.

.

.
Ekşi Beşiktaş. Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.

16 Ağustos 2018 Perşembe

UEL 3. Ön Eleme LASK Linz - Beşiktaş


Tarih: 16 Ağustos 2018 Perşembe 20.45

Stadyum: Linzer

Hakem Hakkında Bilgi: Nikola Dabanovic (Karadağ)

Eksik Oyuncular:  Joao Victor / Atiba Hutchinson , Umut Nayir , Orkan Çınar

Cezalı Oyuncular : - / -

Not :  Sakatlık ve Cezalı Bilgileri Transfermarkt'tan alınmaktadır 

30 Yorum:

baslik hayirli olsun :) bir de yeni post geldiginde uyari almayi ogrenebilsem tam olacak

SAKA GIBI BIR BICIMDE yayinlanmayacak olan maca gelecek olursak, ben Senol hocanin bu mac biraz rotasyon yapmasi gerektigini dusunuyorum.

Dun Love gitmedi, sonra Negredo gitmem demis, tuna nehri akmam diyor kulüp dibe batiyor. Yonetimde ses yok, tamamen secim modunda baskan: Transferi falan birakmis.

sports guy dedi ki...

Simdi bu mac hakkaten yayinlanmiyor mu ozetle ya? Bu ihtimalin varligi bile komik geliyor bana.

https://streamingsports.me/lask-linz-vs-besiktas-live-streaming/83569.html

Maç saatinde buradan bir yayın bulunabilir.

Adsız dedi ki...

Kulüp televizyonu böyle bir durumda işe el koyup maçı yayınlamayacaksa niye var ve ne halta yarıyor acaba.

Zaitsev dedi ki...

@ Fırat

TRT'nin parayı basıp yayını alamadığı bir ortamda kulüp televizyonu nasıl satın alır bizim maçı? kulüp televizyonu da olsan karşı yayıncı kuruluşa ödeyeceksin o parayı. 150 bin avro muhabbeti vardı dün ortada.

yilmaz dedi ki...

Tigana'nın Beşiktaş'taki ilk maçı Sevilla idi. O maç da İspanyadaki bir anlaşmazlıktan sanırım yayınlanamamıştı Türkiye'de. Çok kötü bir durum Beşiktaş'ın maçını izleyememek. Neyseki bu kez internetten filan bulunabilecek en azından, çünkü Avusturya da bir yayıncısı var maçın. Umarım bir kaza olmaz. Avrupa puanımızı belli bir seviyede tutmak önemli bu sene. Şu anda 20. sıradayız, tabii ki ŞL'ye gidenler geçecek bizi ama son 16-8 filan yapabilirsek ikinci torbayı zorlayabiliriz. Tabii bir de ŞL'ye katılmak gerekiyor sonra :D

Hidayet dedi ki...

fenerbahçe emre akbabayı bitirmiş . borç içinde yüzüyoruz muhabbeti yapılıyor , fakat hiçkimse , 2 yıl milyonlarca euro gelir elde etmiş , oyuncu satabilen biz kadar etkilenmiyor . daha önce de dedim bu fakir edebiyatını en fazla bizim yönetim kullanır. çünkü niyetleri yok . iki yıl şampiyonluğu taraftarın kendilerine minnet etmesi için kullanıyorlar . beşiktaşlıların standardı çok düşük hakikaten . siyasete atılsalar olmaz mı ?o maya var maşallah.

beagle dedi ki...

Şakalara Oguzhani 10 oynatma israrindan devam ediyoruz.
Tolgay arslanda boncuk arama da aynen devam. Bu gurbetçi oğlan 6 değil 8 değil 10 değil. En faydalı olduğu yer kulube.

Murat dedi ki...

vay be elenmeyi müthiş hakediyoruz ilk yarıda maruz kaldığımız bu rezaletle, umarım eleniriz

Unknown dedi ki...

rocco mudur nedir bariz cop, bir cacik olmaz

yilmaz dedi ki...

Lask'a bile oyun üstünlüğü sağlayamıyoruz. Şu iki yıl şampiyonluğun rehavetinden kurtulup hesap yapma zamanı geldi.

Pheaglix dedi ki...

buradan çevirsek maçı tolgay medel oğuzhan üçlüsü çok iyi diye devam ederiz, elenirsek de takım o olmadan ileride top tutamıyor diye lens yerine tekrar quaresma'yı oynatırız (baharatı da onbire yerleşen love olur.) neresinden tutsan elinde kalıyor. böyle iki gıdım direnç gösteren takıma karşı bu kadar zorlanacaksak deplasmanda 30 puan büyük başarı olur bu sene.

Çöp bir sezon bizi bekliyor. Keşke elenip sadece ligde devam etsek. Bir iki takviyeyle şampiyonluğu zorlarız o zaman.

can dedi ki...

Yonetim bu takim senin eserin! (Senol Gunes'in katkilariyla)

Murat dedi ki...

hayırlı olmasını umuyoruz, tekrarlıyorum bu turu geçmenin yararı elenmenin potansiyel yararının yanında cücük kalır,

Mayor dedi ki...

Wallahi üzüldüm Linz'e ve bir avuç taraftarına.
Gerçekten iyi mücadele etti 13 milyonluk takım yazık ki 90+1 de elendiler.

can dedi ki...

Negredo hakkinda medya onunde gereksiz gereksiz konusup, gitsin, oynatmayacagim deyip, kadro disi birakip, sonra da bu macta kurtarici olarak oyuna alan Senol Gunes benim gozumde bitmistir. Bu satiri yazarken Negredo golu atti! Helal olsun Negredo! Bunu yazarken de kirmizi kart gordu. Bu kirmizi kart Negredo'ya degil, Senol Gunes'e.

