi pozisyonlar olsun. Fakat transferleri profesyonel bir ekip yapsın. Bu pozisyondaki yöneticilere, karışmadığı her transfer için ücret ödensin. Bu ücretler de, menajerlere ödenmesi muhtemel paralardan oluşturulan bir fondan sağlansın. Ayrıca bu yöneticiler, yapılan transferlerin imza töreninde oyuncunun yanında olma hakkı da kazansın. Ayrıca, Beşiktaş dergisi, transfer sezonunda çıkan her sayısında, bu yöneticilerle 5 sayfadan az olmamak kaydıyla röportajlar yapsın. Eğer yönetici, karışmadığı transferlerden almaya hak kazandığı parayı nakit almak istemezse, hakettiği para karşılığında, kendisine kulüp içinden ihaleler verilsin. En çok transfere karışmayan yönetici, sezon sonu şampiyonluk röportajını verme hakkını edinsin.

Gerçekten durum bu. Yöneticiler sırf kendi egoları, maddi/manevi çıkarları için takımın tekerine çomak soktu iki senedir. Bunun yerine, biz onlara o maddi/manevi çıkarı nakit ödeyip, futbol yönetimini de profesyonellere bıraksaydık, eminim hem daha az para çıkardı cebimizden, hem de sürdürülebilir başarıyı da kazanırdık.

Emrah D dedi ki...

@fidddas
hocam o profilde bir aday olur da toplam 100 oy çıkmazsa zaten o kongrenin de allah belasını versin bu kulübün de, batsın gitsin ya da satılsın neyse ney, amatörden yeni kulüp beğenip onun taraftarı olalım.

@yılmaz
ironik gibi ama güzel bir yöntem valla iş görebilir diyeceğim ama benim anladığım bu yöneticiler hem karışmıyor gibi yapıp parayı alır hem de o paranın bir kısmını profesyonel scoutlara rüşvet olarak vererek yine kendi menejerden yüzde alacakları oyuncuları getirtirler hem sağdan hem soldan yerler.

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
Tel .... (+ 44) 7480 729811
E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

Yorum Gönder

Ara