Hidayet dedi ki...

hadi mandıra filozofunun kıçını yine negredo kurtardı . gönder de burak yılmaz'ı getir yerine amk ..

Murat dedi ki...

Negredoya bu takımda hakaret edildi edilmeye devam etti herif bu golü linze atmadı.. resmen lask takımına ben de uzuldum ya..futbol hain bir oyun..bu turu geçmenin faydaları olacak mı bakalım, kırılgan ruhlu bir takımımız var, senol gunese uyuz olmaya basladım, adamlara dönüp ananınızın amına girsin bu gol diye cıgrından cıkıcak ne yasadın neler yasıyosun acaba Senol Hoca o garip kafanda?

BJK4EVER dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
yilmaz dedi ki...

Kaderde Beşiktaş teknik direktörüne kolum girsin hareketi çekmek de varmış. İnşallah bu akşam Bayern Münich'ten teklif alırsın siktir olup gidersin.

BJK4EVER dedi ki...

Senol Gunes Tolgasini da alip siktirolup gitsin ikisinden de kurtulalim. Adam 1 kere kale sahasinin disina cikti rakiple carpisti azicik sakatlandi amk. Boyle atletizm dusmani mi olur lan. Adama 1 km kos desen geberip kalacak amk. Nasil sporcu bu eksi surat. Adamlar 3 kere kalemize geldi; ilkinde mal gibi cizgide kalip koseye yedirdi, digerinde cikmada her zamanki gibi timing hatasi yapti Allahtan auta gitt, ucuncude topu hem tutamadi hem auta celemedi tam herifin onune birakti. Adamlar 3 kere kalemize geldiyse bir zahmet 2 kere gol yiyip bir kere diregi siyirmasin be abi. Kaleci de bir boka yarasin. Ulan oynat Utkuyu iste hata yaparsa o yapsin. En azindan 15 senelik kaleci kazanma ihtimalimiz olur. Bu bunak lazla olmayacak taraftar araya girmeli. Nasil Fabriyi zorla oynattiysak kufur ede ede bu eksi surattan formayi almaliyiz ve tezahurat yaparak zorla Negredoyu oynattirmaliyiz.

Murat dedi ki...

ya ben macta anladım arkadaslar enzo rico gömülecek kadar kötü gelmedi bana, yanılıyor muyum acaba, gollerde hatasını mı kaçırdım? pedro franco nun bir tık fiziklisi ve iyisi gibi mi?

Unknown dedi ki...

Kadro itibarı ile bir Şampiyonlar Ligi takımı olan Beşiktaş'ın, takımın başında 4.sezonuna giren ve sefilleri oynattığı maçın son dakikasında perte çıkarttığı forvetinin golü ile turu geçen teknik direktörünün kendisinden sekiz klasman aşağıdaki rakip takımın kulübesine doğru hırsla söverek el kol işareti yaptığını gördük. Dram budur!

Geçen sene 'Miadını çoktan doldurdu, ŞG'nin Beşiktaş'ı artık virüs yiyip şişti, format gerekli' dediğimizde demediğini bırakmayan arkadaşlar da istifasını istediğine göre daha rahat dillendirebiliriz: Şenol Bey istifa!

(Lask mı ne ise ondan da şampiyonluktan da bağımsız)

Unknown dedi ki...

Şu adam muhabirlikten ekmek yiyor. Utanç verici!

Geçen sezon da bu takımın sorunu orta saha veya ortacı kanatlar değil, forvetin yoksa olmuyor işte diyordu :)

https://twitter.com/firatgunayer/status/1030178163408678914

ozan dedi ki...

Kadro itibari ile nereye sampiyonlar ligi takimiyiz bir zahmet aciklayin yahu. Isinize geldigi gibi herseyi soyluyorsunuz da inanin sacmalamaya basladiniz.

Biri Emre Akbaba der bir kadroyu ucurur, yani sirf hocaya yonetime sallamak icin demediginiz kalmadi.

Hakikaten ayip yaptiginiz.

turgay dedi ki...

büyük beklentiler içirisine girmememiz gerektiğini gösteren bir maç izledik. her zaman olduğu gibi orta sahada sert ve basan takımlara karşı ne sorunları yaşadıysak aynı sorunları dün akşam da yaşadık. takımının başında 4.senesini geçiren bir hocanın 4 senedir aynı tarz oynayan takımlara karşı sürekli bocalamasını tesadüf ile açıklayamayız.

diope dedi ki...

kalede utku daha çok güven veriyor bana göre. hemde yetişmesi amacıyla bu sene kaleci almıyacaksak utku oynasın. defansa da pepenin yanına vida. roco ancak yedek şeker olabilir. tolgay ile oğuzhanın kulaklarını çekmek lazım, kimse bağırmıyormu ya kötü oynuosunuz diye. lense de ofsayt nedir nasıl oluşur anlatılması lazım. larinin pozisyon bilgisi 0. bu kadar mı etkisiz forvet olur ya. ya benmi yanlış yorumluyorum maçı. çıldırmamak elde değil. hale babel? ya abi at topu pas yap artık be, 3 maçtır, 3 kişi içine girip çıkmaya uğraşıosun. bu takıma pas yapmayın topu şişirin diye talimatmı verdi şenol hoca?

beagle dedi ki...

@Murat
1.golde ceza alanimizda calim yedi. 2.golde gol oncesi pas icinden geçti.
Son saniyede yerini kaybetti, ceza alaninda bos vuruş yaptirdi.
Facia bir stoper performansı.

Unknown dedi ki...

Şenol Güneş adeta "beni gönderin lütfen"performansı sergiliyor,yönetim ise "hayır gidersek birlikte gideceğiz"diye tavır sergiliyor. Hoşgeldin fb/gs hegomanyası.

Yorum Gönder

Ara